- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.141
İnşaallah leylacım hayırlısıyla hepimiz görelim pozitifleri...kız deli hiç gülücem yoktu,o markayı bende kullandım ne zaman test yapsam hem negatif çıkıyodu ama sonunda hiç mi hiç pozitif olmadı :))))
kız buğün rüyamda karapisso mu senmi bilemedim test sonucunu gördüm c çizgisinden daha koyuydu,hayır olur inşallah neden yalan söylim acaba ben mi dedim test yaptım laboik herzamanki gibi doğru sonuç verdi negatif yani :)))inşallah sana ayan olmuştur canım testin üzeri açık pembe ama t çizgisi inanılmaz koyu ve kırmızı renkti,dediğim gibi inşallah sana ayan olmuştur rüyam kuzum.
be ne yapayım canım batasıca bat ımı bekliyorum bu ayın 15-16 sı 3.aşılama yapılıcak,hayırlısı olsun bakalım...
Aminnn Aminnn Aminnn canarım hayırlısıyla batı bekleyenlerin bebişi gelsinnn...Anammm kuzum sennin kalbin çok temiz.
İnşallah karapissoda bende, sende hamişizdir.
Rüyan hayra çıksın.
Güzel bebiş haberleri alalım.
İnşallah aşılaman başaralı geçerde bebişine kavusursun kuzucum.
Gittik gördük geldik kuzumuzu.Allahım kaldıramayacağımı düşündüğü için tek kuzu gönderiyor bana.:106: Üzülmedim ama bi burukluk da olmadı değil.Hayırlısıyla birini bi doğurayım büyüteyim Allah izin verirse.Hareket edişini falan gördük.Ellerini,kollarını açıyor dönüyor falan.Çok muhteşem bişey.
Doktorum hazır gıdalar hariç herşey serbest dedi.Hazır kek,cips gibi şeylerde katkı maddeleri olur onlar yasak dedi.Su içemiyorum dedim.Sıvı alman önemli olan su yerine başka şeyler iç.Süt,ayran,meyvesuyu,çorba vs vs dedi.İlla su olmak zorunda değil ama suyu da yudumla sürekli dedi.Kendini şartlarsan daha çok miden bulanır şartlama dedi.3.ayı haftaya cumartesi dolduruyoruz.Daha rahat olursun artık dedi.Benden şimdilik bu kadar kızlar.
Öpüyorum hepinizi
slm canım ne yapıyosun nasılsın görüşmeyeli?ne durumdasın?
ilk önce sizinki olsun sonrada bana dua edersiniz kuzum,valla bende anlamadım rüyamda inanılmaz koyu renkte t çizgisini gördüm,sabah uyandığımda senin diye anımsadım tekrardan acaba incinin mi dedim öyle kaltım yataktan,inşallah ikinize birden ayan olmuştur senin bat ne zaman?
incinin ki inşallah geç döllenmedir
Batlar aynı bakarsın birlikte bebişimize selam veririz kız neden olmasın dua edelim...umarım devamını getirirsin canım,ya geçenlerde şunu farkettim ben hariç herkes benim derdime yanar olmuş bana bi soru soruyolar yanımdakiler 5 cevap veriyolar çocukla alakalı,ondan sonra kafam iyice dağıldı daha rahatım şimdi,sonuçta benden fazla sıkıntı eden daha fazla :))))
amannnn boşver ya olursa olur olmazsada yapacak bişey yok,gerçekten rahat ol kuzum...
ben ne ye yapim bat ı bekliyorum bu ayın 15-16 sı ve 3.aşılamamı olucam,am hiç umudum yok kendimi tüp bebeğe adapte ettim
İnşaallah canım hayırlısıyla görelim güzel pozitiflerimiziiiiiiayyyyyyyyy inşallah canım dediğin gibi Allah söyletti bence.
evet ilk önce seni anımsadım,inşallah ikinize vurur piyango :)))
az kalmış sayılır 10 gün sonra senin sonucu,senden 2-3 gün sonrada benim sonucu öğrenicez,bu arada da incinin kesin bi sonucu çıkar inşallah hayırlısıyla.
canım ben çıkıyorum biraz işim var,hesap yapmam lazım.
öpüyorum canım Allaha emant ol, 13 martı yazdım bi kenara:)))
Canım üzülmek yok bu ay rahat olacağım demiştin hadi bakalım güzel günlerin başlangıcı olsun adetin.Kızlar benim kırmızılar teşrif etti...
Batı gelmeyen arkadaşların bebişleri gelsin inşallah
Herkese hayırlı pazarlar...
İnşaallah canım hayırlısıyla görelim güzel pozitiflerimiziiiiii
Canım üzülmek yok bu ay rahat olacağım demiştin hadi bakalım güzel günlerin başlangıcı olsun adetin.
Tertemiz sağlıklı yumurtalarla başlarsın gelecek aya
inşaallah daha çok beklemezsiniz
Ssirincim siz in görev ne zaman bitecek?
Ne zaman döneceksiniz evinize?
Bir ara eşyalarını evini taşıma gibi bişey demiştin ne yaptınız?
hoşgeldin topiğimize..inşallah rabbim gönlüne göre verir..ne zamandan beri istiyorsun bebek?Merhabalar..aranıza yeni katıldım ve bu ilk mesajım.. Bu başlığı neden seçtiğimi tabiki de tahmin etmişsinizdir)
Kızlar bugün tahmini olarak 13.cü günüm. yada 12.ci tam emin değilimama ikisinde biri.
Şimdi ben bu labaquik marka test ile idrar testi yapmıştım 5.ci gün. hiçbirşey çıkmadı. Sonradan bile bişi belirmedi.
Bugün yaptım tekrar.1 saat sonra bi çizgi belirdi. Geçerliliği var mıdır yok mudur tartşılır.
Çünkü böyle görüp hamiş olanda var olmayanda
fotosunu ekliyecem yemek yapmam gerek.
Şimdiden ön bilgilendirme vereyim dedimyarın kan testi yaptıracagım.
Ama çok korkuyorum negatiften
Allah ım hepimize bebiş nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?