- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.321
Tesekkur ederim feyzacim.
Gecmis olsun canim son zamanlar zor geciyor dimi? Rabbim hepimize yardim etsin aminnnn....
Randevu saat kacta kuzum? Ben de cok merak ediyorum.
Tsk ederim ipekcim daha iyileri sizin olsun insallah.
Bidicik benim gobegimkimse inanmiyor hamis olduguma biraz da bol giyince
Saglikli olalim da ben zaten ufacigim benden iri bir cocuk cikmaz
Tskler tubisim. Benim planim da. Doldurcam herseyi icine
Leylam kuzum coksukur artik daha iyisin. Bulantilar azalmis.
Tsk ederim canim benim daha iyileri sizlerin olsun..
Evet canim ya sicaklar cok fena hele gobusle hic cekilmiyor.
Sizin gobusleri de gorecegiz bakalim. Gobusleri yaristiriyoruz. Biirinciligi tubis kime birakacak. Yarin taci devredecek hayirlisiyla insallah.
Evet canım ya zor ama gözünüz korkmasın sizin hem yaşınız genç benim gibi yaşlı değilsiniz hem de ilk hamileliğiniz , benim bu kaçıncı olduğu için biraz zor geçiyor. Eşime diyorum ki bana bulaşma ben hem yaşlıyım hem hamileyim diyorum :))))
Dogumla gencleseceksin canim ama hucreler yenilenecek.o zaman da ben citirim dersin esineBenim annem de 35 yasinda normal dogum yapti. Kadin hala menopoza girmedi.
Butun sıkıntılarin bitecegini bilmek guzel ama Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin. Kucagimiza alinca hepsi unutulacak..
canım seninde alıcaz inşallah güzel haberini az kaldı biraz daha sabır...dularımdasınız...
kisti sorun etmiyosun dimi?
bende 6,5 cm ken kist rüptüründen ameliyat oldum çok kötüydüm,korkutmak için söylemiyorum çok şükür seninki küçükmüş ve biliyosundur kist kesinlikle gebeliğe engel bi durum değil kist ameliyatımdan 7 ay sonra hamile kaldım.
sana şunu söylim 2,5 yıllık evliyim hamile kaldığım ay sadece kafam çok rahattı,14 tane gonalf 75 ml iğne kullanmama rağmen dr hiç yumurtan oluşmadı dedi üzüldüm eve gittim birkaç gün sonra nede olsa bu ay kalamıcam diye kafam çok rahattı bir hafta sonra hamile kalmışım dr bile inanamadı inanmıyorum bile dedi :))
biraz olsun kafandan atmayı denesen....
Ay canım ya hayırlısıyla doğursaydın kurtulurdun Allah yardımcın olsun....Napıyım canım ya misafir vardı bugün kahvaltıya biraz yorulmuşum ayaklarımı yeşile boyasam aynı HULK ayağına benziyor belim ve ayaklarım ağrıyor sanki regl olacağım gibi ben de haberler çok iyi değil yani. Sen nasılsın napıyorsun yarın cinsiyet öğreneceksin hayırlısı olsun inşallah ...
Maşaallah hakkaten dediğin gibi göbeğin pek büyümemiş canım.kızlar işte bizim bavul
epey kocaman bir çanta ama beğendim ben. herşeyi koyarım içine hatta bebek bile sığar. zaten kociş taşıyacak
bir de benim göbücük işte...
Eki Görüntüle 744404 Eki Görüntüle 744403
İnşaallah canım zannetmiyorum iğneyi 9 aya kadar kullanırım ben.3 lü test dedi galiba dr kan tahlili olan,çok ilğimi çekmediği için ne testi olduğunu tam olarak bilmiyorum:)))
ayyyyyyyyyyyy ne güzellll artık kk ya girebiliyorum yaşasın kızlarrrrrrrr hepinizi çok özledim bundan sonra bol bol gelirim çok özledim yaaaaaa..
canım inşallah sende iğneyi bırakırsın ben sormadım bile dr a benimki tamamen tedbir amaçlıydı ve dr bana bırakmıştı bir ay oldu bırakalı çok şükr,sende bırakırsın inşallah gerek kalmaz.
bu arada burası çok sıcak afrika sıcaklıkları varmış türkiyede ama şuan inanılmaz serin benim ev sadece tek pencere açık bi halde oturuyorum bizede benim ev 10.kat acaip esiyo :)))
ama olsun özledik sıcak havayı hiç sorun etmiyorum:)
Caım öğlen 14:45 te randevumuz ancak 4 veya 5 gibi geliriz haberleri veririm sizlereeeeeeeTesekkur ederim feyzacim.
Gecmis olsun canim son zamanlar zor geciyor dimi? Rabbim hepimize yardim etsin aminnnn....
Randevu saat kacta kuzum? Ben de cok merak ediyorum.
Tsk ederim ipekcim daha iyileri sizin olsun insallah.
Bidicik benim gobegimkimse inanmiyor hamis olduguma biraz da bol giyince
Saglikli olalim da ben zaten ufacigim benden iri bir cocuk cikmaz
Tskler tubisim. Benim planim da. Doldurcam herseyi icine
Leylam kuzum coksukur artik daha iyisin. Bulantilar azalmis.
Tsk ederim canim benim daha iyileri sizlerin olsun..
Evet canim ya sicaklar cok fena hele gobusle hic cekilmiyor.
Sizin gobusleri de gorecegiz bakalim. Gobusleri yaristiriyoruz. Biirinciligi tubis kime birakacak. Yarin taci devredecek hayirlisiyla insallah.
yok canım kisti dert etmedim, dr da regle yakın olduğundan herhalde reglden sonra kisti kontrol edelim dedi zaten. hsg den çekiniyorum biraz ama regl başlasa da randevumu alsam diye bekliyorum şu anda. hsg biraz zahmetliymiş ama çekildikten sonraki aylarda gebelik şansı yüksek oluyormuş. burada çektiren var mı bilmiyorum.. topiği uzun zamandır düzenli takip etmeyince olan varsa da unuttum vallahi...
uzun zamandır topiğe pek katılmıyorum, arada bir göz gezdirip gidiyorum. bir ara acayip takmıştım ama 4-5 aydır belki pek umursamıyorum. 3 ay olacak tiroid için ilaç kullanıyorum. 1. ayda tiroid hormonları dengeye geldi, rahatladım biraz.
10 gün önce çok yaın bir arkadaşım doğum yaptı. 1 günlük bir bebeği ilk defa gördüm ve kucağıma aldım. o an tutamadım kendimi ve ağlamaya başladım. o ne güzel bir duygu, nasıl güzelmiş bebek kokusu... Allahım herkese o kokuyu kendi evladında duymayı nasip etsin.
Gözyaşlarını hürmetine bu güzel günlerin hürmetine Mevlam en kısa zamanda seni sevindirsin canımmm...
Bundan sonra Saana özel dua edeceğimmm...
Ama sende gel sürekli hatırlat kendini öptüm senıi.
Anlıyorum ama canını sıkmaki bebişin gelsin :Annesiiiiiiiiiiiiiii
İnşaallah bizde Anne olacağız...
İnan ve duayı hiçç ihmal etme kabul oldu bil ve neden olmuyor olacakmı diye asla şüphe etme
Bakacaksın en kısa zamanda bhcg tavan yapmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Cinsiyet heyecanı böyleyseeeeeeeee acaba doğum heyecanı nasılsırrrrrrrrrrrrr
Allahım düşünemiyorummmmmmm
Göstermezse bir ay daha nasıl bekleyeceğim bennnn
Kız benim gobus seninkinden büyük. Maşallah cok tatlı. Cantanda benim ikizlere göre tam
Ay canım ya hayırlısıyla doğursaydın kurtulurdun Allah yardımcın olsun....
Allahım hayırlısını versin bakalım bebişimiz ne alemde.
Maşaallah hakkaten dediğin gibi göbeğin pek büyümemiş canım.
Keşke gül cemalinide görseydik iyi olurdu
İnşaallah canım zannetmiyorum iğneyi 9 aya kadar kullanırım ben.
Kan pıhtısından dolayı.
Bence ne 3lü ne 4 lü testleri yapma.
Kafan karışır çünkü sonuçlar %100 doğru değil.
Yinede sen bilirsin.
Maşaallah bundan sonra bebişlerimizin hareketlerini konuşuruz bolbol dönmene sevindim canımmm
Caım öğlen 14:45 te randevumuz ancak 4 veya 5 gibi geliriz haberleri veririm sizlereeeeeee
Ya göstermezse diykaygılanıyorum
Kizlar bebisim dogduu . Haber vereyim dedim. Ayrintilari yazarimsoona. Hepinizi opuyorum.cok iyiyizzzzz
Kizlar bebisim dogduu . Haber vereyim dedim. Ayrintilari yazarimsoona. Hepinizi opuyorum.cok iyiyizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?