Bol bebiş topiği

Evet canım ya zor ama gözünüz korkmasın sizin hem yaşınız genç benim gibi yaşlı değilsiniz hem de ilk hamileliğiniz , benim bu kaçıncı olduğu için biraz zor geçiyor. Eşime diyorum ki bana bulaşma ben hem yaşlıyım hem hamileyim diyorum :))))

Dogumla gencleseceksin canim ama hucreler yenilenecek.o zaman da ben citirim dersin esine Benim annem de 35 yasinda normal dogum yapti. Kadin hala menopoza girmedi.
Butun sıkıntılarin bitecegini bilmek guzel ama Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin. Kucagimiza alinca hepsi unutulacak..

Öyle canım mevlam kıymet bilen evlatlar nasip etsin hepimize herşey onlar için...

yok canım kisti dert etmedim, dr da regle yakın olduğundan herhalde reglden sonra kisti kontrol edelim dedi zaten. hsg den çekiniyorum biraz ama regl başlasa da randevumu alsam diye bekliyorum şu anda. hsg biraz zahmetliymiş ama çekildikten sonraki aylarda gebelik şansı yüksek oluyormuş. burada çektiren var mı bilmiyorum.. topiği uzun zamandır düzenli takip etmeyince olan varsa da unuttum vallahi...

uzun zamandır topiğe pek katılmıyorum, arada bir göz gezdirip gidiyorum. bir ara acayip takmıştım ama 4-5 aydır belki pek umursamıyorum. 3 ay olacak tiroid için ilaç kullanıyorum. 1. ayda tiroid hormonları dengeye geldi, rahatladım biraz.

10 gün önce çok yaın bir arkadaşım doğum yaptı. 1 günlük bir bebeği ilk defa gördüm ve kucağıma aldım. o an tutamadım kendimi ve ağlamaya başladım. o ne güzel bir duygu, nasıl güzelmiş bebek kokusu... Allahım herkese o kokuyu kendi evladında duymayı nasip etsin.

Ay canım ya hayırlısıyla doğursaydın kurtulurdun Allah yardımcın olsun....
Allahım hayırlısını versin bakalım bebişimiz ne alemde.
Maşaallah hakkaten dediğin gibi göbeğin pek büyümemiş canım.
Keşke gül cemalinide görseydik iyi olurdu
İnşaallah canım zannetmiyorum iğneyi 9 aya kadar kullanırım ben.
Kan pıhtısından dolayı.
Bence ne 3lü ne 4 lü testleri yapma.
Kafan karışır çünkü sonuçlar %100 doğru değil.
Yinede sen bilirsin.
Maşaallah bundan sonra bebişlerimizin hareketlerini konuşuruz bolbol dönmene sevindim canımmm
Caım öğlen 14:45 te randevumuz ancak 4 veya 5 gibi geliriz haberleri veririm sizlereeeeeee
Ya göstermezse diy kaygılanıyorum

İnşaallah sağlıkla doğur gel bacım...
Dua edeceğiz Size
Lütfen doğuma girerken ismen dua etmeyi unutma emiiii
Sağlıkla bizde bu günlere gelelim bütün hastalara şifa Ülkemizin dirliği ve düzeni için...
Bütün Müslümanların ferahı için çooook dua et...
Hatta duaları yazabilirsin unutmamak için
Seni seviyoruz Allaha emanetsin gülbahçesiiii

Gözyaşlarını hürmetine bu güzel günlerin hürmetine Mevlam en kısa zamanda seni sevindirsin canımmm...
Bundan sonra Saana özel dua edeceğimmm...
Ama sende gel sürekli hatırlat kendini öptüm senıi.
Anlıyorum ama canını sıkmaki bebişin gelsin :Annesiiiiiiiiiiiiiii
İnşaallah bizde Anne olacağız...
İnan ve duayı hiçç ihmal etme kabul oldu bil ve neden olmuyor olacakmı diye asla şüphe etme
Bakacaksın en kısa zamanda bhcg tavan yapmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Cinsiyet heyecanı böyleyseeeeeeeee acaba doğum heyecanı nasılsırrrrrrrrrrrrr
Allahım düşünemiyorummmmmmm
Göstermezse bir ay daha nasıl bekleyeceğim bennnn

Allah razı olsun canım.... yok canım sorgulamıyorum neden niye diye. nasipse olacak inşallah..

Cinsiyet heyecanı böyleyseeeeeeeee acaba doğum heyecanı nasılsırrrrrrrrrrrrr
Allahım düşünemiyorummmmmmm
Göstermezse bir ay daha nasıl bekleyeceğim bennnn

hadi bakalım, hakkında hayırlısı ne ise o olsun.. inan bazen hamile kalsam ne cinsiyet sorucam ne de testleri yaptırıcam diyorum kendimce... ama bu devirde cinsiyet öğrenmek istemiyorum diyen de yoktur herhalde..

Kız benim gobus seninkinden büyük. Maşallah cok tatlı. Cantanda benim ikizlere göre tam
ben de gobus yoktu cnm ancak bu kadar oldu. Insallah senin gobusu de gorecegiz

Insallah gosterir canim. Haberini bekliyorum cnm. Hayirlisiyla git gel..

Canimcim Allah yardimcin olsun. Su saatlerde belki de dogumdasin. Hayirlisiyla evine geleceksin insallah. Cok opuyorum seni. Kalbim seninle...

Gunaydin kizlar. Yine erkenciyim. Bu kucuk hanim erkenden kalkti kipir kipir. Sanki ise gidecek uyusana cocuk.
Neyse doyuralim karnimizi biz. Cok optum sizi...

Gunaydin kizlar,
Insallah Tubish bebisine kavusmustur sag salim bu saatte.
Cadiozyim ben de hep bir 5-6 arasi uyanip ekmek peynir atistirmaca yapiyorum :)
evet aysecim neler dedi doktorun naptin?
Haberleri bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…