Bol bebiş topiği

Haftanin ortasina geldiniz hanimlar tatile cok az kaldi.. Gerci bizim icin hafta sonu geldi ayiptir soylemesi yarindan sonra tatill bizee :))) gerci bana hergun tatillll
Geldim actim topigimizi :)
Ve ben azicik daha uyuyayim bugun cok uykum var
Uyaninca zatn sizde gelmis olursunuz :)
Opuyorummm hepiniziii

günaydın canım bugun moralim daha iyi dünkü şoku atlattım işe geldim izin alabilirsem gidicem bakalım öptüm canım gün içinde görüşürz artık

Canım geçmiş olsun... Ama üzme kendini derdi veren Rabbim şifasını da verir. Allah daha büyük dert vermesin inşallah. Hayırlısıyla ilaç tedavisiyle en kısa zamanda bu durumu atlatırsın inşallah...

Günaydın canım... Benim de çok uykum var ya...
Ama şükür haftanın ortasında geldik...
Özlem nerde ya onun da uykusu vardır.. Biz bi köşede sarılıp uyuyaylım:))

sağol kevokçum amin. inşallah atlatıcam canım inşallah

Günaydın kızlar
Hehehe nasıl da bilir beni Olmaz olur mu hem de nasıl uykum var. Bugün bir de hava kapalı tam uyku havası.
Hadi uyuyalım cnm sıcacık şöyle ooohhhhhh
Şirinim sen tatile geldin. Senin tatil bitecek bizim gelecek....

günaydın canım bugun moralim daha iyi dünkü şoku atlattım işe geldim izin alabilirsem gidicem bakalım öptüm canım gün içinde görüşürz artık

geçmiş olsun canım.hiç dert etme prolaktin konusunu.dostinex veriyorlar genelde ve çok etkili.1 aya kalmaz düşer merak etme
tecrübeli biri olarak söyliyim dedim. bak bende dün yeniden prolaktinimin fırladığını öğrendim ama neşeliyim aksine :) bu çok büyük bir sorun değil. en kısa zamanda normale döndürebileceğin bişey.
hayırlı günler

gunaydın kızlar,nasılsınız?
Beni sorarsanız eyer bat gelmedi,hiç bir şeyım yok bel agrısından başka ateşim de sabit 36,8 artık hep ayni....

sağol canım inşallah güzel haberlerle bende yazıcam bir gün buraya .

Tabiki yazacaksın hem de çok yakında cnm.

gunaydın kızlar,nasılsınız?
Beni sorarsanız eyer bat gelmedi,hiç bir şeyım yok bel agrısından başka ateşim de sabit 36,8 artık hep ayni....

Günaydın cnm. Ne güzel ateş sabit. Az kaldı cuma günü kana gidiyorsun dimi?Hala gelen giden yok. Sadece yarın kaldı. Hadi inşallah.

aynen canım burda da hava kapalı yağmur yağıyordu şimdi güneş açtı:))
Sabah çok tatlıydı uyku ya hiç kalkasım gelmedi yataktan.. Ama o çalar saat sesi yok mu...
Of az kaldı hafta sonuna azzzz...

aynen canım burda da hava kapalı yağmur yağıyordu şimdi güneş açtı:))
Sabah çok tatlıydı uyku ya hiç kalkasım gelmedi yataktan.. Ama o çalar saat sesi yok mu...
Of az kaldı hafta sonuna azzzz...

Her sabah kendimi öyle teselli ediyorum. 2 gün kaldı bitiyor...
Daha emekliliğe de çok of anam of bitmez bu çileee

Tabiki yazacaksın hem de çok yakında cnm.

Günaydın cnm. Ne güzel ateş sabit. Az kaldı cuma günü kana gidiyorsun dimi?Hala gelen giden yok. Sadece yarın kaldı. Hadi inşallah.

Bakalım canım nolcak cumaya kadar ama bence benım kırmızılar gec kaldı ondan yani,dusunuyrm da sizin gbi bende hıc bir belirti yok ole akıntı falan gec dollenme olsa bile cıkardı testlerde dimi ? Aman napalım yapcak bi şey yok,artık kur falanda yapmıycam zaten.

Her sabah kendimi öyle teselli ediyorum. 2 gün kaldı bitiyor...
Daha emekliliğe de çok of anam of bitmez bu çileee

aynen ya.. Asker günü gibi şafak sayıyoruz.. Bizim bu şafaklar bitmez anacım..

İŞTE ŞAFAKLAR...
*ergenliğe girmek için(ilk adet:))
*18 yaş için
*Okuldan mezun olmak için
*Nişan günü için
*Düğün günü için
*Yumoş günü için
*Bat günü için
*Bebişin doğacağı gün için
*Gurbetteysek ailemize kavuşmak için..
*Her hafta tatil günü için...
ve dahası...

Ben çok küçük yaşta başladım çalışmaya sigortasız çok çalıştım ama yaklaşık bi 9 yıllık sigortam var. bi 10 yıl daha dayansam emekliyim:)

Cevo canım günaydın.. Dur bakalım ya hemen güne umutsuzlukla başlama gününe..
Kırmızı kartı görmediğin sürece maç devam ediyor..
Ateşinde gayet güzel..
Hayırlısı olur inşallah...

Günaydın kızlar

burda da hava kapalı yağmur vardı. Az önce durdu.

Bugün benim bat günüm. İnşallah gelmez.

Ama korkuyorum öğleye dogru teşrif ediyor hep.

Beklemek çok zorrr.

Cevo canım günaydın.. Dur bakalım ya hemen güne umutsuzlukla başlama gününe..
Kırmızı kartı görmediğin sürece maç devam ediyor..
Ateşinde gayet güzel..
Hayırlısı olur inşallah...

Gunaydın tatlim
Kuzu sadece gelcekse gelsin uzulmem ateşimde sabit evt,bakalım hayırlısı olsun bat gecti ole beklıoyrm sadece
Hiç bu topıkte testi negatf cıkıp sonra hamiş oldugunu oğrenen oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…