- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.181
Kızlar napıosunuz?
canım hadi hayırlısı inşallah yüksek çıksın değerin. 2 saat kaldı öğrenmeyeee
sandivicimi yedim zoraki su içmeye çalışıyorum cnm. Bugün hiç içemedim midemden.
Sen neyapıyorsun?heyecan varmı heyecan?
inşallah canım ama içimi bi korku sardı ya negatf cıkarsa?
inşallah çıkmaz canım kalbimiz negatif çıkmamasından yana.
ama çıkarsa da ölüm yok ya ucunda. Sağlık olsun ama negatif çıkmıycak çizgi vardı o testte
sandivicimi yedim zoraki su içmeye çalışıyorum cnm. Bugün hiç içemedim midemden.
Sen neyapıyorsun?heyecan varmı heyecan?
[COLOR=#FF0000[SIZE=3]:106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106:
Cevodileksu için geri sayım başladııııııııı:106::106::106::106::106::106::106::106:[/SIZE][/COLOR]
ayyy heycan yaptım sonuc ne cıkcak acaba? :18::18:
tabiki göreceksin görmemen için hiç bir sebep yok. Sağlığınız yerinde. Rabbim ol deyince olacak.
Kız kaç tane doğuracan cıvıl cıvıl olsun filan. 4-5 düşünüyorsun herhalde
Ben bunu doğursam ikinciye Allahkerim...Nasıl doğruyorlar 5-6 tane 10 tane vardı birinin burda.
Kızlar size birkeç film izlemenizi tavsiye ediyoruuummm Hemde şiddetleeee
My name is khan.
Ghajini.
Delideli olma.
Taare Zameen Par.
bu filmleri izledik bu aralar baya güzel içinde cinsellik sexs yoookkkk
Sadace aşk filmi Taare Zameen Par Hariç.
İzlerseniz hak vereceksiniz...
The impossible aşk filmi değil ama gerçek yaşanmış bir öykü o yüzden baya etkilendim ben..
Hadin ben gittim Hepinizin gönlündeki muradları versin Rabbim sizlereeeeeeeeee....
Kızlar Tünaydın
Yeni kalktım
Cevomm sen hamilesin ben çizgi gördüm. Hiç içini daraltma batın geçti test silik daha ne olsun kızz ?
Sen bakma kocana. O da tam emin olmak istiyor. Erkekler daha çok üzülüyor.
Bana dua edin kızlar bugünde gelmesin kırmızılar.
Rabbim ne olurr bebişimi bana ver. Can yoldaşı olsun bana. Ona çok ihtiyacım var.
Geçen gece rüyamda bir kadının göğüslerini gördüm
bu gecede kendiminkini gördüm
Hayra çıksın inşallahhhh.
kızlarrrrrr kana gitimmm
ayyyyy sonuc saat 3 te telefon edicem.....
Dua edin bana
İnşallah çok güzel olacak kuzum..
Ben kalp atışı duymaya (daha doğrusu görmeye) gittiğimde eşim gelmemişti.Bu bizim ilk yavrumuz hiçmi merak etmiyorsun dediğimdede "ona bakarsan herşeyi ilk olacak.İşimi gücümü bırakıp her seferinde gelememki" dedi.Çok üzüldüm.Ağladım hatta. Neler hayal etmiştim neler duydum.Ama gördümki o benim gibi romantik yaklaşamıyor olaya.Bi kadın istediği ve sevdiği bişey için bütün hayatını altüst edebilir.Oysaki erkekler nasılsa bi dahaki sefere de görürüz diye düşündü.2 hafta sonra yine gideceğim doktora ve bana "hangi saate istiyorsan o saate al randevunu" dedi.Hani bi umut bende geleceğim şu saate al dermi diye kaça alsamki diye sormuştum.O kadar kırıldımki ona gelecekmisin demek gelmiyor içimden.İşin kötüsü hastane uzak biraz.Dolmuşla gitmem lazım.Ve beni dolmuş çok rahatsız ediyor.Kokular,sallantı,virajlarBabama da gel götür diyemem utanırım
Yani diyeceğim o ki erkeklerden çok bişey beklememek lazım.En ilgilisi benimki olur sanmıştım,yanılmışım.Yalnız değilsin bu konuda.Mümkün olduğunca kendi işini kendin görmeye bak.En azından hastanede yanında elele çiftleri gördükçe gözün kapıda acaba gelirmi ümidiyle beklemezsin ben gibi
İnşallah çok güzel olacak kuzum..
Ben kalp atışı duymaya (daha doğrusu görmeye) gittiğimde eşim gelmemişti.Bu bizim ilk yavrumuz hiçmi merak etmiyorsun dediğimdede "ona bakarsan herşeyi ilk olacak.İşimi gücümü bırakıp her seferinde gelememki" dedi.Çok üzüldüm.Ağladım hatta. Neler hayal etmiştim neler duydum.Ama gördümki o benim gibi romantik yaklaşamıyor olaya.Bi kadın istediği ve sevdiği bişey için bütün hayatını altüst edebilir.Oysaki erkekler nasılsa bi dahaki sefere de görürüz diye düşündü.2 hafta sonra yine gideceğim doktora ve bana "hangi saate istiyorsan o saate al randevunu" dedi.Hani bi umut bende geleceğim şu saate al dermi diye kaça alsamki diye sormuştum.O kadar kırıldımki ona gelecekmisin demek gelmiyor içimden.İşin kötüsü hastane uzak biraz.Dolmuşla gitmem lazım.Ve beni dolmuş çok rahatsız ediyor.Kokular,sallantı,virajlarBabama da gel götür diyemem utanırım
Yani diyeceğim o ki erkeklerden çok bişey beklememek lazım.En ilgilisi benimki olur sanmıştım,yanılmışım.Yalnız değilsin bu konuda.Mümkün olduğunca kendi işini kendin görmeye bak.En azından hastanede yanında elele çiftleri gördükçe gözün kapıda acaba gelirmi ümidiyle beklemezsin ben gibi
ayyy evt az kaldı cok korkuym ellerim titiriyor ya:18::18:
aslında bi yanım negatf diyo cok korkuyrm negatf cıkarsa cok uzulcem ya off
kalbiim zor dayanıyor yaa.... gum gum atio resmen
canım sakin ol
sonuçta bir çizgi var orda
güzel haber gelecek gör bak...
hem negatif olursa da napalım canım sağlık olsun deriz
bir daha ki aylar bizim
yılmak yok
az kaldı vallahi ben sana sakin ol diyorum da :) bende heyecanla bekliyorum valla :) sanki benim saonucum geleck
birazcık erken ara yahu çıkmıştır belki saat 2 oldu dimi orda
şansını denemiş olursun
kızlar ben cok korkuyorum... aglıycam nerdeyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?