- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.961
İnşallah canım.
Yok hiç test yapmadım. Negatif görmek istemiyorum.
Bi umutla koşup test yapıyorum foss çıkıo.
Gelecekse gelir gelmicekse gelmez zaten.
:44::44:
Bencede yapma ben koştm yaptmda noldu fos cıktı gerci kırmızılarda gelmedi bata gecti,boş ver yapma kuzucum bekle sen en iyisi.
Umudum yok gibi bişi.
Heran gelcekmiş gibi.
Benimde etrafımda herkes hamile.
Ne bilim bi bize vurmuyor bu şans.
Gunaydın tatlim
Kuzu sadece gelcekse gelsin uzulmem ateşimde sabit evt,bakalım hayırlısı olsun bat gecti ole beklıoyrm sadece
Hiç bu topıkte testi negatf cıkıp sonra hamiş oldugunu oğrenen oldu mu?
Günaydın kızlar
burda da hava kapalı yağmur vardı. Az önce durdu.
Bugün benim bat günüm. İnşallah gelmez.
Ama korkuyorum öğleye dogru teşrif ediyor hep.
Beklemek çok zorrr.
bu topikte değil ama diğer topiklerde buna benzer şeyler çok okudum. Sen içini ferah tut. Yumurtaya can veren rabbim elbet birgün bizlere de evlatlar nasip edecektir. Bak o gün doktora gittim ben diyo ki eşlerde tıbbi sorun olmadığı halde çok fazla kişinin çocuğu olmuyormuş Bunun sebebi de sadece stresmiş. Ve bunun tedavisi çok zor diyo. Bol bol dua et canım. Rabbim sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
İnşallah canımda artık bizim ki 1 seneyide gecti,bugun bole oturup aglıyasım var gozlerm dolu geziyrm
Bende meleğimi istyrm artık,
Benimde tatlim hiç umudum yok,evt herkez hamile bide bize soruolar ya noldu yk mu sizde?falan diye cok kızıyorum...
Ne yapsamda olmuyor ya,eşimede soruolar oda uzuluyor acaba cocugmuz olmuycak mı diye kendi kendime dusunuyorum artık...
Aynı şeyleri düşünüyoruz bende acaba diyorum. Allah ım inşallah bir sorun olmaz.
Çok bekletmeden gelsin bebişlerimiz.
İnşallah canımda artık bizim ki 1 seneyide gecti,bugun bole oturup aglıyasım var gozlerm dolu geziyrm
Bende meleğimi istyrm artık,
kızlar doktora gittim geldim.
Ultrasonla baktı kalp sesi duyamadı. Vajinal yapalım dedi kabul etmedim. Bir hafta sonra tekrar gel dedi. Offf moralim bozuldu
canım benim sıkma canını takviminde 7 haftalık yazıyo tam 8 haftan dolsun ozaman duyulur boşuna kendini sıkma
kızlar doktora gittim geldim.
Ultrasonla baktı kalp sesi duyamadı. Vajinal yapalım dedi kabul etmedim. Bir hafta sonra tekrar gel dedi. Offf moralim bozuldu
bazen ağlamak iyidir. ağla içindeki birikmişler dökülsün gitsin gözyaşlarınla...
doktor kontrollerini yaptırdın mı canım.
Ayy ne guzel gormuşundur keseni canım,olsun tatlim bi hafta nedir ki gecer hemen cecik inşallah.
Bir de ben bir hafta geç yumurtladım adetime bir hafta vardı. Muhtemelen geriden geliyordur ama doktoru da sevmedim. Beklemek risktir dedi. Ben alıyorum o riski dicektim. Sanki vajinal ultrason risk değil. Acaip sinir oldum.
geçmiş olsun canım.hiç dert etme prolaktin konusunu.dostinex veriyorlar genelde ve çok etkili.1 aya kalmaz düşer merak etme
tecrübeli biri olarak söyliyim dedim. bak bende dün yeniden prolaktinimin fırladığını öğrendim ama neşeliyim aksine :) bu çok büyük bir sorun değil. en kısa zamanda normale döndürebileceğin bişey.
hayırlı günler
boşver olura olmaza kendini kurcalattırma hamilesin sen dedigin gibi ya bişey olursa içini ferah tut başka doktora git olmadı bir hafta sonra
Bir de ben bir hafta geç yumurtladım adetime bir hafta vardı. Muhtemelen geriden geliyordur ama doktoru da sevmedim. Beklemek risktir dedi. Ben alıyorum o riski dicektim. Sanki vajinal ultrason risk değil. Acaip sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?