Bol bebiş topiği

tubişim hoşgeldin kuzum...
gözünaydın anniş gelmiş. ciciler de getirmiş..
canım benim ben üç tane koymayı planlıyorum. tabi sonradan fikir değiştirmezsem..

canim gozun aydin. Az da kaldi heyecan dorukta insallah saglikla aliriz hepimiz bebeklerimizi kucaklarimizi..
Bu mide yanma olayi beni korkuttu Peki normal yemek yeniyor mu bulanti falan oluryor mu?

tubişim hoşgeldin kuzum...
gözünaydın anniş gelmiş. ciciler de getirmiş..
canım benim ben üç tane koymayı planlıyorum. tabi sonradan fikir değiştirmezsem..

hoşbuldum özimm

sağolasın tatlımcım.evet yeni cicilerimiz geldiii

evet evet ben de 3 tane koyyim ya.
belki de 4
belli mi olur? belki kusan bir çocuk olur? yada kakası çok olup üzerini batırabilir...
sonuçta sırtımda taşımıcam çantayı ya? arabayla gelip arabayla dönücez.kullanmazsam geri getircem sonuçta.

En güzeli.Az olmasındansa fazla gelsin önemli değil.Nasılsa gidecek o çanta.Ha bi eksik ha bi fazla.Ben sana bişey soracağım.Kendime kaç tane pijama almalıyım?Bi gecelik,bi alt-üst takım pijamam var.Kaç alt yada üst daha almalıyım sence?:26:

İnşallah hayırlısıyla bitiririz.Arabayı çabuk alacağımız için kalanları da sığdırırız sanki pazar gününe.En azından nevresim takımları falan.

Çok tatlı bencede.Güle güle kullanın inşallah

canim gozun aydin. Az da kaldi heyecan dorukta insallah saglikla aliriz hepimiz bebeklerimizi kucaklarimizi..
Bu mide yanma olayi beni korkuttu Peki normal yemek yeniyor mu bulanti falan oluryor mu?

sağolasın ipekcim.
evet çok az kaldı bugün ve yarın :18:
zaman gelsin istiyorum ama geldikçe de kaçasım geliyor geri geri
yapcak bişi yok.bir şekilde çıkıcak o kuzucuk

miğde yanması ağıza acı su gelmesi şeklinde oluyor.
aslında çok ağrılı değil ama son zamanlarda bebiş artık miğdeye de baskı yatıgı için miğde asitleri bogazı tahriş ediyor...
baharatlı yememek daha iyi bu durumda. bulantı yapmıyor bende.

bence de çok şık canım. çok sevimli... :13:

ilk zamandaki bulanti agizdaki pis tat ve istahsizlik cok kotu hatirlamak istemiyorum. Sizler yanma deyince eyvahhhh:2::2: diyorum yine mi olacak:)
insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz..

canım ben 2 takım alt üst aldım. biri uzun kollu diğeri kısa kollu. ama üzerine penye uzun tunik aldım önü kapanabilen. koridorda volta atarken,yürürken giymeye...
kenanda gecelik de almıştım ama normal olmadıgı için gerek kalmadı.
ön kısımları komple düğmeli 2 takım almıştım memnun kalmadım.önü düğmeli pek işime yaramadı.
emzirme atleti var sonuçta. kaldırır emziririm...
süt sızıtılarına karşı yedek lcw üst pijama aldım.
yeterli oldugunu düşünüyorum.
Kenan da tek pijama kullandım. ama bunda az daha uzun kalıcagım için 2 yeter.
ki senin normal olursa 1 gecelik 1 pijama yeter ama yedek koymakta da fayda var.

benim geceliğim bu şekildi.
boy uzun oldugu için diz kapagından az daha aşağı iniyordu. ama rahattı efil efil

Aysecim fiyat nedir bilmiyorum ama chicco da tek cift yonlu olan su var gormussundur belki

Chicco Living Puset Pegaso
Ahhh ahh bunu bende beğendim ama fiyatı 900 civarı canım.O kadar veremem bi araba için.

ilk zamandaki bulanti agizdaki pis tat ve istahsizlik cok kotu hatirlamak istemiyorum. Sizler yanma deyince eyvahhhh:2::2: diyorum yine mi olacak:)
insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz..

O şekilde değil İpekcim.Sadece midende kibrit yanıyomuş gibi bi his.Soğuk bişeyler içince geçecek gibi bi ateş.Karbonatlı sakız,renie duo veya gaviscon şurup,baharatsız ve asitsiz yiyecekler,çok aç kalmamak hafifletiyor.Sinirli olduğumda daha çok yanıyor midem.Ve düşük yastıkta yattığımda İnşallah sende de fazla olmaz

ayrıca o resimde kolumdaki serum iğnesi suni sancı iğnesiydi.
1 şişe suni sancı serumu yedim ama tık yoktu.
gayet sırıtık bir şekilde poz vermiştim
keyfim yerindeydi anlayacagınız...
bir de göbüşüm hiç inmemişti. farkındaysaız çok yukardaydı kenan paşam

Lcwdekiler normal pijama takım.XL falan alsam olur sanırım doğumdan sonra.Bende ordan 1 takım daha alıyım.Aslında benim evdede var normal takımlarım onlar olurmuki? Yakaları 2-3 düğmeli ama :26: 5-10tlye ince pijamalar var bol bol.Onlardan alayım 2 tanede.Benim geceliğimde dizaltı.İnip çıkarken rahat olsun istedim.Ben gecelikle kurtarırım diye düşünüyorum hastaneyi.1 gecelik+1 takım+1 sabahlık+2 alt+2 de üst.bu sayı yeter galiba bana:44::44::44::44:

canimcim o puseti ben buralarda satista gormedim travel system olmus sanirim o tek satiliyorsa da bulamadim 900 cokmus evet guzel mi bilmiyorum yakindan gormedim zaten..

canimcim o puseti ben buralarda satista gormedim travel system olmus sanirim o tek satiliyorsa da bulamadim 900 cokmus evet guzel mi bilmiyorum yakindan gormedim zaten..

Gördüm ben yakından.Harika ötesi bi araba.Durumun varsa al derim.Çok sağlam bi o kadarda hafif.Puseti kocaman.Tulumu harika.Ama gel görki fiyat insana yuh dedirtiyor :) Yani en azından bana öyle dedirtiyor

evet kuzum yeter saydıkların...
lcw dekiler normal evet ama xxl veya xl almakta fayda var. hasta bezi olucak sonuçta.
normal doğum olursa geceliği mutlaka değiştiriyorsun.
suyun vs geliyor yada lekelenme felan.kirleniyor mutlaka gecelik.
tertemiz takımını giydirip yerleştiriyorlar odana.
evde fazla pijaman varsa yedek olarak koyabilirsin bence.

Hmmm evdekiler normal L bedenimde.Onları da alırım.Üstlerini kullanırım en azından.:26:

tek araba deil mi canim travel system gibi mi? cunku bak bolesi satiliyor burda:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/...&pf_rd_t=101&pf_rd_p=358549367&pf_rd_i=468294

Böyle 3lü değildi benim gördüğüm.Puseti ( kışlık kalın tulumlu-portbebe gibi duruyor) ve arabası ayrı.2li yani.İlk 6-8 ay puset çok rahat oluyor sonra onu eve bırakıp diğer büyük olanı kullanıyorsun.Üstüste takılmıyor yani normal travel setler gibi.

araba koltugu gereksiz bana arabamiz yok cunku bide evde de ana kucagi alinca onu napacam:)
yakindan gormedim bakalim netten gordum set halinde bole..bakalim alisveris yaparsak bakarim iice

kesinlikle canım yedekte bolca bulunsun yanımızda. ilk kaka yaptıklarında epey ortalığı batırıyorlarmış sanırım annem öyle diyordu kardeşim çok fena yapmış...

bizim burdan arkadaş da sezeryan olmuş. sezeryandan sonra pijama giymene izin vermiyor doktorlar dedi. hatta iç çamaşırı bile...
sadece gecelik ya da etek...o yüzden etek götürmek de lazım etmez mi? ben bir tane de etek alayım diyorum..

araba koltugu gereksiz bana arabamiz yok cunku bide evde de ana kucagi alinca onu napacam:)
yakindan gormedim bakalim netten gordum set halinde bole..bakalim alisveris yaparsak bakarim iice

Bizim arabamızda şirketin.Geri alsalar bile kendimize alırız mutlaka.1+ oto koltuklarına geçeriz direkt diye düşündük biz.O zamanları bi gelsin de hayırlısıyla.Şimdiden stoklamanın anlamı yok.Nette gördüğünle mağazadaki farklı oluyor zaten.Dokunmak incelemek daha iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…