- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.181
pofuduk
çok güzel oldu bu
iyiyim canım benim. sen nasılsın?
son günler heyecanındayım işte.
pijamalarım,çantalarım, son ihtiyaçlar son eksikler derken zaman geçiyor işte.
annem yine birşeyler getirmiş.çantaya ekleme yapıcam.
ayrıca cumartesi gece kalıcagım için ve sabah 7,30 dan beri hastanede olucagım için 2 hastane çıkışı az geldi gözüme.
3 tane koyyim diyorum. uzun zaman... hava da sıcak. değiştiririm mis mis giydiririm inşalah...
sizce??
selam kızlarrr nasılsınız???
annişkom geldiiiiiiii
ve bir dünya hediye. minicik ayakkabılar kıyafetler vs...
zamanım olursa resim eklerim olurmu
yol yorgunu oldugu için uzandı azıcık. ama gelir gelmez hemen yıkanmamış bebiş kıyafetlerini yıkamaya koyuldu.
annem yaa... annelerimiz olmasa napardık
miğdem öyle yanıyor ki, tahmin edemezsiniz sanki komple yemek borum yara olmuş gibi.
2 gündür bu miğde yanması beni deli etti...
kıllı bir çocuk geliyo sanırım
annem beni görünce 'aa çok kilo almışsın ' dicek sandım.
ama öyle olmadı
kızım kilo almamışsın,göbeğin önde top gibi başka bişeyin yok dedi sevindim.
çok garip duruyorsun arkadan bişey yok yadan bildiğin kocaman top diyor
ayhh dimi ayşem. koşuşturma bitmiyor ki...
ben bıraksam o beni bırakmıyor
sınavın inşallah çok rahat geçer ayşem de sen de bu stresten kurtulursun.
eşini de takma. düzelicek. anlasın yaptıgını
hamile olan sensin. sen trip atma hakkına sahipsin dimi ama
canım bende aynısını söylicektim.
bej olan çantana da uyar,renk de çok hoş bence.
ama uymazsa turkuaz da olur.
rengi çok tatlı.
illaki mavi tonları erkeklerde kullanılır die bir kural yok ki...
tubişim hoşgeldin kuzum...
gözünaydın anniş gelmiş. ciciler de getirmiş..
canım benim ben üç tane koymayı planlıyorum. tabi sonradan fikir değiştirmezsem..
En güzeli.Az olmasındansa fazla gelsin önemli değil.Nasılsa gidecek o çanta.Ha bi eksik ha bi fazla.Ben sana bişey soracağım.Kendime kaç tane pijama almalıyım?Bi gecelik,bi alt-üst takım pijamam var.Kaç alt yada üst daha almalıyım sence?:26:pofuduk
çok güzel oldu bu
iyiyim canım benim. sen nasılsın?
son günler heyecanındayım işte.
pijamalarım,çantalarım, son ihtiyaçlar son eksikler derken zaman geçiyor işte.
annem yine birşeyler getirmiş.çantaya ekleme yapıcam.
ayrıca cumartesi gece kalıcagım için ve sabah 7,30 dan beri hastanede olucagım için 2 hastane çıkışı az geldi gözüme.
3 tane koyyim diyorum. uzun zaman... hava da sıcak. değiştiririm mis mis giydiririm inşalah...
sizce??
İnşallah hayırlısıyla bitiririz.Arabayı çabuk alacağımız için kalanları da sığdırırız sanki pazar gününe.En azından nevresim takımları falan.aynen öyle. sırada Yusufcugum var
inşallah siz de sıkıtılarınızdan hayırlı zamanda kurtulup kolaylıkla tamamlarsınız hamişliklerinizi
hastaneden sizleri takip ederim büyük ihtimal.
wifi yoksa bile annemin int. paketi var
sizlere de haber veririrm inşallah durumumla ilgili...
pazar günü inşallah arabanızı da alırsınız ve büyük eksiklerden birini daha tamamlamış olursunuz.
kizlar ana kucagi olarak bunu epey begendim:
Buy Fisher-Price Discover 'n' Grow Newborn to Toddler Rocker at Argos.co.uk - Your Online Shop for Baby bouncers.
canim gozun aydin. Az da kaldi heyecan dorukta insallah saglikla aliriz hepimiz bebeklerimizi kucaklarimizi..
Bu mide yanma olayi beni korkuttuPeki normal yemek yeniyor mu bulanti falan oluryor mu?
kizlar ana kucagi olarak bunu epey begendim:
Buy Fisher-Price Discover 'n' Grow Newborn to Toddler Rocker at Argos.co.uk - Your Online Shop for Baby bouncers.
sağolasın ipekcim.
evet çok az kaldı bugün ve yarın :18:
zaman gelsin istiyorum ama geldikçe de kaçasım geliyor geri geri
yapcak bişi yok.bir şekilde çıkıcak o kuzucuk
miğde yanması ağıza acı su gelmesi şeklinde oluyor.
aslında çok ağrılı değil ama son zamanlarda bebiş artık miğdeye de baskı yatıgı için miğde asitleri bogazı tahriş ediyor...
baharatlı yememek daha iyi bu durumda. bulantı yapmıyor bende.
bence de çok şık canım. çok sevimli... :13:
En güzeli.Az olmasındansa fazla gelsin önemli değil.Nasılsa gidecek o çanta.Ha bi eksik ha bi fazla.Ben sana bişey soracağım.Kendime kaç tane pijama almalıyım?Bi gecelik,bi alt-üst takım pijamam var.Kaç alt yada üst daha almalıyım sence?:26:
İnşallah hayırlısıyla bitiririz.Arabayı çabuk alacağımız için kalanları da sığdırırız sanki pazar gününe.En azından nevresim takımları falan.
Ahhh ahh bunu bende beğendim ama fiyatı 900 civarı canım.O kadar veremem bi araba için.Aysecim fiyat nedir bilmiyorum ama chicco da tek cift yonlu olan su var gormussundur belki
Chicco Living Puset Pegaso
ilk zamandaki bulanti agizdaki pis tat ve istahsizlik cok kotu hatirlamak istemiyorum. Sizler yanma deyince eyvahhhh:2::2: diyorum yine mi olacak:)
insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz..
canım ben 2 takım alt üst aldım. biri uzun kollu diğeri kısa kollu. ama üzerine penye uzun tunik aldım önü kapanabilen. koridorda volta atarken,yürürken giymeye...
kenanda gecelik de almıştım ama normal olmadıgı için gerek kalmadı.
ön kısımları komple düğmeli 2 takım almıştım memnun kalmadım.önü düğmeli pek işime yaramadı.
emzirme atleti var sonuçta. kaldırır emziririm...
süt sızıtılarına karşı yedek lcw üst pijama aldım.
yeterli oldugunu düşünüyorum.
Kenan da tek pijama kullandım. ama bunda az daha uzun kalıcagım için 2 yeter.
ki senin normal olursa 1 gecelik 1 pijama yeter ama yedek koymakta da fayda var.
Eki Görüntüle 743582
benim geceliğim bu şekildi.
boy uzun oldugu için diz kapagından az daha aşağı iniyordu. ama rahattı efil efil
Ahhh ahh bunu bende beğendim ama fiyatı 900 civarı canım.O kadar veremem bi araba için.
O şekilde değil İpekcim.Sadece midende kibrit yanıyomuş gibi bi his.Soğuk bişeyler içince geçecek gibi bi ateş.Karbonatlı sakız,renie duo veya gaviscon şurup,baharatsız ve asitsiz yiyecekler,çok aç kalmamak hafifletiyor.Sinirli olduğumda daha çok yanıyor midem.Ve düşük yastıkta yattığımdaİnşallah sende de fazla olmaz
canimcim o puseti ben buralarda satista gormedim travel system olmus sanirim o tek satiliyorsa da bulamadim 900 cokmus evet guzel mi bilmiyorum yakindan gormedim zaten..
Lcwdekiler normal pijama takım.XL falan alsam olur sanırım doğumdan sonra.Bende ordan 1 takım daha alıyım.Aslında benim evdede var normal takımlarım onlar olurmuki? Yakaları 2-3 düğmeli ama :26: 5-10tlye ince pijamalar var bol bol.Onlardan alayım 2 tanede.Benim geceliğimde dizaltı.İnip çıkarken rahat olsun istedim.Ben gecelikle kurtarırım diye düşünüyorum hastaneyi.1 gecelik+1 takım+1 sabahlık+2 alt+2 de üst.bu sayı yeter galiba bana:44::44::44::44:
Gördüm ben yakından.Harika ötesi bi araba.Durumun varsa al derim.Çok sağlam bi o kadarda hafif.Puseti kocaman.Tulumu harika.Ama gel görki fiyat insana yuh dedirtiyor :) Yani en azından bana öyle dedirtiyor
Hmmm evdekiler normal L bedenimde.Onları da alırım.Üstlerini kullanırım en azından.:26:evet kuzum yeter saydıkların...
lcw dekiler normal evet ama xxl veya xl almakta fayda var. hasta bezi olucak sonuçta.
normal doğum olursa geceliği mutlaka değiştiriyorsun.
suyun vs geliyor yada lekelenme felan.kirleniyor mutlaka gecelik.
tertemiz takımını giydirip yerleştiriyorlar odana.
evde fazla pijaman varsa yedek olarak koyabilirsin bence.
tek araba deil mi canim travel system gibi mi? cunku bak bolesi satiliyor burda:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/...&pf_rd_t=101&pf_rd_p=358549367&pf_rd_i=468294
Hmmm evdekiler normal L bedenimde.Onları da alırım.Üstlerini kullanırım en azından.:26:
Böyle 3lü değildi benim gördüğüm.Puseti ( kışlık kalın tulumlu-portbebe gibi duruyor) ve arabası ayrı.2li yani.İlk 6-8 ay puset çok rahat oluyor sonra onu eve bırakıp diğer büyük olanı kullanıyorsun.Üstüste takılmıyor yani normal travel setler gibi.
kesinlikle canım yedekte bolca bulunsun yanımızda. ilk kaka yaptıklarında epey ortalığı batırıyorlarmış sanırım annem öyle diyordu kardeşim çok fena yapmış...hoşbuldum özimm
sağolasın tatlımcım.evet yeni cicilerimiz geldiii
evet evet ben de 3 tane koyyim ya.
belki de 4
belli mi olur? belki kusan bir çocuk olur? yada kakası çok olup üzerini batırabilir...
sonuçta sırtımda taşımıcam çantayı ya? arabayla gelip arabayla dönücez.kullanmazsam geri getircem sonuçta.
canım ben 2 takım alt üst aldım. biri uzun kollu diğeri kısa kollu. ama üzerine penye uzun tunik aldım önü kapanabilen. koridorda volta atarken,yürürken giymeye...
kenanda gecelik de almıştım ama normal olmadıgı için gerek kalmadı.
ön kısımları komple düğmeli 2 takım almıştım memnun kalmadım.önü düğmeli pek işime yaramadı.
emzirme atleti var sonuçta. kaldırır emziririm...
süt sızıtılarına karşı yedek lcw üst pijama aldım.
yeterli oldugunu düşünüyorum.
Kenan da tek pijama kullandım. ama bunda az daha uzun kalıcagım için 2 yeter.
ki senin normal olursa 1 gecelik 1 pijama yeter ama yedek koymakta da fayda var.
Eki Görüntüle 743582
benim geceliğim bu şekildi.
boy uzun oldugu için diz kapagından az daha aşağı iniyordu. ama rahattı efil efil
araba koltugu gereksiz bana arabamiz yok cunku bide evde de ana kucagi alinca onu napacam:)
yakindan gormedim bakalim netten gordum set halinde bole..bakalim alisveris yaparsak bakarim iice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?