- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.121
Dogru soyluyorsun canim... Kaciyor sipalar
Isircam onlarin totosundan bir gelsinlerrr bak gor neler edicem onlara
Valla canim saglikli olsunlarda tek yada ikiz yada ucuz hic fark etmez yeterki rabbim hepimize saglikli ve hayirli evlatlsr nasip etsin
Canim insallahh gidebiliriz...
Gidersek senin icinde bol bol gezerim :)
Zaten 1 ay izini var esimin
Ben haziran sonu temmuz basi gibi gidersem ailemle bayaa vakit gecirmis olucam
Esimde ekimde gelirse... Biraz TR kaliriz 15 gun de paris yaparsak birazda arabistanda dinleniriz...
Diye ben kuruyorum kendi kendime :)
Kul kurar kader gulermis ya
Bizimkide o hesap hersey kismet...
Insallah rabbim nasip eder hayirlisiyla gider geliriz canim...
Hepmizin ihtiyaci sonucta tatil...
Senin en buyuk mutlulugunuz yolda geliyor daha ne isterki insan dimi....
Sen simdi dinlen bir yere kimildama zaten bebisiniz gelince dunyaya bol bol gezersiniz birlikte... O zaman daha bir keyifli olur kizz :) vallaaa
Rabbim bizede gosterir insallahhh
Kesinlikle kuzum tatil insana cok iyi geliyor. Planini yapmakbile güzel.
Bizim bebek kis bebegi olacak. Yaza toparlaniriz insallah o zaman gezeriz. Biz bir turlu gidemedik gezmeye. En fazla annemlere gittik. Ev aldik yok arabanin borcu filan simdi de bebek. Hayirlisi olsun. Saglik olsun.
Insallah kuzum. En kisa zamanda Rabbim sizlere de nasip etsin.
Evet canim yaza tam gezmeklik olucak senin fistik :) yerim ben onu :)))
Kuzum siz e buyuk masraftan kurtulmussunuz gule gule oturun canim evinizde....
Biz daha alamadik...
Benim kocis biraz pimpirikli borctan nefret ettigi icin kredili almiyor
Simdi para biriktiriyoruz canim... Izmir de evlerde pahali semtine gore cok degisiyor
Bakalim ne zaman alabilcez...
Rabbim herkese gostersin canim ev cok onemli bu devirde.... Birde simdi vergi cikardilar basimiza
Gittik gördük geldik kuzumuzu.Allahım kaldıramayacağımı düşündüğü için tek kuzu gönderiyor bana.:106: Üzülmedim ama bi burukluk da olmadı değil.Hayırlısıyla birini bi doğurayım büyüteyim Allah izin verirse.Hareket edişini falan gördük.Ellerini,kollarını açıyor dönüyor falan.Çok muhteşem bişey.
Doktorum hazır gıdalar hariç herşey serbest dedi.Hazır kek,cips gibi şeylerde katkı maddeleri olur onlar yasak dedi.Su içemiyorum dedim.Sıvı alman önemli olan su yerine başka şeyler iç.Süt,ayran,meyvesuyu,çorba vs vs dedi.İlla su olmak zorunda değil ama suyu da yudumla sürekli dedi.Kendini şartlarsan daha çok miden bulanır şartlama dedi.3.ayı haftaya cumartesi dolduruyoruz.Daha rahat olursun artık dedi.Benden şimdilik bu kadar kızlar.
Öpüyorum hepinizi
Gittik gördük geldik kuzumuzu.Allahım kaldıramayacağımı düşündüğü için tek kuzu gönderiyor bana.:106: Üzülmedim ama bi burukluk da olmadı değil.Hayırlısıyla birini bi doğurayım büyüteyim Allah izin verirse.Hareket edişini falan gördük.Ellerini,kollarını açıyor dönüyor falan.Çok muhteşem bişey.
Doktorum hazır gıdalar hariç herşey serbest dedi.Hazır kek,cips gibi şeylerde katkı maddeleri olur onlar yasak dedi.Su içemiyorum dedim.Sıvı alman önemli olan su yerine başka şeyler iç.Süt,ayran,meyvesuyu,çorba vs vs dedi.İlla su olmak zorunda değil ama suyu da yudumla sürekli dedi.Kendini şartlarsan daha çok miden bulanır şartlama dedi.3.ayı haftaya cumartesi dolduruyoruz.Daha rahat olursun artık dedi.Benden şimdilik bu kadar kızlar.
Öpüyorum hepinizi
Tsk ederim ccnm. Allah size daha iyilerini nasip etsin insallah.
Hayalim hep izmirde yasamak. Emeklilikte belki komsun olurum
Alirsin elbet hicacele etmeyin. Kismet. Allah saglik versiin hepsi olup geciyor.
Evet ya sorma birsuru vergisi var.
En guzeli para biriktirip almak cnm. Biz 90 bin cektik 140 oduyoruz. 50 bin ekstradan oduycez. 2.5 senesigecti. Cogu gittiazi kaldi :-D
Hayat zor buyuyunce kuzum. Keske hep cocuk kalsaydik :-D
Para kazancam diye ugrasiyorsun sonra mal sahibi olayim sonra cocugu okutayim sonra onuevlendireyim filan . Kosturmacalarla geciyor iste. Her anin kiymetini bilmek lazim. Ben mesela hemendogursam da kurtulsam diyorum. Arkadas da diyo bugunler geri gelmicek tadini cikar. Gercekten hayati hep kosturarak yasiyoruz.
Öpüyorum hepinizi
tabi yok:)
inşallah inci bu sefer oldu galiba:)
içimde öyle bi his var:)
allahım kapından geri çevirme yarabbim
yapma böyle ya,bende senin böyle mesajlarını görünce üzülüyorum,ne olur dik durmaya çalış,eşinede destek ol,bu zamana kadar bekletmeseydin keşke ne bilim kan tahlili yaptırsaydın sende eşinde üzülmezdiniz...
inşallah bu beklemenin sonucu mutlu biter kuzum,vallahi dua ederken ilk sana ediyorum,rabbim inci kulunun bu ay yüzünü güldür diye........
Ayy canimm nasil sevimdim bu haberee :) ayy insallahh canim yaaa izmirde komsu olalim valla ne guzel olur o zaman biz evimizi aldigimda sana haber ediyorum sizde oradan yakinlardan alinki hep goruselim :) sahil yurusleri yapalim birlikte yaslilikta cok daha fazla lazim dost arkadas... Insallahh olur canim yaaa
Evet tatlim ya kredinin oyle bir durumu var... Allah kolaylik versin canim bir cirpida bitsin insallah borclariniz
Benim esimde onun icin istemiyor... bizde biriktiriyoruz canim bakalimm insallah alabiliriz rabblm yardim etsin hepimize
Kiz kredinin vergisi degil devlet aliyor ya simdi yeni vergi sistemi cikti en az 35 binde devlete odicez emlak vergisi gibiekstradan o size vurmamistir... Ne zaman aldiniz evinizi bilmiyorum ama ocak 2013 itibariyle cikti canim kanun sinir olduk valla neyse hayirlisi rabbim guc versin kuvvet versin ki calisip kazanalim dimi
Maalesef canim bu kosusturmada da anlari kaciriyoruz.... Senin suan tadina vara vara yasaman gereken zaman sakin acele etme ehr anin tadini cikar canim nasil olsa zamani geldiginde saglikla dogacak dusunsene icinde senden bir can varayy allahim yaa nasil bir mutluluktur o hicbirseyin seni uzmesine izin verme keyfine bak ohhh senden keyiflisi olabilirmi canim benimm
Canimm yaaaa ayy allahim nasil birsey nasil guzel bir duygudur bu yaa
Ozlemede dedigim gibi bundan daha buyuk bir mutluluk varmidir acaba....
Cok sanslisiniz canimm rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canimmm.
Cok sevindim saglikli ya o yeter dunyalara bedel kiz onun varligiii
Ilerde insallah 2 olsun 3 olsun bir suru kardesi olsun oglusunun
Rabbim yeterki sagliklisini versin canim
Gozunaydinn canim...
Simdiden hayirli olsun 3. Ayiniz
kız deli hiç gülücem yoktu,o markayı bende kullandım ne zaman test yapsam hem negatif çıkıyodu ama sonunda hiç mi hiç pozitif olmadı :))))
kız buğün rüyamda karapisso mu senmi bilemedim test sonucunu gördüm c çizgisinden daha koyuydu,hayır olur inşallah neden yalan söylim acaba ben mi dedim test yaptım laboik herzamanki gibi doğru sonuç verdi negatif yani :)))inşallah sana ayan olmuştur canım testin üzeri açık pembe ama t çizgisi inanılmaz koyu ve kırmızı renkti,dediğim gibi inşallah sana ayan olmuştur rüyam kuzum.
be ne yapayım canım batasıca bat ımı bekliyorum bu ayın 15-16 sı 3.aşılama yapılıcak,hayırlısı olsun bakalım...
biss geldiiiikkk :) nasılsınız canlarım ne var ne yok bebiş var mı bebiş
Kuzumm hoşgeldin.
nasılsın? Nasıl gidio hamişlik.
Bende durumlar aynı. 12.ci gündeyim pazartesi doktora gidicem.
bişi soracam sana benim rahmimde bir gerginlik ve şişkinlik var. sende ilk zamanlarda böyle olmuşmuydu? yoksa adet olamamdan dolayı mı oldu bende ?
:26:
slm cnm iyiyim valla allaha şükür uğralıom sıpamla ya bişi diyim mi bak bnde şöyle bişey olmuştu rahmimde hamile kaldığımı öğrendim 3 gün ilişki olmadı eşimde 4. gün ilişkiye girdiğimde zor oluyodu ilişkiye girmek orda bi gerginlik var diodu eşim hamilelik böle bişey demek ki falan diodu orda bişey engelliyor gbiydi ilişkiyi ama blmem snin durumunla aynımı cnm testlerinde çıkmadımı bişey bi doktora git olmadı 12 gün geçmiş adette olmamışsın allah korusun dış gebelik falan olmasın
Yok testlerde çıkmadı kuzum. Allah korusun dış gebelik olmasın da :26::26::26:
5.ci günden sonra hiç test yapmadım.
Pazartesi doktora gidiyorum.
Dua et bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?