Bol bebiş topiği

Merhaba kızlar dün köye gittik ama kalmadık geri döndük. Cumaniz mübarek, kocalariniz size karşı kedi aleme karşı aslan olsun. Benim kozalakta umarım en kısa zamanda üzerime titreyecek şekilde evrim geçirir inş.

Hoşgeldin canım.Bende acaba bugüne mi ertelendi yolculuk diyordum.İnşallah beklediğinden çok daha iyi olur değişim Eşler arasındaki huzursuzluk,huysuz eş için falan dualar var.Onları da oku istersen.

yok ayrı içiyorum Ayşem süt içtikten en az iki saat sonra demir alıyorum..bugün demir hapını da değiştirdi aile doktorum midemi çok yakıyor bulantı yapıyor.. bakalım bu neyapacak. hergün içmiyorum zaten gün aşırı içiyorum hala. kuru üzüm de yiyorum hergün. bakalım bir ay sonra tekrar kan tahlili var. ne çıkacak falımızda bakalım.

Nurtopu gibi uykusuz geceler,tadından yenmez vızıltılar,neden olduğunu bilemediğin huzurlu huzursuzluklar çıkacak ne çıkacak başka

Tubilosh gelmedi bugün:44: Son gün,insan yerinde duramaz ya.Acaba ben son günümde ne yapacağım:26::26::26::26:

selam bacilar...

kaynanm geldi bize yine kaynimin karisi doguruacak bu yakinlarda insallah ona bakmaya geldi evlerimiz karsi karsiya bu arada... bebegimi bekliyorum bu ay ama pek bir degisiklik filan hissetmiyorum ya... az kaldi 7 temmuzda ay basim....
bu arada huysuz kocadan bende de var gicik etti dun aksam yine hem beni incitiyor hemde o kusuyor okuzluk geninin erkeklerde boyle cok baskin olmasi hic iyi degil yaa.....

Aleyküm selam canım.İnşallah hiç gelmez o 7 temmuzda beklenmeyen adet Mübarek günler hayırlı evlatla gelir inşallah evinize.
Onların bizim kadar düşünceli ve nazik olmasını bekliyoruz.Hata bizde aslında. Nerdeeeeeee

ooo hayırlı olsun canım
Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
ee sana da gezme bahanesi çıktı dimiii
Aynen kuzum ama eşim pimpiriklenmeye başladı gitmeeeeeeeeeeeeeeee bebişi yormaaaaaaaaaaa demeye
Bakalım ya tam tarihi belli olsun inş.
Biz nasıl bebiş haberi bekliyorsak ablamın evlilik haberi öyle bakleniyor bizim ailede
ayyy Tubişim duygulandım kızzz
Maşaallah ne güzel darısı bize..
aklıma ne geldi epidural olacaksan kameraya çeksene oğluşun un gelişini bide bi eliyormuşş fıstık gibi bir kızzzzz
Hiiç unuturmuyum sizi canımmm...
Çok teşekkürler darısı kalan bekerlara
Çok iyi dinlemişsin özicim yaaa alemsin.
bizide bilgilendir bariii
Kızlar ben gideyim kendimi bir deldirip geleyim.

Hakkınızı helal edin belki gelemem
Gidip de dönmemek var
iyice manyağa bağladım artık iğne korkusundan.
Oyyyt kıyamam hakkatten iyica manyağa bağladın korkma kız okadar.
Daha kocaman bir doğum var önümüzde
Evet canım inş dediğin gibi istediğini al...
Bende öyle yapacağım...
Bahanem hazır inş gidebilirim yaaa dua edin bana

dimi ya bir an düşündüm son günüm olsa ne yapardım? yerimde duramazdım kesinlikle. ertesi gün bu saatlerde herşey bitmiş olacak süper bir duygu süper ötesi bir korku

Kızlar bugün selalardan ezana kadar Yasin okuyup dua edin.Çok sevap.Benim yarınki sınavımı da unutmayın:18::18::18:
Bir dahaki sınavım aralıkta.Bunu kazanamazsam el kadar bebekle çok zor olacak git gel.
Ben okumaya gidiyorum.Dualarımda olacaksınız....

benide unutma dualarındaaaaaa hayıurlısyla atlatayım su surecıde bebgıme kavusayıppp inşşş. benım ıs yerım hıc musaıt dgeıl yasın okuymıyorum ama hep dua edıyorum o saatler arasındaa

selamlar kizlar,
Soyle bir bakip cikacagim biraz uzanacagim. Sabahlari 5-6 civari uyaniyorum tuvalet ve bikac bisey atistirma bida yatiyorum ama uyku tutmuyor pek. Duzen degissti hele ki cok terli kalkinca her gun kiyafet degisimi
Buarada benim minik pitpitci biraz daha ustten pitpit yapyor yer degistiri mi bu hafta kucuk deil mi daha?

Cadiozycim ne ignesi canim bu? Bide kan ilacin hangi marka oldu bulanti yapmiyor mu Solgar Gentle Iron bitkisel olan da bulanti kabizlik yapmiyormus.
Aysecim insallah sinavini gecersin ne sinavi bu? Dualardasiniz hepiniz..
Simdilik durumlar bu kizlar.. opuyorum hepinizi

Son düzenleme:
sorma canım ya doğuma giderken kalpten giderim artık ben
Allahtan doktorum çok sakin. yoksa o da telaşlı olsaydı ben hepten strese girerdim.
Allah kabul etsin canım.
Rabbim zihin açıklığı versin hayırlısıyla sınavını verirsin inşallah.

benide unutma dualarındaaaaaa hayıurlısyla atlatayım su surecıde bebgıme kavusayıppp inşşş. benım ıs yerım hıc musaıt dgeıl yasın okuymıyorum ama hep dua edıyorum o saatler arasındaa
Unutmam tabi.Unuturmuyum?Hepimiz en kısa zamanda kavuşalım meleklerimize inşallah.Bu cuma okuyamadım ama:26: İşleri yetiştiremedim Ama haftaya cuma özellikle senin ismini anacağım söz veriyorum

SMMM sınavı canım.Son dersim kaldı veriversem alıyorum ruhsatı Allah'ın izniyle.Veremezsem bir dahaki sınav Aralık'ta.Ankara'ya elimde el kadar bebekle gidip gelmem çok sıkıntı olacak.Üstelik o süreçte ders de çalışamam.İnşallah bu son sınavım olur da biter sıkıntım.Çok zormuş 30 yaşından sonra ders çalışmak,sınav stresi yaşamak.

SELAM KIZLAAARRR

son hamiş günümden sesleniyorum sizlere

nasılsınız bakalım?
ben heyecanlı ve karmaşık duygular içersindeyim...
çantalarımızı kontrol ettik,
son eksiklerimizi ekledik,
bebişimin hastane çıkışlarını son defa sevdim.
yarın kendisini sevmek nasip olur inşallah

kendi hazırlıklarımı tamamladım.

heyecandan miğdem bulanıyor.
yemek yemek gelmiyor içimden. sanki kalbim uçan bir kelebek gibi
beni neyin bekledigini tam olarak bilmiyorum.
ama kolay olacagını umut ediyorum.

yarın bu saatlerde Rabbimin izniyle bebişim bizimle olucak ve be bu saatlerde koridorlarda volta atıyor olacagım
sizlere yazıcam inşalllah...

bu arada insan vücudu okadar garip ki,
piskolojik olarak kendini doğuma hazırlıyor yaa...
beyinde bitiyormuş herşey.
dün akşam sütüm indi göğüslerime hamd olsun...
Rabbim sen nekadar büyüksün...

yardıma muhtaç kullarını hiçbirzaman yalnız bırakma Allah'ım...

canim ne guzel ozetlemissin her seyi.. Insallah haftaya buraya mutlu, saglikli haberlerini yazacksin. Dualarimiz seninle insallah her sey yolunda gitsin. Biz de seni cok seviyoruz Tubisim..

Allah razı olsun ipekcim
inşallah yolunda gidicektir herşey ve bende sizlere çok keyifli bir doğum hikayesi yazarım...

canım özim, iğneden korkmuşun kuzum yaaaa
benim yerimde olsan napcan

ama emin ol Rabbim kuvvetini veriyor.
bugün daha iyiyim sanki.
sizlere sık sık haber vermeye çalışıcam.
dualarınızı eksik etmeyin.

öyle kolay bir doğum olucak ki Rabbimin izniyle, hepiniz ooo dogum bumuymuş. bende pırtlatırım yaa nolucakki diceksiniz

Aaaaa duygulandım yaa. Güle güle git, güle güle gel Tubi... Hastaneye 1 verip 2 alacağız Darısı günü yaklaşan ve o güne daha çoooook olan benim gibilerin başına İyi haberlerini bekliyoruz

saolasın arkadaşım benim...
zaman su gibi akıyor inan.
hiç anlamıyorsun bile...

her anının tadını çıkartmaya bak.
darısı başınıza inşallah

ayy ayşem benim yaa Allah razı olsun.
inan günümün belli olması çok iyi oldu. inşallah sabah abdestimi alıp,namazımı kılıp bir de yasinimi okuyup öyle gidicem doğugumuma.
Rabbim kolaylık verir inşallah senin sınavına da
bende sizleri çok seviyorum

Tubilosh gelmedi bugün:44: Son gün,insan yerinde duramaz ya.Acaba ben son günümde ne yapacağım:26::26::26::26:

gelmemmi arkadaşım yaaa
aklımdasınız sürekli.
evde değişik bir hava var :)
eşim ne giycem ben yarın derdinde,
annem uyku seti vs, yıkama derdinde halen
oğlum farklı birşeyler oldugunun farkında. annecim seni çok seviyorum diip sarılıyor kuzum yaa
bende kendi derdimdeyim işte

yepyeni bir heyecan başlıyor hayatımızda.
aceba kime benziyor, nasıl bir çocuk onu merak ediyorum şimdi de

dimi ya bir an düşündüm son günüm olsa ne yapardım? yerimde duramazdım kesinlikle. ertesi gün bu saatlerde herşey bitmiş olacak süper bir duygu süper ötesi bir korku

süper bir duygu, süper ötesi bir korku bölümü koparttı beni
DELİOZYM BENİM YAA
hepinizi çok seviyorum inanın...

iyiki varsınız arkadaşlarım...

aşı kuzum ya tetanoz aşısının ikinci dozunu da yedim. şükür bitti. iki tahlilim kaldı önümde. birisi şeker yükleme birisi de rutin kan değerleri..
Demir ilacı tatlım. gynoferrosanol..şimdi yazdığı barsakta çözülcek dedi. midene çok dokunmaz dedi. bakalım deneyeceğim..bende kabızlık yok zaten. günde en az iki kere tuvalete koşuyorum

ayyy Tubişim duygulandım kızzz
Maşaallah ne güzel darısı bize..
aklıma ne geldi epidural olacaksan kameraya çeksene oğluşun un gelişini bide bi eliyormuşş fıstık gibi bir kızzzzz

heheh karapissom öyle bişi olsa şok kere şok olurdu ama pipişimizi gayet net gördük

bende istiyorum doğuma kamerayla vs girmeyi ama bilmiyorum izin oluyormu.
gerçi bana kalsa ben telefonla girip sizle yazışırım o ara

Allah yardımcın olsun ttalım.
Sağlıklı haberlerle gel inşaallah...
Ne sınavına gireceksin kuzum
Hadi bakalım inşaallah değerin süper çıkar benimki gibi
Kızlar biliyor ne endişe telaş etmiştim ne olacak diye ama Elhamdülillah Rabbime sığınınca herşey yoluna giriyor...
Allah sağlıkla kucağımıza almayı naip etsin...
Haberini bekliyoruz vanım
onu heyecanla bekliyorum zaten tahmini kaçıncı haftada hissederiz hareketlerini
Canım net olarak16.haftada başlayabilir deniliyor ama ilk gebliklerde 20.haftayı bulabiliyormuş
Bekleyeceğiz sağlıklı olsunlarda...
Ben 14.haftada hissediyordum net olarak 15.haftaya girdim içe dönmüş olsa gerek hissedemiyorum
Şimdi 15+5 günlük MAŞAALLAH
dün hafif bir tekme hissettim inşaallah netleşir
Canım benimmm yaaaa
İnşaallah ozamana kadar cesaretini toplarsınnnn
Bana dua et ozaman hergün iğne yapıyorum kendime nasıl acıyor morarıyor anlatamam yani haram olmasa fotosunu çekip göstereceğim göbeğimi
Meleğimiz iyi olsunda geçecek inşaallah

hoşgeldinn canikommm...
canım benim son güne geldin işte çok şükür. Yarın Allahın izniyle çabucak kurtulacaksın yarım saate bitecek en fazla.
heyecan tabi ki olacak hepimiz yaşayacağız ben iğne korkusundan artık bayılırım oralarda.
daha önce yaşamışsın en azından başına gelecekleri aşağı yukarı biliyorsun.. hastaneyi biliyorsun yabancı ortam değil doktorunu daha önce tecrübe ettin. ben ne yapayım hepten cahil.. çocuğu nasıl emzireceğim onu bile bilmiyorum daha doğrusu emzirebilecek miyim sen benden bir sıfır öndesin
Rabbim hepimize hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin.

tubişim, inşallah sorunsuz , sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın

bizi habersiz bırakma

Allah yardımcımız olsun. Ne güzel 4 kişilik kocaman bir aile olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…