- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.121
Kuzum boşver sen onu. Kendin hallet Bak ben de kendim gidiyorum. Erkekler kendilerini düşünür sadece.
Güzel haberlerle geleceksin inşallah kuzum.
Bakalım canım patron gelsınde gtcem inşallah oda kalkıp gelesiye ogleden sonra olcak.
Sağol canım benim sen nasilsim calişmalar nasil godiyor insallah en kisa zamanda bebek haberi verirsin bize.dün pasaportlar hallettik nisanin 3 unde gelecegiz biz de mekkeme insallah cok ozledim burnumda tütüyor
6 aylik olucam o zamn hayirlisiyla gider geliriz insallah.istediklerini not al listeyi ver bana canim ne istiyorsan getireyim turkiyeden.
Eyer ki hamileysem onun emdi sutu burnundan getrcem şaka şaka
Benım yapcagım nazı dunyada gorulmedık olcak.
ayıp kız çekiştirmeyelimm
en azından onun varlığına alıştın kendini frenleyebiliyor olman çok iyi canım
hepsi geçecek inşallahh
neler yaptın akşam :)
takip ettiğin dizilerin varmı :)
ben hürremi merak ettim ne oldu akşam :)
gerçi ben bu akşam izlicem ama sizden alayım ilk havadisleri
ben burda bir gün sonra izliyorum vakit bolluğundan bi sürü dizi izler oldum
eskiden bilmezdim hangi dizler var sadece 1 tane olurdu en fazla :) maşallahh şimdi hergünüm full
İntikam zamanıııııııııııı
Sen kan sonucu al da görsün enişte o zaman dünya kaç bucak....
Aynen oyle eyer hamişsem intikamım acı olcak kesinlikle....
Zaten not yazcam ona baba gelıyorum annem kan tahliline goturmemiş olsanda diyeee
Canim tesekkur ederim .Mevlam sana rahat bir hamilelik peşine de nur topu gibi bir yavru versin imsallah
Kizlar nasılsınız ben 4-5 gündür griple boğuşuyorum ayrica bir tek ben değil ev halkı tamamen hasta küçük oglum atesli yatiyor esim kotu sadece büyük oğlum iyi.bu arada dun fizik tedavisi bitti Mevlaya sukurler olsun.
Pazar gecesi babannem vefat etti 103 yasindaydi masallah namaziyla abdestiyle gitti.benden haberler boyle sizler de iyisiniz insallah
amin canımmm güzel dileklerin için inşallahhh
canım işte bugün 20. günüm
çalışmlar bitti bitecek
batım 5 mart bakalım artık inşallahh
sen geldiğinde sana güzel meleğimle hoşgeldin deriz
çok sevindim canım çok az kalmış inşallah rabbim nasip ederse çok
isterim seni görmeyi inşallah bende gelirim yanına...
direk mekkeyemi geliyorsunuz yoksa medineden mi geleceksiniz canım?
genelde turlar önce medine 10 gün sonra mekke yapıyorlar...
haberleşelim geldiğinde çok isterim tanışmayı
canımsın çok incesin vallahi çok teşşekür ederim canım sağ salim gelin görüşelim inşallah başka ne istenirki
Eyer ki hamileysem onun emdi sutu burnundan getrcem şaka şaka
Benım yapcagım nazı dunyada gorulmedık olcak.
slm kızlar benide aranıza alırmısınız? önce kendimi tanıtayım. 28 yasındayım evlendiğimden beri hiç korunmadım ve hamile kalamadım.dr gittim pkolu olabilirsin dedi.tahlil yaptı. prolaktın sadece 1 deger yüksek olur dedi.gönderdi.ama olmadı.ve iki aydır da klomen içiyorum günde 2 tane..ve bu ay yeni batasıca batım 26 şubat... benide aranıza alırsanız çok sevinirim dualarım hepimize inş...
İntikam zamanıııııııııııı
Sen kan sonucu al da görsün enişte o zaman dünya kaç bucak....
Kuzum valla televizyona bakamıyorum ki akşamdan sızıp kalıyorum. Akşam üstü saat 5,30 gbi bir yarışma var sadece onu izliyorum. Yemek yiyorum sonra zaten uyuklamaya başlıyorum. Saat 8 e kadar zorla oturuyorum meyve filan yiyeyim diye. Sonra ben sızmış oluyorum genelde. bir sürü çamaşır var atılacak makineye hala duruyor. yarın atarım yarın atarım yarınlar bitmiyor...
Oh ne güzel hayat sana güzel. Bol dinlen izle sonra zaten vakit bulamıyor insan uykudan. Tat alamıyorsun hiçbir şeyden.
ot gibi yaşıyorum işte
kızlar melekten haber alan varmı?
az önce bir gördüm siteye girdi sanki ama bişi demedi sanırım...
prolaktın için doktoruna gidecekti?
haberi olan varmı?
melekçim seni merak ediyoruz tatlım ne durumlardasın?
haber et kendinden
Canim benim İnşallah.biz hep önce Mekkeye gidiyorum 10 gün Mekke,4 gün Medine yapiyoruz.
Sen beni ciddiye almiyorsun ama ben cidi soyluyorum istedigin birsey olirsa soyle.bak sonra aşerirsin canin birşey ister getirmem haaaaaa:))))))???
şirincim burdayım canım işteyım işlerım yoğun da bakamıyorum pek, dün doktorumu aradım burda değilim dedi pazar dönecekmiş ozamn gel görüşelim dedi ilaca başlayacakmısım çokta detaylı konuşmadık pazara kadar çatlarım herhalde aklımda birsürü soru var gelınce konuşuruz dedi ama iyiym bu fikre alıştım iyiki doktoa erkenden gitmişim ya aylarca deneyip olmuyor diye gitseydim çok daha üzülecektim en azından erken teşhissiz nasılsınzı canım geçmişi okuyamadım
yap cancağızım vallahiiihakkımız nazlanmakkk
hoşgeldin canım
canım üzülme rabbim çok büyük elbet vardır bir günü
o zaman geldiğinde hepimizin yüzü bir bir gülecek inşallah
benimde birşeyim yok ama 8 aydır olmuyor
bu ay 8. denememiz bakalım neler olucak rabbim inşallah güzel yüzümüze duyar sesimizi
ovu testi kullandınmı hiç
gerçi klomen içiyorsan doktor kontrolündesindir herhalde doktor söylüyormu gününü?
ayy kuzucummm benin kıyamam ben sana uyuyarak büyük kiz annesi bebeşinn kıyamam ben ona
olsun keşke bende heran uyumaya uyuklamay razıyım valla...
boşver ben anlatırım sana dizileri :)))
hangi merak ediyorsan sonra canım sen bana :)
bir bir ne olmuş ne bitmiş anında aktarılır
koçişle iş paylaşımı yapın :) çamaşırları o atsın makinaya :) sonra assın :) ütüyüde ben yapıcam dersin
hepsinide ütülemeyi ver :) bişicik olmaz
kızlar ya hakaten varmı cizgi yoksa idrar lekesimi o sizce?
Kana gtmek ıstyrm ama var dimi orda cizgi?
Canımsınkıyamam..
Kociş yazık hergün yemeğimi yediriyor bulaşığı da yıkıyor.. Haftasonu süpürge de onda tam ev hanımı oldu
Aynen canım fazla yapmıyorum ütü. Yapabildiğim kadarı.
Bugün yarın iyiyim patron yokkben şurda kestiririm arada dürtün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?