Bol bebiş topiği

Ben araştırdım hamilelik ve gebelik üzerine sadece bunu aldım.Bebek masajları ve çocukla iletişim diye 2 kitap daha buldum.Onları da ilerdeki zamanlar için düşünüyorum.Nette hakikaten ucuz kitaplar.Bende netten aldım.1günde de geldi.

Randevumu aldım kızlar. Yarın saat 10:00'a verdi. bebişimi göreceğimmmmmmmmmmmm
Odada kimse olmasa keşke ben ordan biraz kulağını çeksem. Rahat dur bakayım aaaa anneyi üzmeeee desem ne iyi olurrrr

Şu haftaları bi öğrenemedim gitti. Ayın 13 ünde 12 hafta 6 günlüktü şimdi kaç haftalık hamişim bilen biri bana anlatabilir mi? :) Burada ki sistem önden gidiyo sanırım son adet tarihim 11 kasım 2012

Aminnn inşallahhh canım. Benim kardeşim o kadar inattı ki biz kulaklarını düzeltir yatırırdık o inadına ters çevirirdi
Ne inattı beeee. Aramızda 15 yaş var biraz staj yaptım ozamanlar. Pek tatlı oluyorlar ama. Hele saçlara tokalar takınca dimi yaaa..
Rabbim hayırlısını versin erkek de olursa küçük adam gibi giydiririm.

Şu haftaları bi öğrenemedim gitti. Ayın 13 ünde 12 hafta 6 günlüktü şimdi kaç haftalık hamişim bilen biri bana anlatabilir mi? :) Burada ki sistem önden gidiyo sanırım son adet tarihim 11 kasım 2012

Ben onu nasıl takip ediyorum biliyormusun?2şubatta 7+1 demişti doktorum.Her cumartesi +1 demek bu da.Yani bugün9+4 günlüğüz.Hamilelik takvimine genel bakıştan bakarsan sitede.bugün yazan açıklamanı bul orda yazıyor kaç günlük olduğu..O da kolay bi yöntem.

Hadi bakalım start verdiğiniz dra he Darısı bütün kızların başınaaa

Evet Ayşem gideyim de göreyim artık. Çok merak ediyorum gerçi belli değildir herhalde tam olarak. ben de senin gibi yarın 7+1 olacağım. Hayırlısı olsun inşallah.
Aminnnnn hadi kızlar yeni hamiş haberleri alalım artık....

Gaviscon şurup iç. İçinde de yazıyor, hamilelikte en rahat kullanılabilen ilaçlardan biri. Benim ilaca karşı olan doktorum bile her gün içebilirsin dedi.
İçtiğin an kesiyor yanmasını.

Gaviscon şurup iç. İçinde de yazıyor, hamilelikte en rahat kullanılabilen ilaçlardan biri. Benim ilaca karşı olan doktorum bile her gün içebilirsin dedi.

Bende geçen hafta hastalandığımda dr vermişti.Her zaman içebilirsin dedi.Mecbur kalmadıkça içmiyorum ama yarın dra sor mutlaka mide yanmasını

Bende geçen hafta hastalandığımda dr vermişti.Her zaman içebilirsin dedi.Mecbur kalmadıkça içmiyorum ama yarın dra sor mutlaka mide yanmasını

Tokoyay iyi hatırlattın ya sorayım gavisconu. Ben daha önce kullandım. İyi geliyor. Hazır gitmişken danışayım.
İyice duramayınca içerim Ayşem fazla da abartmam.
Ayşem bugun hep ben mızmızlandım. sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Karnında belirginleşme vardır ufak ufak?

Randevumu aldım kızlar. Yarın saat 10:00'a verdi. bebişimi göreceğimmmmmmmmmmmm
Odada kimse olmasa keşke ben ordan biraz kulağını çeksem. Rahat dur bakayım aaaa anneyi üzmeeee desem ne iyi olurrrr

hayırlısı olsun canımm
ilk randevu ilk pıt pıtlar :)
yaramazın ilk fotosu :)
ayy valla ben bile heyecanlanıyorum siz böyle anlattıkca bendemi gelsem senle

nasıl kıvırıyordu kız :) acımıyormuydu acaba zilli :)
çok tatlı oluyorlar yaa
inşallah canım sağlıklı olsunda dediğin gibi kızı erkeği fark etmez

Olurmu öyle şey kuzum.İnsan rahatsızlığını anlatınca mızmızmı olur.Ortada bişey olmasa mızmızsın diyecem de sıkıntılı dönemler atlatıyorsun.İnşallah hemen son bulur bu kötü günlerin.Ben ayaklarımı üşütünce hemen gaz oluyor göbek o zaman büyüyor Sıkı giyinsemde gaz problemim hep olur benim.Korkum birinin yanında kaçırmak ALLAH KORUSUN:18::18::18::18::18:
Onun dışında kitap okuyorum.Başıma gelebilecekleri öğrenmek beni rahatlatıyor.Hazırlıksız yakalanmak en büyük korkum.Aç kalınca ve çok yiyince kusuyorum o kadar.Dün öğlen soğuk sandivç yedim sadece.Akşam da patates kuru kuru.Kızarmış tavuk bile yiyemedim.Çok şükür bugünlerime.Şimdi tatil planları yapıyorum :) haziran gibi bi kaçamak yapalım diyoruz.En az 1 sene tatil yok nasılsa bize Bende tatilsiz yapamam.En iyisi hamileyken gidip gezmek.

valla tam zilliydi öyle inat bir çocuktu ki. emziği veriyorduk şekere bandırıp şeker tadı bitince tükürüyordu hemen. Kaldı ki bizim velet de teyzesi ile aynı burç babasıyla da. Bu teraziler hep inattttttttt

kızz terazi deyipp geçmee
çalışkan hırslı başarılı olurlarrr
benim bildiğim bütün teraziler çok zeki ve çok iyi yerlerdeler
hırsları onları hep yükselmeye yöneltiyo
yükselenide çok etkli oluyor
bakalım seninkinin yükseleni ne olacak :)

Canımsın Gaz bende de oluyor yaa sorma tuvalete koşuyorum Evet ayaklar önemli şuan ayaklarım üşüyor akşama konser var Uyuyunca epey konser veriyormuşum Kociş alıştı artık konsere.
Valla kuzum aynen ne aç kalacaksın ne de fazla yiyeceksin. Yine çok şükür geçecek hepsi ben 12. haftaya kadar diyorum kendi kendime. Sıkıyorum dişimi.

Çalışkan canım bizim ufaklık zehir gibi. Yapamayınca oturup ağlıyor çok hırslı. Mükemmeliyetçiler ikisi de.
Bakalım saat kaçta doğuracam

Ayy ne guzel tatlim,yarın guzel haberlerini beklıyrum...

İnşallah kuzucum ilk fotoğrafımızı alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…