Bol bebiş topiği

deodorantım,makyaj malzemelerim,aynam,ıslak mendil,havlu kagıt,fotograf makinesi de eklendi...
sanıyorum bitti dimi
Manikür-pedikür setlerin,elektrikli maşan ve saç düzleştiricin,bikinin,plaj havlun,güneş kremin ??? Ya lazım olursa

ayşe alllah iyiliğini versinnnn :)) senın haydı halaya yazını okurken telfonda konuyodum subeye gdıılecek dıyecegımeee müşteriye halaya gıdılecek dedım yaaaaa sonra toparladım hemen neysekiiii
Gözümden yaş geldi valla.Biri bana tlf böyle garip bi cümle kurarsa bileyimki kk'da muhabbette

sizi deliler yaaa... ağlattınız beni yaa
sizleri çok seviyorum inanın...

Ağlama kıııız.Yarın mutluluktan ağlarsın zaten.Sakla azıcık gözyaşlarını

Kızlar size bişey soracağım.Ben hemen hemen bütün kontrollerime yalnız gidiyorum.Gidinceye kadar bi sorun yok.Ama orda sıramı beklerken 3-5 kişi gelen hamişler oluyor.Heyecanla cinsiyet öğrenmeye,hareketlerini görmeye geliyorlar.Kendimi çok yalnız hissediyorum öyle diyince.Hele de ilk kez anne olacakken yalnız bırakılıyor olmak içimi acıtıyor.Beyninde su toplaması olduğunu da,kızım olacağını da hep kendi başıma öğrendim ben.Eşimin işi oluyor,ayarlayamıyor gelmeyi.Ona da kızamıyorum.Sonuçta elin işinde koşturuyor.Ama ne biliyim işte.Ne onda,ne annemde,ne kayınvalidemde bizde gelelim bu ay,merak ediyoruz falan diyen hiç olmadı.Kardeşlerim bile demedi hiç.Oysaki bizim evin ilk torunu olacak.Bu kadar yakından ilk kez yaşıyoruz bebek heyecanını.Ama nedense herkes bana 15.doğuruyormuşum gibi davranıyor.Şimdi dra gideceğim ve yine yalnızım.Burnumun ucu sızlıyor..........
Alınganlıkmı yapıyorum sizce?
Gurbette de değilimki yalnız gitmeye mecburum diyeyim....

Son düzenleyen: Moderatör:

oy kıyamam canım benim.
seni çok iyi anlıyorum ben de yalnız gittiğimde bir tarafım buruk oluyor. ama benim gibi yalnız gelenlerle muhabbet ediyorum çocuklarla oynuyorum sıra beklerken.. ama benim aile yanımda değil. annem yakın olsa o teklif etmese yanımda gelsene doktora giderken derdim olmadı kardeşimi sürüklerdim. kayınvalideme demiyorum çünkü yaşlı tansiyonu var. yollarda iyice yorulur tansiyonu çıkar filan. kendisi de teklif etmedi zaten. eşim dedi bir kez anneme söyleyeyim gelsin yok dedim zaten tansiyonu var. otobüslerde sürünmesine gerek yok dedim.. ama annem yakın olsa şansı yoktu gel arkadaş ol derdim. o demese bile ben sürüklerdim..
bence sen de diyebilirsin Ayşem. işin yoksa benle gelsene de. belki karışmak istemiyorlardır ondan sana teklif etmemişlerdir.
ya da düşünememişlerdir belki. sen çağır.
kardeşim yakın olsa direk arayıp hazırlan doktora gideceğiz derdim ne bekleyeceğim ben geleyim mi demesini.. o küçük benden gelecek tabi ablasının yanında...

ooyyyyyyhhh kızlarrr oku oku bitiremıyorruuum bir selam vereyım tekrar döneyım selamlar güzel anneler ve kuzuları.

bu arada aysecim miniğinizin odası harıka ba-yıl-dım sağlıkla mutlulukla kullanın
yine bakayım geçmişe sizden haberim olsun ne etmişsnsz birikiyor çok sayfalar.
bugunde tatile çıkıyoruz yine yokum bir süre

çorap da aldın mı kuzum? ameliyathane soğuk olur. üşürsün filan..

aldım özimm...
pijamalarıma uygun renklerde kombin yaptım.
çorap mutlaka olmalı. üşütmemek gerek kendini.
gaz oluyor yoksa.zaten gazı çıkartana kadar eve göndermiolar. işimi riske atmayayım hiç.
o güzel cevabın için teşekkürler...

o da gelsin olurrr

hahahahhh

aaa bak onları unutmuşum ben
bikini almayayım ama çatlaklarla giyemem. mayokini olsun.göbidiği kapatırım
doğuma deel güneşlenmeye gidiyoz. hobaaaa

ayy o an nasıl olucak aceba yaa
ilk bebişimi gördüğüm an, o heyecan...
çok merak ediyorum

canım benim haklısın. yalnızlık insana zor geliyor hele ki bu özel anlarda...
bende Kenan da genelde kayınvalidemle gidiyordum ama eşimle gitmek istiyordum her defasında.
buda hep eşimle gittim hamd olsun.
özlemin dediği gibi, sen söyle canım?akıllarına gelmiyrdur belki,yada istiyorlardır ama çekiniyorlardır?
senin sormanı bekliyorlardır?
sıkıntı yapma canım benim. söyle bir defa. belki boşu boşuna üzüyorsundur kendini??

Hoşgeldin melekcim.Nasılsın?minik kızın nasıl?
Tatile gidiyorsunuz ha?merakta bırakma bizi. arada sırada uğra. iyi tatiller size..

tabicanım bencede tubişim çekiniyorlardır soramıyorlardır. Hem o kadar hevesliler ki bak torunlarına neler örmüşler neler.. alışverişi için sen alma biz alalım artık diyorlar. .hiç üzme kendini kuzum..

en şık hamiş tubiş. bizimlasın tubiş
ben renkli renkli giyip rüküş olmayı planlıyorum

kızlar ben şimdilik çıkıyorum. azıcık evimi toparlayayım. oğluşun kıyafetlerini ayarliim.
sabah biz hastaneye giderken kayınpeder gelicek kenanın yanına. o kalkana kadar yaında bulunucak.
uyanınca getircek.

ufak tefekleri ayarliim. gelirim yine. çok öpüyorum sizlerii... görüşürüz...

Hoşgeldin melekcim.Nasılsın?minik kızın nasıl?
Tatile gidiyorsunuz ha?merakta bırakma bizi. arada sırada uğra. iyi tatiller size..

teşekkürler canım. bugunumuze şükür bebeğimi hala hissedemediğim için sadece usg ye girince haber alabiliyorum en son 2 gun önce gittiğimde iyiydi ama biraz tembeliz çok hareket etmıyor. yeme düzenimi oturtamadım hala iştahsızım bulantılarım var. doktor bitmesi gerek dedi tahlil yaptırdı ama bişey çıkmadı yediklerine dikkat et dedi. onlardan kaynaklı olabilirmiş. doğru düzgün bişey yiyemıyorum ki .neyse. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonla iç organlarına bakacakmış doktorumuz. heyecanlıyım sabırsızım. tatilden dönüşte gidicez. tatilde bana değil eşime kafa dağıtsın azıcık ben pek güneşe çıkmam lekelenmelerim başladı çünkü... güneşte durursam ne hale gelırım bilmem akşamları yüzerim yeter sizde iyisinizdir umarım geçmişe devam ediyorum

görüşürüz tubişim. kolay gelsin...

bildiğin gibi kuzum işte aynen devam.çok şükür.. bugün aşı oldum. kolum acıyor diye sızlanıyorum işte mızmız özlem
asıl nazı evde kocama yapacağım..
ben ilk defa yüzünü ayrıntılıda gördüm küçük hanım hep saklanıyor. geçen hafta doktor epey uğraştı bir vesikalık verebildi.
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım..
tatilde bol bol dinlenin. sarımsaklı plajında olmak vardı şimdi..
bu sene biz evdeyiz bu tombiş göbekle biryere gidemem.. ama ben bunun acısını çıkarırım elbet

canım benım geçmiş olsun ben daha hiç aşı olmadım bende korkuyorum sanırım 20haftada tetanoz olucakmışım. ben senin yerine sarımsaklıda olucam tatlım. zaten balıkesirlıyız. çok uzaklara çıkmayalım dedim hem evde var rahat rahat takılırız. otellerde sürünmektense. birde bayramdan sonra düşünüyorum tabi taşıyabilirsem göbeğimi. 6 buçuk falan olucam. şimdiden bikinılerım mayolarım sıkıyor. ozaman pek sansım olmaz ama çaresine bakarız.
minik kızını yerim ben.. kime benziyor annesi

işyerindekiler bana benzetti. sonra ben bebeklik fotoğrafımı çıkardım eşime gösterdi eşim de senin bebekliğin aynı dedi. topacık burnu var cadının
valla kuzum 24.haftadan sonra yavaş yavaş zorlaşıyor. yoruluveriyorum ben hemen. çok gezemiyorum ayaklarım ağrıyor. şu ana kadar toplam 6 kilo aldım..vücut ağırlaşıyor çok yorgunhissediyorum kendimi biraz dolaşınca.. tetanozu bana iki doz yaptılar canım. hiç aşı olmamıştım..
ben çok severim balıkesiri. tam emekli şehri. sakin trafik sorunu yok kalabalık değil. her sene sarımsaklı plajlarına giderdik ailemle.. suyu da soğuk oluyor ama süper plajı var. sen bol bol dinlen yüz emi? gerçi ben yüzme bilmiyorum ama olsun benim yerime de yüz..

tamam canım yüzerim. bu rada benım kızımında burnu bana benziyor dudakları da küçücük. ama ben babasına benzesin isterim yeşil gözlü sarışın fıstık gibi olur. bakalım sağlıklı olsunlar da gerisi boş
nasıl bir minikle tanışıcaz çok heyecan verici..sen ilerledin bayağı. ben daha yolu yarılamadım.

oy kıyamam minicik daha..biz ablanız olacaz :)
Rabbim sağlık versin canım her ikinize de benzeyecektir eminim..
kuzum valla 20 den sonra yokuş aşağı zaman su gibi geçiyor hiç anlamıyorsun. bir an önce bulantıların geçer inşallah canım o zaman daha da hızlı geçecek zaman inan..

ewett bebeğim ablası abisi çok :) hepimiz sağlıkla dünyaya getirelim inşallah evlatlarımızı canım havaalar da çok sıcak dikkat et kendine. öpüyorum ana kız ikinizi de

Kızlar...Kan tahlil sonucum beta hcg 15000 üzeri... Sanıyorum 6. haftadayım. Doktordan elim boş dönmemek için haftaya randevu alacağım.

canım meraba görüşmeyeli nasılsın?ya sormaya çekiniyorum düşük mü yaptın,en son hatırladığımda zaten hamileydin sanki benim bulantı ve kusmalardan kk ya fazla giremiyodum,yanlışmı hatırlıyorum ya???

neyse sen şimdiki sonuca bak bebişin sonuna kadar seninle olur inşallah,hayırlı olsun canım tebrikler...

Canım sen teklif et bencede
Benimde teklik zoruma gidiyordu eşimde ilgilenmiyordu tek git ne var diye.
Enson çok kötü tartıştım ağladım
;;Ogün bugündür beni yanlız bırakmıyor hafta sonuna alıyorum randevularımıı.
Allah yardımcın olsun.
Bizim iki aileninde ilk yorunu değill
Olsun sağlıklı olunda inş bugünlerde bitecekkk
Leylaaa aşk olsun kuzum nerdesin?
NAsıl gidiyor bakalım
Benim Maşaallah bulantılarım geçti uykum halsizliğim tansiyon problemim sürüyor.
İğneyede alışamadım halaaaaaa
Kızlar...Kan tahlil sonucum beta hcg 15000 üzeri... Sanıyorum 6. haftadayım. Doktordan elim boş dönmemek için haftaya randevu alacağım.
Maşaallah çokkkk güzel bir değerr
Tebrikler Annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…