- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.401
ne yaptın canım sesin soluğun çıkmadı?yaptım çok silik bi çizgi var sanki ama 1 litreden fazla su içtim çay kahve içtim son 2-3 saattir.. hele bi sabah olsun bakalım..
ne yaptın canım sesin soluğun çıkmadı?
tekrarladınmı testini?
Tekrarladım canım. Dışardayım yazamadım kusura bakma. Yine silik çıktı. Eve gidince bakayım son duruma da yazarım yine.
Canımmm silik çıkmışsa negtiftir yaaaaaaaaaaaa
Olsaydı çıkardı inşaallah hayırlısıyla Rabbim nasip eder dualarımdasın...
Günaydınlar herkese..Güzel bir hafta olması dileğiyle..
Ayşem cuma gününden bu yana hiç uğramadın?
Seni merak ediyoruz. Umarım herşey yolundadır.
Teşekkür ederiz melek teyzesi.Çok daha güzelleri sizlerin olsun inşallahooyyyyyyhhh kızlarrr oku oku bitiremıyorruuum bir selam vereyım tekrar döneyım selamlar güzel anneler ve kuzuları.
bu arada aysecim miniğinizin odası harıka ba-yıl-dım sağlıkla mutlulukla kullanın
yine bakayım geçmişe sizden haberim olsun ne etmişsnsz birikiyor çok sayfalar.
bugunde tatile çıkıyoruz yine yokum bir süre
Ayyy hayırlı olsuuuunKızlar...Kan tahlil sonucum beta hcg 15000 üzeri... Sanıyorum 6. haftadayım. Doktordan elim boş dönmemek için haftaya randevu alacağım.
Napıyım canım ya misafir vardı bugün kahvaltıya biraz yorulmuşum ayaklarımı yeşile boyasam aynı HULK ayağına benziyor belim ve ayaklarım ağrıyor sanki regl olacağım gibi ben de haberler çok iyi değil yani. Sen nasılsın napıyorsun yarın cinsiyet öğreneceksin hayırlısı olsun inşallah ...
Yerim senin minnacık göbüşünü.Kız ben senin yanında 12 aylık gibi duruyorumkızlar işte bizim bavul
epey kocaman bir çanta ama beğendim ben. herşeyi koyarım içine hatta bebek bile sığar. zaten kociş taşıyacak
bir de benim göbücük işte...
Eki Görüntüle 744404 Eki Görüntüle 744403
Kızlar silkelettim yastığı koydum yatıyorum olur bu defa inş
Ne ikizi kııızKız benim gobus seninkinden büyük. Maşallah cok tatlı. Cantanda benim ikizlere göre tam
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: Hoşgelmiş Yusuf paşamıııızzzzzzzz:118::118::118::118::118::118::118::118::118:Kizlar bebisim dogduu . Haber vereyim dedim. Ayrintilari yazarimsoona. Hepinizi opuyorum.cok iyiyizzzzz
Aleyküm selam canıııımmm.Hayırlı olsun pipinizSelamun aleyküm kızlar...
Gittik bir heyecanla sıra yoktu sakindi şükür
İçeri girdim unutmadan yazdıklarımı söyledim.
Muayeneye girdim baktı önce dedi 15 haftalık cinsiyeti için erken
Bende dedim peki 14,15 haftada nasıl öğreniyor millet
Sonradannnnn çıkıntı var erkeğe benziyor dediiiiiiii
Bende net bişey söylemeyecekmisiniz dedim pipisini gördük 2 hafta sonra netleşir testislerinide görmem lazım dedi
Yanı galiba oğlumuz olacakkk
Şimdilik sizinle paylaştım netleşene kadar ikilimde olacağım.
Eltimin doktoru bu.
Onada benziyor demiş iki bbeişindede doğru çıkmışşş
MAŞAALLAH BEBİŞİME...
Uyuyordu salladıki uyandı
Benden bukadar
Taydiiiiinnn inşallah gelmemiştir batasıcanyanılmıyorsun canım hala bekliyorum..
neredeyse evlendiğimden beri regl tarihlerimi hep kaydediyorum. ortalama 28 günde bir regl olurken son 2 aydır 24 güne kadar düşmüştü. en son 1 haziranda regl oldum. 24 günlük düzene göre 25 haziranda bekliyordum 29 gün doldu ama hala gelmedi. 27. gün öğleden sonra test yaptım ama birşey çıkmadı testte. aslında ümidim yoktu yapmayacaktım ama hamile kalı kalmaz tiroid hormonlarımın ölçülmesi gerektiği için yaptım, ilk idrar değildi tabi. doktora gittiğimde 22. gündü. karnımda zaman zaman regl olcakmışım gibi sancılanma oluyor. akıntı desem ne tam kuru ne de çok, arada bir halde. göğüsler dolgun ama rahatsız edici değil...
hadi bi el atın duruma.. ben bilemedim ne olacağımıdr.a gittiğim gün içimden ahh gittiğimde hamilesiniz dese dr bi sürpriz olsa diye geçirdim durdum ama... yarın ve pazartesi de geçsin bakalım... eğer geçerse tabii...
2 günlük kocaaaman bi aradan sonra yine burdayımm
Hemen özet geçeyim haftasonumu merak edenler için.(dün cevaplayamadım okuduklarımı.bugün nasipse tamamlarım mesajımı)
Doktor kontrolümüz biraz sıkıntılıydı.Kafa ölçüsüyle gövde ölçüsü arasında 1 ay fark buldu dr.Hemen radyolojiye gönderdi.Yanlış ölçüm yapmış meğerse.1 haftaymış fark.Kafası azıcık büyük ama sağlık sorunu yok dediler.Bende bebekken kocakafalıymışım,bana çekmiş prensesim.Dr bende kocakafalıymışım,kocakafalılar zeki olurmuş takma kafana dediBüyük bir korkuyu daha tek başıma atlattım cuma günü:26: Cinsiyetimiz %100 kızmış.Değişmez bu saatten sonra dedi.Normal doğumda 1 gece,sezeryanda 2 gece yatış varmış.Benim kız popo üstü oturduğu için sezeryan olabilir dedi dr.İnşallah döner 2 ay içinde dedi.Onun dışında bir problem yok Allah'a bin şükür.Gayet sağlıklıyız ikimizde.Kilo konusunda kızdı dr yine:26: Un,yağ,şeker ve tuz yasak artık.Zaten yok denecek kadar azdı.Meyveyi günde sadece 1 porsiyona düşürdü,onlarda şekeri az olan meyvelerden olacakmış.Yumurta haftada 1e düştü,her akşam yatarken yağsız bir bardak süt.
Çok eğlenceli bir cuma akşamı geçirdik arkadaşlarımızla.Sınav öncesi güzel moral oldu.
Ctesi 9-23 arası Ankara'daydık.Gölgede 45 dereceydi.Sıcak çok yordu.Sınavın zorluğu da üstüne tuz biber oldu.Sınavı kazanırsam sürpriz olacakTakmadım kafama.Elbise aradım kendime bulamadım maalesef Bebeğimede alışveriş yapamadım.Çünkü bayılma noktasına geldiğim anlar oldu sıcaktan.Uzun zamandır uyuduğum en deliksiz uykuydu ctesi gecesi.
Artık kraft-london turkuaz renkte bi dütdütümüz varBeji satılmış,talep olmadığı için de o rengi üretimi durdurulmuş.Bi sürü cici aldı annannemiz bize.Odamıza yerleştirdik.Dün yine hava 45-48 derece vardı.Akşam da eski 2 arkadaşımla sohbet etme fırsatı yakaladım.Harika bi akşamdı.
Veee mutsuz son işyeri
Benden şimdilik bu kadar kızlar.Şimdi cevaplamalara geçiyorum.
Ayşe meraktan öldüm haaa!!!cumadan beri girip girip bakıyorum ses var mı diye.
:26::26::26::26: Afedersiniz Feyza ya..Valla dün sabah o kadar yazdım yazdım net koptu,sinirlendim girmedim tekrar.12den akşam 11e kadar da dışardaydık.Bir daha da fırsat bulamadım.Ctesi malum hep yollardaydık.
Herkes sormuş,merak etmiş.Çok hoşuma gitti,özlenmek güzel bişey,merak edilmek de...
Allah hepinizden razı olsun.Merak da bıraktığım için de özür dilerim.
Cuma günü 5te eşim aradı.Büroya geliyorum diye.Ben çarşıdayım gitme boşuna dedim.Hayırdır alışverişmi yapıyorsun dedi.Drdan çıktım dedim.Neyin var,niye gittin dedi.4te randevum vardı dedim.Unutmuşum niye hatırlatmadın diye fırça atmaya kalktı.Senin benden de bebeğinden de önemli işlerin var,ben nasılsa alışkınım 7 aydır tek başıma dra gitmeye dedim.Dün akşam söyledim ne işe yaradıki.Ben hatırlatmaktan,ısrar etmekten,rica etmekten yoruldum artık.2 ay sonra doğuracağım sende kurtulacaksın dedim.Herkes videolara çekiyor,kontrol günü heyecandan uyuyamıyor,resimlerini biriktiriyor ben de ağlamaktan ve yalnızlıktan kontrolde çekilen ultrason kağıdımızı bile almayı unutmuşum cuma günü.İçim çok dolu bu konuda.Ağlayıp bebeğimi de üzmek istemiyorum ama bu kadar 2.planda olmak canımı yakıyorKesin doğumunu da unutacak.Aaa doğdumu diyecek 1 saat sonra.İnşallah yanımda olmaz doğumumda da.Bana unutamayacağım bi doğum anısı kalır inşallah
Çok şükür kuzum ikinizde iyisiniz ya. Epey merak ettik hepimiz sessiz sedasız gittin..
Kraft london aldınız demek iyi günlerde kullanın canım. içine sinen rengi almışsın en güzeli boşver. sen beğendiysen kim ne diyebilir..
Şişen öyle deme ya doğumda en cok ihtiyaç duyacağın kişi bence eşin. Güzel.bir doğumun olacak i.s ben inanıyorum.
:26::26::26::26: Afedersiniz Feyza ya..Valla dün sabah o kadar yazdım yazdım net koptu,sinirlendim girmedim tekrar.12den akşam 11e kadar da dışardaydık.Bir daha da fırsat bulamadım.Ctesi malum hep yollardaydık.
Herkes sormuş,merak etmiş.Çok hoşuma gitti,özlenmek güzel bişey,merak edilmek de...
Allah hepinizden razı olsun.Merak da bıraktığım için de özür dilerim.
Cuma günü 5te eşim aradı.Büroya geliyorum diye.Ben çarşıdayım gitme boşuna dedim.Hayırdır alışverişmi yapıyorsun dedi.Drdan çıktım dedim.Neyin var,niye gittin dedi.4te randevum vardı dedim.Unutmuşum niye hatırlatmadın diye fırça atmaya kalktı.Senin benden de bebeğinden de önemli işlerin var,ben nasılsa alışkınım 7 aydır tek başıma dra gitmeye dedim.Dün akşam söyledim ne işe yaradıki.Ben hatırlatmaktan,ısrar etmekten,rica etmekten yoruldum artık.2 ay sonra doğuracağım sende kurtulacaksın dedim.Herkes videolara çekiyor,kontrol günü heyecandan uyuyamıyor,resimlerini biriktiriyor ben de ağlamaktan ve yalnızlıktan kontrolde çekilen ultrason kağıdımızı bile almayı unutmuşum cuma günü.İçim çok dolu bu konuda.Ağlayıp bebeğimi de üzmek istemiyorum ama bu kadar 2.planda olmak canımı yakıyorKesin doğumunu da unutacak.Aaa doğdumu diyecek 1 saat sonra.İnşallah yanımda olmaz doğumumda da.Bana unutamayacağım bi doğum anısı kalır inşallah
Samimi gelmiyor artık o sevgi gösterileri.Ben 7-8 keredir dra gidiyorum,eşim 2 yada 3 kere gelmiştir.Bi kese görmeye gelmişti.Bi kere de 16-17.haftada gelmişti.Başka da hatırlamıyorum.Kafasında su var dediklerinde de yoktu,bu yüzden başka dra gittiğimde de yoktu yanımda.İstediği zaman,istediği kişiye vakit ayırıp işlerini ayarlayabiliyor.Bunu biliyorum 2 yıldır.Canım sıkıldı nargilecideyim dediği anlar çok oldu.Ama bana 1 saat ayıramıyor ayda.Bundan sonraki kontrollerimi söylemeyeceğim kendisine.Kimseye söylemeyeceğim hatta.O kadar gönülden kırgınımki anlatamamyok canım sanmıyorum yapmaz enişte öyle şey.. hem sen demiyor muydun çok üzerime düşüyor bunaltıyor beni diye. sanmıyorum gör bak daha çok heyecanlanacak.Sen doğuma girdiğinde dokuz doğuracak.
Şişen öyle deme ya doğumda en cok ihtiyaç duyacağın kişi bence eşin. Güzel.bir doğumun olacak i.s ben inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?