Bol bebiş topiği

canım ben daha ıkıncı ayımı yenı doldurdum. Mıne hn gebe mart ayında doğum ıznıne ayrılıyomuş temmuza kadar yokmuş ne şans bendekı ama... neyse Berrın hn var orda onuda ovuyolar ona devam edıcem mecburen. Guzelyalıda ev bornovada işim cnım. sen
inş sizlerinde göbeklerı bır anonce bebeklerıyle dolar ınş

Aminn canım darısı isteyen herkesin başına.
Benim periyodum 31 günde olurdu. Aşağı yukarı seninde benim gibi. Reglimde 8 gün sürer o da baya uzun.
Ben hep hesap yaptım 31-14= falan filan şu tarihleri kaçırmayım ,önü sonu da kaçmasın, oldu olacak full çalışalım diye bir abartı bir abartı. Sonunda amannnn olmazsa olmaz napalım hayırlısı dedim koyverdim gitti sen o ay son dakika golu gibi gelmez mi :)
İşin garip kısmı o ayki ilk ve tek ilişkim adetime çok yakındı yani kesin olmaz dedim. Ama neymiş kesin olmaz diye bir şey yokmuş sadece Rabbimin bir OL demesine bakıyormuş :)
Bana kalırsa arkadaşlar günleri gelmeden test yapmasınlar. Yok ince çizgi falan acaba sevinsem mi sevinmesem mi diye kendilerini üzmeyip sabrederlerse böyle kopkoyu görünce afedersin eşşek gibi tepinsinler sevinçten :):)

Canım Rabbim ol diyince oluyor işte.

Biz biraz nankör davranıyoruz hemen olsun abartıyoruz çalışmalarıda. Sakin olamıyoruz.

Hemen hemen aynıymış senle günlerimiz. Bugün 32.ci gün. Yarın dananın kuyrugu kopar zaten. Belli olur. Hayırlısı Allahtan.

Ben 2-3 ay önce gebelik testi yapmıştım. Gözle görünür çift çizgi çıktı meğersem yanlışmış test. Ertesi gün adetim geldi.

bende yarın da yapmam test vazgeçtim. ne zaman yapsam 1-2 saat sonra adet oluyorum.

3-4 gün bi geçsin ondan sonra. :)

inşallah canım inşallahh
yakın sayılırız tatlım :)
bizde küçük yalıdayız...
gerçi şimdi yurtdışındayızda evimiz küçükyalıda :)
mithatpaşa lisesini biliyorsundur tam ordayız canım...
işinde çok uzakmış yahu zor olmuyormu sana o bornova trafiği çekilirmi
allah yardımcın olsun tatlım...
evet berrin hanımıda duydum onuda beğeniyorlar ama mineye herkes bayılıyor valla :)
inşallah bende hamiş olursa ona gidicem...
sen onun özel muayenesinemi gidecektin yoksa şifadaki yerinemi?

Nasılsınız kızlar?Sohbetlerinizi tüm okuyamadım var mı listede değişiklik?

hoşgeldin ayşecimm :)
valla epac çift çizgiyi gördü ama emin olamıyor onun için doktordan sonra netleştircek...
cevo yarın sabah ilk idrarla test yapıcak...
inci de yarın sabah testiyle haber vericek ve çifte kutlama olacak yarın :)

benimkinide kutşasak keşke

aynen canım yakınmışısz. yol zor oluyo ama napıcaksın hem alıştım artık
şifaya gıdıyorum ben özel muayenesıne değil cnm. kalabalık oluyo ama napıcaksın. özelle baş edemeyız

Ne kadar güzel haberler varmış.İnşallah hepsi aynı anda gelir liste bi anda hamiş dolar.
Seni de ekleyeceğim listenin en sonuna.Merak etme canımm

aysecim Ssirin in ozetledigi gibi durumlar.. Herkes beklemede bakalim bence hsonuna kadar kana baktircaklardan sonuc alcaz gibi hadi hayirlisi :)

aysecim Ssirin in ozetledigi gibi durumlar.. Herkes beklemede bakalim bence hsonuna kadar kana baktircaklardan sonuc alcaz gibi hadi hayirlisi :)

Bence silik çizgiyi gören kana gitmeli.Ben siz kadar sabırlı değilim vallahi.Maşallah sizlere.2-3 gün daha geçsin diyorsunuz ya hayret ediyorum.Hayır sonuçta kandaki artışı takip edeceğiz 2.kez.İğneye de bayılmam ama neden bu kadar aceleciyim bilmiyorum :)
İnşallah hepiniz güzel sonuçlar alacaksınız peşpeşe.Şu kırgın gönlüme güzel bi su serpeceksiniz hepiniz...

canim benim daha SAT %100 de yuz deil ya tek bildigim 10 subat snr yumurtladim ve TR de yasamiyorum kafama gore adet gecmeden gidersem muhtemel gecince gel dicekler. oyuzden gaza gelmeden son gune kadar test de daha net gorursem pzt sali randevu alabilirsem bir de o var gidicem hala adet olmazsam tabi ki:)

bir de anlamadim kan testi birkez de mi yapilmiyor kac kez yapilacak burda idrardan yapiolar testi ama is ciddiyse bilmiyorum nasil yapcaklar

Kızlar merhaba.

Benim kırmızılar gelmedi.

Ama yarında olmazsam cuma günü yapmayı planlıyorum.

Test yapmıcam haber vereyim dedim.

Korkuyorum negatiften.

iyi geceler

aynen canım yakınmışısz. yol zor oluyo ama napıcaksın hem alıştım artık
şifaya gıdıyorum ben özel muayenesıne değil cnm. kalabalık oluyo ama napıcaksın. özelle baş edemeyız

haklısın canım...
rabbim gönlüne göre versin...
merak ettiğim şifada da olsa gittiğin doktor doğuma giriyormu?
yada ek bir ücretlemi doğuma giriyor?
bir bilgin varmı tatlım...

Kizlar kana gidemedik eşim rahatsiz sabah test yapcam

geçmiş olsun canım :112:
inşallah güzel güzel koyu koyu çizgilerle gel bugün

Kızlar merhaba.

Benim kırmızılar gelmedi.

Ama yarında olmazsam cuma günü yapmayı planlıyorum.

Test yapmıcam haber vereyim dedim.

Korkuyorum negatiften.

iyi geceler

günaydın incicim...
haklısn aslında insan inanmzada geldiğine geçikti diye bakıyor negatiftir diye düşünüyor çok iyi anlıyorum seni benim de heray aynısı oluyor... ama inşallah 9 ay hiç gelmicek batın inşallahhh bebeğin gelmiştir canım
cuma günü güzel güzel haberlerle gel canım

her zamanki gibi açmış bulunuyorum topiğimizi
bereketli bol bebişli bir gün olması dileğiyleeeee
herkese günaydınnnn :13::79::80::81::82::103::118::119::124::130:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…