- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.821
Ilık sütü de deneyeyim Ayşem. Ya da içine ekmek doğrayıp yesem? Ekmek bağımlısı oldum resmen. Ekmek kesiyo sadece. Zaten mide rahatsızlığım vardı bu çocuk tuz biber oldu üstüne.
Ayşe önerin kitabına baktım D&R ' da 42 lira görünce internetten almaya karar verdim. İnternetle uğraşmayayım diyordum ama dışarda pahalı. Başka bir iki kitap aldım. Onu da alacağım inşallah. Kitaplar rahatlatıyor insanı kesinlikle. Bİr de uykudan vakit bulsam da okusam. Okurken uyuyup kalıyorum.
Randevumu aldım kızlar. Yarın saat 10:00'a verdi. bebişimi göreceğimmmmmmmmmmmm
Odada kimse olmasa keşke ben ordan biraz kulağını çeksem. Rahat dur bakayım aaaa anneyi üzmeeee desem ne iyi olurrrr
doğru haklısın canım..allah yardımcın olsun tatlımmm
inşallahh senin gibi güzel tatlı dilli bir fıstığın olsun
tokalarla süsleyelim saçlarını :) pek yakışıyo rengarenk tokalar :)
bizimkinin kulaklar kepçeydi :) hep bad takıyorduk kulakları bastırsın diye :)))
sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallahh
Şu haftaları bi öğrenemedim gitti. Ayın 13 ünde 12 hafta 6 günlüktü şimdi kaç haftalık hamişim bilen biri bana anlatabilir mi? :) Burada ki sistem önden gidiyo sanırım son adet tarihim 11 kasım 2012
Hadi bakalım start verdiğiniz dra he Darısı bütün kızların başınaaa
sAOL KUZUCUM geçecek inşallah.
Şirinim hiç bir şey yiyemiyorum cayır cayır yanıyor anca kuru ekmek bastırıyor. çok fazla asit var sanki. limon yemeye korkuyorum çünkü limon da asit fena yakıyor midemi.Amin inşallah tez zamanda geçer.
Sıra sizde inşallah güzel haberler alacağız sizden. Teste çok takılma canım Ayşenin de öyle olmuştu ama bak şimdi hamiş. Belli olmaz testlerden kaynaklanıyor olabilir. Rabbim hayırlısını versin.
Gaviscon şurup iç.İçinde de yazıyor, hamilelikte en rahat kullanılabilen ilaçlardan biri. Benim ilaca karşı olan doktorum bile her gün içebilirsin dedi.
İçtiğin an kesiyor yanmasını.
Gaviscon şurup iç.İçinde de yazıyor, hamilelikte en rahat kullanılabilen ilaçlardan biri. Benim ilaca karşı olan doktorum bile her gün içebilirsin dedi.
İçtiğin an kesiyor yanmasını.
Bende geçen hafta hastalandığımda dr vermişti.Her zaman içebilirsin dedi.Mecbur kalmadıkça içmiyorum ama yarın dra sor mutlaka mide yanmasını
Odada kimse olmasa keşke ben ordan biraz kulağını çeksem. Rahat dur bakayım aaaa anneyi üzmeeee desem ne iyi olurrrr
Aminnn inşallahhh canım. Benim kardeşim o kadar inattı ki biz kulaklarını düzeltir yatırırdık o inadına ters çevirirdi
Ne inattı beeee. Aramızda 15 yaş var biraz staj yaptım ozamanlar. Pek tatlı oluyorlar ama. Hele saçlara tokalar takınca dimi yaaa..
Rabbim hayırlısını versin erkek de olursa küçük adam gibi giydiririm.
Tokoyay iyi hatırlattın ya sorayım gavisconu. Ben daha önce kullandım. İyi geliyor. Hazır gitmişken danışayım.
İyice duramayınca içerim Ayşem fazla da abartmam.
Ayşem bugun hep ben mızmızlandım. sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Karnında belirginleşme vardır ufak ufak?
hayırlısı olsun canımm
ilk randevu ilk pıt pıtlar :)
yaramazın ilk fotosu :)
ayy valla ben bile heyecanlanıyorum siz böyle anlattıkca bendemi gelsem senle
Ayy şirinim keşke yanımda olsan da gitsek beraber. Kociş yok okulda olacak.. Kayınvalidem de yaşlı onu yormak olmaz.
Keşke gidebilseydik beraber. İnsanın desteğe ihtiyacı oluyor kesinlikle. Bidahaki sefere zaten özel hastaneden alacağım randevuyu cmt gününe. Kociş de gelsin tek başıma tek başıma gidiyorum. Ben mi yaptım bu çocuğu tek başıma.
nasıl kıvırıyordu kız :) acımıyormuydu acaba zilli :)
çok tatlı oluyorlar yaa
inşallah canım sağlıklı olsunda dediğin gibi kızı erkeği fark etmez
valla tam zilliydi öyle inat bir çocuktu ki. emziği veriyorduk şekere bandırıp şeker tadı bitince tükürüyordu hemen. Kaldı ki bizim velet de teyzesi ile aynı burç babasıyla da. Bu teraziler hep inattttttttt
amin canım inşallahh
bu mide yanmalarıda stresten değil sanki :) bebiş yapıyordur inşallahh
herşey gönlünce olsun canımm
Fena olacak herhalde. Yapılır mı anneye böyle şeyler aaaaaaaaaÇekerim kulağını senin
Hakikaten nazar boncuğum yok. Takayım bir tane..
Belki de hiç gelmez kuzucum dur bakalım hayırlısı olsun. Cuma günü kana gidersin.
Evt canım hayırlısı olsun,sen tak bi nazar boncugu bebişinide senide korusun
Olurmu öyle şey kuzum.İnsan rahatsızlığını anlatınca mızmızmı olur.Ortada bişey olmasa mızmızsın diyecem de sıkıntılı dönemler atlatıyorsun.İnşallah hemen son bulur bu kötü günlerin.Ben ayaklarımı üşütünce hemen gaz oluyor göbek o zaman büyüyorSıkı giyinsemde gaz problemim hep olur benim.Korkum birinin yanında kaçırmak ALLAH KORUSUN:18::18::18::18::18:
Onun dışında kitap okuyorum.Başıma gelebilecekleri öğrenmek beni rahatlatıyor.Hazırlıksız yakalanmak en büyük korkum.Aç kalınca ve çok yiyince kusuyorum o kadar.Dün öğlen soğuk sandivç yedim sadece.Akşam da patates kuru kuru.Kızarmış tavuk bile yiyemedim.Çok şükür bugünlerime.Şimdi tatil planları yapıyorum :) haziran gibi bi kaçamak yapalım diyoruz.En az 1 sene tatil yok nasılsa bizeBende tatilsiz yapamam.En iyisi hamileyken gidip gezmek.
kızz terazi deyipp geçmee
çalışkan hırslı başarılı olurlarrr
benim bildiğim bütün teraziler çok zeki ve çok iyi yerlerdeler
hırsları onları hep yükselmeye yöneltiyo
yükselenide çok etkli oluyor
bakalım seninkinin yükseleni ne olacak :)
Ayy ne guzel tatlim,yarın guzel haberlerini beklıyrum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?