Bol bebiş topiği

Vardır bence öğrenmek istemeyip süpriz olsun diyen
Geçen kadının biri doğum haftasına kadar hiç gitmedim doktora falan dedi ve son haftasında öğrenmiş hep 3 çocuğu var en kücüğü 1 yaşındaydı.
Düşünsene hepside sapasağlam maşaallah...
Yorulma yok stres yok 9 ay sonra pat normal doğurrrrrrrrrrrr
Gunaydin kizlar. Yine erkenciyim. Bu kucuk hanim erkenden kalkti kipir kipir. Sanki ise gidecek uyusana cocuk.
Neyse doyuralim karnimizi biz. Cok optum sizi...
Afiyet şifalar olsun yarasın size
Bizde tembeliz daha yeni yapacağız kociş bakkala gitti o arada bakayım dedimtubişne yaptı
Kizlar bebisim dogduu . Haber vereyim dedim. Ayrintilari yazarimsoona. Hepinizi opuyorum.cok iyiyizzzzz
Maşaallah çok sevindik kuzum darısı bizlere Allahım salih eylesin bolbol emsin şifa olsunnnn
Gözünaydın tubişim darısı başıma ve diğer bütün arkadaşlara inşallah ...

Ayyy kuzularımmm benimmmmm gözünüz aydın çok sevindim. sırf senin için girdim.

İyisiniz çok şükür. Yusuf paşamız hoşgelmiş

Darısı bizlerin başına inşallahh.
Amin kızlar darısı bizlerin başınaaaaaaaaaa

canım seni en iyi anlayanlardanım,bende en acısı görümcemin kızı doğduğunda eşime söylediler dayısı olarak kulağına ezanı okuttular eşim kucağına aldı okumak için ama o an dudaklarımı ısırmıştım ağlamamak için mutlu günlerini zehir etmim dedim ama dayanamadım banyoya gittim hıçkıra hıçkıra ağlamıştım o günü bende unutamam,sende unutmazsın ama güzel günleride yaşıcaksın emin ol hamiş kaldığında bulantılarından kusmalarından şikayet etmeye başlıcaksın o zaman sorarım bu günleri sana :))))

rahim filmine gelince bende yaptırdım canım ortalama 10-15 dak sürüyo,anezstezisiz yaptırıcaktım benden önceki bayanı uyandırmaya çalışıyolardı ve çok korkmuştum o yüzden aneztezili oldum.ama bende panik atak var o yüzden korktum böle bi sorunun yoksa normal yaptır canım spekulumla sabitleyip tüplere sıvı veriyolar o sırada film çekiliyo adet sancısına benzetiyolar ama hafifi ağır değil karar senin canım.

ayyy hakketen ya tubiş buğün doğum yapıyo ne güzel yaaaa
baştaki sayfaya bakmak lazım sırada kim var diye.
evet canım bulantılarım çok şükür azaldı ama midemde üşütmüşüm gibi bi ağrı var oda geçer inşallah..
eşim çok yoğun çalışıyo keşke tatile gidebilsek(

Selamun aleyküm kızlar...
Gittik bir heyecanla sıra yoktu sakindi şükür
İçeri girdim unutmadan yazdıklarımı söyledim.
Muayeneye girdim baktı önce dedi 15 haftalık cinsiyeti için erken
Bende dedim peki 14,15 haftada nasıl öğreniyor millet
Sonradannnnn çıkıntı var erkeğe benziyor dediiiiiiii
Bende net bişey söylemeyecekmisiniz dedim pipisini gördük 2 hafta sonra netleşir testislerinide görmem lazım dedi
Yanı galiba oğlumuz olacakkk
Şimdilik sizinle paylaştım netleşene kadar ikilimde olacağım.
Eltimin doktoru bu.
Onada benziyor demiş iki bbeişindede doğru çıkmışşş
MAŞAALLAH BEBİŞİME...
Uyuyordu salladıki uyandı
Benden bukadar

Kuzum nedesin yaaaaaa merak ettim seni.
cadıozysen nerdesinnnn
Tubiloshşimdi oğlunu emziriyordur
Bende kurt gibi acıktım gidip bişeyler yiyeyim eşimi bekliyorum videoya çektik izleyeceğimmm

Son düzenleme:
kız sabahtan beri seni bekliyodum bi ara başka topikte bi arkadaşın tüp bebeği tutmuş hemde iki tane onunla yazışıyodum ayyy negüzel buğün çok güzel haberler alıyorum.

canım çok sevindim yakışıklıya,emin ol dr un kesin konuşmamak için o şekilde konuşmuş yoksa gerçekten 13.haftada görüyolar benimki 13+1 de göründü hatta %99 demişti.

adı bellimi?

kuzuummmmmmmmmmmmmmm ne yiyosunda gelmedin daha :)))
seni bekliyodum gelmedin benide acıktırdın sonra devam ederiz canım benim tekrardan tebrikler oğlun için:)) kocaman öpüyorum...

İnşaallah tatlım 2 hafta sonra netleşir dedi ama testislerini görelim dedi penisi göründü yaniiiiiiiii
kuzum ya videoyu eklesen merak ettim bizde bakarız hem...
Canım fotosunu ekleyeceğim ama btek gördüğüm şey çıkıntısı net görülüyor başka net bişey görmedim.
Yüzünü merak ediyordum
kuzuummmmmmmmmmmmmmm ne yiyosunda gelmedin daha :)))
seni bekliyodum gelmedin benide acıktırdın sonra devam ederiz canım benim tekrardan tebrikler oğlun için:)) kocaman öpüyorum...
Canımancak dinlenmem lazım birz çok sıcak yaaaaaaa öldük
Sonra devam edriz.
Aişe dün 4 te randevun vardı ne yaptınnn...

kızlar belki alakasız ama hamile kalmak isteyen bayanın yumurtlama günlernde diş dolgusu yaptırmasında sakınca olur mu?? bilginz varsa cvp verir misinz lütfen...
Yok canım hiçbir sakıncası olacağını zannetmiyorum.
Antibiyotik alsan bile ancak döllenene kadar etkisi gecer vucuttan.
Geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…