- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.641
:44::44: Herkeste farklı etki yapıyor ilaçlar.Bende elevit ishal yapmadı.Hatta zorlaştırdı olayı.:26: Hem rengi çok koyu,hem çok katı artık.
renginin koyuluğu demirden oluyor işte.. ben elevit içmeye başladıktan sonra barsaklarım hızlandı sabahları koşarak gidiyordum ama ishal olmadım.işin içine demir de girince koşarak gidiyorum ilacı içtikten birkaç saat sonra.. ishal oluyorum bu sefer...
melekcim gaz gibi pıt pıt atışlar olmuyor mu? hareket ediyordur da sen gaz sanıyorsundur. ben senin haftalarında fark etmiştim daha doğrusu kızlar öyle dedi o gaz değil bebek dediler
Eşimin ameliyat döneminde bikaç gün unuttum eleviti.Rengi hemen normale dönmüştü.Şimdi sabahları elevit,akşamları kan hapı içiyorum bi değişiklik yok.Zeytinyağını bırakıversem kabızım resmen.:26: Kan hapı demirle aynı şeymi?:26:
özlem canım şimdiye kadar iki üç kez pıt atış olmuştur. o da gaz mı hareket mi bilmem benım hep sağ tarafımda top gibi dolgunluk hissediyorum sola geçmiyo hiç o his. birde sancı gibi bişey oluyordu geçen hafta saniyelik süren o zamnda idrar yolu enfeksiyonu olmusum bende o yapıyordur sancıyı diye düşündüm bilemıyorum kiii 2 hafta daha beklerız diyordum bende benım kızda tembel mı olacak nedir? anasına çekerse olur ben yürüyüş spor falan hiç sevmemmillet anlatıyo ultrasonda gördük yüzüyordu bi otaraf bi tarafa diye bizim kız da gecen aydan beri aynı pozda eli kolu oynuyor ama o kadar. beklemedeyiz. hala kasıkta sanırım değil mi nezamn yukarı çıkacak özlemcim
kimi bebek sakin oluyor canım benim..her bebek farklı.. benim ki anasına çekmiş kurtlu naciyeee
o pıt pıt atışlar bebiştir canım ağrı enfeksiyondan olabilir canım ama pıt pıt atar seğirme ve kanat çırpma şeklinde oluyor.
canım hemen yukarı çıkmıyor bak ben 24.haftayı doldurdum artık yukarılara vurmaya başladı göbek hizamı geçiyor biraz. 20.haftadan sonra yavaş yavaş yukarı çıkar canım ama çıkınca bu sefer mide yanmaları ekşimeleri başlıyor çok zor
kimi bebek sakin oluyor canım benim..her bebek farklı.. benim ki anasına çekmiş kurtlu naciyeee
o pıt pıt atışlar bebiştir canım ağrı enfeksiyondan olabilir canım ama pıt pıt atar seğirme ve kanat çırpma şeklinde oluyor.
canım hemen yukarı çıkmıyor bak ben 24.haftayı doldurdum artık yukarılara vurmaya başladı göbek hizamı geçiyor biraz. 20.haftadan sonra yavaş yavaş yukarı çıkar canım ama çıkınca bu sefer mide yanmaları ekşimeleri başlıyor çok zor
Bu arada bebeğimin odasını şirinler temalı yapmak istiyordum ama doğru düzgün sticker bulamamıştım ya sorunumu çözdüm.Büyük fotokopici ve ozalitciler a4 büyüklüğünde stickerları 1tlye yapıyorlarmış.Çözünürlülüğü yüksek resimler indirin netten dediler.Seçimleri yapıp,çıktı almaya gideceğim. Uyku seti,nevresim takımı ve perdesi de şirinler olacak.Bütün arkadaşlarıma da söyledim odamız şirinler olacak diye.Hediye oyuncak almak isteyenlere yol gösterir belki
aa süper çok iyiymiş kuzum istediğin stickerı basarlar o zaman süper..
canım sen lastikli çarşafı nerden almıştın? o kadar site oldu ki kafam iyice karıştı. bir de bizim park yatak 60*120 olacak bazı çarşaflar 70*105 yazıyor bu küçük gelir dimi?
demekki benım bebek tembel neyse bekleyelım pıt pıtlarını. ben daha kusmaları atlatamadım hiç rahat yokdesene...
biri bitmeden biri başlayacak ne yapalım onlar sağlıklı olsunlar da razıyız
:26: Ben hatırlıyormuyum diye bi sorsan.Komik önlük ve tulumla falan beraber gelmişti.Dur ft.bulayım en iyisi.
Butikbebeden almışım ben.70*140.İyi tutturmuşum ebatını.Yatağımızda 70*140 olacakmış bizim.Pazar günü ölçülerini almıştım yatak için,raf örtüleri için.Daha onlar diktirilecek.Anneme bi sorayım ben dikerim derse gidip malzemelerini alayımda diksin bari:26: Çok alınacak var daha.Düşündükçe zora gidiyor sanki.Şeytan diyor git hepsini alıver bitsin.Ama tek tek de pek keyifli oluyor.
agresifmelek merhaba dostinex kullnıcılarındanım
hatırladın mı??
ben de hamileyim 6 haftalık Allahım a cok şükür
sorma Ayşem sorma az kaldı kafayı yememe...
yetişiriz dimi kuzum gelmeden bu sıpalar:18::18::18::18::18:
Yetişir yetişir.
İşyerinde elim boşa kalıp da düşündükçe büyüyor gözümde.Çıksam 1 günde hallederim hepsini.Ama işte annemle tekstil alışverişine gideceğim bir pazar.Araba ve beşik için ayrı çıkmam lazım.Süsleri,şekerleri için evde zamana ihtiyacım var.Yetişmiyorki zaman.Dün eşimle ilgilendim.Bugün yeni bir bebek görmeye gideceğim.Yarına Allah kerimHaftaya tüm akşamlarımı derse ayırmak istiyorum.29 sınav.Ondan sonra alışverişler hızlanacak mecburen.Ramazanda yine durulacak.Oruç adamı ne akşamları ne de pazarları gezdiremem dükkan dükkan.Zaten ameliyatlı.Yormamaya çalışıyorum elimden geldiğince.Bezi bile netten aldım market dolaştırmayım diye. Ağırlaşmadan,sıcak basmadan derken herşeyi sıkıştırmayı çalışıyorum.Kapı süsleri ve şekerleri rafa kaldırayım bari.Ramazanda akşamları oturur yaparım evde.Yada işi bıraktığımda kardeşimle falan hallederiz artık.Bak bu fikir iyi oldu.Oturma odasını bi görsen dandini.Hırsız girmiş sanırsın.Sepet,kapı süsleri,fiyonklar herşey ortada.Aslında kenarda ama ortada işte Onları gördükçe sıkışıyorum.Bitmeyecek diye.Perdesini de ramazandan sonra sipariş veririm.Belki uyku setiyle beraber veririm onu da.İkisi bir gelsin diye.Arabaya da daha karar veremedim Bu kadar ayrıntı düşündüğüm için nefret ediyorum bazen kendimden
Günaydınlarr
bu topikte 2. bebek bekleyen ya da 2. bebeğe hamile arkadaşlar kimler?
Bizde niyetlenmek istiyoruz inşallah bakalım Rabbim verirse
2. bebekte ne kadar çalıştınız ve sonuç verdi bunu sorayım ?
Kilolu görünmek değil zaten sıkıntım.Bi sorun olmasında veririz bakalım kiloları elbet.Vücut tiplerimiz aynı hemen hemen.1,76 boyum var benimde.Kiloyu da çok göstermem,kemiklerim iri.
Yakın arkadaşım da hemşirelere bebek çantası vermeyin dedi.Başka bebeklerinkiyle karıştırabiliyorlarmış.Battaniyesine hastane çıkışını bohça yaparsam daha iyi olurmuş.Fazla olan eşyaları kaybedebiliyorlar dedi.Eşyaları az çok hazırladım.En azından hastaneye gidecek olanlar tam.Kendime 1 etek 2 de yedek alt alayım incelerden.Başka da bi eksiğimiz yok çok şükür.Islak mendil ve pamuk alacağım bi de.Bezlerimizde bugün gelir büyük ihtimal.Kafayı toplayıp liste yapabilirsem buraya yazarım ne koyduklarımı.Ona göre deneyimlilerin fikirlerini de almış olurum.
Almadım canım.Yara olmazsa ihtiyacım olmaz diye düşündüm.Lazım olursa da aldırırm anneme-eşime falan.ayşem silikon göğüs koruyucular var ya aldın mı sen ondan? sağlık güzellikte indirimde olan yok hiç..
ayşec,m hastaneden hastaneye fark ediyor demekki :44:
bizim hastanede özellikle istiyorlar çantayı.
eşya kayboldugunu da görmedim hiç :26:
4 4 lük ilgileniyorlar.
hatta hastaneden çıkmadan (çoğu hastanede de yapılıyor sanırım) hediye çantası da veriyorlar
bebek çantası(kaliteli güzel bir çanta ama hastanenin amblemi var üzerinde), içersinde bebek bezi,dergiler cd ler, gaz ilacı,pişik kremi,dettol sıvı el sabun ve daha birçok şey oluyor.
eşya kaybetmeyi geçtim daha fazla eşyayla çıkıyoruz hastaneden
pamuk ve karbonat ı da unutmayalım kızlar...
emzirme öncesi göğüs karbonatlı suyla temizlenmeli. hem hijyen hemde bebişin pamukçuk olmaması açısından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?