Bol bebiş topiği

Ayyyy Ayşeciğim kusura bakma annemlere geçtim yeni gördüm kusura bakma. Valla Ayşem ne desem kilo yapıcı da yemiyomuşsun niye alıyorsunki şeker yüklemesi yapıldı dimi sana çıkmamıştı yanlış hatırlamıyorsam.ben bu konuda bilgisizim niye dersen ilk hamileliğimde 7 kg, ikinci de 10 kg , bunda da şu ana kadar 8 kg aldım . Yememi sorarsan da hiçbirşeyden kısmıyorum ama hamile gibi de yemiyorum meyve ağırlıklı geçiriyorum daha çok ben de de ekmek yok gibi hayatımda sabah kahvaltıda sadece ama ben çok hareketliyim ve çok yürüyorum belki vücut ondan kilo tutmuyor sen ne kadar olsa masa başı çalıştığın için olabilir takma kafana 30 kilo alanlar oluyor hiçbir sıkıntı oluşmuyor.sola yatma işini de akşamları yap özellikle yatmadan 1 muz ve 1 bardak süt çok etkili sonrada soluna yat tatlım

Ve hamilelikteki son günüme giriyorum...
acısıyla,tatlısıyla,bulantısıyla,heyecanıyla,tekmesiyle,çatlağıyla bir hamileliğimin daha sonuna gelmiş bulunuyorum
tv de dedikleri gibi,bir programın daha sonuna geldik der gibi oldu dimi

zaman hiç geçmeyecek gibi geliyorken bir anda saydıgım şafaklar tükeniverdi...
ve Minik meleğimin bana gelecegi gün geldi çattı.
her nekadar korksamda,epiduralden tırssamda bebişimin artık yanımızda olacagını bilmek beni mutlu ediyor...

oğluşumun gözlerine bakıyorum içimden ağlamak geliyor.
eşime sarılıyorum duygusallaşıyorum.
artık 4 kişilik bir aile olacagız Rabbim nasip ederse...
o 45 dakikalık süre nasıl geçicek bilmiyorum.
sonrasındaki ağrılar umrumda bile değil. çünki daha önce yaşadım ve derecesini biliyorum.
yaşayanlar nekadar beni rahatlatmaya çalışsalar da,kendi kendime kafamı bozdugumu biliyorum.
çok kolay ve sorusuz geçecegini söylüyor herkez.
ama peki neden bana bukadar zor geliyor...

Rabbime tevekkül edip sağ salim girip çıkıcam inşallah ameliyatıma...

Can Dostlarım, biricik arkadaşlarım,
sizden bana dua etmenizi istiyorum...
ne olur azıcık cesaretli olayım da sanki her an kötü birşey olacakmış piskolojisinden kurtulayım.
kafam allak bullak. kalbim heyecandan güm güm...

biliyorum ki 1 hafta sonra herşey çok daha farklı olucak Rabbimin izniyle...
oğullarım ve eşim yanımda. sağ salim evimde...

hepinizi çok seviyorum.

canim ne guzel ozetlemissin her seyi.. Insallah haftaya buraya mutlu, saglikli haberlerini yazacksin. Dualarimiz seninle insallah her sey yolunda gitsin. Biz de seni cok seviyoruz Tubisim..

İyi dinle eğitmeni

çok iyi dinledim o kadar iyi dinledim ki anlattıkları bir kulağımdan girdi diğerinden çıktı

Çok sıkıldım yaaaaa
Ayşem sen bugün doktora gidecektin hadi güzel haberlerle gel inşallah. ben de aşıya gideceğim birazdan
allahım tüm isteyenlere nasip etsin inş
esilacım hayırlı olsun ALlah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla hayırlısıyla..
sorma kuzum çok iyi eğitildim.. fizyoterapist bize ofiste yapılması gerek egzersizleri anlattı.. iyi de ben bu göbeğimle nasıl yapayım o bacak hareketlerini filan.yok belden geriye dön bacağını dizden yukarı doğru bükecekmişim. oldu annem başkaaaaa....ancak boyun ve kol egzersizlerini yaparım ben yeter daha ne olsun

Sahi canımcım İnciii nerdeee.. doktora gidecekti çarşamba günü. Kesin bebişin cinsiyetini öğrenince havalara uçtu 2 gündür kutlama yapıyorlar..

Yarın gidiyorsunuz kuzum doktora. ayyy acaba ne diyecek doktor.. Rabbim hayırlısını versin inşallah gönlünüzden geçendir.
Uyu canım uyu ben de çok zor kalkıyorum sabahları. vücut yoruluyor galiba..

tubişim son gün bugün yarın bu saatlerde belki de kurtulmuş olacaksınız. ne güzel bir heyecan Yarabbim. Hayırlısıyla git gel inşallah. haberlerini bekliyor olacağız. Dualarım seninle.
Çok pırtlatma aman haa yakalayamazlar sonra. Yavaş pırtlat
şok haberrrr galiba ablamın yakında nişanı var...
banada memlekete gitmeye bahane çıktııııııııııııııııı :79:
Hemen bilet bakayım bennnn
Aa ne güzel canım benim hayırlı olsun ALlah tamamına erdirsin inşallah..
Gidip de oralarda bizi unutma..

ayy canım tubişim ya ne güzel yazmış..
Aynısını hepimiz yaşayacağız herkes sırayla. sen önce kurtulacaksın.. Sağ salim kucağına alacaksın inşallah Allahın izniyle.
Dualarımız seninle. Bizi merakta bırakma emi? hastaneden wc den sancı odasından ameliyathaneden sık sık flaş gelişmelerle bize bağlan...

Kızlar ben gideyim kendimi bir deldirip geleyim.

Hakkınızı helal edin belki gelemem
Gidip de dönmemek var
iyice manyağa bağladım artık iğne korkusundan.

Aaaaa duygulandım yaa. Güle güle git, güle güle gel Tubi... Hastaneye 1 verip 2 alacağız Darısı günü yaklaşan ve o güne daha çoooook olan benim gibilerin başına İyi haberlerini bekliyoruz

Siyahı bende düşünmedim değil.Ama yazın kullanılacak ya şöyle cıvıl cıvıl bişey olsun istiyorum ben.Annem de açık renk çabuk kirlenir diyor.Amaan atarım makinaya yıkanır napıyım Siyah tozu çok çabuk belli eder.Amaa tozmuş kirmiş,hevesinden vazgeçme derim.Benim bütün evim bembeyaz.Millet neler demedi.Haklı da çıkıyorlar ama hevesimi alıyorum sonuçta

Ay aysecimm bunalmissin
Ben de biraz yurudum bilg ackti da bikac isim vardi onlari yaptim. Sen de gitmissin bu sirada:) Canim benim gorusuruz yine..
He yaa.Patladım.Öğlen biraz tansiyonum düştü sıcaktan.Onu da zor atlattım.Bugün gelir inşallah herkes

şok haberrrr galiba ablamın yakında nişanı var...
banada memlekete gitmeye bahane çıktııııııııııııııııı :79:
Hemen bilet bakayım bennnn
Hayırlı olsuun Hep bebek-doğum haberi alıyorduk.Bu değişiklik iyi oldu.Allah başa kadar sürdürsün.Sana da bahane güzel oldu kıız

Ne kusuru canım ya.Görmeyedebilirdin.Kızacakmıydım sanki.Zaten canın burnunda.Özelden mesaj atardım bende Kaçamazdın yani sorularımdan. Senin bünyen almıyor demekki.Doğru söylüyorsun bende hareket sıfıra yakın.Yürüyüş de çok yapamıyorum belimden ötürü.Muzdan uzak durmam gerekiyor bu aralar:26: Hemoroid ile başım belada:26: Ben hep soluma yatıyorum zaten ilk aydan beri.Sağda uyumak rahatsız eder oldu,alışkanlık olmuş solda yatmak.Akşamları süte başlayım o zaman ben.Yada yarım muz yerim sütle.İşi bıraktıktan sonra söylediğini yapacağım sürekli.

Kızııımmm sabah sabah gözlerim doldu yaaa
Sağsalim geleceksin aslan gibi 3 erkekle yuvana.Dualarımız seninle.Sen inancı kuvvetli birisin.İnşirah suresini oku bol bol.Abdest al stres oldukça.Rabbim yardımcın olacaktır.Seni çok seviyorum

Kızlar ben gideyim kendimi bir deldirip geleyim.

Hakkınızı helal edin belki gelemem
Gidip de dönmemek var
iyice manyağa bağladım artık iğne korkusundan.
Sanki dördüz doğurmaya gidiyor bak şunun dediğine yaa
Kız hepi topu bi iğne.Yarın bebeğini nasıl sakinleştireceksin iğneler olurken yavrucak.Sen de bebekten çok ağlayan annelerden olacaksın belliki
Sıkma kendini iğne olacağım diye.Sıktıkça ağrın artar.İğne olurken deriinn nefes alman gerekir.Nefesini tuttunmu derin gerilir,acır.Hadi git gel

Merhaba canlar..
Bugün tansiyonu düşük bi şekilde uyandım Gece duşa girmek zorunda kaldığım bi sıcaklıkla boğuştum İşe de sürünerek geldim diyebilir Her an yerle bir olup eve dönebilirim:2:
Bugün 4te kontrolümüz var.Doğum,bacaklarımda çoğalan yağ bezeleri,akıntım,cinsellik,doğumhane,kilo alış hızım sorularıyla mahvedeceğim dru.Nerden geldi bu kadın yahuu diyecek adam.Eminim.
Yarın da sınavım var.Hazırlandım ama o kadar bitkinimki umrumda değil sınav falan.Sınavdan çok yapacağım alışverişi hesaplıyorum yarın Kendime elbise alacağım inşallah.Yaz bitmeden,hamilelik bitmeden bi giyseydim artık şu elbiseyi
Pazar günü de annemle araba ve tekstilleri tamamlayacağız Allah izin verirse.
Pert bi şekilde ptesiye bağlayacağım sanırım cumayı

Arkadaşlar 14 mayıs düşükten sonra adet olmadım hatırlarsanız 35. gün pozitif çıkan idrar testinden sonra bugün(43.gün) kan tahlili sonucumu alacağım haftaya da usg ye girmeyi düşünüyorum. Benim hesabıma göre 6+ haftalık... Hcg yi yazarım yorumlarız inşallah hepbirlikte :44:

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım.Yorumlarız elimizden geldiğince.Sen yine de doktorundan sağlam bilgiler alırsın.Dualarım seninle.

dördüz değil kırkıdördüz bile çıkarabilirim ben bu stresle
korkudan tansiyonum 14/8 çıktı.. evde sabah ölçtüm 11/6.. dedim korkudan oluyoor. strese girdim hemşire de gülüyor. ben evde ölçerim dedim
sapladı iğneyi zalimm..birazdan başlar acısı. 2 gün üstüne yatamamıştım şu çocuk bir çıksa da şu işkence bir bitse...
bebeğe iğne yaptıklarında oturur beraber ağlarız eşim de uğraşsın bizi susturmaya

bu arada çantamız da geldi. derin epeyce. arabayla uyumlu olacak. hem erkek rengi kocişe yakışır

oy kıyamam Ayşem ya. tuzlu birşeyler yesen azıcık..
saat 4 ' te doktordasınız. soracaksın tabi canım cevaplamaya mecbur seni. ben de soruyorum. hasta her zaman haklıdır
hayırlı haberlerini bekliyor olacağım...
aman kuzum dikkat et kendine. fazla yorma kendini. ben de hemen yoruluveriyorum artık vücut ağır geliyor taşıyamıyor ayaklar..epey azalttık kuzum sorunsuz bir şekilde alacağız insallah sıpaları kucağımıza..

hadi güzel haberlerle gel inşallah canım..hcg yi buluruz netten değerlere göre kaç haftalık hesaplarız.

Geçmiş olsun.İnşallah olmaz ağrın sızın bu sefer.
Hayırlı olsun çantanız da.Fotolarını çekip yükle de görelim cicinizi

2 gündür tuzu normal kullanıyorum diye ayaklarım balon gibi oldu dün akşam.Yanlardaki incik kemikleri falan kayboldu,eşim senin ayaklarınmı şiş diye soruyor garip garip bakarken.Tuza değilde şekere yüklenmeliyim ben.Nasılsa şekerim normal çıkmıştı.
Bu arada anne karnındaki bebeğe kilo aldırmayı araştırdım sabah.Hergün 1 kaşık pekmez (keçiboynuzu özellikle) akşam 1 bardak yağsız sütmüş çözümü.Ve son 3 ayda et ve balık ağırlıklı yemek bebeğe kilo aldırırmış.Pekmezi günde 2 kaşıktan fazla içersen bebek aşırı kilolu oluyormuş.Bende bugün pekmez,hurma alacağım.10 gün falan oldu hurma yemeyeli.Bugün alayım artık. Doktora bunu da sorayım,dur not alayım unuturum yoksa.:44:

Kızlar aklınıza gelen başka soru varmı sorayım dra bugün.Çok unutkanım bu aralar ben:26:

Geçmiş olsun.İnşallah olmaz ağrın sızın bu sefer.
Hayırlı olsun çantanız da.Fotolarını çekip yükle de görelim cicinizi
Akşama size mankenlik yaparım artık göbekli manken..
acımaya başladı bile kolum. Tşk ederim canım geçecek inşallah.

tuz da şişlik yapıyor dimi sabır kuzum sabır atlatacağız hepsini. bazen bunalıyorum bir an önce doğsa da kurtulsam diyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Ayşem hurma oksitosin içerdiği için erken doğuma sebep olur demişti bir arkadaşım..onu da sorabilir misin? doğuma yakın bol bol ye demişti..

pekmeze ben de başlayayım.2 kaşık yeterli ozaman normal kilosunda olsun yeter... sütü yatarken içemiiyorum ben çok gaz yapıyor sonra gece konserine başlamayayım

Gazdan çok mide yanması ve migrenimi tetikliyor benim süt.O yüzden yatarken içmem daha mantıklı.İkisini ayrı zamanlarda içki karışmasın.Demiri azaltıyormuş sütle pekmez birleşince
Hurmayı sorayım.Dr bu tür şeylere inanmıyormuş öyle dediler ama.Bakalım ne diyecek bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…