- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.141
kız deli öyle idrar lekesimi olur ilk defa senden duyuyorum
kız kaç gün geçti reglin
halsizsin belin ağrıyo
çizgi çıkıyo
daha nasıl etsin yavrucum kendisini sana
bence hamişsin bal gibi
hadi git gelde oynayalım kızz
Canımsınkıyamam..
Kociş yazık hergün yemeğimi yediriyor bulaşığı da yıkıyor.. Haftasonu süpürge de onda tam ev hanımı oldu
Aynen canım fazla yapmıyorum ütü. Yapabildiğim kadarı.
Bugün yarın iyiyim patron yokkben şurda kestiririm arada dürtün beni
kız deli öyle idrar lekesimi olur ilk defa senden duyuyorum
kız kaç gün geçti reglin
halsizsin belin ağrıyo
çizgi çıkıyo
daha nasıl etsin yavrucum kendisini sana
bence hamişsin bal gibi
hadi git gelde oynayalım kızz
Allah rahmet eylesin.Ne kadar uzun bi yaşamı ve vefatı olmuş.Rabbim imanla gitmeyi nasip etsin bizlere de.Kizlar nasılsınız ben 4-5 gündür griple boğuşuyorum ayrica bir tek ben değil ev halkı tamamen hasta küçük oglum atesli yatiyor esim kotu sadece büyük oğlum iyi.bu arada dun fizik tedavisi bitti Mevlaya sukurler olsun.
Pazar gecesi babannem vefat etti 103 yasindaydi masallah namaziyla abdestiyle gitti.benden haberler boyle sizler de iyisiniz insallah
Bende öyleyapıyorum.Haftaya sabahları çıbık yememe gerek kalmayacak kesilecek dedim bu haftadan için gerçektende öyle oldu :) Bu hafta sabahları bulantı olmadı aç bile olsam :))hadi açalım kuzum. Kimi çekiştirelim
bulantı olmazsa olur mu canım?Kankam benim o. Sabah beraber uyanıyoz ama çok şükür öğürmedim hiç.Kendi kendimitelkin ediyorum bulantı yok bulanmıyor gayet iyiyim hiç bir şey yok filan....
Hoşgeldin canım.Seninki de strestendir eminim.Bak tahlillerinde temiz çıkmış.Bitkisel kür dene bi de istersen.Ama kafaya takarsan o da bi işe yaramazslm kızlar benide aranıza alırmısınız? önce kendimi tanıtayım. 28 yasındayım evlendiğimden beri hiç korunmadım ve hamile kalamadım.dr gittim pkolu olabilirsin dedi.tahlil yaptı. prolaktın sadece 1 deger yüksek olur dedi.gönderdi.ama olmadı.ve iki aydır da klomen içiyorum günde 2 tane..ve bu ay yeni batasıca batım 26 şubat... benide aranıza alırsanız çok sevinirim dualarım hepimize inş...
Hoşgeldin aramızaSelam kızlar aranıza yeni katılıyorum bende dün üye oldum inanın bütün forumları takip ediyorum neredeyse... benim çok derdim var çok :) 9 aydır cocugum olmuyor iltihaplanma ve yumurta tembelliğim varmıs iltihaplanma ıcın iğne tedavisi oldum o gectı allaha sukur ama sımdıyse hormon tedavim var 3 ay sonra klomen dediler olmazsa cocugum ma benım hormonlarımda bırsey cıkmadı sizce neden hormon ılacı alıyorum... aranızda benim sorunuma benzer daha önce bunları yaşamış anne adayları varmıçocuk istiyorum artıkkkk
İdrar lekesi ne kıııızzzkızlar ya hakaten varmı cizgi yoksa idrar lekesimi o sizce?
Kana gtmek ıstyrm ama var dimi orda cizgi?
canım benim tabi ya çok üzülmene gerek yok
hem erkenden belli oldu hemde o çok fazla gebeliğide engel değilmiş
baka ilaçlada değeri düşürecekeler hemen gelecek inşallah meleğin
bizde birşey yok valla 20. günüm bugün
bekleyişe gecicez yakıda
bakalım neler olacak :)
böyle canımm...
pazarada az kaldı çok sıkma kendini not al canım sormak istediklerini ki orda unutmayasın hepsini bir bir sor kafan rahatlasın
Dimi ya ben bikere günüm geçmişti gebelik testi yaptım. Hİç bir şey yoktu bomboştu öyle çizgiyi geçtim bembeyazdı orası. Gölge bile yoktu ki seninki fotoda belli.
Ne biliyim ben artık kafayı yedim ondan sanırım,ya gidersemde negatf derlerse diye korkuyrm şimdide
belim gecti ama yorgunum sureklı bide ateşim 36,8 gene sabit..
Hiii var mı ki? :26::26:
kız bende uyuz patron var o gelcekte izin alcm bi saatlık gtp kan vercem acilden ama sonuc ne zaman cıkar bilmıyrm ogleden once gtsem 2-3gbi cıkar acaba tele arasam solerler mi sonucu ?
kız delii ateşinle bağırıyorr kuzucuk burdayımm diyee
gelmiştir hayırlısıyla
kötü olumsuz şeyler düşünüp durma artık
git yaptır biran önce
geç vereceklersede
mail atsınlar sana gelemem ben çok uzaktayım de
çıktısını alırsında koçişine gösterirsin akşam
inşalllah canım haklısın ben sorularımı not alayım en iyisi o sırada insan unutuyor .ben de kendimi avutmak için diyorum ki ehliyet kursuna gideyim bari tatile çıkalım diyorum eşime kafam dağılsın bari bebk olunca yapılamayacak ne varsa şimdi yapayım hazır vaktım varken o da tamam diyor canım benım çok ilgili evde de misfirler olunca bi rahat rahat ağlayamadım çabuk sıyrıldım o korku panik modundan iyi de oldu çünkü stres çok etkiliymiş yükselmesinde. seninde bir hafta 10 gün gibi bir süren var herhalde inşallah gelir senin ufaklık da seviniriz canım
aferin onaa takdir ettim vallaa
oohh keyfinee bakk kuzucummm uyu azıcıkhamişsin sen
arada yoklarım ben seni
benimde koçiş gelecek birazdan öğle yemeği için
çok iyi oluyor gelmesi gün çabuk bitiyor o zaman
gelmeyince özlüyorum valaa
ne güzel düşünmüsün tatlım
çok iyi valla hem böyle üstüne düşmediğin anda bir bakmışsın ki çıkagelmiş yaramaz :)
ceeeee yapıyor sana
kafanı dağıtman hem sana iyi gelecek hemde bebişin için çok iyi olacak onun gelişini hızlandırcaksın
bizimde dediğin gibi olur inşallah canımm
martın 5 bat
gelmez inşallahh bebişim gelirr
hepimizinki bir bir gelecek eminim
sabredicez canım üzme kendini emi
evtt vett dimi ya?
Cocuk diycek annem beni gormuyor burdayımmm
inşallah canlarım
En duşuk deger kac olmalı sizce?
burda bırısine 19muş gebe degılsın demişlerde ama sonra hamiş cıktı degeri yukseldi
Allah rahmet eylesin.Ne kadar uzun bi yaşamı ve vefatı olmuş.Rabbim imanla gitmeyi nasip etsin bizlere de.
Hepinize geçmiş olsun canımm.Bu aralar salgın maalesef.Greyfurt ve limon içmekten bögg geldi bizede eşimle.Yakalanmayalım diye.
Benim bu aralar pek tadım yok.Akşama kadar makina gibi iş yapıyorum kimseyle konuşmuyorum.Moron gibi oldum:26:
Bende öyleyapıyorum.Haftaya sabahları çıbık yememe gerek kalmayacak kesilecek dedim bu haftadan için gerçektende öyle oldu :) Bu hafta sabahları bulantı olmadı aç bile olsam :))
Hoşgeldin canım.Seninki de strestendir eminim.Bak tahlillerinde temiz çıkmış.Bitkisel kür dene bi de istersen.Ama kafaya takarsan o da bi işe yaramaz
Hoşgeldin aramızaAllahım en kısa zamanda göndersin kuzunuzu size..
İdrar lekesi ne kıııızzzİcat çıkarma kendi kendine.Hani test bozuk falan desen anlarımda idrar lekesi olurmu hiç testte?Çizgi ya çıkar ya çıkmaz.Ya bozuktur test yada değildir.Bence senin kan değerin güzel çıkacak gör bak.Sıkıntı ettiğine değmeyecek.Eşin de pişman olacak sana ilgisizliğine.O zamanda biz oynayacağız o dönecek etrafında
Ya kendimi kotuye hazırlamak istyrm yıkılmıyım sonra...
Yaa var dimi?
ama hemen belirmedi ya ondan tatlim şupelerim var...
Biliomusunuz hamile duşuncesi bile çok farklı geliyor bunu yazarken bile gozlerim doluyor...
aferin benim kocama
hadi bakalı siz yiyin yemeğinizi. afiyet olsun şekercim size.
dimi ya kocişler olmasa vakit geçmez ya.
o olmayınca tadı çıkmıyor hiçbirşeyin.evde canım sıkılıyor.
onu hiç bilmiyorum tatlım ya
hamişler biliyordur sanırım yazarlar muhtemelen sana
hadi güzel haberler gel bugün
sağolasın canım benim
valla öyle rabbim eksikliklerini göstermesin
bana akşam diyorki belirti varmı belirti :)
kıyamam aşkıma :)
hemen olsun istiyor canım herşeyimm benimm ooo
inşallahh bu ay gelir bizimde yavrumuz bizde sevinirizzzz
Amiinnn canım. Diyorum hep. Allah seni başımdan eksik etmesin.
Belirtilere takılmayın hiç. Belirtisiz geliyor onlar. Bir de psikoloji önemli biliyorsun.
Ben gripten hiç stres yapamadım o bana sürpriz yaptı.
Gelecek inşallah canım. Ne halaylar çekip ne çiftetelliler oynıycaz burda
kızlar kusuruma bakmayın kaçgündür giremiyorum demiştim ya dersler başlayınca artık giremem diye.
Bildüğiniz gibi bende bişi yok.
Kociş çakşır ve keçiboynuzu yemiyor artık bıtım
Sıkıldım hergün zorlamaktan resman çıldırtıyor beniiiiiiiii
Dua edin bize.
Herşeyi bıraktım bir kenara çalışmaya dikkat etmek şunu bunu yemek..
Allahım verir zamanı gelince şimdilik dinleni,yorum kafamda rarh Elhamdülillah. Bide şu koca bebk beni yormasa daha iyi olacak.
Vaktim yok geçmişi okuyamadım ama eminiö beni merak etmişsinsizdir..
Cevo ne yaptın?
Cadiozy bebişinin kalbini duydun inşaallah?
Hepiniz dualarımdasınız Sizlerde bana dua edin...
Öptümm sizi
Bu arada Ssirin ne alamdesinnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?