Bol bebiş topiği

kızlar ben çıkıyorum.
yıkanmış çamaşırlar var onlar asılıcak.
etrafı bir toparlayayım. gelirim yine inşallah...

ayaklı tulumlar,önlükler,pijamalar vs. vardı abimizden kalan. onları yıkadım. 2. çocugun aynı cinsiyetten olması oldukça karlı bişeymiş

kolay gelsin şekercim çok öptüm seni ve yusuf paşayı...
Ayşem ben de çıkıyorum kuzum. Çok öpüyorum seni ve minik kızını.. iyi bak kendine tamam mı?
Görüşmek üzere...

kolay gelsin şekercim çok öptüm seni ve yusuf paşayı...
Ayşem ben de çıkıyorum kuzum. Çok öpüyorum seni ve minik kızını.. iyi bak kendine tamam mı?
Görüşmek üzere...

Görüşmek üzere kızlar.Bebişlere iyi bakın.

Canım gaz ile bebişimi ayırack kadar bedenimi tanıyorum.zayıf olmanın avantajıda var.
13.haftada kalp atışı gibi alt karnımda pıtpıt atıyordu.
Geçtikçe netleşti tanıdım gaz ile hareketlerini ayırt edebildim.
şimdi 15.haftadayız geçen gün yemek yerkende net hisseetim döndü ve vurdu..
Ultrasondada kıpırkıpırdı MAŞAALLAH hiç durmadı
Gaz olunca kaarnımdan ses geliyor ama bebişim olunca rahimde göbeğimin hemen alt kısmında veye yakınlarında hisseetiriyor.
net hissetmek için gün sayıyorum inan.
Ah bi gelse o günlerrrrrrrrr
:44::44: Herkeste farklı etki yapıyor ilaçlar.Bende elevit ishal yapmadı.Hatta zorlaştırdı olayı.:26: Hem rengi çok koyu,hem çok katı artık.
Aynen canım bendede bu şekilde oldu.
Ama neden ben ilaçsız atlatamadım kabızlığı:44:
Geçer inşaallah...

MAŞAALLAH Tubish yaaaaa doğurasım geldi kız.
Sağlıkla doğur emiiiiiiiii
Sizden çok şey öğrenecem kayısı hoşafını iyiyimiş sende yap canım

Son düzenleme:
iyi akşamlarrrr
nasılsınız kızlar?

hava yine sıcak gece gece
bakalım sabahı nasıl edicez.
yine vantilatör açık yatarım sanırım

cenaze evi için yemek yaptım eşimle götürdük. okadar dua ettiler okadar sevindiler ki.
hamd olsun elimden çok şey gelmesede bunu yapabildim...
Rabbimin rızası için...

görenler göbeğimin aşağı indigini söylediler.
gelsin artık kuzucugum,bende rahatlayayım yaahu
ortalıkta tombilik olarak dolaşmaktan sıkıldım...
biryerden geçerken insanların kenara çekilip kamyon geçiyor gibi duvara sıkışmalarından
kalabalık bir ortamda oturucak yer ararken en geniş yeri bana sunmalarından hakkaten sıkıldım ama

neyse az kaldı az... son 10

Kızlar herkese merhaba erken düşükten sonra idrar testim sıfırlanmıştı.. Düşüğün 35. günü bugün... Adet olmadım diye test yaptım. Test pozitif.. Bu 35 gün içinde 2 gün korunmadım hayırlısı Allahtan.. Yaş 35 bekleyecek vakit de kalmadı...Yeniden hamileyim kızlar...
Bat tarihimi bilmiyorum kaç haftalık onu da bilmiyorum korkuyorum...?

Canim gecmisi cok bilmiyorum ama dusuk icin oncelikle gecmis olsun ama hamileligin icin de insallah Allah tamamini erdirsin. Kac haftalik ultrasondan da cikiyor canim. Insallah saglikla..

kizlar yine bahsettigim disetlerim dis aralari sisti bir disim yine sallaniyor 1 ay oldu temizlettim disetlerini. Hem de epey kaniyor ya doguma kadar bole olcakmis cok hassasmis. Allahim yardim et dislerimi kaybetmeyeyim..

kizlar bide bazen ayaklarda ellerde bazen heryerde pit pit kalp atisi gibi hissediyorum. Nabzim yukseliyor mu ne sanki vuruyor gibi damara ne olabilir acaba yasayan oldu mu hic?

canım sen çözmüşsün olayı. tamam işte o bebiş..zayıf olmanın da avantajı var aslında daha erken hissediyorsun ama maşallah sen benden de erken hissettin. darısı tekmelerin başına inşallah.

Ağır vasıta
Kıyamam ya biz de öyle olacağız. ben bazen dalga geçiyorum öyle durumlarda. çekilin hamile geliyor yol açın sığamam ben öyle heryere diye
oturacak yerin en genişini versinler zaten bakarsın uzanırım
ama en güzeli otobüste metroda yer veriyorlar ya o mutluluk paha biçilemez

canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Pozitif çıktığına göre testin bat geçmiş canım benim yoksa net çıkmıyor battan önce. istersen kan testine git onda belli olur..
kizlar yine bahsettigim disetlerim dis aralari sisti bir disim yine sallaniyor 1 ay oldu temizlettim disetlerini. Hem de epey kaniyor ya doguma kadar bole olcakmis cok hassasmis. Allahim yardim et dislerimi kaybetmeyeyim..
canım benim florürlü diş macunları var onları kullansan? bir de parodontax diş etleri için iyi diyorlar ben onu kullanıyorum.
kizlar bide bazen ayaklarda ellerde bazen heryerde pit pit kalp atisi gibi hissediyorum. Nabzim yukseliyor mu ne sanki vuruyor gibi damara ne olabilir acaba yasayan oldu mu hic?

canım benim kan miktarın artıyor ya ondan olabilir. kalp atış hızımız da artış oluyor. mesela benim hep 70 civarı çıkardı şimdi 80 lerde atıyor hep..vücutta yük var kolay mı...

Günaydın kızlar...
Bugün çok gerginim
çünkü sular kesik.. dün susuz akşama kadar doğru dürüst su içemedim wc felaket işyerinde. eve gittim evde de yok. ilkel bir hayat sürüyoruz anlayacağınız. pis kokular duyarsanız bendendir o çünkü bugün hala sular yok.. bitleneceğim valla.

Ayşem kuzum ne yaptın dün gittiniz mi doktora?
Sizler nasılsınız kızlar?
Dün akşam bir sepet doldurdum sağlık güzellik sitesinden.. epey birşeye benzedi gibi alışveriş.
Şimdi sıra yatağa yorgana gelecek. hayırlısıyla hepsi bitecek inşallah. Öptüm sizleri. Biraz ben dolanayım alışveriş sitelerinde

maşallah bebeğine darısı başıma benım tembel kuşum da benı tekmelesin istiyoruuuummm artıııkk

özlemcim en kısa zamanda suya kavursunuz inşallah su hayat valla:)

bu arada alışverişi de bitrdiniz kızz. maşallah. çok zevkli olduğundan emınım iyi alışverişler canım

özlemcim en kısa zamanda suya kavursunuz inşallah su hayat valla:)

bu arada alışverişi de bitrdiniz kızz. maşallah. çok zevkli olduğundan emınım iyi alışverişler canım

aminnnnnn yaz günü hepten zor canım ya...
yok kuzum biter mi hiç? sıfırdan herşeyi alıyorum mecbur yok ki yeni doğuran akraba.. ya da ben de abla abi yok eşimde de... o yüzden liste uzadıkça uzuyor..dün şampuanını pişik kremini tarağını fırçasını filan aldım. bakım ürünleri epey birşeye benzedi tabi gelirse :)
karyolası park yatağı uyku seti nevresimler filan var işte canım. kendime de alınacak eksikler var.. varoğlu var anlayacağın :)))

sen nasılsın kuzum?

Evriiis kan vermeye ne zaman gideceksin?Hadi sonucunu bize de yaz.Çok merak ettim kıızzzzzz

Canım süt ve süt ürünlerine ağırlık ver.Hatta drdan kalsiyum desteği al.Çok rahatlatır ağrılarını.Geçmiş olsun canım.Hiç öyle doğuma kadar sürecekmiş diye düşünme.Benim ağız mukozam çok zayıftır.Bişeye çok üzüleyim yara olmadık ne dilim kalır ne damağım.10dkda kocaman uçuğun patladığını bilirim.Ama belli dönemlerde ağrım oldu hamilelikte.O kadar hassas olmama rağmen sürekli sürmedi.Seninki de geçer inşallah.

İlerde daha çok olacak.Kalbin ağzından çıkacak gibi çarpıntı olacak.Elini karnına koyduğunda elinde kendi nabzını duyacaksın.Eşin bile elindeki nabzı hissedecek.Normal bunlar.Derin ve temiz nefes egzersizi sadece

Doktora haftaya gidebilirim canım.Bu hafta işyerim çok yoğun.Çıkamam.
Hazır su iç bari,susuzluk en korktuğum şeydir.Elimi yıkamadan duramam ben
Neler aldın dün akşam bakıyım?Paylaş resimlerini hadi.Bende bakacağım daha göbek setine falan.

Nasılsınız bugün? Sağ ayak topuğum yani ökçem dünden beri çok ağrıyor.Üzerine basamıyorum.Topuk dikeni olabilir diyor yakınlarım. Olmasın inşallah.Bir de onla uğraşmayım.Temmuz kontrolü+hormon doktoru+ortopedi oldu liste.Giderek uzayacak temmuza kadar korkuyorum:18::18::18:

Dün aylar sonra evde balık pişirdik.Kokusu çok rahatsız etse de yiyebildim.

Akşama bi mani çıkmazsa eve giderken sepetimde ve kapı süsümde eksik olan parçaları tamamlayacağım.Bu akşam bitirmek istiyorum artık kapı süslerini ve sepeti.Ortalıkta görmekten sıkıldım. Dağınıklık beni dahda da sinirli biri yapıyor

Bebek şekerine de karar vermem lazım artık.Hazırmı olacak,evdemi tamamlayacağız bi hesap yapalım da ona göre alalım malzemelerini.Ramazandan sonra hazır olması lazım artık.8.ay....

Şirinlerin uyku seti ve perdesi sadece taç markada var.Onu da tanıdık perdeciye sipariş vereceğim.Belki geç gelir riske atmayım.

Alışveriş falan yapasım yok aslında.Sitelere bile bakmıyorum artık.O bile yoruyor.Sırf kafamdakileri azaltayım diye yapacağım bunları da.

haklısın canım bebek masraf demek. allah kolaylık versin. ben de iyiyim canım işteyım yenibir güne başladık güzel birgün olsun inşallah ben de alışveriş sitelerine bakıyorum aldığımdan değil daha erken ama fikir olsun işte:)

canım zaten hazır su içiyorum da tuvalet kötü kokuyorum bol bol yıkanmayınca. ellerimi yıkayamamak beni deli ediyor.
ama bugün ayaklarım ve ellerimde şişlik var :18::18::18: yüzükler ve ayakkabı sıkıyor. şimdi suya yükleneceğim artık. tuvalete de burnumu tıkayarak girerim artık. enfeksiyon kapmaktan korkuyorum :18::18::18::18::18:
İnşallah bugün gelir..

aynen kuzum o dağınıklık var ya beni deli ediyor. az kalmış canım bitiyor bitiyor.
ağırlaştıkça sorunlarımız daha da artacak. benim de geceleri kasıklarım ağrıyor sanki.. karnımın gerildiğini hissediyorum. Allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…