Bol bebiş topiği

Arkadaşlar merhabalar, kızlar kanlı canlı aranızdayım...
Dün gece leke... Az önce de kırmızılara boyandım...

Terazi annesi olacak benim evrisim Biraz dinlen kafanı dağıt bugün.Umutsuzluğa sürükleme kendini.Zamanı gelecek o güzel günlerin...Dua ediyorum hepiniz için.Hayatımızı mahvedecek değil hayatımızın en güzel rengi olacak olan hayırlı ve sapasağlam evlatlarımız gelecek inşallah

Sikma canini tatlim vardir herseyde bir hayir
Elbet melegin gelecek bir zamani var rabbim en iyisini en guzelini nasip edecek canim

herkese merhaba kızlar. Nasılsınız bakemm:) bugün sınıfımda aşı vardı çok yoruldum çokkk...

Hosgeldin guzel hemeserim
İyiyiz sen nasilsin?
Kiyamam ben onlara :) nasil canlari yanmistir kiyamam ben onlaraaa aglayann cok oldumu :)

Ayşemmm teşekkür ediyorum güzel kalbin için... Bu durum dünyanın sonu değil diyorum...Ama umutsuzluğa kapılmıyor da değilim... Takdir ederseniz moralim hiç yerinde değil bazen benden bi cacık olmaz diyorum... 8 kez kırmızıları görüp de kendimi toparlayışımın, yıkılmayışımın sebebi en çok da sizlersiniz... Yalnız değilim...
2004 lü oğlum herhalde bana 2014 yolu görünüyor...

Güzel anneler ve anne adayları Tünaydın

Bana dua edin kızlar bugün adetimin 31.ci günü. Geçen ay 29.cü gün adetim gelmişti.

Normalde 32. gösteriyo hesaplamalar. Dua edin su 2 -3 gün kırmızılarım hiç gelmesin

Size rüyamı anlatayım ;

En yakın arkadaşım ve ben yerde uzanıyoruz ve diyorum ki ' Hiç umudum yoktu bu ay gerçekten hamileyim inanamıyorum ',

Arkadaşımda hamileymiş. Karnımızda bebişin hareketlerini hissediyorduk. Arkadaşımda düşük yapmıştı 3 ay önce.

İnşallah bu rüya hayra çıkar. Olmasada üzülmicem o kadar

Allah hayır getirsin.İnşallah ikinizde hamilesinizdir bu ay Koca göbekli olarak dolaşırsınız beraber

İncicim canim rabbim hayirlara cikarsin cok guzel bir ruya gormussun
Kim ruyasinda kendini hamile gorduyse gercek oluyor canim hadi insallah gelmistir canim melegin
Dualarimdasin canim insallah hamilesindir...
Atesini olcuyormusun canim?

İncicim canim rabbim hayirlara cikarsin cok guzel bir ruya gormussun
Kim ruyasinda kendini hamile gorduyse gercek oluyor canim hadi insallah gelmistir canim melegin
Dualarimdasin canim insallah hamilesindir...
Atesini olcuyormusun canim?

İnşallah canım. Çok istediğimden dolayıda görmüş olabilirim. Ama genelde gördüğüm rüyalar çıkıyor. Herkes biliyor bunu.

Ben 1-2 gündür hiç umudum yok diye yazıp duruyorum ya Rabbim bana mesaj veriyor belkide Allah tan hiç umut kesilir mi?

Ateşimi ölçmüyorum canım.

4.cü ayım bu ay.

Rabbim benim gibi bekleyen herkeslere nasip etsin.

Eşimde tutturdu ben doktora gidecem diye.

Dur diyorum daha çok erken strese sokmayalım kendimizi. Biraz evham yapıo galiba.

Ama hemen olaacak diye bir kaide yok.

Canim sizin daha cok yeni hem sizin yasiniz daha kucuk eminim tez zamndanolucaktir canim skmayin caninizi... Dedigin gibi cok dusundugumzden dolayida olabilir tabi ama ben hic kendimi daha hamile gormedim gecen ay bir bebek varmis abim diyordu bak bu oglan senin diye veriyor kucagima ve o ay onlarin bebekleri oldu ve ansizin cika geldi beklemiyorlardi... Seninkide insallah cika gelmistir canim ummadigin anda cikagelir guzel seyler insallah bu guzelligi hemen yasarsinn canim...
bizimde 8. Denememiz ben hala kendimi bi gormedim hamis
Gecen sperm gordum bende tam anlatamiyorummazicik muhstehcen
İnsallah tabirde yazdigi gibi olur... Rabbim tez zamnda yuzumuzu guldursun canimm
Test yapmayi dusunuyormusun ?
Bir erkenngebelik yapsana canim yarin sabah ilk idrarla
Halayini cekelim canim erkenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…