Bol bebiş topiği

sandivicimi yedim zoraki su içmeye çalışıyorum cnm. Bugün hiç içemedim midemden.
Sen neyapıyorsun?heyecan varmı heyecan?

Zorlama kendini su içmek için.Ben doktoruma sordum su içince içim bulanıyor diye.3.ayda geçecek o zaman içersin zorlama kendini dedi.Mümkün olduğunca içmeye çalışıyorum.Hatta değişik yöntemler buldum.1,5lt pet şişeme 3-4 damla limon sıkıyorum daha güzel oluyor su.Hani tam limon tadı yok ama kokusu geliyor.Dün de suya 5-6 dilim elma attım.Hafif bi elma kokusu oldu.İçmesi daha rahat oldu.Akşama yıkıyorum şişeleri her zaman.Yarın da taze nane deneyeceğim.Su içmemiz lazım.Ama zorlayamıyorum kendimi.Tuzlu leblebi ve kraker susatıyor diye onları yiyorum arada:) İyi oluyor.Sende dene bunları.
Bu arada tuzu azaltmaya başla kuzum.Hiç tadı olmuyor tuzsuz ama benim elim-yüzüm şişmiş biraz annem dedi.O yüzden azalttım.Çok zorlanmadıkça atmıyorum.Bazen kaçamak da yapmıyor değilim

:106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106:
Cevodileksu için geri sayım başladııııııııı:106::106::106::106::106::106::106::106:

ayyy heycan yaptım sonuc ne cıkcak acaba? :18::18:

İnşallah çok güzel olacak kuzum..
Ben kalp atışı duymaya (daha doğrusu görmeye) gittiğimde eşim gelmemişti.Bu bizim ilk yavrumuz hiçmi merak etmiyorsun dediğimdede "ona bakarsan herşeyi ilk olacak.İşimi gücümü bırakıp her seferinde gelememki" dedi.Çok üzüldüm.Ağladım hatta. Neler hayal etmiştim neler duydum.Ama gördümki o benim gibi romantik yaklaşamıyor olaya.Bi kadın istediği ve sevdiği bişey için bütün hayatını altüst edebilir.Oysaki erkekler nasılsa bi dahaki sefere de görürüz diye düşündü.2 hafta sonra yine gideceğim doktora ve bana "hangi saate istiyorsan o saate al randevunu" dedi.Hani bi umut bende geleceğim şu saate al dermi diye kaça alsamki diye sormuştum.O kadar kırıldımki ona gelecekmisin demek gelmiyor içimden.İşin kötüsü hastane uzak biraz.Dolmuşla gitmem lazım.Ve beni dolmuş çok rahatsız ediyor.Kokular,sallantı,virajlar Babama da gel götür diyemem utanırım
Yani diyeceğim o ki erkeklerden çok bişey beklememek lazım.En ilgilisi benimki olur sanmıştım,yanılmışım.Yalnız değilsin bu konuda.Mümkün olduğunca kendi işini kendin görmeye bak.En azından hastanede yanında elele çiftleri gördükçe gözün kapıda acaba gelirmi ümidiyle beklemezsin ben gibi

amin canım inşallah
ayyy kız ne bileyim rabbim versin yeterki sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar...
valla ben 3 tane istiyorumm
tabiii yeterki sağlıklı olsunlar birde hayırlı
şimdi bir tanesi gelsinde gözümüz yollarda kaldı vallahi

TAARE ZAMEEN I IZLEDIK
MY NAME IS KHANI DA IZLEDIK
diğerlerini hatırlayamadım canım belki onlarıda izlemişimdir benim pek aklımda kalmıyor isimleri
bakayım diğerlerinide bir...
benim eşim tam bir filmkolik olduğu için :)
ne çıkmış hangi film iyi çok iyi bilir
her akşam bir dizi birde filmimiz vardır mutlaka
bu akşamki filmimiz
Talaash :)
izledikden sonra aktarırım yorumlarımı :)
bu arada izlemeyen arkadaşlarıma TAARE yı şiddetle tavsiye ederim
öpüyorum dilekçim

canım inşallah gelmicek kırmızılar...
hayırlısıyla bebeğin gelecek canım
rabbim gönlüne göre versin
hep olumlu düşün tatlım mutlaka gelecek

kızlarrrrrr kana gitimmm
ayyyyy sonuc saat 3 te telefon edicem.....
Dua edin bana

SONUNDAAAAA
canımm hadi inşallahh güzel habeler gelecek satta 3 de
kız bizim burda 3 oldu :) arasanmı ki
benim saat arabistana ayarlı dersin
dört gözle bekliyorum canım
çekicez halayını
kevok ta olsaydı keşke
halay başımız yok kaç gündür
nerde olan varmı?
niye gelmiyor acaba?
iyidir inşallahhh

Hayırlısı olsun kuzucum inşallah iyi olur sonuc...
Bende kac gundur gel gidelim kana diyrm ama sonra hafta sonu bakarız hep aynı cevap kendi dişi bobreği arıdı neler cektım siz biliosunuz ben de cok uzuldum sabah gidelim mi dedim,hafta sonu dedi onemsemıyor ki...
bak bugun positif cıkarsa eyer solesem mı solemesem mi dıyrm biliomusun?
erkekler asla duşunmuyor detayları,ama ben bebeğim varsa ilklerinde hep izin alcak sen bi şey dememişin kuzucum ama ben yuzune vururum bana oyle yaparsa cocuk senınde cocugun derim...
Canım sen de ben gbi uzak yere gidiyn,bak ben işten zor izin aldım otobus yokmuş yayan yurudum napıyım,taksi durakları eşimin orda binsem gorcekti...
Canım inşallah eşin de farkına varır ne kdr onemli oldugunun...
Sen soyle olmazsa cunku bebeğin rahatsz olur her seferinde hoplar o dolmuşlar... olmazsa taksiyle gt dycem ama oda cok tutar uzaksa?
inşallah eşlerimiz bizimle ilgilenir...

SONUNDAAAAA
canımm hadi inşallahh güzel habeler gelecek satta 3 de
kız bizim burda 3 oldu :) arasanmı ki
benim saat arabistana ayarlı dersin
dört gözle bekliyorum canım
çekicez halayını
kevok ta olsaydı keşke
halay başımız yok kaç gündür
nerde olan varmı?
niye gelmiyor acaba?
iyidir inşallahhh [/QUOTE]

ayyy evt az kaldı cok korkuym ellerim titiriyor ya:18::18:
aslında bi yanım negatf diyo cok korkuyrm negatf cıkarsa cok uzulcem ya off
kalbiim zor dayanıyor yaa.... gum gum atio resmen

kıyamam ayşem sana ya
biraz düşücesizlik etmiş ama bari sabah erkene al rand. ben bırakayım falan der insan vallahi dayaklık bu erkekler...
kız benim abimi bir görseniz kıyamam arabası yok ama taksi tutar karısına aman bişi olmasın diye her kontrol için her ay gider onunla
imrenirim bende... bu kadarıda çok derim bazen :) kıskanıyormuyum ne
bende bütün erkekler aynı sanıyordum hamile olunca üstümüze titreyecekler
sizlerden böyle duyunca vallahi bende korkmaya başladım
acaba benim kocamda böylemi yapar
insan çok yıkılır ya kıyamam
birde şu gerçek varki
çoğu erkekler sevinçlerini doğdukdan sonra gösteriyorlar
onlar o zaman anlıyorlar baba olduklarını
ama bizler öyle değiliz karnımıza ilk düşdüğü an annelik duygularımız artmaya başlıyor
daha bir korumacı daha bir sahiplenme duygusu gelişiyor çok çok önceden
onun için onlarıda anlamak lazım...
doğunca görürüm ben onları nasıl etekleri zil çalacak :)))
seviçten uçacaklar havaya ağlayacaklar ilk gördüklerinde...

ayyy evt az kaldı cok korkuym ellerim titiriyor ya:18::18:
aslında bi yanım negatf diyo cok korkuyrm negatf cıkarsa cok uzulcem ya off
kalbiim zor dayanıyor yaa.... gum gum atio resmen

canım sakin ol
sonuçta bir çizgi var orda
güzel haber gelecek gör bak...
hem negatif olursa da napalım canım sağlık olsun deriz
bir daha ki aylar bizim
yılmak yok
az kaldı vallahi ben sana sakin ol diyorum da :) bende heyecanla bekliyorum valla :) sanki benim saonucum geleck
birazcık erken ara yahu çıkmıştır belki saat 2 oldu dimi orda
şansını denemiş olursun

Canım testlere guvenmıyor vallahı,incininde cızg cıktı gecen ay ama adet oldu
evt ama cok strees oldum ayyyy
zanetmıyorum canım 3 dedi hep ucte alıyoruz burda sonucu biz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…