Bol bebiş topiği

soylerım cnm merak etme. ama bır sonrakı randevumuz bır ay sonra. zaten doktora gıderken bı suru soru hazırlıyosunuz ama o anı ultrason anını yaşayınca hepsını unutuyorsunuz Rabbım hepınıze yaşatsın ınş

Selam kızlar aranıza yeni katılıyorum bende dün üye oldum inanın bütün forumları takip ediyorum neredeyse... benim çok derdim var çok :) 9 aydır cocugum olmuyor iltihaplanma ve yumurta tembelliğim varmıs iltihaplanma ıcın iğne tedavisi oldum o gectı allaha sukur ama sımdıyse hormon tedavim var 3 ay sonra klomen dediler olmazsa cocugum ma benım hormonlarımda bırsey cıkmadı sizce neden hormon ılacı alıyorum... aranızda benim sorunuma benzer daha önce bunları yaşamış anne adayları varmı çocuk istiyorum artıkkkk

slm kızlar benide aranıza alırmısınız? önce kendimi tanıtayım. 28 yasındayım evlendiğimden beri hiç korunmadım ve hamile kalamadım.dr gittim pkolu olabilirsin dedi.tahlil yaptı. prolaktın sadece 1 deger yüksek olur dedi.gönderdi.ama olmadı.ve iki aydır da klomen içiyorum günde 2 tane..ve bu ay yeni batasıca batım 26 şubat... benide aranıza alırsanız çok sevinirim dualarım hepimize inş...

amin canımmm güzel dileklerin için inşallahhh
canım işte bugün 20. günüm
çalışmlar bitti bitecek
batım 5 mart bakalım artık inşallahh sen geldiğinde sana güzel meleğimle hoşgeldin deriz
çok sevindim canım çok az kalmış inşallah rabbim nasip ederse çok isterim seni görmeyi inşallah bende gelirim yanına...
direk mekkeyemi geliyorsunuz yoksa medineden mi geleceksiniz canım?
genelde turlar önce medine 10 gün sonra mekke yapıyorlar...
haberleşelim geldiğinde çok isterim tanışmayı
canımsın çok incesin vallahi çok teşşekür ederim canım sağ salim gelin görüşelim inşallah başka ne istenirki

Eyer ki hamileysem onun emdi sutu burnundan getrcem şaka şaka
Benım yapcagım nazı dunyada gorulmedık olcak.

İntikam zamanıııııııııııı
Sen kan sonucu al da görsün enişte o zaman dünya kaç bucak....

Kuzum valla televizyona bakamıyorum ki akşamdan sızıp kalıyorum. Akşam üstü saat 5,30 gbi bir yarışma var sadece onu izliyorum. Yemek yiyorum sonra zaten uyuklamaya başlıyorum. Saat 8 e kadar zorla oturuyorum meyve filan yiyeyim diye. Sonra ben sızmış oluyorum genelde. bir sürü çamaşır var atılacak makineye hala duruyor. yarın atarım yarın atarım yarınlar bitmiyor...
Oh ne güzel hayat sana güzel. Bol dinlen izle sonra zaten vakit bulamıyor insan uykudan. Tat alamıyorsun hiçbir şeyden.

ot gibi yaşıyorum işte

Son düzenleme:

Geçmiş olsun ailece. Başınız sağolsun.Rabbim gençlere sağlıklı ömürler versin.

Canim benim İnşallah.biz hep önce Mekkeye gidiyorum 10 gün Mekke,4 gün Medine yapiyoruz.
Sen beni ciddiye almiyorsun ama ben cidi soyluyorum istedigin birsey olirsa soyle.bak sonra aşerirsin canin birşey ister getirmem haaaaaa:))))))???

Eyer ki hamileysem onun emdi sutu burnundan getrcem şaka şaka
Benım yapcagım nazı dunyada gorulmedık olcak.

yap cancağızım vallahiii hakkımız nazlanmakkk

hoşgeldin canım
canım üzülme rabbim çok büyük elbet vardır bir günü
o zaman geldiğinde hepimizin yüzü bir bir gülecek inşallah
benimde birşeyim yok ama 8 aydır olmuyor
bu ay 8. denememiz bakalım neler olucak rabbim inşallah güzel yüzümüze duyar sesimizi
ovu testi kullandınmı hiç
gerçi klomen içiyorsan doktor kontrolündesindir herhalde doktor söylüyormu gününü?

ayy kuzucummm benin kıyamam ben sana uyuyarak büyük kiz annesi bebeşinn kıyamam ben ona
olsun keşke bende heran uyumaya uyuklamay razıyım valla...
boşver ben anlatırım sana dizileri :)))
hangi merak ediyorsan sonra canım sen bana :)
bir bir ne olmuş ne bitmiş anında aktarılır
koçişle iş paylaşımı yapın :) çamaşırları o atsın makinaya :) sonra assın :) ütüyüde ben yapıcam dersin
hepsinide ütülemeyi ver :) bişicik olmaz

kızlar melekten haber alan varmı?
az önce bir gördüm siteye girdi sanki ama bişi demedi sanırım...
prolaktın için doktoruna gidecekti?
haberi olan varmı?
melekçim seni merak ediyoruz tatlım ne durumlardasın?
haber et kendinden

şirincim burdayım canım işteyım işlerım yoğun da bakamıyorum pek, dün doktorumu aradım burda değilim dedi pazar dönecekmiş ozamn gel görüşelim dedi ilaca başlayacakmısım çokta detaylı konuşmadık pazara kadar çatlarım herhalde aklımda birsürü soru var gelınce konuşuruz dedi ama iyiym bu fikre alıştım iyiki doktoa erkenden gitmişim ya aylarca deneyip olmuyor diye gitseydim çok daha üzülecektim en azından erken teşhis siz nasılsınzı canım geçmişi okuyamadım

canım olurmu hiç öyle şeyy düşünmen söylemen yeter canım benimm
eğer olursa söz söylerimm
teşekkür ederim canımm
hayırlısıyla gelin inşallahh

canım benim tabi ya çok üzülmene gerek yok
hem erkenden belli oldu hemde o çok fazla gebeliğide engel değilmiş
baka ilaçlada değeri düşürecekeler hemen gelecek inşallah meleğin
bizde birşey yok valla 20. günüm bugün
bekleyişe gecicez yakıda
bakalım neler olacak :)
böyle canımm...
pazarada az kaldı çok sıkma kendini not al canım sormak istediklerini ki orda unutmayasın hepsini bir bir sor kafan rahatlasın

Canımsın kıyamam..
Kociş yazık hergün yemeğimi yediriyor bulaşığı da yıkıyor.. Haftasonu süpürge de onda tam ev hanımı oldu
Aynen canım fazla yapmıyorum ütü. Yapabildiğim kadarı.
Bugün yarın iyiyim patron yokk ben şurda kestiririm arada dürtün beni

kızlar ya hakaten varmı cizgi yoksa idrar lekesimi o sizce?
Kana gtmek ıstyrm ama var dimi orda cizgi?

kız deli öyle idrar lekesimi olur ilk defa senden duyuyorum
kız kaç gün geçti reglin
halsizsin belin ağrıyo
çizgi çıkıyo
daha nasıl etsin yavrucum kendisini sana
bence hamişsin bal gibi
hadi git gelde oynayalım kızz

Maşallah canım kocana...
Benim ki yapmaz kesin odun odun...
Tmm uyu sen biz durtelimm
bu arada kızlar ateşim 36,8 sabit halen bugunde olctum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…