Bol bebiş topiği

Kızlar ne var ne yokkk heyecanlıyımmm bennnnnnnnnnnnnn
Yarın inşaallah kuzum gösterirde nizi meraktan öldürmezzzzzzzzzzzzzzz
Çok merak ediyorummm acaba kızmı diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Canımmmm yavrummm

canım bitanem burdayım belki inanmıcaksın ama kusmalarım hala devam ediyo en son dün akşam çıkardım,aslında azaldı hatta bayağı bi azaldı ama öyle bi an oluyoki özellikle yumuşatıcının kokusunu alayım hemen bulanıyo,bende anlamadım 2 gün normal geçiyo 3.gün 2-3 defa çıkarıyorum soluk borumla mide başlangıcı arası bişey var sanki orda yumruk gibi çok rahatsız ediyo kusmaya neden olanda o diyorum ya canım anlamadım vallahi...

sen ne yapıyosun,nasılsın arada bakıyorum seninle incinin cinsiyeti belli oldumu diye daha öğrenemediniz mi?ben 13+1 de öğrendim çok tatlıydı vede çok hareketli:)))bizim kızımız olucak inşallah,bende eşimde kızı çok istedik.

bu arada iğneyi bıraktım bayağı oluyo hemen hemen 1 aydan bu yana yapmıyorum çok şükür kontrollerde de bişey çıkmadı,2 hafta sonra teste gidicem herne kadar ben istemesemde,eşim illaki yaptır diyo...

tubişimmmm... canım benim... tam da güünde gelmişim, bi bakayım ne var ne yok dedimm.. amanın tubiş doğuma gidiyorrrr...

allah yardımcın olsun canımmm. sağlıkla kavuş oğluşuna... mis kokusunu benim için de doya doya çek içine...

maaşallah hepinize, topikte hamiş olmayan kalmamış neredeyse...

ben hala beklemedeyim geçen cumartesi gittim dr.a en son. hormonlar normal, küçük bir kist var, adetten sonra muayene edeyim onu da dedi. bir de adetten sonra hsg çektirmemi istedi. adet düzenim 24 güne kadar düşmüştü. fakat bu sefer 25 inde adet olmam gerekirken hala olmadım. ümitlendim, acaba kist olarak gördüğü bebiş olabilir mi dedim kendimce, dün öleden sonra bi test yaptım ama bişey çıkmadı. beklemedeyim bakalım ne zaman gelecek kırmızılar...

NE testi yaptıravcaksın canım ben 2li yaptırmasım 4lüyüde yaptırmayacağım sadece rekli doblore gireceğim.
Ne güzel miss gibi bir kız..
Bizim doktor 16.haftada öğreniriz dedi 16haftanın içindeyiz yarın gideceğiz inşaallah görürüz
Bende sorayım iğneyi bırakabilirmiyim diye bakalım ne diyecek

Canımm inşaallah bebişin en kısa zamanda gelir ne diyelim.
Herşeyin bir zamanı var Rabbim bekletmesin yormasın hiçbirimizi

Canım nasılsın bugün?
Bebişin nasıl?

Napıyım canım ya misafir vardı bugün kahvaltıya biraz yorulmuşum ayaklarımı yeşile boyasam aynı HULK ayağına benziyor belim ve ayaklarım ağrıyor sanki regl olacağım gibi ben de haberler çok iyi değil yani. Sen nasılsın napıyorsun yarın cinsiyet öğreneceksin hayırlısı olsun inşallah ...

gecmis olsun canim ayaklari yukari tut biraz dinlen.. Insallah iyilesirsin..
Benim de 21+6 yiz bugun bugune kadar tekmeler hep sag kasik civari geliyordu gobek deligi alti gibi. bugun sagda ve gobek deligi epey ustu. Bebek yer mi degistirdi acaba fikrin var mi??

kızlar işte bizim bavul
epey kocaman bir çanta ama beğendim ben. herşeyi koyarım içine hatta bebek bile sığar. zaten kociş taşıyacak
bir de benim göbücük işte...

Canım evet aynen öyle oldu..5+ iken düşük yaşadım 14 mayısta... Bir daha da adet olmadım... İki gün korunmasız ilişkiden sonra yeni bir gebelik oluşmuş korkudan bekledim kana gitmeyi yine düşer mi diye... Şimdi de ne Bat ne de Sat yok...İllginçtir ki 10 ay bekledim gebeliği... Arkasından yine hamileyim inanamadım hala şoktayım. Haftaya da usg düşünüyorum kese için değil kalp atışını duymak için o zaman net belli olur kaç haftalık olduğu da Allahın izniyle...

Karapisso çok teşekkür ederim.. Senin de gönlünden geçen olsun inşalllah...

Sağol canım aynen öyle yapıyorum ama fena kasılıyor ayağım topallıyorum resmen Allah'ım sağ salim kucağımıza versin hamilelik çooook zooor...
Yer değiştirmiş olabilir canım o haftalarda bebeğin yeri geniş kendi de küçük olduğu için çok rahat yer değiştiriyor benim de o zamanlar bir sağda bir solda gidip geliyordu. Şimdi yeri az kendi büyük olduğu yerde kalıyor:)))

canımcım evet büyük gün geldi çattı...
sabah erkenden doğuma giriyorum inşallah.
dua et olurmu bizim için?

Allah razı olsun. darısı başına inşallah arkadaşım benim

inşallah kısa zamanda sen de bize hayırlı haberler vericeksin kuzum.
Rabbim meleğinizi göndersin inşallah...

oyh maşallah sizeeeee
çok tatlısınız yaa.
çanta da güzelmiş. doldur doldurabildiğin kadar
bizim bebek çantası agzına kadar silme doldu.
sen daha rahat sıgdırırsın cicilerinizi

güzel günlerde kullan inşallah tatlım

evris canım maşallah degerin 15000 civarı demişsin?
o zaman baya büyümüş bebişimiz desene?
ayy maşallah yaa çok sevindim...
7-8 haftalık olabilirmi aceba?

3 lü test dedi galiba dr kan tahlili olan,çok ilğimi çekmediği için ne testi olduğunu tam olarak bilmiyorum:)))

ayyyyyyyyyyyy ne güzellll artık kk ya girebiliyorum yaşasın kızlarrrrrrrr hepinizi çok özledim bundan sonra bol bol gelirim çok özledim yaaaaaa..

canım inşallah sende iğneyi bırakırsın ben sormadım bile dr a benimki tamamen tedbir amaçlıydı ve dr bana bırakmıştı bir ay oldu bırakalı çok şükr,sende bırakırsın inşallah gerek kalmaz.

bu arada burası çok sıcak afrika sıcaklıkları varmış türkiyede ama şuan inanılmaz serin benim ev sadece tek pencere açık bi halde oturuyorum bizede benim ev 10.kat acaip esiyo :)))
ama olsun özledik sıcak havayı hiç sorun etmiyorum:)

canım çok üzüldüm ama geri çok sevindim :)))
Allah bidaha yaşatmasın,sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın.
biz dikkat ediyoruz ama senin şimdi daha fazla dikkat etmen lazım.sende bebişinde Allaha emant olun canım...

canım ben bavuldan çok göbişine bayıldım :))) binkere maşallah çok tatlı :))

bu arada kanzın ürünleri çok kaliteli yerinde bi seçim yapmışın güle güle kullanın,ben daha başlamadım alışverişe nasipse senin aylarda felan başlarım şimdi 15 iz daha hele şu yazı bi çıkaralım o zaman başlarım...

canım seninde alıcaz inşallah güzel haberini az kaldı biraz daha sabır...dularımdasınız...

kisti sorun etmiyosun dimi?

bende 6,5 cm ken kist rüptüründen ameliyat oldum çok kötüydüm,korkutmak için söylemiyorum çok şükür seninki küçükmüş ve biliyosundur kist kesinlikle gebeliğe engel bi durum değil kist ameliyatımdan 7 ay sonra hamile kaldım.

sana şunu söylim 2,5 yıllık evliyim hamile kaldığım ay sadece kafam çok rahattı,14 tane gonalf 75 ml iğne kullanmama rağmen dr hiç yumurtan oluşmadı dedi üzüldüm eve gittim birkaç gün sonra nede olsa bu ay kalamıcam diye kafam çok rahattı bir hafta sonra hamile kalmışım dr bile inanamadı inanmıyorum bile dedi :))
biraz olsun kafandan atmayı denesen....

Çantanda göbüşünde çok güzel canım güle güle kullan...
Tesekkur ederim feyzacim.
Gecmis olsun canim son zamanlar zor geciyor dimi? Rabbim hepimize yardim etsin aminnnn....
Kızlar ne var ne yokkk heyecanlıyımmm bennnnnnnnnnnnnn
Yarın inşaallah kuzum gösterirde nizi meraktan öldürmezzzzzzzzzzzzzzz
Çok merak ediyorummm acaba kızmı diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Canımmmm yavrummm
Randevu saat kacta kuzum? Ben de cok merak ediyorum.
guzel gunlerde saglikla kullanin insallah canim..
Tsk ederim ipekcim daha iyileri sizin olsun insallah.
Bidicik benim gobegim kimse inanmiyor hamis olduguma biraz da bol giyince
Saglikli olalim da ben zaten ufacigim benden iri bir cocuk cikmaz
Tskler tubisim. Benim planim da. Doldurcam herseyi icine

Leylam kuzum coksukur artik daha iyisin. Bulantilar azalmis.
Tsk ederim canim benim daha iyileri sizlerin olsun..
Evet canim ya sicaklar cok fena hele gobusle hic cekilmiyor.
Sizin gobusleri de gorecegiz bakalim. Gobusleri yaristiriyoruz. Biirinciligi tubis kime birakacak. Yarin taci devredecek hayirlisiyla insallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…