- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.161
Hoşbulduum.Bu ay ilk daha:) ve üçüncüyü istiyoruz inşaallah.
maşallah :) bizde 1. olsun diye uğraşıyoruz daha :)
Ama ikisinde de 4-5 ay nasip olmamıştı.. O yüzden pek de ümitli değilim..Adetimin bir gün geçmesine rağmen..
Sen ne kadar zamandır bekliyorsun?.
Kızlar kendimi kaptırmıyorum kesinlikle. Bu testler bazen yanıltıyor. Ama inşallah beni yanıltmıyordur. fotograf makinesinde ancak bu kadar görünüyor. Ben uzaktan dahi görebiliyorum.
İşte umut ediyorum. belki geç döllenmedir. Yarın bütün sorularıma cevap bulucam kan testi ile. :26::26::26:
Eki Görüntüle 646595 Eki Görüntüle 646597 Eki Görüntüle 646596
Silik çapraz çizgi mi? Bi daha tekrarla derim..
Çalışmalar bitti canım çatladı bitti bakalım inş hayırlısıyla gelir bebişimizYok canım ya üzgün değilim biliyordum zaten olmadığını söylemiştim ya hissediyorum diye... Hazırlıklıydım yani bekliyordum :)
Tatlım daha net birşey yok büyük ihtimalle ben Haziran sonu gibi gelicem evi taşıcaz canım. Eşim büyük ihtimallede Ekim gibi gelecek Allah nasip ederse... Ama daha bir sürü prosedür var Canım öyle hemen olmuyor gelip gitmeler
Hayırlısı artık bakalım...
Sende ne var yok yumuşun oldu çatladı çalışmalara devammı...
Kızlar bugün tahmini olarak 13.cü günüm. yada 12.ci tam emin değilimama ikisinde biri.
Şimdi ben bu labaquik marka test ile idrar testi yapmıştım 5.ci gün. hiçbirşey çıkmadı. Sonradan bile bişi belirmedi.
Bugün yaptım tekrar.1 saat sonra bi çizgi belirdi. Geçerliliği var mıdır yok mudur tartşılır.
Çünkü böyle görüp hamiş olanda var olmayanda
fotosunu ekliyecem yemek yapmam gerek.
Şimdiden ön bilgilendirme vereyim dedimyarın kan testi yaptıracagım.
Ama çok korkuyorum negatiften
Allah ım hepimize bebiş nasip etsin.
Kesinlikle 2.çizgiyi görüyoum bebişin yarın kandada görünsün canımmmmmmmmmmmKızlar kendimi kaptırmıyorum kesinlikle. Bu testler bazen yanıltıyor. Ama inşallah beni yanıltmıyordur. fotograf makinesinde ancak bu kadar görünüyor. Ben uzaktan dahi görebiliyorum.
İşte umut ediyorum. belki geç döllenmedir. Yarın bütün sorularıma cevap bulucam kan testi ile. :26::26::26:
İyi ki sizler varsınız asıl. İyi ki tanıdım sizi.Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.iyiki varsın özlemcim
Allah'a emanet ol canım....
Kızlar kendimi kaptırmıyorum kesinlikle. Bu testler bazen yanıltıyor. Ama inşallah beni yanıltmıyordur. fotograf makinesinde ancak bu kadar görünüyor. Ben uzaktan dahi görebiliyorum.
Çalışmalar bitti canım çatladı bitti bakalım inş hayırlısıyla gelir bebişimiz
Hayırlısıyla gelir geçer günleriniz canım allah kolaylık versin..
Kesinlikle 2.çizgiyi görüyoum bebişin yarın kandada görünsün canımmmmmmmmmmm
Darısı bize pozitifi görelim inşaallahh
Senin adına çok sevindim İnci
İyi ki sizler varsınız asıl. İyi ki tanıdım sizi.
Ben bu ortamı çok sevdim..
İncicim valla silik çizgi görünüyor ama bu marka yanlış çıkarıyor filan deniliyor. bende yanlış çıkmadı. 2 kez bu markayla yaptım. Ama adetim geçeli bir hafta olmuştu ve koyuydu çizgi. 5 dakika sonra filan belirmişti bende. Ama senin geç döllenme filan olabilir o yüzdebn silik olabilir. Hayırlısı olsun cnm.
Yarın güzel haberlerini bekliyorum.
incim kız ben senden çok öldüm mrktan ya özele gitsen 1 saatte veriolar sonucu git yaptır hemen bu düşünceyle yaşanır mı :s
kuzum ya yarın dananın kuyrugu kopacak merak etme. cesaret edemiyordum ama bunu yapıcam
aman Allahım görüyorum o çizgiyi görüyorum,valla kuzum neden yalan söylim baştakinde net bi çizgi var ortadaki ve sağdakini pek göremedim ama baştakinde ince bi çizgi var,hadi yarın güzel haberle bekliyorum kuzum....
İncicim...Dört gözle hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Ayşeciğim yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah görmüşsün çok sevindim canım...
elbetteki kuzum herşey Allahtan ama benim rüyam hep çıkar ya senin yada karapissonun bebişi bu ay gelecek,şuan sen önde duruyosun karapissodan ayyyyyyyyyy çıldırmamak elde deil yaaaaaaaaaa Allahım güzel Allahım senin herşeye gücün yeter sana sığınırız senden isteriz,inci kuluna,karapisso kuluna,ssirin kuluna,bana ve isteyen herkese nasip eyle yarabbim..amin
sen rahat ol canım,dualrımız seninle selavat çek,la havle çek canım bide şimdi ayetel kürsü oku yarın bir an evvel olsun diye hemencecik geçer ve hayırlı haberi alırız....öpüyorum kocaman kuzum Allaha emant ol çıkmam lazım,bide kenzül arşı oku canım sabaha hayırlı haberi alayım diye niyet et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?