- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.941
Senden de razi olsun canim benim
Uzme kendini bu kadar bak korkulacak birsey degilmis emziren kadinlarda olan hormonmus benim annem bana abim daha 2 aylikken hamile kalmis ona da doktor sut korur korunmaniza gerek yok demis ama hemen gelmisim ben :) ve boyle bi suru ornek var canim
Herseyde vardir bir hayir yeterki hayirlisiyla ve saglikla gelsin canim gec olsun ama guc olmasin
Rabbim cok buyuk tez zamanda duzelecegine eminim canim hatta baska bir hastanede daha yaptir yada lab. Hemen alirsin sonucu belki orda bir yanlislik oldu herseyi dusunmek gerek... Karalar baglama sakin tamammi pozitif olucaz ki bebisim daha cabuk gelsinkendine cok iyi bak canim insallah guzel haberlerle geliceksin...
Allaha emanet ol canimm
Haftanin ortasina geldiniz hanimlar tatile cok az kaldi.. Gerci bizim icin hafta sonu geldi ayiptir soylemesiyarindan sonra tatill bizee :))) gerci bana hergun tatillll
Geldim actim topigimizi :)
Ve ben azicik daha uyuyayim bugun cok uykum var
Uyaninca zatn sizde gelmis olursunuz :)
Opuyorummm hepiniziii
kızlar benım moralim çok bozuk hiç böyle birşeyle karşılaşacağımı düşünmemiştim. bebek planlarım şimdilik suya düştü galıba hormon testleri yaptırdım prolaktın hormonum çok yüksek çıktı en yüksek sınır 24 müş benim 57 çıktı. kendi doktorumla henüz görüşmedim ilaç tedavisine başlarım herhalde ve en kısa zamnda normale seviyeye düşer inşallah. moralim çok bozuldu evde de misafirlerim var ağlasam açılıcam ama içime atıyorum. boğazım düğüm düğüm
Haftanin ortasina geldiniz hanimlar tatile cok az kaldi.. Gerci bizim icin hafta sonu geldi ayiptir soylemesiyarindan sonra tatill bizee :))) gerci bana hergun tatillll
Geldim actim topigimizi :)
Ve ben azicik daha uyuyayim bugun cok uykum var
Uyaninca zatn sizde gelmis olursunuz :)
Opuyorummm hepiniziii
Canım geçmiş olsun... Ama üzme kendini derdi veren Rabbim şifasını da verir. Allah daha büyük dert vermesin inşallah. Hayırlısıyla ilaç tedavisiyle en kısa zamanda bu durumu atlatırsın inşallah...
Günaydın canım... Benim de çok uykum var ya...
Ama şükür haftanın ortasında geldik...
Özlem nerde ya onun da uykusu vardır.. Biz bi köşede sarılıp uyuyaylım:))
Canım geçmiş olsun... Ama üzme kendini derdi veren Rabbim şifasını da verir. Allah daha büyük dert vermesin inşallah. Hayırlısıyla ilaç tedavisiyle en kısa zamanda bu durumu atlatırsın inşallah...
Günaydın canım... Benim de çok uykum var ya...
Ama şükür haftanın ortasında geldik...
Özlem nerde ya onun da uykusu vardır.. Biz bi köşede sarılıp uyuyaylım:))
sağol kevokçum amin. inşallah atlatıcam canım inşallah
günaydın canım bugun moralim daha iyi dünkü şoku atlattım işe geldim izin alabilirsem gidicem bakalım öptüm canım gün içinde görüşürz artık
Melekcim hepsi geçecek hiç bozma moralini. Herşeyin çaresi var artık.Çok yakında bebişine kavuşacaksın eminim. Rabbim dermansız dert vermesin.
sağol canım inşallah güzel haberlerle bende yazıcam bir gün buraya .
gunaydın kızlar,nasılsınız?
Beni sorarsanız eyer bat gelmedi,hiç bir şeyım yok bel agrısından başka ateşim de sabit 36,8 artık hep ayni....
Günaydın kızlar
Hehehe nasıl da bilir beniOlmaz olur mu hem de nasıl uykum var. Bugün bir de hava kapalı tam uyku havası.
Hadi uyuyalım cnm sıcacık şöyle ooohhhhhh
Şirinim sen tatile geldin. Senin tatil bitecek bizim gelecek....
aynen canım burda da hava kapalı yağmur yağıyordu şimdi güneş açtı:))
Sabah çok tatlıydı uyku ya hiç kalkasım gelmedi yataktan.. Ama o çalar saat sesi yok mu...
Of az kaldı hafta sonuna azzzz...
Tabiki yazacaksın hem de çok yakında cnm.
Günaydın cnm. Ne güzel ateş sabit. Az kaldı cuma günü kana gidiyorsun dimi?Hala gelen giden yok. Sadece yarın kaldı. Hadi inşallah.
Her sabah kendimi öyle teselli ediyorum. 2 gün kaldı bitiyor...
Daha emekliliğe de çok of anam of bitmez bu çileee
Cevo canım günaydın.. Dur bakalım ya hemen güne umutsuzlukla başlama gününe..
Kırmızı kartı görmediğin sürece maç devam ediyor..
Ateşinde gayet güzel..
Hayırlısı olur inşallah...
Günaydın kızlar
burda da hava kapalı yağmur vardı. Az önce durdu.
Bugün benim bat günüm. İnşallah gelmez.
Ama korkuyorum öğleye dogru teşrif ediyor hep.
Beklemek çok zorrr.
Günaydın tatlim burdada hava kotu,inşallah gelmez kırmızıların hiç test yapmadın dimi tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?