Bol bebiş topiği

Kesinlikle kuzum tatil insana cok iyi geliyor. Planini yapmakbile güzel.
Bizim bebek kis bebegi olacak. Yaza toparlaniriz insallah o zaman gezeriz. Biz bir turlu gidemedik gezmeye. En fazla annemlere gittik. Ev aldik yok arabanin borcu filan simdi de bebek. Hayirlisi olsun. Saglik olsun.
Insallah kuzum. En kisa zamanda Rabbim sizlere de nasip etsin.

Evet canim yaza tam gezmeklik olucak senin fistik :) yerim ben onu :)))
Kuzum siz en buyuk masraftan kurtulmussunuz gule gule oturun canim evinizde....
Biz daha alamadik...
Benim kocis biraz pimpirikli borctan nefret ettigi icin kredili almiyor
Simdi para biriktiriyoruz canim... Izmir de evlerde pahali semtine gore cok degisiyor
Bakalim ne zaman alabilcez...
Rabbim herkese gostersin canim ev cok onemli bu devirde.... Birde simdi vergi cikardilar basimiza

Tsk ederim ccnm. Allah size daha iyilerini nasip etsin insallah.
Hayalim hep izmirde yasamak. Emeklilikte belki komsun olurum
Alirsin elbet hicacele etmeyin. Kismet. Allah saglik versiin hepsi olup geciyor.
Evet ya sorma birsuru vergisi var.
En guzeli para biriktirip almak cnm. Biz 90 bin cektik 140 oduyoruz. 50 bin ekstradan oduycez. 2.5 senesigecti. Cogu gittiazi kaldi :-D
Hayat zor buyuyunce kuzum. Keske hep cocuk kalsaydik :-D
Para kazancam diye ugrasiyorsun sonra mal sahibi olayim sonra cocugu okutayim sonra onuevlendireyim filan . Kosturmacalarla geciyor iste. Her anin kiymetini bilmek lazim. Ben mesela hemendogursam da kurtulsam diyorum. Arkadas da diyo bugunler geri gelmicek tadini cikar. Gercekten hayati hep kosturarak yasiyoruz.

Gittik gördük geldik kuzumuzu.Allahım kaldıramayacağımı düşündüğü için tek kuzu gönderiyor bana.:106: Üzülmedim ama bi burukluk da olmadı değil.Hayırlısıyla birini bi doğurayım büyüteyim Allah izin verirse.Hareket edişini falan gördük.Ellerini,kollarını açıyor dönüyor falan.Çok muhteşem bişey.
Doktorum hazır gıdalar hariç herşey serbest dedi.Hazır kek,cips gibi şeylerde katkı maddeleri olur onlar yasak dedi.Su içemiyorum dedim.Sıvı alman önemli olan su yerine başka şeyler iç.Süt,ayran,meyvesuyu,çorba vs vs dedi.İlla su olmak zorunda değil ama suyu da yudumla sürekli dedi.Kendini şartlarsan daha çok miden bulanır şartlama dedi.3.ayı haftaya cumartesi dolduruyoruz.Daha rahat olursun artık dedi.Benden şimdilik bu kadar kızlar.
Öpüyorum hepinizi

Gozunaydin kuzum. Hareket ediyor demek ha.. ne guzel.
Hayirlisi olsun kuzum. Rabbim sizi korusun. ben su sorununu cozemedim aysem icemiyorum. Ama ayran filan icmeye calisiyorum. Hadi 3. Ayi doldurmaniza az kaldi. Darisi bizim basimiza

merhaba kızlar napıyorsunuz. bugun çok yoğunum temizlik yaptım şimdide mutfaktayım ikramlıklar hazırlıuorum misafirlerime. bu arada bugun buraya başbakan geldi. helıkopterler dört dönüyo etrafta sanırım güvenlık amaçlı gözetleme yapıyorlar herkes dökülmüş başbakanı görmek için bende evde kek börek yapıyorum size iyi sohbetler

aysecim gözünaydın canım olsun tatlım sağlıklı olsun da belki büyütünce ikiz kardeşleri olur. kendine dikkat et

Ayşecim uzun zaman dır nete giremedim siteye giremedim işlerim cok yoğun gece eve geç geldiğim için pat uykuya neyse bebeğinin tekmiş olsun allahım hayırlısını versin sağlıklı olsun varsın tek olsun
inşallah 2-3 de görürsün
bende rahatlıka kalp atışlarını gördüm şimdi mart 15 gün verdi 2 tarama testi yapılacakmış birde ntsye gireceksin dedi bu arada bütün testlerim yapılda A dan Z ye hepsi cok iyi geldi çok sağlılı bir gebelik yaşıyorsun dedi umarım sonuna kadar böyle gider dedi bulantım nerdeyse yok gibi birazda tansiyon düşüklüğüm var oda yorgunluktan galiba
banada doktorum sana dediklerini dedi hazır gıda yok dedi bol sulu gıda ve sebze ye dedi
bitek moralimi bozan şimdiden kilo almaya başlamışım doktorum onuda dizginleyeceğini günlük yemek diyeti yaptıracğını söyledi

ha bide netten araştırmama hamilelik ve bebeğin gelişmi ile ilgili şeyleri yasakladı ehee:) cünki bunlaarın çoğunun anne psikolojisini olumsuz yönde etkilediğini söyledi her okuduğunuza inanıp bide bize sormanıza ifrit oluyorum dedi resmen coğu doğru değil bilincsiz insanlar yazıyordedi
şimdi bende artık bakmıyorum valla::))
görüşürüz hepinize selamlar ha bu arada umarım YENİ HAMİİİİŞŞŞŞŞLERRRR VAARRRDDIIIIRR

Ayy canimm nasil sevimdim bu haberee :) ayy insallahh canim yaaa izmirde komsu olalim valla ne guzel olur o zaman biz evimizi aldigimda sana haber ediyorum sizde oradan yakinlardan alinki hep goruselim :) sahil yurusleri yapalim birlikte yaslilikta cok daha fazla lazim dost arkadas... Insallahh olur canim yaaa

Evet tatlim ya kredinin oyle bir durumu var... Allah kolaylik versin canim bir cirpida bitsin insallah borclariniz
Benim esimde onun icin istemiyor... bizde biriktiriyoruz canim bakalimm insallah alabiliriz rabblm yardim etsin hepimize
Kiz kredinin vergisi degil devlet aliyor ya simdi yeni vergi sistemi cikti en az 35 binde devlete odicez emlak vergisi gibi ekstradan o size vurmamistir... Ne zaman aldiniz evinizi bilmiyorum ama ocak 2013 itibariyle cikti canim kanun sinir olduk valla neyse hayirlisi rabbim guc versin kuvvet versin ki calisip kazanalim dimi

Maalesef canim bu kosusturmada da anlari kaciriyoruz.... Senin suan tadina vara vara yasaman gereken zaman sakin acele etme ehr anin tadini cikar canim nasil olsa zamani geldiginde saglikla dogacak dusunsene icinde senden bir can var ayy allahim yaa nasil bir mutluluktur o hicbirseyin seni uzmesine izin verme keyfine bak ohhh senden keyiflisi olabilirmi canim benimm

Canimm yaaaa ayy allahim nasil birsey nasil guzel bir duygudur bu yaa
Ozlemede dedigim gibi bundan daha buyuk bir mutluluk varmidir acaba....
Cok sanslisiniz canimm rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canimmm.
Cok sevindim saglikli ya o yeter dunyalara bedel kiz onun varligiii
Ilerde insallah 2 olsun 3 olsun bir suru kardesi olsun oglusunun
Rabbim yeterki sagliklisini versin canim
Gozunaydinn canim...
Simdiden hayirli olsun 3. Ayiniz

tabi yok:)

inşallah inci bu sefer oldu galiba:)

içimde öyle bi his var:)

allahım kapından geri çevirme yarabbim

Kuzum bugünde bişi yok bende.

12.ci gün.

Pazartesi doktora gidiyorum. kocama daa üzülüyorum iyice ümitlendim ben dedi. ümitlenme belki yoktur diyorum bende.

Canım aşkım benim ya kıyamam hiç ona.

O heyecanlı ümitli bakışlarını görünce içim eriyor.

İnşallah bebiş vardır.

Her iki duruma hazırım ben.

Kocişimde o kadar umutsuzken bu kadar gecikince ümitlendi.

Rabbim bize bir bebiş ver. Yarabbim sana sıgınıyoruz.

yapma böyle ya,bende senin böyle mesajlarını görünce üzülüyorum,ne olur dik durmaya çalış,eşinede destek ol,bu zamana kadar bekletmeseydin keşke ne bilim kan tahlili yaptırsaydın sende eşinde üzülmezdiniz...

inşallah bu beklemenin sonucu mutlu biter kuzum,vallahi dua ederken ilk sana ediyorum,rabbim inci kulunun bu ay yüzünü güldür diye........

5.ci gün testte çıkmamıştı zaten orda moraller düştü.

Ama şuda var. Labaquik testi çogu kişide pozitif gösterdi sonra sonuç negatifti.

Bende negatif gösterdi yoksa pozitif midir diye aklımdan geçmedi değil :)

Allah razı olsun canım benim.

Eşim dedi bekleyelim ben her zaman diyorum zaten olmayabilir yoktur belkide.

Yoksada adetim gelse şimdiye bitmiş ve çalışmalara başlmaş olacaktık.

Adet düzensizliğimde yoktur hiç. Maşallah bana :)

Leylam napim ya ümit ediyorum içim içimi yiyor. Üzülmicem söz. Kan tahliline giderken bile ümidim yok gibi gidicem.

Kendimi tutucam. Elbet birgün olacak.

Sen nasılsın kuzum neler yapıosun ?

kız deli hiç gülücem yoktu,o markayı bende kullandım ne zaman test yapsam hem negatif çıkıyodu ama sonunda hiç mi hiç pozitif olmadı :))))

kız buğün rüyamda karapisso mu senmi bilemedim test sonucunu gördüm c çizgisinden daha koyuydu,hayır olur inşallah neden yalan söylim acaba ben mi dedim test yaptım laboik herzamanki gibi doğru sonuç verdi negatif yani :)))inşallah sana ayan olmuştur canım testin üzeri açık pembe ama t çizgisi inanılmaz koyu ve kırmızı renkti,dediğim gibi inşallah sana ayan olmuştur rüyam kuzum.

be ne yapayım canım batasıca bat ımı bekliyorum bu ayın 15-16 sı 3.aşılama yapılıcak,hayırlısı olsun bakalım...

Tamam cnm insallah izmirde komsu oluruz. Ne olursa olsun ege bambaska.
Canim o vergi isini bilmiyordum. Bize vurmadi. Biz 2010da aldik. Cokmus vergi ya 35 bin. hakikaten sinir olmamak mumkun degil. Rsbbim saglik vrsin. Calisir alirsiniz insallah cnm.
Icimde bir kalp daha atiyor. Dusununce bile bir garip oluyor. En kisa zamanda sen de yasayacaksin eminim. Cunku kalbin cok temiz.

Anammm kuzum sennin kalbin çok temiz.

İnşallah karapissoda bende, sende hamişizdir.

Rüyan hayra çıksın.

Güzel bebiş haberleri alalım.

İnşallah aşılaman başaralı geçerde bebişine kavusursun kuzucum.

inşallah kuzum ikiniz birden alırsınız haberleri,am emin rüyamda ya senindi yada karapissonun du?????????amin canım ben aşılaman pek ümitli değilim nisan veya mayıs ayında tüp bebeğe umut bağladım,aşılamayı son bir umut denicez ama çok az bir umut((haber veririm inşallah,p.tesiye güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım şimdi çıkmam lazım ütü yapıcam (( dikkat et kendine,ne olur yıpratma kendini....Allaha emant ol canım dua ve muhabbetle.........

biss geldiiiikkk :) nasılsınız canlarım ne var ne yok bebiş var mı bebiş

Kuzumm hoşgeldin.

nasılsın? Nasıl gidio hamişlik.

Bende durumlar aynı. 12.ci gündeyim pazartesi doktora gidicem.

bişi soracam sana benim rahmimde bir gerginlik ve şişkinlik var. sende ilk zamanlarda böyle olmuşmuydu? yoksa adet olamamdan dolayı mı oldu bende ?
:26:

slm cnm iyiyim valla allaha şükür uğralıom sıpamla ya bişi diyim mi bak bnde şöyle bişey olmuştu rahmimde hamile kaldığımı öğrendim 3 gün ilişki olmadı eşimde 4. gün ilişkiye girdiğimde zor oluyodu ilişkiye girmek orda bi gerginlik var diodu eşim hamilelik böle bişey demek ki falan diodu orda bişey engelliyor gbiydi ilişkiyi ama blmem snin durumunla aynımı cnm testlerinde çıkmadımı bişey bi doktora git olmadı 12 gün geçmiş adette olmamışsın allah korusun dış gebelik falan olmasın

Yok testlerde çıkmadı kuzum. Allah korusun dış gebelik olmasın da :26::26::26:

5.ci günden sonra hiç test yapmadım.

Pazartesi doktora gidiyorum.

Dua et bana.

Yok testlerde çıkmadı kuzum. Allah korusun dış gebelik olmasın da :26::26::26:

5.ci günden sonra hiç test yapmadım.

Pazartesi doktora gidiyorum.

Dua et bana.

ayyy cnm ya bi gidiomuşsun hamileymişsin bide ne sevinç olurdu varya hayırlı haberlerini beklioruz dualarımız seninle bebişle gel buraya inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…