Bol bebiş topiği

Kuzum test yapmak istemiyorum.

Çünkü yarın öğlen 12- 1 gibi kırmızılar gelmezse yapmayı düşünüyorum. Erkenden yapınca üzülüyorum.Beklemek zor ama denicem bu ay. Pek çalışma olmadıgı için rahatım kasmıyorum kendimi.

Bu ay misafir günüydü. 1 ay doluydum. Kaçamaklarımız tuttuysa süper olacak

Ben 24 yaşıma giricem haziranda. Eşimde 30 a girecek şubat 25 te. Belki dogum günü hediyesi olarak ona bebiş veririm.

İnşallah verirsin o en güzel hediyeyi eşine..Misafirlerinizin bereketi bebeğiniz için de olsun inşallah

kızlar bi hava aldım geldim, midem agrıyor halen sizce napsam gecer?

Canim ihlamur ic istersen...
Yumusatir rahatlatir canim...

Haklisin canimm o negatifi gormek cak fazla uzuyor insani
İnsallahh misafirlerinin bereketiyle gelmistir melegin
Rabbim cok buyuk ol dediyse olmustur canim
İnsallahh gelmez kirmizilarin
Yarin buyuk gun
İnsallahh esinin dogum gununde cok buyuk bir supriz yaparsin canimmm...

Miden bulanıyor mu yoksa ağrıyor mu ekşiyor mu yanıyor mu cnm?
Bulantıya çubuk kraker.
Ağrısı varsa bana çorba iyi geliyor.
Ekşime yanma varsa bugün öğrendim süt.

agrı degıl aslında bole hafiften yanıyor az az bole kız zaten bulandı bugun bide sut içersem bayılırım,sutle aram baya kotudur.
Oy oyy noldu bana durduk yere dun yedim dokundu sanırım

kızlaaaaar nasılsınızza.....ben bu aralar cok sıkılıyorum herseyden canlar...hıc bırsey yapmak ıstemıyorum sıkıldım felan...nerdeyse bebegımın olmasından bıle vazgececem...bu sıkıntılı kadın nasıl anne olur ıyıce bunalırım bebegımıde yorarım yaaa

tşk.ederim Ayşe 13+5 oluyorum bu durumda. :)

Hosgeldin canim
neden skiliyorsun canim ?
Gerci havalrda degisiyor oda yorar insani...
Kendini oyalayack seyler bul canim
Takma kafana hicbirseyi
Sen ne durumlardasin?
Beklemedemisin canim
Yoksa calismalra devammi?

Hosgeldin canim
neden skiliyorsun canim ?
Gerci havalrda degisiyor oda yorar insani...
Kendini oyalayack seyler bul canim
Takma kafana hicbirseyi
Sen ne durumlardasin?
Beklemedemisin canim
Yoksa calismalra devammi?

canım neyle oyalansam kendımı dınleyemıyorum bır türlü..sanırım bahar yorgunlugu ve sıkıntısı...evde oturmaktan sıkıldım..hıc bı ıse yaramaz gıbı hıssedıyorum bu aralar...belkıde bıraz degısıklıge ıhtıyacım var....belkı bı ıs bulsam bıraz oyalanırım...hep evde hep evde ev ısı bebegımde olmuyor sankı hepsı üst üste gelıyor bu ara...belkıde adet oldugum ıcın bıraz hassasım arkadasım...gecer bır kac güne mutlaka....bır hafta gecıkmeyle adet oldum canım bu ay sogan kürü yapım dıyorum..olmasad rabbım bılır zaten...calısmalara tam gaz devam

Anladim canimm gecikmesi umitlendiriyor tabi onun verdigi burukluktur icindeki sikinti...
Ama uzulme canim herseyde vardir bir hayir... Rabbim en iyi en dogru zamanda verecektir bebeklerimizi
Bol bol dua et canimm rahatlatir seni...
Evde ahsap boyama yapabilirsin canim hem cok eglenceli hemde bittiginde cok seviniyor insan
Ev hanimi moduna girme tatlim
Mesela ben hic oyle dusunmuyorum
Ben tam gun es olarak adlandiriyorum durumumu
Esimle cok ilgileniyorum
Sevdigi seyleri o gelmeden hazirliyorum elimde olan imkanlar dahilinde
Ee bebegimizde gelirse rabbimin izniyle o zaman birde tam gun anne olucam
Onu dusunerek mutlu oluyorummcanim...
Bizimde 8. Denememiz daha gelmedi bebisimiz
Sabirla beklicez rabbim dogru zamanda hayirlisiyla saglikla verecektir hepimize

Ebbiiimm kuzuuumm.Bende sen gibi olmuştum hamilelikten önce.Hatta eşime çocuk falan istemiyorum bitti çalışma falan yok demiştim.Baya üzülmüş garibim.Sen merak etme onun o tatlı telaşı girince hayatına hiçbir sıkıntı gözüne görünmeyecek.Gülmek için bahane arayacaksın:106: Havalardan olabilir.Sıkıntılar genelde zincirleme gelir ondan olabilir.Monotonluktan olabilir.Geçer merak etme...

dogru söyllüyorsun canım...bakıs acımı degıstırmem gerekıyor sanırım....kıtap okuyorum cokca canım..puzzle alım dıyorum ne bılım ıste bakalım..rabbım dogru zamanı bılır elbet..düsüncenı cok begendım canım umarım bebegın gelır ve dahada mutlu olursun ınsallah...bu ay tutarsa bebısler akrep burcu olacak valla...sende bıdahakı ayamı kaldı yoksa bat mı beklıyorsun canım

ınsallah canım ya sagol valla epey dagıldım bu ara ama rabbım gücünü verır ınsallah...senın hamılelıgın nasıl gecıyor cınsıyetı bellı oldumu senın bebegının annesı

Sagol tatlim amin insallahh
Benim bu ay yumurta olustumu olusmadimi anlayamadim canim ya
Gecen sayfalarda gormussundur belki...
Ovu testlerimi ekledim tam bir koyuluk olmadan siliklesti
Calismalara devam tabiide bende bu ay pek umitli degil ama rabbimden umut kesilmez ol derse hayirlisyla gelir insallahh
Bugun 18. Gunum ates yukselise gecti yani vucut progestronun uretmeye basladi
Yumurta catlamasada uretiyormu onu bilmiyorum canim
Insallahh catlamistirds onun icin yukseliyordur atesim...
Sen olcuyormusun atesini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…