- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.921
hayirlisi canim saol yorumlarin icin bekleyip gorecegiz yapacak bisey yok suan. Ama ilk 10 dk da cikmamasi negatif yonde oldugunu gosteriyor gerci 10 subatta yumurtladim bakalim..
Canim benim suan cok erken. Ben koyu cizgiyi bat bir hsfta gectikten sonra gordum. Hayirlisi olsun cnm birkac gun gecsin testi tekrarlarsin. Rabbim gonlune gore versin. Bat 5 gun sonra mi?
canim ben ilactan oturu bu ay 29. gun fln yumurtladim normalim 31 gune adet gormekti. Yumurtlamam da dedigim gibi 10 subat gibiyse BAT yaklasik 14 gun sonra oluyorsa 5-6 gune bat oluyor sanirim..Istersen 5-6 gun sonra tekrarlarsin. Varsa zaten daha da belirgin cikacaktir. Sanirim ayse de battan 5 gun once senin gibi saatler sonra hayalet cizgiyle ogrendi. Degeri 22 cikmisti. Saatler sonra da belirse cizgi pozitif diyorlar. Hayirlisi olsun.
canim ben ilactan oturu bu ay 29. gun fln yumurtladim normalim 31 gune adet gormekti. Yumurtlamam da dedigim gibi 10 subat gibiyse BAT yaklasik 14 gun sonra oluyorsa 5-6 gune bat oluyor sanirim..Istersen 5-6 gun sonra tekrarlarsin. Varsa zaten daha da belirgin cikacaktir. Sanirim ayse de battan 5 gun once senin gibi saatler sonra hayalet cizgiyle ogrendi. Degeri 22 cikmisti. Saatler sonra da belirse cizgi pozitif diyorlar. Hayirlisi olsun.
saol canim benim testin sonucunu paylasirim bakalim nolcak..
şirincim canım benım inşallah canım inşallah normale döner burda dahiliye doktorundan aldım test sonucumu o söyledi kendi doktoruna göster dedi bakalım ona da gidicem bugun gidemedim formda da okudum gebeliğe engel oluyormuş ilaçla tedavisi varmış en iyisi kendi doktorum ne diyecek onu merak ediyorum güzel dileklerin için teşekkür ederim canım allah razı olsun sendenCanim uzulme... Bunun yuksek olmasi gebelige engelmiymis canim... Hem artik Herseyin tedavisi var eminim cok cabuk normal degerlere gelecektir canim Benim... Uzulme hic dert veren rabbim dermanini da verir canim
Doktorun ilac falan vermedimi canim?
Insallah ilaclara bile Gerek kalmadan duzelir degerlerin
Yarin konusuruz tekrar iyice arastiririz kesin bir cok insanin basina gelmistir, nasil cozum bulduklarini ogreniriz...
Sikma tatli canini
Opuyorum kocaman :*
kızlar benım moralim çok bozuk hiç böyle birşeyle karşılaşacağımı düşünmemiştim. bebek planlarım şimdilik suya düştü galıba hormon testleri yaptırdım prolaktın hormonum çok yüksek çıktı en yüksek sınır 24 müş benim 57 çıktı. kendi doktorumla henüz görüşmedim ilaç tedavisine başlarım herhalde ve en kısa zamnda normale seviyeye düşer inşallah. moralim çok bozuldu evde de misafirlerim var ağlasam açılıcam ama içime atıyorum. boğazım düğüm düğüm
Melekçim benim prolaktinde yüksek çıktı, 46.. Çok araştırdım bende hemen. Hamile kalmak imkansız değil ama ister istemez zorlaştırıyormuş bu hormon. Hani süt korur derler ya emziren kadınlar için bu hormonda süt hormonuymuş işte. Ama emzirip hamile kalan bi çok kadın duyduk daha önce. Yani imkansız değil ama biraz zorlaştırıyor. Sana yüksek bi ihtimal dostineks diye bi ilaç verir. Başka bi ilaç daha varmış bana bunu verdi doktorum haftada iki gün yarım tablet içiyorum. İçerkende nolur nolmaz korunun dedi düşük tehlikesi yapabiliyormuş. Tabi korunun lafını duyunca çok moralim bozuldu.. Hatta tam o sırada orhan gencabayın bi şarkısı var ya dilenci diye "beklemek çok zor, beklememek çok zor, bekletilmek çok zor.." Söleri duydum başladım ağlamaya :))) ama sonradan geldim kendime bi çok arkadaşım bunu yaşamış ve şimdi çocukları kucağında korkulacak bişey yok yani gönlünü ferah tut. Ayrıca en büyük düşmanı stresmiş o yüzden daha da ferah tutmaya çalış kendini :))
kızlar benım moralim çok bozuk hiç böyle birşeyle karşılaşacağımı düşünmemiştim. bebek planlarım şimdilik suya düştü galıba hormon testleri yaptırdım prolaktın hormonum çok yüksek çıktı en yüksek sınır 24 müş benim 57 çıktı. kendi doktorumla henüz görüşmedim ilaç tedavisine başlarım herhalde ve en kısa zamnda normale seviyeye düşer inşallah. moralim çok bozuldu evde de misafirlerim var ağlasam açılıcam ama içime atıyorum. boğazım düğüm düğüm
canım ne bileyım ya hiç aklıma getirmemiştim olumsuz çıkacağını çöktüm resmen daha da doktorumla konuşmadım bakalım ne diyecek araştırdım bende dedğin ilaçı okudum hep korunmak fikri en çok beni üzen elbette allahın izniyle geçecek biliyorum ama süre uzayacak sana da geçmiş olsun canım ne zamndır kullanıyorsun ilacı yan etkileri oluyormu tedavi ne kadar sürüyor benımkı senden daha yüksek
evet canım ben de okudum hemen düşüyormuş Allaha şükür bünyeye bağlı tabi bakalım bende ne olacak dedim ya bebek işini rafa kaldırmak bir ay bile olsa rahatsız ediyor üzüyor beni hakkımızda hayırlsı
Korunun kelimesi benide ilk çok üzmüştü ama dediğim gibi 1 ay nerdeyse geçti bile. İki tane kutusu var biri iki tabletlik biri sekiz. Bn sekizlik tabletten aldım. Haftada yarımşardan iki kez alıyorum. Akşam yatarken alıyorum hiç bi etkisini görmedim ben. İki aya denk geliyor kutunun bitmesi. İlaç bitince Reglimin 21. Günü bi daha test yapıcam. Ona göre bi daha görüşeceğim doktorumla. Bende olumsuz şeyleri hiç getirmemiştim aklıma ama çıkabiliyor işte herşey bizler için Allah beterinden saklasın.. Bi de arkadaşlarımdan biri bitkisel kürlerden faydalanmış hayıt otunu duydum bende, iyi geliyormuş bu hormona . Denemekten zarar gelmez..
amin canım Allah beterınden saklasın geçmiş olsun bebklerimiz gelsin bizi bekletmesin inşallah önce doktorumla bir görüşeyım bitkisel kürlerede bakıcam sağol canım
Rica ederim cnm yeni sloganımız no stres no prolaktinnn :)) inşallah çok bekletmeden gelecek o yaramazlar sonra herşeyi unutuvereceğiz zaten :) öpüyorum iyi geceler..
Allah korusun ya sağlıksız bir gebelik olsaydı kahrolurdum vardır bir hayır görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.canim saglikli bir gebelik ve bebek icin 1 ayin lafi bile olmaz kendini uzme her seyde vardir bir hayir bence..
şirincim canım benım inşallah canım inşallah normale döner burda dahiliye doktorundan aldım test sonucumu o söyledi kendi doktoruna göster dedi bakalım ona da gidicem bugun gidemedim formda da okudum gebeliğe engel oluyormuş ilaçla tedavisi varmış en iyisi kendi doktorum ne diyecek onu merak ediyorum güzel dileklerin için teşekkür ederim canım allah razı olsun senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?