Bol bebiş topiği

İnşaallah leylacım hayırlısıyla hepimiz görelim pozitifleri...
Bende sana dua edeceğim inşaallah batın gelmez gelirsede üzülme inş aşılaman tutar
Dualaşalım canımcıımmm

Aminnn Aminnn Aminnn canarım hayırlısıyla batı bekleyenlerin bebişi gelsinnn...
İnci canım bence başka bir test al evde yap pazar sabahıııııııııı
Merak içindeyim geçen aylarda erken regl oldun inş bu ay bebiş yerleşir annesineeee

Gözün aydın canım yaaa içini burkma bebişinin hareketlerine sevin tadını çıkart
Maşaallah canım sağlıkla doğar inş....

ilk önce sizinki olsun sonrada bana dua edersiniz kuzum,valla bende anlamadım rüyamda inanılmaz koyu renkte t çizgisini gördüm,sabah uyandığımda senin diye anımsadım tekrardan acaba incinin mi dedim öyle kaltım yataktan,inşallah ikinize birden ayan olmuştur senin bat ne zaman?

incinin ki inşallah geç döllenmedir

slm canım ne yapıyosun nasılsın görüşmeyeli?ne durumdasın?

Elhamdülillah canım iyiyim kafamdan atmaya çalışıyorum çok düşünmememye gayret ederekkkkkkkkkkkkkkkk bişeylerle uğraşıyorum sürekli
Başardımda Elhamdülillah rahatım maşaallah banaaaaaaaa
İnşaallah böyle devam eder
Stressiz bebişlerrrrrrrrr olacak inşaallah.
Bende böyle sen nasılsın nasıl gidiyor?...
Hadi ya sıra bizde artık gebiş takvimi dolu göbişler bizim olsuuuunnnnnnnnnnn

Hıım ilk beni anımsamışsın sevindim
Hepimizinki olsun canım yaa yine dua edriz sağlıkla doğurmak için...
İncinin bebişi var diye hissediyorum inş geç döllenmedir
Benim 13 mart canım yumurtam çatladı 14.gün pozitif idi 15.gün negatif idi bakalım bugün 18.gün bu ay hiç takmadan geçirdim yumurtlamayı bakalım bu şakilde tutacakmı
İnşaallah annesinin kızı gelecek annesinin doğum gününde hemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

umarım devamını getirirsin canım,ya geçenlerde şunu farkettim ben hariç herkes benim derdime yanar olmuş bana bi soru soruyolar yanımdakiler 5 cevap veriyolar çocukla alakalı,ondan sonra kafam iyice dağıldı daha rahatım şimdi,sonuçta benden fazla sıkıntı eden daha fazla :))))

amannnn boşver ya olursa olur olmazsada yapacak bişey yok,gerçekten rahat ol kuzum...

ben ne ye yapim bat ı bekliyorum bu ayın 15-16 sı ve 3.aşılamamı olucam,am hiç umudum yok kendimi tüp bebeğe adapte ettim

Son düzenleme:
komşumuzun kızı var 4 yaşında dün durduk yere bana dediki ikizlerin olacak
Biri kız biri erkek olacakkkk
Çocuk ne bilirki Rabbim söyletti heralde
Bende Amin dedimmmm

Batlar aynı bakarsın birlikte bebişimize selam veririz kız neden olmasın dua edelim...
Aman bendede aynısı ama bende detr etmediğimi belirtiyorumki milletin lafini çekmeyeyim...
Yapma be ya niye öyle olumsuz düşünüyorsun inş aşılamadan sonra kendine dikkat edersin ve bebişin tutarrrrrrrrrrr
Herşeyin başı inanmak kuzum inanki Allahta inandığın için versin aşılama olsada olmasada...

ben gittim canım baya geç oldu hadi hoşçakal duayla kal...
Duaların bebişini sana getirsin aşılamadan evvellllllllll

ayyyyyyyyy inşallah canım dediğin gibi Allah söyletti bence.

evet ilk önce seni anımsadım,inşallah ikinize vurur piyango :)))

az kalmış sayılır 10 gün sonra senin sonucu,senden 2-3 gün sonrada benim sonucu öğrenicez,bu arada da incinin kesin bi sonucu çıkar inşallah hayırlısıyla.

canım ben çıkıyorum biraz işim var,hesap yapmam lazım.

öpüyorum canım Allaha emant ol, 13 martı yazdım bi kenara:)))

İnşaallah canım hayırlısıyla görelim güzel pozitiflerimiziiiiii

Kızlar benim kırmızılar teşrif etti...
Batı gelmeyen arkadaşların bebişleri gelsin inşallah
Herkese hayırlı pazarlar...
Canım üzülmek yok bu ay rahat olacağım demiştin hadi bakalım güzel günlerin başlangıcı olsun adetin.
Tertemiz sağlıklı yumurtalarla başlarsın gelecek aya
inşaallah daha çok beklemezsiniz
Ssirincim siz in görev ne zaman bitecek?
Ne zaman döneceksiniz evinize?
Bir ara eşyalarını evini taşıma gibi bişey demiştin ne yaptınız?

Yok canım ya üzgün değilim biliyordum zaten olmadığını söylemiştim ya hissediyorum diye... Hazırlıklıydım yani bekliyordum :)
Tatlım daha net birşey yok büyük ihtimalle ben Haziran sonu gibi gelicem evi taşıcaz canım. Eşim büyük ihtimallede Ekim gibi gelecek Allah nasip ederse... Ama daha bir sürü prosedür var Canım öyle hemen olmuyor gelip gitmeler
Hayırlısı artık bakalım...
Sende ne var yok yumuşun oldu çatladı çalışmalara devammı...

Kızlar bugün tahmini olarak 13.cü günüm. yada 12.ci tam emin değilim ama ikisinde biri.

Şimdi ben bu labaquik marka test ile idrar testi yapmıştım 5.ci gün. hiçbirşey çıkmadı. Sonradan bile bişi belirmedi.

Bugün yaptım tekrar. 1 saat sonra bi çizgi belirdi. Geçerliliği var mıdır yok mudur tartşılır.

Çünkü böyle görüp hamiş olanda var olmayanda

fotosunu ekliyecem yemek yapmam gerek.

Şimdiden ön bilgilendirme vereyim dedim yarın kan testi yaptıracagım.

Ama çok korkuyorum negatiften

Allah ım hepimize bebiş nasip etsin.

Merhabalar..aranıza yeni katıldım ve bu ilk mesajım.. Bu başlığı neden seçtiğimi tabiki de tahmin etmişsinizdir)
hoşgeldin topiğimize..inşallah rabbim gönlüne göre verir..ne zamandan beri istiyorsun bebek?

bu kadar gecikmeden sonra bebek gelir inşallah..testi bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…