- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.201
Merhabalar arkadaşlar dün Dr daydım her Çarşamba olduğu üzere herşey yolunda suyu iyi keyfi iyi bunun hiç çıkmaya niyeti yok diyor Dr ekg çekildi kan tahlilleri yapıldı haftaya anestezi uzmanıyla görüşeceğim sezeryan günü için hayırlısı bakalım.
Tubi ha gayret az kaldı canım, Ayşem ben seneki beğendim arabada. Ozi, karapiso,epack hepinizi öpüyorum
Merhabalar arkadaşlar dün Dr daydım her Çarşamba olduğu üzere herşey yolunda suyu iyi keyfi iyi bunun hiç çıkmaya niyeti yok diyor Dr ekg çekildi kan tahlilleri yapıldı haftaya anestezi uzmanıyla görüşeceğim sezeryan günü için hayırlısı bakalım.
Tubi ha gayret az kaldı canım, Ayşem ben seneki beğendim arabada. Ozi, karapiso,epack hepinizi öpüyorum
ben de öpüyorum feyzacım..
benim çıkmam lazım. eğitime gidiyorum..
görüşürüz kızlar...
OOh ne güzel.Ben olsam bende çıkmam.Yediğine içtiğine dikkat eden bi annem olduktan sonra yan gel yat içerde ne var.Nasılsa taşıyanda var
Kolayla kurtulursun inşallah sende
Seneki ne?Anlayamadım:26:
Bu otomatik doldurma var ya uyuz oluyorum bej rengi yazıyorum o kafasına göre değiştiriyor :)))))
allahım tüm isteyenlere nasip etsin inş
Hah yaa duygu gelmiş.Hoşgeldin canımm
Aysemm cok sikilmissin belli. Bizde köye gidiyoruz bakalim ne zaman döneriz belli değil kendinize iyi bakın canlarimmm.
Hah yaa duygu gelmiş.Hoşgeldin canımm
Canım ben siyah araba istiyorum nedenseTeşekkür ederim açıksözlü olduğun için
Kız ben bu topiktekileri çok seviyorum bu yüzden.Herkes fikrini söylüyor.
Rabbim sağlıkla kucağına aldığın haberlerini ulaştırsın bizeeeeeeeeMerhabalar arkadaşlar dün Dr daydım her Çarşamba olduğu üzere herşey yolunda suyu iyi keyfi iyi bunun hiç çıkmaya niyeti yok diyor Dr ekg çekildi kan tahlilleri yapıldı haftaya anestezi uzmanıyla görüşeceğim sezeryan günü için hayırlısı bakalım.
Allah sağlıkla kucağına amayı nasip etsin.allahım tüm isteyenlere nasip etsin inş
Anam adım geçti çok şükür beni soran biri olmuşşşCadiiiiiiiii nirdesinnnn.Eğitile eğitile bi hal oldun kııızzzzzz
karapisssooooooom sen nerelerdesiiiiinnn
tubi anasının koynunda artık.Yeri belli
inciiiii sen bari gel kıııızzzzzzzzz
İpeeeeekkkk denizleri aş da gel kurbanın olaaaammm
Offff çok sıkıldım yahuuuuuuu
kesinlikle canım yedekte bolca bulunsun yanımızda. ilk kaka yaptıklarında epey ortalığı batırıyorlarmış sanırım annem öyle diyordu kardeşim çok fena yapmış...
bizim burdan arkadaş da sezeryan olmuş. sezeryandan sonra pijama giymene izin vermiyor doktorlar dedi. hatta iç çamaşırı bile...
sadece gecelik ya da etek...o yüzden etek götürmek de lazım etmez mi? ben bir tane de etek alayım diyorum..
Cadiiiiiiiii nirdesinnnn.Eğitile eğitile bi hal oldun kııızzzzzz
karapisssooooooom sen nerelerdesiiiiinnn
tubi anasının koynunda artık.Yeri belli
inciiiii sen bari gel kıııızzzzzzzzz
İpeeeeekkkk denizleri aş da gel kurbanın olaaaammm
Offff çok sıkıldım yahuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?