Bol bebiş topiği

Bebek arabasıyla uyummu Bu hiç aklıma gelmemişti bak:44: Amaan benimki de uyumsuz olsun.Daha ben ne renk araba alacağımı bilmiyorumki:26: Hatta ne marka ve ne model olacağını da bilmiyorum
Bir sürü çanta baktım en çok hoşuma giden bu oldu.Bunu ben alayım en iyisi.Resmini de çeker koyarım gelince.Yapacak bişey yok.Akşamüstü sipariş veririm artık

evet bebek arabasına uyumu ben de düşünüyorum. hatta bazı bebek arabaları çantalı oluyor ama bizimki değil...
ona yakın birşeyler almayı düşünüyorum. ben koyu renk düşünüyorum..

İnşallah gönlüne göre gelir hepsi.Nasıl bişey aldın görebilirmiyiz?Boyutları nasıl?
Benim paylaştığım çanta hakkında ne düşünüyorsun?

boyutları yazmıyor sitede, ama ortalama 30-35-40 cm arasındadır diye düşünüyorum.
daha önce de resmini paylaşmıştım,

bana yeterli :)
çok pahalı bir ürün tercih edemicem.
zaten daha çok masrafımız olucak.

yakışır paşama iyi yapmışsın hep küçüğe hep küçüğe olmaz.
hayırlı olsun canım güle güle kullanın..

teşekkür ederiz özim...
hep küçüğe olursa o zaman da abimiz kıskanır. o da olmaz dimi ama

kuzucan ilk zamanlar çantayı bebek arabasına yapışık gibi kullanıyorsun zaten.
takıyorsun arabaya.
yoksa omzunda taşımak çok zor hem araba hem çanta.
ama olsun çanta çok şık.
siparişi verirsen geldiğinde resmini görmek isterizzz

evet bebek arabasına uyumu ben de düşünüyorum. hatta bazı bebek arabaları çantalı oluyor ama bizimki değil...
ona yakın birşeyler almayı düşünüyorum. ben koyu renk düşünüyorum..

bizim bebek arabamızın da çantası yoktu
ama çok yakın renk ve modelini bulmuştuk.
ee şimdi yeni bebiş, çantamız da yeni olsun istedim.
bakalım içimize sinen birşey mi çıkıcak.

sen de alınca resmini ekle olurmu ozim

ne meraklı gadınlarız yaaa

tabi ki kuzum Allahın izniyle karar verebilirsem..
kanzın çantaları hoşuma gitti ama bilemiyorum hala kararsızım. en iyisi daha kararsıza danışmak kocişee
iki kararsız bir ortayol buluruz inşallah.

Allahım ya ne pis huylarım oldu benim yaaa
En fazla 2 gün araştırır alırdım 1 haftadır düşünüyorum bu çantayı yaaa
Sinir oluyorum kendime

Bej çokmu sorun olur kirlilik konusunda ((((((((((((((((((((

Son düzenleyen: Moderatör:

kuzum inan hepimiz aynıyız ben de bir türlü karar veremiyorum. bakıyorum sadece.
ilk olduğu için kararsız olmamız normal. tecrübemiz yok..
sen beğendiysen içine sindiyse al derim.

kuzum inan hepimiz aynıyız ben de bir türlü karar veremiyorum. bakıyorum sadece.
ilk olduğu için kararsız olmamız normal. tecrübemiz yok..
sen beğendiysen içine sindiyse al derim.

bebekmarkette buldum.Alacağım ama 89a tamamlarsam kargo yokmuş.Eksiklerimi tamamlamaya çalışyıorum şimdide. Ne model beğenebildim,ne renk,ne fiyat

ben d e bunu beğendim tam arabanın renkleri kırmızı gri..

Eki Görüntüle 739948

Ayşem senin beğendiğin çanta kaç kuruş?

Her sitede farklı canım fiyatlar.49,90-59,90-79,90 hatta 119 bile olan var.Marka model aynı ama çok değişken fiyatlar.

Kııız bu arada bi müjde aldım az önce.6 aylık ölü doğum yapan arkadaşım hamileymiş.Silik çıkmış çizgi.Ctesi dra gidecekmiş kana.Çok sevindim ya

Heyecandan çantan hakkındaki fikrimi söylemeyi unuttum kız.
Çok güzelmiş çanta.Rengi ve duruşu çok hoş.Fiyatı ne bunun?

ayy çok sevindim canım ya Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına alır...
fiyatı kuzum 70 tlcik..
çok mu?
kuzum şimdi çıkıyorum.. öptüm seni..

ayy çok sevindim canım ya Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına alır...
fiyatı kuzum 70 tlcik..
çok mu?
kuzum şimdi çıkıyorum.. öptüm seni..

Değil aslında.Normal bi çantada o civarlarda oluyor şimdi.50den aşağı çanta yokki piyasada.
İyi akşamlar canım.Yarın görüşürüz

kuzu ben netten çantalara bakarken senin begendiğin çantanın resmini gördüm bol bol...
diğer reklerini de gördüm ama en güzeli hakkaten bej olanı.
bence içinde koyma.begendiysen al derim.

Yok ya ben alışveriş havamda falan değilim.Dursun çantası da emzik askısı da.Sıkıldım,daraldım,bunaldım valla

ahanda atarlandı bizim deli hamiş

Kuzular merhaba

Ben port bebe alacağım. Kullanışlı oldugunu biliyorum kız kardeşimde annem kullanmıştı. Kullanan arkadaşlarda gördüm.

alanınız oldu mu? Tubişim sen aldın sanırım bi ara foto paylaşmıştın

Daha çarşıya çıkıpta fiyat araştırması, kalite araştırması yapmadım. Fiyatları ne durumda bi bilgimde yok

Valla bazen sınırları zorluyorum sinir konusunda.Alacağım onu olmazsa iade ederim ya.Valla yoruldum artık düşünmekten.Aklımda kalacak eğer elime alıp bakmazsam.Hayır çarşıda varmıdır görebilirmiyim diye düşünüyorum ama aklıma da bi yer gelmiyor bakacak.Belki bu akşam da çanta bakarım

hoşgeldin incimm
nasılsın?

evet biz de portbebe kullandık.teyzemiz komple setini almıştı saıyorum 80-100 civarıydı ama 2,5 yıl önce
çantası,bebek taşıma çantası(portbebe),kanguru,ana kucagı, ve alt açma tarzında yastık la örtüsü vardı...

ben şahsen çok memnun kaldım çünki minicik bebek battaniyeyle zor taşınıyor yaa :44:
hastaneden çıkarken ve özellikle ilk ay kontrollerinde dr a giderken çok kullanışlı...

bizim kenan paşa 54 cm doğdugu için ve 40 ı çıkana kadar hızla boyu uzamaya devam ettiği için 40 ından sonra kullanamadık.
bakalım bu bebişimiz nekadar kullanabilicek

dışarı çıkarken etrafının tamamen kapalı oldugunu ve yüzünün de iyi korundugunu bilince rahat ediyorsun.
en ufak bir rüzgar bile ilk zamanlar ciddi bir gaz problemine davetiye çıkarabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…