Bol bebiş topiği

Dimi ya ben bikere günüm geçmişti gebelik testi yaptım. Hİç bir şey yoktu bomboştu öyle çizgiyi geçtim bembeyazdı orası. Gölge bile yoktu ki seninki fotoda belli.

aferin onaa takdir ettim vallaa
oohh keyfinee bakk kuzucummm uyu azıcık hamişsin sen
arada yoklarım ben seni
benimde koçiş gelecek birazdan öğle yemeği için
çok iyi oluyor gelmesi gün çabuk bitiyor o zaman
gelmeyince özlüyorum valaa

Ne biliyim ben artık kafayı yedim ondan sanırım,ya gidersemde negatf derlerse diye korkuyrm şimdide
belim gecti ama yorgunum sureklı bide ateşim 36,8 gene sabit..
Hiii var mı ki? :26::26:
kız bende uyuz patron var o gelcekte izin alcm bi saatlık gtp kan vercem acilden ama sonuc ne zaman cıkar bilmıyrm ogleden once gtsem 2-3gbi cıkar acaba tele arasam solerler mi sonucu ?

Allah rahmet eylesin.Ne kadar uzun bi yaşamı ve vefatı olmuş.Rabbim imanla gitmeyi nasip etsin bizlere de.
Hepinize geçmiş olsun canımm.Bu aralar salgın maalesef.Greyfurt ve limon içmekten bögg geldi bizede eşimle.Yakalanmayalım diye.
Benim bu aralar pek tadım yok.Akşama kadar makina gibi iş yapıyorum kimseyle konuşmuyorum.Moron gibi oldum:26:

Bende öyleyapıyorum.Haftaya sabahları çıbık yememe gerek kalmayacak kesilecek dedim bu haftadan için gerçektende öyle oldu :) Bu hafta sabahları bulantı olmadı aç bile olsam :))

Hoşgeldin canım.Seninki de strestendir eminim.Bak tahlillerinde temiz çıkmış.Bitkisel kür dene bi de istersen.Ama kafaya takarsan o da bi işe yaramaz

Hoşgeldin aramıza Allahım en kısa zamanda göndersin kuzunuzu size..

kızlar ya hakaten varmı cizgi yoksa idrar lekesimi o sizce?
Kana gtmek ıstyrm ama var dimi orda cizgi?
İdrar lekesi ne kıııızzz İcat çıkarma kendi kendine.Hani test bozuk falan desen anlarımda idrar lekesi olurmu hiç testte?Çizgi ya çıkar ya çıkmaz.Ya bozuktur test yada değildir.Bence senin kan değerin güzel çıkacak gör bak.Sıkıntı ettiğine değmeyecek.Eşin de pişman olacak sana ilgisizliğine.O zamanda biz oynayacağız o dönecek etrafında

inşalllah canım haklısın ben sorularımı not alayım en iyisi o sırada insan unutuyor .ben de kendimi avutmak için diyorum ki ehliyet kursuna gideyim bari tatile çıkalım diyorum eşime kafam dağılsın bari bebk olunca yapılamayacak ne varsa şimdi yapayım hazır vaktım varken o da tamam diyor canım benım çok ilgili evde de misfirler olunca bi rahat rahat ağlayamadım çabuk sıyrıldım o korku panik modundan iyi de oldu çünkü stres çok etkiliymiş yükselmesinde. seninde bir hafta 10 gün gibi bir süren var herhalde inşallah gelir senin ufaklık da seviniriz canım

Dimi ya ben bikere günüm geçmişti gebelik testi yaptım. Hİç bir şey yoktu bomboştu öyle çizgiyi geçtim bembeyazdı orası. Gölge bile yoktu ki seninki fotoda belli.

Ya kendimi kotuye hazırlamak istyrm yıkılmıyım sonra...
Yaa var dimi?
ama hemen belirmedi ya ondan tatlim şupelerim var...
Biliomusunuz hamile duşuncesi bile çok farklı geliyor bunu yazarken bile gozlerim doluyor...

kız delii ateşinle bağırıyorr kuzucuk burdayımm diyee
gelmiştir hayırlısıyla
kötü olumsuz şeyler düşünüp durma artık
git yaptır biran önce
geç vereceklersede
mail atsınlar sana gelemem ben çok uzaktayım de
çıktısını alırsında koçişine gösterirsin akşam

İdrar lekesi ne kıııızzz İcat çıkarma kendi kendine.Hani test bozuk falan desen anlarımda idrar lekesi olurmu hiç testte?Çizgi ya çıkar ya çıkmaz.Ya bozuktur test yada değildir.Bence senin kan değerin güzel çıkacak gör bak.Sıkıntı ettiğine değmeyecek.Eşin de pişman olacak sana ilgisizliğine.O zamanda biz oynayacağız o dönecek etrafında[/QUOTE]

valla içat cıkartım dimi? ozurdilerimm iyice aptalaştım valla
Ayy inşallah kuzucum o kadar mutlu olurum ki...

evtt vett dimi ya?
Cocuk diycek annem beni gormuyor burdayımmm
inşallah canlarım
En duşuk deger kac olmalı sizce?
burda bırısine 19muş gebe degılsın demişlerde ama sonra hamiş cıktı degeri yukseldi

ne güzel düşünmüsün tatlım
çok iyi valla hem böyle üstüne düşmediğin anda bir bakmışsın ki çıkagelmiş yaramaz :)
ceeeee yapıyor sana
kafanı dağıtman hem sana iyi gelecek hemde bebişin için çok iyi olacak onun gelişini hızlandırcaksın
bizimde dediğin gibi olur inşallah canımm
martın 5 bat
gelmez inşallahh bebişim gelirr
hepimizinki bir bir gelecek eminim
sabredicez canım üzme kendini emi

aferin benim kocama
hadi bakalı siz yiyin yemeğinizi. afiyet olsun şekercim size.
dimi ya kocişler olmasa vakit geçmez ya.
o olmayınca tadı çıkmıyor hiçbirşeyin.evde canım sıkılıyor.

sabredicez canım allahım en İyisini bilir sağlıklı olalım sağlıklı bebekler dünyaya getirelim herşeyin başı sağlık sağol canım benım iyi dileklerin için herzamn destekçimsiniz. iyi ki bulmuşum bu topiği ve sizleri

evtt vett dimi ya?
Cocuk diycek annem beni gormuyor burdayımmm
inşallah canlarım
En duşuk deger kac olmalı sizce?
burda bırısine 19muş gebe degılsın demişlerde ama sonra hamiş cıktı degeri yukseldi

onu hiç bilmiyorum tatlım ya
hamişler biliyordur sanırım yazarlar muhtemelen sana
hadi güzel haberler gel bugün

Kesinlikle Ayşem senin dediklerini unutmuyorum doktorunun dediklerini yani. Psikoloji önemli. Ben iyiyim hatta çok iyiyim diyorum kendi kendime sürekli. Hasta değilim sadece hamileyim. 8. haftaya girdik kaldı 32 hafta çoğu gitti azı kaldı

Ya kendimi kotuye hazırlamak istyrm yıkılmıyım sonra...
Yaa var dimi?
ama hemen belirmedi ya ondan tatlim şupelerim var...
Biliomusunuz hamile duşuncesi bile çok farklı geliyor bunu yazarken bile gozlerim doluyor...

Sen hele sonucu gör bak ozaman neler oluyor. Neler hissedeceksin?

aferin benim kocama
hadi bakalı siz yiyin yemeğinizi. afiyet olsun şekercim size.
dimi ya kocişler olmasa vakit geçmez ya.
o olmayınca tadı çıkmıyor hiçbirşeyin.evde canım sıkılıyor.

sağolasın canım benim
valla öyle rabbim eksikliklerini göstermesin
bana akşam diyorki belirti varmı belirti :)
kıyamam aşkıma :)
hemen olsun istiyor canım herşeyimm benimm ooo
inşallahh bu ay gelir bizimde yavrumuz bizde sevinirizzzz

Amiinnn canım. Diyorum hep. Allah seni başımdan eksik etmesin.
Belirtilere takılmayın hiç. Belirtisiz geliyor onlar. Bir de psikoloji önemli biliyorsun.
Ben gripten hiç stres yapamadım o bana sürpriz yaptı.
Gelecek inşallah canım. Ne halaylar çekip ne çiftetelliler oynıycaz burda

Son düzenleme:
kızlar kusuruma bakmayın kaçgündür giremiyorum demiştim ya dersler başlayınca artık giremem diye.
Bildüğiniz gibi bende bişi yok.
Kociş çakşır ve keçiboynuzu yemiyor artık bıtım
Sıkıldım hergün zorlamaktan resman çıldırtıyor beniiiiiiiii
Dua edin bize.
Herşeyi bıraktım bir kenara çalışmaya dikkat etmek şunu bunu yemek..
Allahım verir zamanı gelince şimdilik dinleni,yorum kafamda rarh Elhamdülillah. Bide şu koca bebk beni yormasa daha iyi olacak.
Vaktim yok geçmişi okuyamadım ama eminiö beni merak etmişsinsizdir..
Cevo ne yaptın?
Cadiozy bebişinin kalbini duydun inşaallah?
Hepiniz dualarımdasınız Sizlerde bana dua edin...
Öptümm sizi
Bu arada Ssirin ne alamdesinnn?

ayy özlemcim inşallahhh
görebilcekmiyim diyorum o günleri
çok istiyorum ben yav
büyük bir aile olalım istiyorum cıvıl cıvıl olsun evimizin içi
kahkahalarla dolsun istiyorummm bebişimlerimin sesleriyle
hepimiz mutlulukla huzurla sağlıkla yaşayalım o günleri inşallahhh

Hoşgeldin canım benim. Kocişler öyle ben de yedirememiştim keçiboynuzunu. Seni çok iyi anlıyorum. Ama olmayınca da surat asmayı iyi biliyorlar.
Boşver canım stres yapma kendine. Rabbim hayırlısını versin.
Ben kalp atışlarını duyamadım canım daha. Haftaya bir daha gideceğim. Keseyi gördük normal boyutlarda dedi. Vajinal yapalım dedi kabul etmedim. Haftaya inşallah duyacağım Allahın izniyle..
ben de öpüyorum seni. İyi bak kendine. Sıkma canını boşver.
Dua ediyorum ben hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…