Bol bebiş topiği

Kenan'la aramızdaki diyalog:

KENAN: anneee ayabalayımla oynayabilimiyiiimm
BEN: (KK da mesaj yazmakla meşgulüm tabi) HI HIII
KENAN: anneeee ayabalayımla oynayabiliiimiyiiiimmmm
BEN: (az yüksek sesle TAMAM ÇOCUGUM YAA OYNAYABİLİRSİN. BUNUN İÇİN DE SORU SORULURMU KUZUM YAA
KENAN: anneciiim şen bana kıjdınmıııı
BEN: hayır oğlum neden kızayım oynayabilirsin dedim ya?
KENAN: ama kıjdın anne bidaha kıjma tamam mı? ben üjülüyom

çocuga bakarmısınız ya ,konuşmlarıyla yerin dibine sokuyor beni
ayhh üzüldüm şincik...

onu dedikten sonra da geldi göbeğimi öptü, annecim ben seni çok seviyorum diyip sarıldı yawrum yaa...

Rabbim inşallah sizlere de böyle yumuşak huylu kuzucuklar verir...

Çok etkilendim yaa Rabbim sana bağışlasın ikisini de.Bize de nasip etsin böyle evlatlar yetiştirmek

neyapalım kuzum ya kısmet bir daha ki sefere. zaten emzik kutusuna da karar veremedik :))bir de askısını alamadım işte emzik askısı..
kuzum benimki de hıçkırıyor galiba. düzenli aralıklarla vuruyor sanki titretiyor. bu hıçkırması demek ki..
amin inşallah kuzum hepimiz hayırlısıyla atlatırız alırız kucağımıza minişlerimizi..
aminnnnn....
ayy yavrum kıyamam ben ona ya nasıl tatlı nasıl şeker baksana. kıjma annesiiii..
öp onu benim için hatta ısır ısır..

Çok etkilendim yaa Rabbim sana bağışlasın ikisini de.Bize de nasip etsin böyle evlatlar yetiştirmek

Allah razı olsun ayşem
inan işin tek püf noktası var, çocugu dinlemek dinlemek dinlemek...
ve tepkini kızarak değil, konuşarak iyiyi kötüyü anlatarak öğretmek.

kaba kuvvet ve bagırmak hiçbirzaman çözüm yolu olmuyor.

sen bagırdıkça çocuk da bagırıyor ve şımarık,o bizim kınadıgımız çocuklardan oluyor.
ama konuşunca, onun anlattıklarını dinleyip,olaya onun gözünden bakınca herşey çok farklı oluyor.

sen sakin olursan çocuk da sakin oluyor.

kalabalık ortamlarda bana bazen diyorlar, neden bu çocugu bukadar sıkıyorsun? zorluyormusun? neyle tehdit ettin? yanından kalkmıyor hiç...

ama zorladıgım veya sıktıgım yok...
evden çıkmadan onunla konuşuyorum.
oğlum bak ayıp,başkasının evindeyken yanımdan kalkma. sıkıldıgında bana söyle kalkarız tamam mı diyorum. anlaşıp sarılıyoruz sonra çıkıyoruz...

herkezin çocuk yetiştirme şekli farklı. benim de tek kuralım 'İLLA EDEP,İLLA EDEP'

kızlar az önce işten izin aldım koşa koşa tahlil verdim ama geldiğimde tuvalete gittim lekelenmem olmuş çok azcık :26: gitti 25 lira tüh ya

emzik kutusuna ben de karar veremediğim için 3 tane oldu bile
Kenan dayken nuk almıştım. şu yuvarlak olanlardan. hemen kırıldı
zaten çocuk az büyüyünce o kutuyla felan oynuyor. çok aşırı dayanıklı birşey değil. bende birkaç tane aldım.
hijyen için mutlaka olması gereken birşey.
emzik askısı da başka birtane alıcam.
bunu da tapalı bir emzikle kullanırım. uç kısmı yuvarlak çünki.

aah ah bitmiyor anacım bitmiyor

hıçkırma ilk zamanlar titreme gibi olur evet. çok net hissedilmez.
ama sonradan bebiş büyüdükçe çok daha netleşiyor.
3-4 sn arayla 100-150 defa hıçkırıyor.
ayy çabucak dogsalar da koklasakkk sevsekkk

ama ben kıjmadım teyzesi yaaa...
tam mesaj yazıyordum sesim yükselttim ecük yanlışlıkla

tamam öperim teyzesi :) ısırınca kızıyor genelde etraftakiler ısırma eğiliminde oldukları için çocuk illallah etti de

kızlar az önce işten izin aldım koşa koşa tahlil verdim ama geldiğimde tuvalete gittim lekelenmem olmuş çok azcık :26: gitti 25 lira tüh ya

hay allah yaa... neyse inşallah devamı gelmez ve yerleşme kanaması olmuştur

tubişim çantan geldi mi senin? bakım çantası var ya nasıl o? büyüklüğü filan?

canım hiç girme o konuya yaa...
iyice şanssız oldum bu net alışverişlerinde...
o gün çantayı da sipariş listesine ekledim.
ödemeyi yaptım. sonra aradılar çantanın şu anda tedarik sürecinde oldugunu ve istersem 1-2 güne hepsini yollayabileceklerini söylediler... yani kargom beklicekti birkaç gün daha.
bende dedim yollayın bu şekil. çantayı tekrar alırım.
zaten 100 tl yi geçmedimdi.
ücretini iade ettiler karta...

diğerleri elime geçti ama çanta kaldı maalesef. şimdi ona bakıyordum siteden.
yeniden siparişi veriym diyorum. yarın sabah gelir inşallah...
almışken de başka emzik tutacagı da eklicem sepete.
elime geçince durum degerlendirmemi yazarım olurmu

Yaptığı hataya "ayıp,herkes ne der" diyerek değil de "günah,ALLAH ne der" demek istiyorum bende.İnsandan önce Allah'tan çekinmeli aslında.Rabbim hayal ettiğimiz anneliği yapmamıza yardım etsin.

Dur hemen üzülme belki devamı gelmez, yerleşmedir.Sonucu bekleyelim

ama çok şeker insanın ısırası geliyor görünce dayanamıyorum
bende mağazada da bakayım diyorum canım bence de lazım onlar ortalarda dolanmasın çocuğun emziği.. gerçi almama ihtimali de var. tubişim çantayı sormuştum arada kaynamasın. nasıl çanta iyi mi?begendin mi?

olur şekercim.. bugün butik bebe de kanzın çantaları var. 70 tl cik. kargo arası almasa zalim site. dışarda da bakayım önce diyorum inceleyeyim olmadı netten alırım...

Yaptığı hataya "ayıp,herkes ne der" diyerek değil de "günah,ALLAH ne der" demek istiyorum bende.İnsandan önce Allah'tan çekinmeli aslında.Rabbim hayal ettiğimiz anneliği yapmamıza yardım etsin.

tabiiki önce çocuga Allah sevgisini ve Allah korkusunu öğretmek lazım...
Hamd olsun ben o konuda memnunum.Dinimizde çocukla ilgilenen anne ama dini eğitimi vermekten sorumlu kişi babadır.
biz ikimiz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz Rabbimin izniyle.

eminim çok iyi bir anne olucaksın ayşemm

ebebekten aldığım prima bez ve avent biberonlarımız geldi bugün.Adresi bulamamış salaklar bugün ancak getirebildiler.
Çok duygulandım bezi falan görünce Kim derdi biberon-bez alacağım birgün bende

Emzik askısı konusu bende de hala muallakta cadiozycim.
Çantayı da beğendim aslında ben nette.Sadece cesaret edip renk seçemiyorum.:18: İadesi kolay mıdır acaba?15 günde parayı iade ediyorlar ama kapıda ödeme şeklindemi alsamki?En garantisi bu galiba.

oy kıyamam.. ben de öyle geçen biberonla emziğini alınca içim bir garip oldu. minicik bir can mı gelecek dedim şimdi ailemize.. daha hala şaka gibi. rüyadayım sanki inanasım gelmiyor.. kucağıma alınca inanacağım galiba..
çantayı nerden beğendin kuzum? bu kanzın çantaları güzel duruyor ama..10 tane gözü varmışşş

STYLO ANNE BEBEK ÇANTASI
ÜRÜN MODELİ S12.125
MARKASI STYLO
ÜRETİM YERİ TÜRKİYE
RENKLERİ SİYAH-BEJ-HAKİ-KIRMIZI
FİYATI
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Küçük görünümlü,geniş ve çok gözlü size annelik duygusunu yaşatacak şık bir tasarım
Elde taşıma ve omuz askısı,omuz askısı bebek arabasına asılacak seviyede genişler
Orta genis göz içerisinde 4 ayrı bölme
Ön cep üzerinde ekstra fermuarlı bir cep
Ön cep içerisinde 4ayrı bölüm
Yanlarda iki ayrı geniş fermuarlı cepler
Çanta alt bölümünde 4 adet kabara
1 adet sıcak soğuk tutma termosu
1 adet silinebilir alt açma ünitesi
1 adet kirli bez saklama poşeti
30x30x40 ebatında kullanılabilir bir çantadır
ÜRÜNÜN KULLANIM KOŞULU
Ürünün dış yüzüne herhangi bir madde döküldüğü takdirde en kısa sürede hafif nemli
bir bezle silinerek kuruması beklenmelidir.
Ürünün iç yüzüne herhangi bir madde döküldüğü takdirde çanta içerisindeki tüm eşyalar
çıkarılarak nemli bir bezle silinmelidir.
Aksi taktirde ürünün içine dökülebilecek sıvı ürünler(süt,mama,şampuan,krem vb)
eğer zamanında silinmez ise zamanla çanta içerisinde havasızlıktan bakteri üretebilirler
Bebeğinizin sağlığı için tüm her marka çantaların iç yüzeyine olası sıvı dökülmelerinde
en kısa sürede temizleyip havalandırmanızda fayda vardır

Bunlar da özellikleri kızlar.Sizce nasıl?Rengi pudra gibi görünüyor ama bejmiş.Hoş dururmu beji? Ağız kısmı da dar gibi geldi,sizce nasıl?Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar:26::26::26::26::26::26:Farklı renkleri de var ama ben açık renk istedim bilerek.Yada fikriniz varsa o renge de bakabilirim:44::44::44::44:

güzel duruyor kuzum. ben beğendim.. tabi benim tecrübem yok...
boyutları da gayet büyük. benim baktıklarım 40*35*25 genelde.

çantayı da aldım kızlar... bakalım nasıl birşey çıkıcak. size yazarım...

ayrıyeten bu defa bebişe değil kenan paşama ciciler aldım

sabah gelir inşallah kargom

İnşallah gönlüne göre gelir hepsi.Nasıl bişey aldın görebilirmiyiz?Boyutları nasıl?
Benim paylaştığım çanta hakkında ne düşünüyorsun?

güzel duruyor kuzum. ben beğendim.. tabi benim tecrübem yok...
boyutları da gayet büyük. benim baktıklarım 40*35*25 genelde.

Sen daha büyüklerine bakıyormuşsun.Şöyle cetvelle ölçtüm 30*40 da küçük değil gibi geldi.Çok büyük torba gibi bişey istemiyorum aslında.O yüzden boyutunu büyük seçmedim:26: Hatamı ediyorum acaba:26::26::44::44::44:

Canımcım geçenlerde de paylaşmıştın, hoş bir çantaya benziyor.kaliteli duruyor.
rengi açık ama silinebilir mi?
bebek çantası çok kullanılan bir ürün oldugu için kirlenme potansiyeli çok yüksek.
gezmede,alışverişte,misafirlikte kısaca gittiğin her yerde kullanıyorsun.
birde benim kendimce tecrube ettiğim birşey var,
bebek çantasının çok büyük olması gereksiz bir ayrıntı (bana göre)
ilk zamanlar hadi daha fazla şey koyyorsun,
ama bebiş büyüdükçe çantaya konulanlar,
bez,ıslak mendil,biberon,emzik,alt açma seti ve 1 takım yedek kıyafet...
bu zaten çantayı yarım bile yapmıyor.
benim çantam büyüktü kenanda. 7-8 aydan sonra benim kendi çantalarımı kullanmaya başlamıştım.
orta boy çanta kullanıyorum. ikimize de yetiyordu.çünki diğer çanta valiz gibi gelmeye başlamıştı gözüme
ama bu civildeki çok fazla büyük değil sanıyorum. ölçüleri yazmıyor ama bana yeterli gibi geldi...
30-40 cm arasıdır sanıyorum genişliği...

neyse bakalım yarın elime geçsin de...

bizim bebek arabamız oldugu için ona uygun renk seçme durumundayız mecburen

yakışır paşama iyi yapmışsın hep küçüğe hep küçüğe olmaz.
hayırlı olsun canım güle güle kullanın..

benim ki uzun seninki de yüksek canım.. derinliği de fazla seninkinin. ben bakıyorum da birşey karar verdiğim yok işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…