- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.341
Kizlar bebisim dogduu . Haber vereyim dedim. Ayrintilari yazarimsoona. Hepinizi opuyorum.cok iyiyizzzzz
Vardır bence öğrenmek istemeyip süpriz olsun diyenAllah razı olsun canım.... yok canım sorgulamıyorum neden niye diye. nasipse olacak inşallah..
hadi bakalım, hakkında hayırlısı ne ise o olsun.. inan bazen hamile kalsam ne cinsiyet sorucam ne de testleri yaptırıcam diyorum kendimce... ama bu devirde cinsiyet öğrenmek istemiyorum diyen de yoktur herhalde..
Afiyet şifalar olsun yarasın sizeGunaydin kizlar. Yine erkenciyim. Bu kucuk hanim erkenden kalkti kipir kipir. Sanki ise gidecek uyusana cocuk.
Neyse doyuralim karnimizi biz. Cok optum sizi...
Maşaallah çok sevindik kuzum darısı bizlere Allahım salih eylesin bolbol emsin şifa olsunnnnKizlar bebisim dogduu . Haber vereyim dedim. Ayrintilari yazarimsoona. Hepinizi opuyorum.cok iyiyizzzzz
Gözünaydın tubişim darısı başıma ve diğer bütün arkadaşlara inşallah ...
Amin kızlar darısı bizlerin başınaaaaaaaaaaAyyy kuzularımmm benimmmmm gözünüz aydın çok sevindim. sırf senin için girdim.
İyisiniz çok şükür. Yusuf paşamız hoşgelmiş
Darısı bizlerin başına inşallahh.
Kizlar bebisim dogduu . Haber vereyim dedim. Ayrintilari yazarimsoona. Hepinizi opuyorum.cok iyiyizzzzz
İnşaallah tatlım 2 hafta sonra netleşir dedi ama testislerini görelim dedi penisi göründü yaniiiiiiiiikız sabahtan beri seni bekliyodum bi ara başka topikte bi arkadaşın tüp bebeği tutmuş hemde iki tane onunla yazışıyodum ayyy negüzel buğün çok güzel haberler alıyorum.
canım çok sevindim yakışıklıya,emin ol dr un kesin konuşmamak için o şekilde konuşmuş yoksa gerçekten 13.haftada görüyolar benimki 13+1 de göründü hatta %99 demişti.
adı bellimi?
Canım fotosunu ekleyeceğim ama btek gördüğüm şey çıkıntısı net görülüyor başka net bişey görmedim.kuzum ya videoyu eklesen merak ettim bizde bakarız hem...
Canımancak dinlenmem lazım birz çok sıcak yaaaaaaa öldükkuzuummmmmmmmmmmmmmm ne yiyosunda gelmedin daha :)))
seni bekliyodum gelmedin benide acıktırdın sonra devam ederiz canım benim tekrardan tebrikler oğlun için:)) kocaman öpüyorum...
Yok canım hiçbir sakıncası olacağını zannetmiyorum.kızlar belki alakasız ama hamile kalmak isteyen bayanın yumurtlama günlernde diş dolgusu yaptırmasında sakınca olur mu?? bilginz varsa cvp verir misinz lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?