- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.701
haklısın canım bebek masraf demek. allah kolaylık versin. ben de iyiyim canım işteyım yenibir güne başladık güzel birgün olsun inşallah ben de alışveriş sitelerine bakıyorum aldığımdan değil daha erken ama fikir olsun işte:)
olsun canım bakacaksın tabi. fikir edinirsin. liste yaparsın kendine bebek için ve kendin için. hastane çantasına koyacaklarını yazarsın.ben öyle yaptım. not defterim var. hepsini not alıyorum kızlardan öğrendiklerimi filan. hamilelik bende çok unutkanlık yaptı. bazen isimleri hatırlayamıyorum...bazı şeyler de internette daha uygun.. mağazalarda çok pahalı oluyor. yavaş yavaş bakıp karar verirsin minik prensesin cicilerine
İnşallah bugün gelir suyunuz.Rahat edersin.Enfeksiyon çok sıkıntı bi durum.Her wcde 2 kez sifon çekiyorum ben.Erkeklerle ortak olunca wc mecburcanım zaten hazır su içiyorum da tuvalet kötü kokuyorum bol bol yıkanmayınca. ellerimi yıkayamamak beni deli ediyor.
ama bugün ayaklarım ve ellerimde şişlik var :18::18::18: yüzükler ve ayakkabı sıkıyor. şimdi suya yükleneceğim artık. tuvalete de burnumu tıkayarak girerim artık. enfeksiyon kapmaktan korkuyorum :18::18::18::18::18:
İnşallah bugün gelir..
aynen kuzum o dağınıklık var ya beni deli ediyor. az kalmış canım bitiyor bitiyor.
ağırlaştıkça sorunlarımız daha da artacak. benim de geceleri kasıklarım ağrıyor sanki.. karnımın gerildiğini hissediyorum. Allah yardımcımız olsun..
Bütün yaşadıkların hafif olunca insan umutlanmadan edemiyor.İnşallah geç döllenmedir de ondan çıkmamıştır testinde.İnşallah gelmez bugün kırmızıların.Kendini işine ver,bekleme adeti.İnşallah bi fırsat bulur kana gidersin bikaç gün içinde.Dualarım seninle canımbugün ayın 20'si benim batım bugün ama hala adet olmadım.bu sabah rapidan nova markalı erken gebelik testini yaptım ilk idrarla.ama sonuç sıfır 5 dakika 10 dakika bekledim yinede tek çizgi.adet olmadım 12-13 gündür kasık ağrısı çekiyorum.4 gündür beyaz renkte hafif akıntım var ama günboyu oluyor.normalde kistim olduğu için adetten 4 gün önce kahverengi akıntım olurdu.bu ay oda olmadı adette olmadım.testtede çıkmadı.kan testi vermeye vaktim yok çalıştığım saatlere denk geliyor maalesef.ne yapacağım kızlar sizce bir umut yokmu
Kizlar demir ve kalsiyum haplarinda bircogunda gebelikte kullanilir yazmiyor. Sizinkiler de yaziyor mu? Kabizlik ve bulanti yapmayan Solgar Gentle Iron onerdiler o da dr a sorunuz icmeden yaziyor.
Ağır vasıta
Kıyamam ya biz de öyle olacağız. ben bazen dalga geçiyorum öyle durumlarda. çekilin hamile geliyor yol açın sığamam ben öyle heryere diye
oturacak yerin en genişini versinler zaten bakarsın uzanırım
ama en güzeli otobüste metroda yer veriyorlar ya o mutluluk paha biçilemez
Günaydın kızlar...
Bugün çok gerginim
çünkü sular kesik.. dün susuz akşama kadar doğru dürüst su içemedim wc felaket işyerinde. eve gittim evde de yok. ilkel bir hayat sürüyoruz anlayacağınız. pis kokular duyarsanız bendendir oçünkü bugün hala sular yok.. bitleneceğim valla.
Ayşem kuzum ne yaptın dün gittiniz mi doktora?
Sizler nasılsınız kızlar?
Dün akşam bir sepet doldurdum sağlık güzellik sitesinden.. epey birşeye benzedi gibi alışveriş.
Şimdi sıra yatağa yorgana gelecek. hayırlısıyla hepsi bitecek inşallah. Öptüm sizleri. Biraz ben dolanayım alışveriş sitelerinde
bugün ayın 20'si benim batım bugün ama hala adet olmadım.bu sabah rapidan nova markalı erken gebelik testini yaptım ilk idrarla.ama sonuç sıfır 5 dakika 10 dakika bekledim yinede tek çizgi.adet olmadım 12-13 gündür kasık ağrısı çekiyorum.4 gündür beyaz renkte hafif akıntım var ama günboyu oluyor.normalde kistim olduğu için adetten 4 gün önce kahverengi akıntım olurdu.bu ay oda olmadı adette olmadım.testtede çıkmadı.kan testi vermeye vaktim yok çalıştığım saatlere denk geliyor maalesef.ne yapacağım kızlar sizce bir umut yokmu
günaydın kızlarrrr
nasılsınız bakalım?
ben sıkıntılıyım bugün yaa...
sabah namazında bir uyandım dişim ağrıyor
aynaya iyice bakınca farkettim ki taa arkadaki yirmilik dişim çaktırmadan çürümüş.
her hamilelik bir diş derler ya. yine gitti bir diş yaa
zaten yirmilikler bir işe yaramadıgı için büyük ihtimal çekilir.
ama ağrısını durdurmak çok zor oldu.minoset içtim.
şimdi hafif hafif sızlamaya devam ediyor.
neyse dayanıcaz yapıcak birşey yok...
sabah sabah su sızdırmaya devam. kalktıgımdan beri bir ped koyana kadar çamaşır kuru kalmadı. 2-3 tane değiştirdim.
şafak son 10. tek rakamlı sayılara düşüyoruz artık.
pazartesi günü de dr randevum.
hayırlısıyla şu 10 gün de geçermi aceba
agır vasıta geldi hanıııııııımm
bende kendi kendimle dalga geçiyorum ama sıkıyor bir zaman sonra.
nerdeyse 1 yıldır hamileyim ya
düşünsene 9 aydır.
3 ay daha ols tamam 1 yıldır hamiş gezmiş olcam.
artık bebişi göbüşte değil kucakta taşımak istiyorum.
oo otobüs,minibüs alışveriş kuyrugu ve buna benzer yerlerde süper oluyor tabi.
hemen yer veriolar
ayy canım benim inşallah bugün gelir sularınız.
çok sinir bozucu bir durum gerçekten de.
susuz temizlik olmaz ki
sepeti doldurmuşun ozim??
bakalım neler aldın bakalımmmmmm
canım Rabbim hayırlı zamanda göndericektir kuzunu.
umutsuz olma.herzaman vardır bir umut.kırmızılar gelmedikçe beklemeye devam.
inşallah kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız
Günaydın tubi.
Geçmiş olsun dişin için.Benim daha çok sorunum olmadı dişlerimle ilgili.Ya yarasına,uçuğuna,beresine,ağrısına alışkınım ondan farketmiyorum yada daha zamanı var benim diş ağrılarına
Eşim de bana ağır vasıta diyor,bende ona uzun araç diyorum.Boyu 1,87 olunca adamın.İntikam alıyorum kendimce
Toplumda yer verilmesi harika bi duygu.Allahım herkese nasip etsin bugünlerimizi
sağolasın arkadaşım benim
Kenanda da son 8-9 ayda başlamıştı diş ağrım. onda çok daha uzun çekmiştim.
hayırlısı ya... canları sağolsun kuzucukların...
hehehhh uzun araç da iyiymiş
onlar bizle dalga geçerlerse biz de onlarla geçeriz hıhh
canim sorma benim de 13 haftadan beri disetlerim asiri hassas, disetlerim disarasi kucuk balon gibi oluyor sisior kanama da var hatta dis de sallaniyor nolcak bilmiyorum
senin kalsiyum destegi yetmedi mi acaba? benim de korkum bu. Osteocare kalsiyum tabletlerden alayim diyorum bende
kıyamam kuzu yaaa geçmiş olsun en zoru da diş ağrısı zaten. Allahım yardım etsin.günaydın kızlarrrr
nasılsınız bakalım?
ben sıkıntılıyım bugün yaa...
sabah namazında bir uyandım dişim ağrıyor
aynaya iyice bakınca farkettim ki taa arkadaki yirmilik dişim çaktırmadan çürümüş.
her hamilelik bir diş derler ya. yine gitti bir diş yaa
zaten yirmilikler bir işe yaramadıgı için büyük ihtimal çekilir.
ama ağrısını durdurmak çok zor oldu.minoset içtim.
şimdi hafif hafif sızlamaya devam ediyor.
neyse dayanıcaz yapıcak birşey yok...
sabah sabah su sızdırmaya devam. kalktıgımdan beri bir ped koyana kadar çamaşır kuru kalmadı. 2-3 tane değiştirdim.
şafak son 10. tek rakamlı sayılara düşüyoruz artık.
pazartesi günü de dr randevum.
hayırlısıyla şu 10 gün de geçermi aceba
agır vasıta geldi hanıııııııımm
bende kendi kendimle dalga geçiyorum ama sıkıyor bir zaman sonra.
nerdeyse 1 yıldır hamileyim ya
düşünsene 9 aydır.
3 ay daha ols tamam 1 yıldır hamiş gezmiş olcam.
artık bebişi göbüşte değil kucakta taşımak istiyorum.
oo otobüs,minibüs alışveriş kuyrugu ve buna benzer yerlerde süper oluyor tabi.
hemen yer veriolar
ayy canım benim inşallah bugün gelir sularınız.
çok sinir bozucu bir durum gerçekten de.
susuz temizlik olmaz ki
sepeti doldurmuşun ozim??
bakalım neler aldın bakalımmmmmm
canım Rabbim hayırlı zamanda göndericektir kuzunu.
umutsuz olma.herzaman vardır bir umut.kırmızılar gelmedikçe beklemeye devam.
inşallah kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız
okadar süt,peynir vs tükettim... ilaçlarımı da aksatmadım ama oluyor canım yaa...
kimi sorunsuz tamamlarken hamileliğini, kiminin dişlerinden biri gidiyor.
ama etrafımdaki hamişlerin neredeyse hepsi çekti bunu.
ablam şu an dişçide meselabebişi 4 aylık.
diğerlerini dememe gerek yok heralde...
ilk hamileliğimde paket paket süt içtim.kafama diker içerdim. 8. ayda başlamıştı...
bunda okadar çok içmedim.peynir felan yedim + ilaç ama geç oldu yine oldu
neyse olacagı varmış olmuş. yapcak bişi yok...
Rabbim yardımcımız olsun canımcım...
benim de diş etlerim ağrıyor az az ama diş daha fena. bir minoset daha aldım bakalım...
bu arada bu sıpacık nekadar çok hıçkırıyor yaa
sürekli hık hık hık...
göbek hopluyor nerdeyse. dün cenaze evindeyken kadının biri tekme mi atıyor dedi.
dedim yok artık tekme atamıyorbüyüdü,sadece kayarcasına hareketler yapabiliyor ama dıştan çok daha belirgin dedim inanmadı tekme atıyor o dedi. inanmazsan gel elini koy dedim geldi oturdu yanıma elini koydu.
ayyy bu hıçkırık mııı,hep aynı aralıklarla ve aynı şiddette dedi şaşırdı kadın.
ki bu kadının 2 tane de çocugu var. garip
Ayyyy hadi inşaallah sağlıkla doğur gel Tubishimsağolasın canımcım Allah razı olsun
son zamanlarda iş ciddiye binince heyecan tavan yapıyor
Allah kabul etsinnn canım...iyi akşamlarrrr
nasılsınız kızlar?
hava yine sıcak gece gece
bakalım sabahı nasıl edicez.
yine vantilatör açık yatarım sanırım
cenaze evi için yemek yaptım eşimle götürdük. okadar dua ettiler okadar sevindiler ki.
hamd olsun elimden çok şey gelmesede bunu yapabildim...
Rabbimin rızası için...
görenler göbeğimin aşağı indigini söylediler.
gelsin artık kuzucugum,bende rahatlayayım yaahu
ortalıkta tombilik olarak dolaşmaktan sıkıldım...
biryerden geçerken insanların kenara çekilip kamyon geçiyor gibi duvara sıkışmalarından
kalabalık bir ortamda oturucak yer ararken en geniş yeri bana sunmalarından hakkaten sıkıldım ama
neyse az kaldı az... son 10
Rabbim korusun canımistersen hemen ken tahlili yaptır ona göre doktor belki düşük önleyici ilaç verir.Kızlar herkese merhaba erken düşükten sonra idrar testim sıfırlanmıştı.. Düşüğün 35. günü bugün... Adet olmadım diye test yaptım. Test pozitif.. Bu 35 gün içinde 2 gün korunmadım hayırlısı Allahtan.. Yaş 35 bekleyecek vakit de kalmadı...Yeniden hamileyim kızlar...
Bat tarihimi bilmiyorum kaç haftalık onu da bilmiyorum korkuyorum...?
Canım benim susuzluk zor kolay gelsin...Günaydın kızlar...
Bugün çok gerginim
çünkü sular kesik.. dün susuz akşama kadar doğru dürüst su içemedim wc felaket işyerinde. eve gittim evde de yok. ilkel bir hayat sürüyoruz anlayacağınız. pis kokular duyarsanız bendendir oçünkü bugün hala sular yok.. bitleneceğim valla.
Ayşem kuzum ne yaptın dün gittiniz mi doktora?
Sizler nasılsınız kızlar?
Dün akşam bir sepet doldurdum sağlık güzellik sitesinden.. epey birşeye benzedi gibi alışveriş.
Şimdi sıra yatağa yorgana gelecek. hayırlısıyla hepsi bitecek inşallah. Öptüm sizleri. Biraz ben dolanayım alışveriş sitelerinde
maşallah bebeğine darısı başıma benım tembel kuşum da benı tekmelesin istiyoruuuummm artıııkk
Ayyyy hadi inşaallah sağlıkla doğur gel Tubishim
Allah kabul etsinnn canım...
Rabbim korusun canımistersen hemen ken tahlili yaptır ona göre doktor belki düşük önleyici ilaç verir.
Seni korkutmak istemem ama inşaallak kan pıhtılaşması yoktur...
Ona göre önlemini alırdn.
İstersen trombofili paneli testini iste doktorundan...
Bebişin sağlıkla tutunsun sanaaaaaaa....
Canım benim susuzluk zor kolay gelsin...
Ohhh maşaallah ne güzel alışverişe devammmm
Ben kaçıncı ayda başlayacağım alışverişe :26:
Bizde son aya burakırlar genelde ama bilmemkiiii dayanırmıyımmmm
İnşaallah net hissedeiz canım en yakın zamandaaaaaaaaaa
Herkese merhaba kızlar. Bugün keyfim yerinde. Dün kontrole gittik. Bebişin kalp atışlarını dinledik, ultrasonda gördük. Haftasıyla uyumlu çıktı teyzeleri. Çok şükür bir sıkıntımız yok. Doktorumuz ultrason görüntülerini cd olarak vermişti. Eve gelip hemen tekrar seyrettik. Delirdik mi ne
Sizlerde ne var ne yok ? Umarım herkes iyidir
kuzum son aylarda zor olmaz mı? iyice göbüş büyüyecek. bir de geliyorum ben filan der.. ben bir ay önceden herşey hazır olsun istiyorum.. ne olur ne olmaz. bir de kuzum bitmiyor ki eksikler. hemencecik tamamlanmıyor..
cinsiyeti öğrenince yavaş yavaş bakarsın kuzum.. daha eğlenceli oluyor iyice araştırarak almak. hem daha değişik şeyler bulabiliyorsun...
Herkese merhaba kızlar. Bugün keyfim yerinde. Dün kontrole gittik. Bebişin kalp atışlarını dinledik, ultrasonda gördük. Haftasıyla uyumlu çıktı teyzeleri. Çok şükür bir sıkıntımız yok. Doktorumuz ultrason görüntülerini cd olarak vermişti. Eve gelip hemen tekrar seyrettik. Delirdik mi ne
kıyamam kuzu yaaa geçmiş olsun en zoru da diş ağrısı zaten. Allahım yardım etsin.
az kaldı artık tekli rakamlara düşeceksin canım.
Dün bakım ürünlerini halletmeye çalıştım canım ya şampuan yağı pişik kremi sabunu tarağını aspiratörünü göbek setini mini biberonunu ve fırçasını, göğüs kremimi aldım ancak salak kafam ne kadar unutkanım göğüs pedini almamışım. nasıl sinir oldum kendime sabah bir baktım lansinoh bir tane krem sadece eeee ped yok almamışım. ben onu aldım diye biliyorum.
yok anacım yok iyice bunadım ben..
kuzum valla sorma taşıma suyla değirmen dönmüyor. çeşmeden gidip doldurdular ama o da akan su gibi olmuyor ki..
canım ya en korktuğum şey de dişlerimi kaybetmek. hep rüyalarıma bile giriyor. inşallah korktuğum başıma gelmez
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Çok merak ediyorum hıçkırmaları benBazen sık sık hissedince acaba hıçkırıkmı diyorum.Bakıyorum değill.İnşallah bende görürüm en kısa zamanda minik hıçkırıklarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?