Bol bebiş topiği

iyi akşamlar fındık tanelerimm
nasılsınız bakalım?
gece kuşu hamiş yine pc başında
sağlıklı vegüzel siparişlerim sonunda geldiler...
yalnııızz özellikle mavi olsun diye belirttiğim halde tüm ürünler yeşil geldi
ürün ayarlaması yapan kişi renk körüydü heralde.
yada yeşili mavi sanıyor.
bir okadar zaman da iade ve değişim kargosuyla ugraşmamak adına değişim yapmadım.
zaten az kaldı doğuma. kalsın napim.
yeşili de çok severim ama özellikle belirttiğim halde rengin farklı gelmesi şaşırttı beni...

herneyse gelelim begenip begenmediğime,
ürünler zaten bildiğimiz ürünlerden biberon,burun aspiratörü,emzik kutusu,krem vs...
amma velakinnnn almayı düşünenlere duyrulur...
almış oldugum emzik askısını begenmedim
çok kısa ve şeridini silikon beklerken saten kurdela oldugunu gördüm...

sizce de silikon a benzemiyormu ya. ben mi abarttım yoksa :44:

en sağdaki geldi bana. maviyi istemiştim halbuki :26:. herneysee olmuş la ölmüşe çare yok.

gece yine ağrım olursa veya lekelenme, sabah ilk iş dr a gidiyoruz kızlar.

benden haberler bukadar. azcık nette gezinip yatiim bari.
hepinize iyi gecelerrrrr

owww fena giderli bir mail attım siteye
bakalım ne cevap gelicek...
onlar için önemli olmayabilir ama müşterilerinin tercihleri önemli olmalı bence.
veya bildirmeleri gerekir istenilen rengin olmadıgını.
neyse sabaha cevaplamış olurlar. heyecannan bekliciim

Bu akşam uyumak ve doğuma kadar uyanmak istemiyorum ((((((((((((((((((

Bu aralar beni biraz mazur görün olurmu.Artık aynada yaşlı biriyle karşılaşıyorum 1 aydır.Cevap vermeye bile mecalim olmuyor acılarımı soranlara.
iyiki varsınız..

Canım seni çok ama çok iyi anlıyorum.
İnş bu sıkıntılarında bitecek sonunuz iyi olsun öyle dua et...
Bunlar Mevlamın bizi ahiret yutduna hazırladığı sınavlar.
sabret ki sabrediyorsun güzel düşün yolun güllerle dolsun...
Ben yıllarımı hastane köşelerinde hemde gurbette yapayanlız geçirdim,o yüzden hasta olanlara özel dualar edrim.
aklımda dualarımdasınız.
Hamilelilte hormonlar alt üst oluyor üstüne bunlar bal şekerdir öyle düşün ahiretin için...
Ben hep öyle yaptım.
Yoksa herşey yolunda gitse :44:kişinin düşünüp acaba bir kusurmu işledim Rabbim beni unuttumu diye düşünmesi lazım.
Ekhamdülillah diyelim inş sıkıntılarımız biter...
sıkıntıda sla şükür denmez çünki şükür nimeti arttırır.
ahiret adına düşününce sıkıntılarımızda kazanınca nimete dönüşür...
o yüden sıkıntılara ELHAMDÜLİLLAH....
Bende bu aralar çok feneyım ev üstüme geliyor ANNEMİ Memleketimi istiyorum.
Hiç olmadı evden uzaklaşmak istiyorum ne piknik ne bi gezme araba yok diye.
Allah yardımcımız olsun...

ooo bir gece kuşu daha.
naber karapissom
bakıyorum sen de geceleri uyku tutmayanlardansın

Hiç deme kız aynen geceleri 2 gibi ancak uyuyabiliyorum.
Heralde öğlen 2 gibi uyandığım için uyku yetiyor artık...
iyi canım yaaaa seni sormalı.
Eşinin nefesine sağlık taziye evlerinde Kuranı kerim bilmek çok faydalı oluyor

Gayet sakinsin ben olsam istediğim renk olmayınce hepsini iyade ederdim.
Hiç acımazdım
Bide alacaklarımı illa kendim gidip görecem yoksa içime sinmezkiiiiiiiiii

Son düzenleme:
Hiç acımazdım
Al işte bir çılgın anne daha.. :)) kuzum başa çıkmıyor ki hele bir cinsiyeti öğren.. sonra listeyi yap bakalım ondan sonra göreceğiz seni.
Kuzum nihayet geldi aldıkların. Aslına bakarsan ben de silikon sandım onları.. Ben bunlardan almayayım o zaman.. Ben de alışveriş yapacağım o siteden. diğerleri bilindik nasılsa onlar da sorun yoksa tamamdır. şampuanını sabunu sağını pişik kremini filan hepsini ordan alacağım..
Evet teyzesi çok şükür öne geçmiş bu sefer . geçen ay gerilemişti. bir ileri bir geri öyle bitireceğiz herhalde..
hah tamam pilates kalmıştı yapmadığın hemen başla doğuma yetişirsin sonra uçakla
canım benim dikkat et kendine. öpüorum seni kocaman.
Ayşem bırakma kendini nolur. iyi düşün biraz hepsi bir sınav bunu atlatacaksınız..Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok.
Böyle davranmam çözüm değil fayda olacak ben de oturur ağlarım seninle..ama daha ortada hiçbirşey yok kendini yok yere üzüyorsun..
pilatese baktim da canim yapiyorsan hepsini cok iyi ben sanirim yapamicam Allah korusun burda kadin dogum olmuyo dedim ya bisey olsa sorun. yuruyus yapabiliyoum bitek. bakalim
yok canım benim sen yapma zaten hızlı kilo almıyorsun sanırım.. bol bol yürüyüş yapman daha iyi olacaktır senin için...

Renie yazdırmak için aile hekimime gittim az önce.2 ayda 8 kg almama çok tehlikeli dedi.Her ay 1 kg alsan olurdu ama hiç almayıp da bi anda 8 kg alman vücudunun dengesini bozar dedi.Ölü doğum bile olabilirmiş.Hormonlarına baktır endokronolijye gidip dedi.7den sonra yemek yok.yatmada en az 2 saat önce meyve yenecek.Kahvaltılık mısır gevreği,hazır kek-bisküvi,çorba yasak.Kepekli yada çavdar ekmeği falan da yeme dedi.Sadece sıvı ve az yağlı gıdalar.Acıkınca 1 elma yada o değerde meyve üstüne hemen 1 çay bardağı süt dedi.Süt-peynir hepsi yağsız olmalıymış.Tatlı ve unlu mamül yasak.Akşam eşimle görüşüp hormon dru için randevu alacağım.İnşallah bi sorun daha çıkmaz.İnşallah artık kilo almam (((((((((

Günaydın herkese.
Çok güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.

Günaydın kuzum.. yoktur inşallah canım bir sorun ben bol bol salatalık yiyorum meyveyi de en fazla 1-2 porsiyondur. salatalık ödem söküyor ya o da çok faydalı hem tok tutuyor beni. kemirip duruyorum. ben de hani memlekete gitmiştim ya o ay 3 kilo birden almışım. sağlık ocağındaki hemşire şaşırmıştı biraz frenle kendini dedi. ben de ekmeği kesip bol bol salatalık kemirmeye başladım biraz da hareket edince yavaşladı kilo almam. yoksa ben de en az senin kadar alırdım hatta belki de daha fazla alırdım.. ağzım boş durmuyordu ki bir de hep abur cubur çikolata filan... sağlıksız bunlar.. inşallah bir sorun yoktur kuzum sanmıyorum bir sorun olacağına. sağlık ocağındaki bir hemşire abla bana zayıfım diye sevinme dedi o da boylu poslu çok zayıf bir bayan ben hamileliğimde 6.aydan sonra haftada 1,5 kg aldım dedi..şimdi yine eskisi gibi zayıf.. mesela o da birden kilo almış ama maşallah kocaman kızı var şimdi.Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak kuzum. Doktorlar bizi korkutmak için bazen çok olumsuz konuşabiliyorlar.. sen yediklerine dikkat edersen yavaşlar kilo alman..

Kendi doktorum da 4-5-6.aylarda 1er belki 1,5 kg.7-8-9da ayda 2 kg almalıydın dedi.Benim ilk 4ayda hiç almadığıma çok iyi dedi.5 ve 6da en fazla 4 kg almalıydın demişti.İnan canım ne börek,ne pasta,ne tatlı,ne çikolata istiyor.Salata,çorba,ızgara takılıyorum hep.Kızartma bile yemiyorum haftalardır.Üstelik evdeki makinam 1 kaşık yağla kızartıyor light oluyor yani.Makarna,pilav ve pilavla ekmek kesinlikle yemiyorum.Sulu yemeklerin suyunu içmiyorum.Tanelerini de süzerek yiyorum.Haftada 1-2 fast food yer oldum,köfte(ekmek arası bile değil)-kumpir gibi.Ev yemeklerine döndük hep.Yağı evde hiç kullanmıyorum diyebilirim.2 kişilik yemeğe yarım yemek kaşığı falan atıyorum yağ.O da saf zeytinyağı.İzmir'den özel geliyor bize.En çok kahvaltıda yiyorum.3-4 dilim kepekli yada tam buğday ekmek.Ona da önemli değil dedi dr.Suyu da çok içiyorum artık.Nasıl alıyorum bilmiyorum Bugün yediklerimi saatleriyle not alcam.Bakalım dr ne diyecek.Nerde yanlış yapıyorum acaba ben?:26:

günaydın kızlar nasılsınız geçmiş akmış gitmiş. çok güzel şeyler var geçmişe dalıyorum şimdi tecrübelerinizden tavsiyelerinizden yaralanayım

kuzum şişiyoruz ki mesela ben normalde bu kadar su içsem daha çok wc ye gitmem lazımdı şimdi gebelikte vücut su tutuyor ayaklarım tombiş tombiş oldu şişiyorum yani. yağ oranı da artıyor. iki bomba var zaten üst tarafta..kan miktarı artıyor. bebişin suyu rahim büyüyor bunların hepsi bizde kilo olarak görülüyor.
Şişliğin var mı ellerinde ayaklarında? nebileyim bastırdığın zaman çökme oluyor mu? ödem varsa sorun vardır. yoksa bence kafana takma.. senin tansiyonun da düşük.
Tansiyon ve ödem korkutuyor doktorları. yoksa 20 kilo alanlar var hamileliğinde. Hiç bozma moralini.. Biraz daha dikkat edersin biraz yürüyüş egzersizler yaparsın yavaşlar..
bir ara ben de öyle sinir olmuştum. memlekette ben hiç durmadım hergün gezdim hergün saatlerce yürüyüşler yaptım ama 3 kilo birden almışım. sadece yürüyüşler yetmedi. ama sanırım vücudumuz çok su tutuyor. ödem söken gıdaları tüketmek lazım..
günaydın kızlar nasılsınız geçmiş akmış gitmiş. çok güzel şeyler var geçmişe dalıyorum şimdi tecrübelerinizden tavsiyelerinizden yaralanayım

hoşgeldin melekcim. nasılsın kuzum özledik seni..

aysecim canım bırakma kendini Allah yardımcınız olsun inşallah eşinin de seninde bebeğinin de sağlığı iyidir. bir çok zorluğu atlattınız herşey güzel olacak canım. küçük çekirdek ailenle hep mutlu olmanızı dilerim. eşine de canı gönülden şifa dilerim bahsettiğin değerlerin yüksekliği bir sorun teşkil etmıyordur inşallah.bu arada çok şiştiğinden bahsetmişsn ödem falan mı acaba canım. kaç kılo oldun ki?

özlemcim nihayet güzel kızını görmüşsn sağlıklı olduğuna gelişiminin iyi olmasına sevindim canım Allah hepimize evlatlarımıza sağlık versin kucağımıza almayı nasip etsin.

ben de 17 haftamdayım. doğum kasım ayına cıkıyor hep ama bakalım zamn ne gösterecek. kızımız gördük yine haftasonu büyümüş el salladı bize minik güzel bir burnu var doktor amcamızda burnunu çok bebğndi resmini verdi bize.

Eklentiler

• $IMG_3621.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Bende şişlik falan da yok Özlemcim.Yüzüklerim oluyor.Ayakkabılarda sorun yok.4-5ten sonra biraz şişiyor o da sürekli masabaşında olduğumdan.Uzatıp dinlenince geçiyor 1 saatte.:26: Ben yürüyüş de yapamıyorum.Belimden rahatsızım yürüyüş çok ağrı yapıyor.Günde yarım saat ancak yürüyorum.İnşallah bi sıkıntı çıkmaz hormonlarda

Güzelmiş.Ucuzmuş da.İnceleyim siteyi de alacağım başka bişeyler varsa veririm sipariş.Dün ben ebebekten sipariş verdim.avent biberonlar indirimde.260cc lik 2 tane biberon 27tl olmuş.Bir de prima premium care yenidoğan aldım 50lik.Bugün gelir inşallah.Biberonları merak ediyorum çünkü.:44:

oyyy yirim ben onu minik burnunu...
Amin canım hayırlısıyla kurtulalım inşallah büyür gideriz...gelişimi önde gidiyor galiba ne güzel.. sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah..

o zaman korkma canım benim.. o kadar herkeste olur.. hiç bozma moralini. fazla hareket edemediğin için kilo almışsın sen..
çıkmaz kuzum çıkmaz.. troid hormonlarına bakacak herhalde.. gebelikte tsh yükselebiliyormuş. benim annem de troit hastası ya şuana kadar iki kere baktılar. bir ay sonra bir daha bakılacak.. benim oda arkadaşımda çıkmış gebelikte yükselmiş hemen ilaç başlamış hala da kullanıyor kuzum. maşallah tosun gibi de oğlu var. allahın izniyle herşey güzel olacak kuzum. bir sorun çıkmayacak inşallah.

sen epey hallettin kuzum. benim liste uzadıkça uzuyor daha..ben babaya aldırcam bazılarını. bütün hepsini ben ödedim aaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

Allah nazardan saklasın.Çok tatlı burnu varmış kızınızın.
Amin canım inşallah duaların gibi olur.8 kilo aldım ben.Ama son 2 ay içinde aldım hepsini.4.ay bitinceye kadar hiç almamıştım.Hatta 1 hazirandaki doktor kontrolümden beri 2 kg daha almışım.Şişlik elimde-yüzümde-ayaklarımda falan yok.Sadece göbeğimden alıyorum kiloyu.Ve göğüslerimden tabi.:26:

GÜNAYDINLAAAAARRRR

nasılsınız bakalım kızlar?

hamd olsun biz iyiyiz bugün. hava güzel.esiyor püfür püfür.
gece sadece bel ağrım oldu okadar.
sıcaktan da pişmedim çünki vantilatör eşliğinde yattım
şafak 11 oldu. son 10 daha çabuk geçiyor
Rabbim hepimizin kuzularını ağrısız sızısız,kolayca kucagımıza almamızı nasip eylesin inşallah

mailime daha cevap gelmemiş

Hiç acımazdım

ah be kuzu zaten 5 günde geldi.
doğuma da az kaldı. daha zaman olsa bende bilirim iade edip onları ugraştırmayı ama zaman kısıtlı işte.
neyse bu defa böyle oldu.
zaten yazdım onlara da,
teşekkür ederim,sayenizde hangi sitelerden alışveriş yapılmaması gerektiğini öğreniyoruz dedim
canımı sıktılar ama yaaa...

selam özim naber kuzu?
evet geldi siparişlerim.daha kaliteli bekliyordum emzik askısını. silikon yazıyordu üzerinde. meğerse takma klipsi ve uç kısmındaki halka silikonmuş
bildiğin şeyleri almakta fayda var tabii...
sonrasında memnuniyetsiz olmaktansa...

hehehh dimi pilates kaldı yapmadıgım. onu da yapim tam olsun

ayşecan naber fındıgımm
kız nekadar takıyo kiloyu bu dr lar :44:
toplamda kaç kilo aldın ki şimdi??
birde dediği şeyler çok saçma. yok ölü doğum vs... saçmalamış.
kiminin vücudu hızlı kilo almaya müsahittir kimininki yavaş...
hamileyiz.tabiiki kilo alıcaz.tamam dikkat ederiz ama yok şu olur yok bu olur diye iç karartmasının da anlamı yok...
sevmedim dr unu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…