Bol bebiş topiği

Aişem seni çok merak edttim doktordan sonra gelmedinnn
Nerdesin kuzu yaaaaaa bi uğrasaydın iyiyim deseydin yeterdi be yavrumm

Çok sıkıcı bir hafta sonu oldu topikte.
Aişecim ne faceten ulaşabildim sana ne burdan.
Nerdesin be yaaaaaaaaaa

Canımmm silik çıkmışsa negtiftir yaaaaaaaaaaaa
Olsaydı çıkardı inşaallah hayırlısıyla Rabbim nasip eder dualarımdasın...

ben de öyle düşünüyorum canım... zaten bu ay tutturmuş olsak mucize olurdu, ilişki sayısı ve zamanı denk gelmemişti... ama gariptir hala regl de gelmedi. öğlen pikniğe gittik, günlük ped koyup gitmiştim ne olur ne olmaz diye.. akşam eve döndüğümde pedde hafif renkli akıntı vardı ama wc de kağıda gelen hiçbişey yok. gelecek ama ona da nazlanıyorr gelse de hsg randevusunu alsam...

Günaydınlar herkese..Güzel bir hafta olması dileğiyle..
Ayşem cuma gününden bu yana hiç uğramadın?
Seni merak ediyoruz. Umarım herşey yolundadır.

2 günlük kocaaaman bi aradan sonra yine burdayımm
Hemen özet geçeyim haftasonumu merak edenler için.(dün cevaplayamadım okuduklarımı.bugün nasipse tamamlarım mesajımı )
Doktor kontrolümüz biraz sıkıntılıydı.Kafa ölçüsüyle gövde ölçüsü arasında 1 ay fark buldu dr.Hemen radyolojiye gönderdi.Yanlış ölçüm yapmış meğerse.1 haftaymış fark.Kafası azıcık büyük ama sağlık sorunu yok dediler.Bende bebekken kocakafalıymışım,bana çekmiş prensesim.Dr bende kocakafalıymışım,kocakafalılar zeki olurmuş takma kafana dedi Büyük bir korkuyu daha tek başıma atlattım cuma günü:26: Cinsiyetimiz %100 kızmış.Değişmez bu saatten sonra dedi.Normal doğumda 1 gece,sezeryanda 2 gece yatış varmış.Benim kız popo üstü oturduğu için sezeryan olabilir dedi dr.İnşallah döner 2 ay içinde dedi.Onun dışında bir problem yok Allah'a bin şükür.Gayet sağlıklıyız ikimizde.Kilo konusunda kızdı dr yine:26: Un,yağ,şeker ve tuz yasak artık.Zaten yok denecek kadar azdı.Meyveyi günde sadece 1 porsiyona düşürdü,onlarda şekeri az olan meyvelerden olacakmış.Yumurta haftada 1e düştü,her akşam yatarken yağsız bir bardak süt.
Çok eğlenceli bir cuma akşamı geçirdik arkadaşlarımızla.Sınav öncesi güzel moral oldu.
Ctesi 9-23 arası Ankara'daydık.Gölgede 45 dereceydi.Sıcak çok yordu.Sınavın zorluğu da üstüne tuz biber oldu.Sınavı kazanırsam sürpriz olacakTakmadım kafama.Elbise aradım kendime bulamadım maalesef Bebeğimede alışveriş yapamadım.Çünkü bayılma noktasına geldiğim anlar oldu sıcaktan.Uzun zamandır uyuduğum en deliksiz uykuydu ctesi gecesi.
Artık kraft-london turkuaz renkte bi dütdütümüz var Beji satılmış,talep olmadığı için de o rengi üretimi durdurulmuş.Bi sürü cici aldı annannemiz bize.Odamıza yerleştirdik.Dün yine hava 45-48 derece vardı.Akşam da eski 2 arkadaşımla sohbet etme fırsatı yakaladım.Harika bi akşamdı.
Veee mutsuz son işyeri

Benden şimdilik bu kadar kızlar.Şimdi cevaplamalara geçiyorum.

Teşekkür ederiz melek teyzesi.Çok daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

Kızlar...Kan tahlil sonucum beta hcg 15000 üzeri... Sanıyorum 6. haftadayım. Doktordan elim boş dönmemek için haftaya randevu alacağım.
Ayyy hayırlı olsuuuun Çok güzel bi değerin var,maşallah
İnşallah elin dolu dolu dönersin doktorundan.

Hulk ayağı iyiymiş.Bende 3-4 saat ayakta kalınca şişiyor ayaklarım.Deniztuzu almıştım kozmetikten.Onu içinde buzlar olan suda erittim 1 saat beklettim indi şişlikler.Sende de işe yarar belki

Yerim senin minnacık göbüşünü.Kız ben senin yanında 12 aylık gibi duruyorum
Çantan da çok güzel.Güle güle kullan inşallah.En güzel günlerde,en güzel attalarda kullanın inşallah

Kızlar silkelettim yastığı koydum yatıyorum olur bu defa inş
Hadi inşallah bu ay gelsin senin de nazlı bebişin duygucum

Kız benim gobus seninkinden büyük. Maşallah cok tatlı. Cantanda benim ikizlere göre tam
Ne ikizi kııız Topiğimizde ikizmi var yoksaaa

Kizlar bebisim dogduu . Haber vereyim dedim. Ayrintilari yazarimsoona. Hepinizi opuyorum.cok iyiyizzzzz
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: Hoşgelmiş Yusuf paşamıııızzzzzzzz:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Aleyküm selam canıııımmm.Hayırlı olsun pipiniz Allahım sağlıkla kucağınıza da aldırsın inşallahhh

Taydiiiiinnn inşallah gelmemiştir batasıcan 4 gözle güzel haberler bekliyoruuz

Çok şükür kuzum ikinizde iyisiniz ya. Epey merak ettik hepimiz sessiz sedasız gittin..
Kraft london aldınız demek iyi günlerde kullanın canım. içine sinen rengi almışsın en güzeli boşver. sen beğendiysen kim ne diyebilir..

Ayşe meraktan öldüm haaa!!!cumadan beri girip girip bakıyorum ses var mı diye.

:26::26::26::26: Afedersiniz Feyza ya..Valla dün sabah o kadar yazdım yazdım net koptu,sinirlendim girmedim tekrar.12den akşam 11e kadar da dışardaydık.Bir daha da fırsat bulamadım.Ctesi malum hep yollardaydık.
Herkes sormuş,merak etmiş.Çok hoşuma gitti,özlenmek güzel bişey,merak edilmek de...
Allah hepinizden razı olsun.Merak da bıraktığım için de özür dilerim.
Cuma günü 5te eşim aradı.Büroya geliyorum diye.Ben çarşıdayım gitme boşuna dedim.Hayırdır alışverişmi yapıyorsun dedi.Drdan çıktım dedim.Neyin var,niye gittin dedi.4te randevum vardı dedim.Unutmuşum niye hatırlatmadın diye fırça atmaya kalktı.Senin benden de bebeğinden de önemli işlerin var,ben nasılsa alışkınım 7 aydır tek başıma dra gitmeye dedim.Dün akşam söyledim ne işe yaradıki.Ben hatırlatmaktan,ısrar etmekten,rica etmekten yoruldum artık.2 ay sonra doğuracağım sende kurtulacaksın dedim.Herkes videolara çekiyor,kontrol günü heyecandan uyuyamıyor,resimlerini biriktiriyor ben de ağlamaktan ve yalnızlıktan kontrolde çekilen ultrason kağıdımızı bile almayı unutmuşum cuma günü.İçim çok dolu bu konuda.Ağlayıp bebeğimi de üzmek istemiyorum ama bu kadar 2.planda olmak canımı yakıyor Kesin doğumunu da unutacak.Aaa doğdumu diyecek 1 saat sonra.İnşallah yanımda olmaz doğumumda da.Bana unutamayacağım bi doğum anısı kalır inşallah

yok canım sanmıyorum yapmaz enişte öyle şey.. hem sen demiyor muydun çok üzerime düşüyor bunaltıyor beni diye. sanmıyorum gör bak daha çok heyecanlanacak.Sen doğuma girdiğinde dokuz doğuracak.

Dr saati yaklaşınca hemen kaçmak zorunda kaldım kusura bakmayın nolur.Son duygularımı da biliyorsun.Gözümde yaşla hastane yollarındaydım yine.
Kırmızısını al dedi babam ama ben hiç sevmem kırmızıyı.O yüzden mavi aldım.Gerçekten de içime çok sindi.Hamilelikten önce bile aklımda bu renk vardı.Odasını da bu renk yapacaktım erkek olsaydı.Kısmet lilaymış.Sağlıklı bi bebek olsun da hiç farketmez şu saatten sonra.

Neyse iyisiniz ya şükürler olsun gerisi önemli değil.
Ayşem boşuna sıkma canını benim eşim seninkinden beter bu konuda hiçbir hamileliğimde o heyecanı yaşamadı ama doğduktan sonra hakkını yiyemem süper bir baba oldu çocuklarına fazlasıyla düşkün napalım bize de böylesi düştü. İnanmazsın ilk doğumumda hastaneden tek başıma taksiyle çıktım, muhasebeye parayı ödemeye indiğimde kim doğum yaptı dediler ben deyince suratlarını görmeliydin. Eşimin beni sevdiğini biliyorum 14 yıldır tanıyorum onu ama nasıl göstereceğimi bilmiyor onu böyle kabul ettim ben başlarda çok üzülsemde....eşinin unutma durumunun hastalığıyla alakası var mı ayşem

yok canım sanmıyorum yapmaz enişte öyle şey.. hem sen demiyor muydun çok üzerime düşüyor bunaltıyor beni diye. sanmıyorum gör bak daha çok heyecanlanacak.Sen doğuma girdiğinde dokuz doğuracak.
Samimi gelmiyor artık o sevgi gösterileri.Ben 7-8 keredir dra gidiyorum,eşim 2 yada 3 kere gelmiştir.Bi kese görmeye gelmişti.Bi kere de 16-17.haftada gelmişti.Başka da hatırlamıyorum.Kafasında su var dediklerinde de yoktu,bu yüzden başka dra gittiğimde de yoktu yanımda.İstediği zaman,istediği kişiye vakit ayırıp işlerini ayarlayabiliyor.Bunu biliyorum 2 yıldır.Canım sıkıldı nargilecideyim dediği anlar çok oldu.Ama bana 1 saat ayıramıyor ayda.Bundan sonraki kontrollerimi söylemeyeceğim kendisine.Kimseye söylemeyeceğim hatta.O kadar gönülden kırgınımki anlatamam

Şişen öyle deme ya doğumda en cok ihtiyaç duyacağın kişi bence eşin. Güzel.bir doğumun olacak i.s ben inanıyorum.

Ona en çok ihtiyacım olduğunda yanımda olmadı ki doğumda isteyim yanımda.Bu bizim ilkimizdi.Herşeyiyle... Bundan sonrakilerde olsa nolur olmasa ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…