Bol bebiş topiği

Kuzum nedesin yaaaaaa merak ettim seni.
cadıozysen nerdesinnnn
Tubiloshşimdi oğlunu emziriyordur
Bende kurt gibi acıktım gidip bişeyler yiyeyim eşimi bekliyorum videoya çektik izleyeceğimmm
Bir pasa daha geliyor desene. Hayirlisi olsun canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Erkek hissediyorum su ara demistin dimi? Oyy minnacik daha kiyamam ben ona.
Kuzum ben de sabahtan kahvaltidan sonra bir tansiyon düşmesi yasadim. 9 a 4 cikti tansiyonum. Neyse biraz tuzlu birseyler yedim bol bol su ictim toparladim. Sonra ciktik hasta ziyaretine gittik. Gelirken ilk defa babamiz kizimiza tisortler aldi sasirdim. Bir baktim 3 tane badi almis boyboy renkli renkli. Hic belli etmiyor ama demek ki heyecani varmis

Teşekkür ederm canm inşallah olmaz bişi haftaya dolgu yaptırmam lazm ve en kritik günler
Canım hiç kafana takma derim sana önünde koskoca 2 hafta var
İnşaallah sağlıkla gelir bebişin
Paşamız mı geliyor ? Sağlıcakla gelsin. Rabbim onları bize bağışlasın
Evet canım inşaallah sağlıkla gelsin bakalım seninki ne olacakkk
Şimdi ultrason fotosuna baktımda pipisi net görünüyor doktor çektiiii verdiiii

Evet canım eşimde kızlara bayılmasına rağmen oğlum olacak diyordu hayırlısı olsun sağlıklı olsun canım benimmmm
Çok geçmiş olsun tatlım yaaaaaaa dikat ediyorsun kendine olacağı olunca elden bişey gelmiyor yaaaaaa

Kızlar spor yapabilisin dedi doktorum...
Hemoroit için Akik şekeri ve Zencafil içinde sakıncalı olabilir yeme dedi.
Özellkle zencefil.
Allah muhafaza kasılmadan dolayı rahim açılabilir dedi.
Günde 1 lt süt içmelisin elevite devam.
Yürüyüş yap vs dedi.
Elhamdülillah 4.ayımda kilo almamışımmm.
Gebe aldığımda 59 idim.
İlk3 ayda 3 kilo vermiştim şimdi tekrar aynı kilomdayımmm...
İnşaallah sporla sağlıklı gebelik ve doğum nasip olur...
Aminnn...

Evet canim gece terliyorum su kaybedince iste tansiyon dusuyor. Simdi sukur hava biraz serinledi yarin ve pzt yagisli diyor insallah yagar biraz serinler. Sicaklar cekilmiyor gobusle..
Babaniz hissetmis demek ki.
Pipinin fotosu da var demek vay kucuk adam geliyor kesin o zaman...

Aminnn canim insallah..
Cok iyi canim aynen devam. Verdiginizi almissiniz. Yuruyus cok faydaliymis dogum icin.
1 litre sut mu? Ben iki bardak iciyorum.. arttirmak lazim desene canim.

Evet canımBabamız hisseeti :)))
Fotosunu yükleyeceğim canım bariz görünüyor :))))
Amanınnn kızzz bu göbekle dediğin şu miniminnacak göbekmmiiiiiiiiiiiiiiiii
Allah büyük göbişlilere yardım etsin ozamannnnnnnnnnnnnnn
Aminnn canim insallah..
Cok iyi canim aynen devam. Verdiginizi almissiniz. Yuruyus cok faydaliymis dogum icin.
1 litre sut mu? Ben iki bardak iciyorum.. arttirmak lazim desene canim.
Evet canım 1litre dedi.
Yaşlanınca acısını çekersin dedi
Aişe den haberin varmı kuzum ?

Kızlar bebişimin fotosuna bakınnn...
Görmemişin bir oğlu olacakmışşş kalkmış resmini bayrak etmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Yok canim ya dunden beri ugramadi ben de cok merak ettim.
Hemen sutu arttiralim ozaman canim dedigin iyi oldu.
Aminn canim valla Allah yardim etsin tum hamislere. Ben alisik degilim hep zayiftim bu kadarcik gobus bana agir geliyor.

Oyhhh yirim ben o minik pasayi. Rabbim saglik versin. Masallah Allah nazarlardan korusun.

İnşaallah hamilelikten sonrada eski formumuza kavuşuruz canımmm :13:
Allah razı olsun teyzesiiiiiiiiiii.
İlk fotoda bacak arası görülyor fark ettin demi pipisini
HAla inanamıyorumda oyüzden soruyorum şekerim yanlış anaşılma olmasınnnnnnnnnnn

Evet canim gordum ilk fotoda belli. Kucuk adam geliyor oyyy kiyamam..
Kavusuruz cnm hatta daha bile zayiflayabiliriz insallah huysuz olmazlar...

Evet canim gordum ilk fotoda belli. Kucuk adam geliyor oyyy kiyamam..
Kavusuruz cnm hatta daha bile zayiflayabiliriz insallah huysuz olmazlar...

Biliyormusun hala inanamıyorummm MAŞAALLAHHHH ya bizim minnak küçük şeker zeytin bir oğlumuzmu olacakkk
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiiinnn
İnşaallah Özicim ya zayıf kadınlara bayılıyorummm elimde değillllllllllllllllll
Pldum olsa zayıfım
ELhamdülillah hiç problemim olmadı bundan sonrada olmaz inşaallah.
Sütü nasıl arttıracağım onu bilmiyorummmm...
Hazır süte karşıyım bizim buraya inek sütü getiren bir abla var sağolsun.
Onuda pişirmesi dert yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kaynat başka yere al pöffffffffffffffffff
Yoğurt içinde alınca baya yorucu oluyor

Canım yanılmıyorsam sen ragl bekliyordun demi?
Durumlar nasıl?
İnşaaallah gelen giden yoktur kiss yerine misss bir bebiş haberi verirsin bize

Size birşey söyliyimmi
KOnu ile alakası yok amaaaa
Canım acayippp bol sarmsaklı cacık veyaaa semizotu salatası çekiyorrrrr

Aminnn canim evettt inan erkek geliyorrrrrr..

Anliyorum canim sorma ben de oyle yapiyorum. Ben isyerinde aliyorum simdi hamileyim diye tasimiyorum ama onceden eve getiriyordum ama hazir yogurtlari da yemeyi sevmiyorum alistik iyice..

Canimcim sutu en cok su arttiriyormus. Bizim isyetinde arkadas dogum yapti masallah kizi tosun gibi. Dedim nasil doyuruyorsun bu cocugu? Cay icersem olmuyor dedi cozumu bol bol su icmek...

bana kalsa ben de uğramıycam doktorun kapısına ama bünyem beni rahat bırakmıyor.. önce hidrosefali, sonra haşimato.. hsg çekmek için bile beyin cerrahından onay istediler.. hamile kalsam beyin cerrahı, endokrinolog ve jinekolog birlikte çalışıcaklar üstümde... pufff... en ço istediğim şey normal doğum yapmak ama sanırım bu ekip ona da müsaade etmeyecek... neyse hele bi olsun da bunları o zaman düşünürüm ne yapayım...

evet canım, ben kendimde o potansiyeli görüyorum.. ilk bi kaç zaman full yatarım herhalde... midem ağzımda gezerim diye düşünüyorum... ama napalım cefa çekmeden sefa sürülmüyor ki... hayırlı zamanda hayırlısı ile sağlıkla olsun da... annelik kolay değil tabii ki..

hsg ye gelince önce beyin cerrahının izin vermesi gerekiyor, ondan sonra da anestezili olurum büyük ihtimal.. panik atağım falan yok ama yine de kime sorsam çektirenlere anestezili diyorlar...

hayırlı bir evlat olsun inşallah canım.. önceden hep kızım olsun, ikizim olsun derdim.. şimdi ise sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun da diyorum. uzaktan isterken başka gerçekten evlat sahibi olmayı isteyince baka düşünüyormuş insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…