Bol bebiş topiği

Demekki şekerle arası yok.Bugün akşam ekşi dene.Belki ona tepki verir Kız inşallah değişiktir bu sefer.Diğerinden farklı bi hamilelik yaşıyorsun.Valla inşallah kızdır.

Offffff
Ne sıkıcı bi gün............
Ne facete,ne işyerinde,ne msnde,ne tweterda ne de burada muhabbet edecek adam var
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

Son düzenleyen: Moderatör:
inan hiçbir fikim yok hamilelik varmı ypkmu onuda bilmiyorum netten baktım

5 ve üzeri hamılelık dıye bılıyorumm ama duusk bı degerrrrrr valla cnmm bıdaha kan testı yapmadan anlmazsınnn senı uzmek ıstemem ama kimyasal dusuk galıba cnm gecen ya aynısını bende yasadım 20 lerdeydı dgerım sonra dusmeye basladıı umarım sneınkı gec dollenmedırr dgerın kat kat artar cnm

kızlar adetim 22 sinde gelecekti gelmedi kan tahlilim bugün 9.0 bu ne şimdi yaa

Canım 5 in üzeri gebelik var demek.
Bence geç döllenmedendir o yüzden dinlen kendini yorma bebiş yerleşiyor..
Umutlu ol bekle...
2gün sonra veya bir hafta sonra testi tekrarla kandaki değer 2 günde bir 2 katına çıkacak.
Benim adet günü 106.8 çıkmıştı ama kimyasal gebelik oldu..
Yani adet oldum on gün geçikmeyle.
Değerin pozitif ama çok çok çok küçük...
İnşaallah sağlıklı nşr gebeliğin başlangıcıdır...

Kızlar ne oldu biliyormusunuzzzzzzzzzzz
Dün ovulasyon testim pozitifti veeeeeeeeeeeeeeeeeee boş geçtiiiiiiiiii
Bugün yaptım ve silik çıktı
Hadi hayırlısı olsunnnn

Kizlar bugun ogleeden sonra giremedim. Bilgisayarlarda sorun vardi.
Veeee doktora gittim. Bayildim doktora. Cok ilgilendi sagolsun.
Kalp atislarimizi da duydum. Cok sukurler olsun Rabbime. Rabbim sizlere de nasip etsin insallah
Cok mutlu oldum. Uzerimden bir yuk kalkti sanki. Bir haftadir sikintiydi. Cok sukur.
Sizlere de dua ediyorum insallah hepiniz yasarsinziz bu duyguyu. Sizldri seviyorum iyi ki varsiniz.

nöriimmmmm ayşeecimm

Kaynanam dantel işliyor bende nette fink atıyorum.

Karapisso sağlık olsun ben geçen ay çift çizgiyi gördüğüm günü değerlendirdim ama tutmadı nasip değilmiş.

Umudunu kaybetme. Geç değil hiçbirşey için.

Bende aynı tas aynı hamam.

Pazartesiye kadar adet olmazsam doktora gidicem.

5.ci gün negatif çıkmıştı.

dahada yapmadım.

Artık testlerede güvenim kalmadı ya neyse.

Yapasım gelmiyor.

Dediğim gibi gelene kapımız açık.

Oyyy kuzucummm çok şükür minik bebişimizin pıtpıtlarını duydun. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.

Allah razı olsun senden canım benim. Bizlerde o güzel günleri göreceğiz inşallah.

maşaallah canımmm çok mutlu oldum
Aminnn canım darısı bizlereeeeeeeeeeeeeeee
valla iyi bekliyorsun inci... Ben olsam dandikte olsa güvenmesemde yapardım testtttttttttt
Inşaallah güzel sonuç alırsın
Bana çok güzel moral verdin canım hayırlısı diyorum..
Zaten takmıyorumda sizinle paylaşmak için yazdımmm
Herşeyin hayırlısı olsun...
Rabbim çok bekletmeden versin meleklerimiziiiiiiiiiiiiiiii

Oyyy kuzucummm çok şükür minik bebişimizin pıtpıtlarını duydun. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.

Allah razı olsun senden canım benim. Bizlerde o güzel günleri göreceğiz inşallah.

Aminn canim benim. Goreceksiniz tabi. Sizin bebisler biraz nazli. Ama er ya da gec gelecek elbet. Kacis yok. Belki seninki geldi de saklaniyor. Pzt kanda cikar insallah cnm.

Darisi sizin basiniza insallah cnm.
masallah masallah doktor da oyle dedi masallah diyelim tututuuuu minik fasulyeme. Ayni fasulye gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…