Bol bebiş topiği

Kızlar kendimi kaptırmıyorum kesinlikle. Bu testler bazen yanıltıyor. Ama inşallah beni yanıltmıyordur. fotograf makinesinde ancak bu kadar görünüyor. Ben uzaktan dahi görebiliyorum.

İşte umut ediyorum. belki geç döllenmedir. Yarın bütün sorularıma cevap bulucam kan testi ile. :26::26::26:

Çalışmalar bitti canım çatladı bitti bakalım inş hayırlısıyla gelir bebişimiz
Hayırlısıyla gelir geçer günleriniz canım allah kolaylık versin..

Kesinlikle 2.çizgiyi görüyoum bebişin yarın kandada görünsün canımmmmmmmmmmm
Darısı bize pozitifi görelim inşaallahh
Senin adına çok sevindim İnci

Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.iyiki varsın özlemcim
Allah'a emanet ol canım....
İyi ki sizler varsınız asıl. İyi ki tanıdım sizi.
Ben bu ortamı çok sevdim..

İncicim valla silik çizgi görünüyor ama bu marka yanlış çıkarıyor filan deniliyor. bende yanlış çıkmadı. 2 kez bu markayla yaptım. Ama adetim geçeli bir hafta olmuştu ve koyuydu çizgi. 5 dakika sonra filan belirmişti bende. Ama senin geç döllenme filan olabilir o yüzdebn silik olabilir. Hayırlısı olsun cnm.
Yarın güzel haberlerini bekliyorum.

Son düzenleme:

Fıstıklar

Ben yinede temkinli davranayım. Bu test vukuatlı biraz biliyorsunuz.

İnşallah vardır bebişim benimle.

Rabbim bana bebişimi nasip etmiştir inşallah.

Hayırlısı olsun kızlar ne diyeyim.

Yarın ak mı kara mı belli olacak.

Karapisso inşallah arkadanda sizler geleceksiniz.

Dualarınıza talibiz.

Geç döllenme olanlar var araştırdım da 17.ci günde, 20.ci günde bile ögrenenler varmış. O şans banada vurdu miki ?

incim kız ben senden çok öldüm mrktan ya özele gitsen 1 saatte veriolar sonucu git yaptır hemen bu düşünceyle yaşanır mı :s

İncicim...Dört gözle hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Ayşeciğim yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah görmüşsün çok sevindim canım...

aman Allahım görüyorum o çizgiyi görüyorum,valla kuzum neden yalan söylim baştakinde net bi çizgi var ortadaki ve sağdakini pek göremedim ama baştakinde ince bi çizgi var,hadi yarın güzel haberle bekliyorum kuzum....

Oyy leylamm nbr ?

Ya kocacım diyo ki kırmızılar gelmediği sürece benim ümidim var. sen hamilesin diyo ama ben yok değilim diyip duruyorum kapılmak istemiyorum.

Hiç bu kadar gecikmezdi. en fazla 1 gün dank diye gelirdi.

Leylam hayırlısı Allah tan.

İnşallah bebişim benimledir. Değilsede başka zamana bebişim bana gelir.

Allah a tevekkül ediyoruz elimizden geleni yaptık. Sonucu Yüce Yaradanımıza kaldı.

elbetteki kuzum herşey Allahtan ama benim rüyam hep çıkar ya senin yada karapissonun bebişi bu ay gelecek,şuan sen önde duruyosun karapissodan ayyyyyyyyyy çıldırmamak elde deil yaaaaaaaaaa Allahım güzel Allahım senin herşeye gücün yeter sana sığınırız senden isteriz,inci kuluna,karapisso kuluna,ssirin kuluna,bana ve isteyen herkese nasip eyle yarabbim..amin

sen rahat ol canım,dualrımız seninle selavat çek,la havle çek canım bide şimdi ayetel kürsü oku yarın bir an evvel olsun diye hemencecik geçer ve hayırlı haberi alırız....öpüyorum kocaman kuzum Allaha emant ol çıkmam lazım,bide kenzül arşı oku canım sabaha hayırlı haberi alayım diye niyet et

Amin canım hayırlısıyla inşaallah hepimi güzel haberler alırız bu ayyyyyyyyyyyyy...
Gözlerimiz incide inş yarın güzel haberlerle gelir........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…