- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.841
pek bi kimseler yok gibi kızlar nereye gittiniz:)
Arkadaşlar merhabalar, kızlar kanlı canlı aranızdayım...
Dün gece leke... Az önce de kırmızılara boyandım...
herkese merhaba kızlar. Nasılsınız bakemm:) bugün sınıfımda aşı vardı çok yoruldum çokkk...
herkese merhaba kızlar. Nasılsınız bakemm:) bugün sınıfımda aşı vardı çok yoruldum çokkk...
Terazi annesi olacak benim evrisim Biraz dinlen kafanı dağıt bugün.Umutsuzluğa sürükleme kendini.Zamanı gelecek o güzel günlerin...Dua ediyorum hepiniz için.Hayatımızı mahvedecek değil hayatımızın en güzel rengi olacak olan hayırlı ve sapasağlam evlatlarımız gelecek inşallah
Sikma canini tatlim vardir herseyde bir hayir
Elbet melegin gelecek bir zamani var rabbim en iyisini en guzelini nasip edecek canim
Ssirinim canım inşallah çok teşekkür ederim Allahım nasip ederse...Allahım olursa lütfundan, olmazsa hikmetinden... Umarım bundan sonra teselli mesajları herkesssss için tebrik mesajlarına dönüşür....
kızlar napıyorsunuz?
Güzel anneler ve anne adayları Tünaydın
Bana dua edin kızlar bugün adetimin 31.ci günü. Geçen ay 29.cü gün adetim gelmişti.
Normalde 32. gösteriyo hesaplamalar. Dua edin su 2 -3 gün kırmızılarım hiç gelmesin
Size rüyamı anlatayım ;
En yakın arkadaşım ve ben yerde uzanıyoruz ve diyorum ki ' Hiç umudum yoktu bu ay gerçekten hamileyim inanamıyorum ',
Arkadaşımda hamileymiş. Karnımızda bebişin hareketlerini hissediyorduk. Arkadaşımda düşük yapmıştı 3 ay önce.
İnşallah bu rüya hayra çıkar. Olmasada üzülmicem o kadar
Güzel anneler ve anne adayları Tünaydın
Bana dua edin kızlar bugün adetimin 31.ci günü. Geçen ay 29.cü gün adetim gelmişti.
Normalde 32. gösteriyo hesaplamalar. Dua edin su 2 -3 gün kırmızılarım hiç gelmesin
Size rüyamı anlatayım ;
En yakın arkadaşım ve ben yerde uzanıyoruz ve diyorum ki ' Hiç umudum yoktu bu ay gerçekten hamileyim inanamıyorum ',
Arkadaşımda hamileymiş. Karnımızda bebişin hareketlerini hissediyorduk. Arkadaşımda düşük yapmıştı 3 ay önce.
İnşallah bu rüya hayra çıkar. Olmasada üzülmicem o kadar
İncicim canim rabbim hayirlara cikarsin cok guzel bir ruya gormussun
Kim ruyasinda kendini hamile gorduyse gercek oluyor canim hadi insallah gelmistir canim melegin
Dualarimdasin canim insallah hamilesindir...
Atesini olcuyormusun canim?
İnşallah canım. Çok istediğimden dolayıda görmüş olabilirim. Ama genelde gördüğüm rüyalar çıkıyor. Herkes biliyor bunu.
Ben 1-2 gündür hiç umudum yok diye yazıp duruyorum ya Rabbim bana mesaj veriyor belkide Allah tan hiç umut kesilir mi?
Ateşimi ölçmüyorum canım.
4.cü ayım bu ay.
Rabbim benim gibi bekleyen herkeslere nasip etsin.
Eşimde tutturdu ben doktora gidecem diye.
Dur diyorum daha çok erken strese sokmayalım kendimizi. Biraz evham yapıo galiba.
Ama hemen olaacak diye bir kaide yok.
kızlar bi hava aldım geldim, midem agrıyor halen sizce napsam gecer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?