Bol bebiş topiği

Telefonun azizliği aysem panik yapma az kaldı. Arabanızı da almışsınız hayirli olsun.
Sağol canım.Darısı başına inşallah en kısa zamanda....

Bizi böyle tek başımıza bıraktıktan sonra çocuklarını sevsin o kadarda.
Bilmiyorumki hastalığıylamı alakalı.Ama değil sanırım.Çünkü ilk 5 ayda bişeyi yoktu.Mayısta çıktı hastalığı.Ondan önce de 2 kere gelmişti.Kalp atışını bile 5.ayda duydu.Merak bile etmedi o minik mucizemizin sesini... Kendi başıma yaşadım her sevinci de her korkuyu da.Akşamları oturup da ne dedi dr,varmı kötü bişey diye 40 kere sormasının hiçbir manası yok benim için.Gelseydin duyardın ne dediğini demekten,sitem etmekten,umut etmekten,ima etmekten bile yoruldum artık.İnşallah nasip olmaz doğumumu görmek ona
nasılsınız kızlar herkez iyimi
Çok şükür canım.Sende iyisin?

Son düzenleyen: Moderatör:

kıyamam kuzum ya boşver erkek milleti işte. inan kendini üzmene değmez. ruhlarında var hepsi aynı..

iyi olmaya çalışıyorum canım cuma günü dr gittim acayip iltihap varmış fitil ilaç verdi adetim bitince onları kullanıcam adetimi bekliyorum buarada bana rahim çok kalınlaşmış ya çok yeni hamilesin yada adetin çok yakın dedi adetim çok yakın pek umursamadım ama eve geldigimde biraz pembe akıntım olmuştu neyin nesi anlamadım

İnşallah umursamadığın sebeptir kalınlaşmasının nedeni
Devam etmezse akıntı yerleşme kanaması olabilir.Hadi inşallaaaahhh öyledir seyideee:

kıyamam kuzum ya boşver erkek milleti işte. inan kendini üzmene değmez. ruhlarında var hepsi aynı..

Sevdiğim insandan bu kadar boşverilmişlik görmek canımı sıkıyor.Bu kadar değer vermesem böyle acımazdı içim.Ne kötü geçen sınav ne bebeğimin kafasının büyük olmasının verdiği korku var içimde.Kalbim kırık eşime.En dipten hemde

ayşemmm yaşadıklarımı anlatsam inan ben şanslıymışım dersin okadar çok agladım yanlız kalmayı bile tercih ederdim kaynanamla dr gitmektense kadın bebek rahme düşünce anne olur erkeklerse ancak çocuk dünyaya geldiginde öküz koca oluyolar ama merak etme çokkkk iyi baba oluyolar aglamak ancak bebegini üzer tek başınaymışsın gibi yaşa bebegin gelene kadar o gelince hiçççkimse umurunda olmicak zaten bugün agladıklarına pişman olucaksın bebegini emziriken

inş öyledir ayşemm cumadan beri geri gelmedi pembe akıntı ama genede boşuna sevinmek istemiyorum karnım büyüse gene yok canımm gazdır dicem o durumdayım :))

Benimde bi huyum vardır,kırıldımmı o kadar derin olurki yıllarca belki de sonsuza kadar biter içimdeki samimiyet.Şu an yaşadığım kırgınlık o kadr büyükki eşimden uzaklaştığımı hissediyorum.Gülüyorum,sarılıyorum,yanındayım ama eskisi gibi değil işte.O hiçbirşeyi farketmez bile.Anneme de öyle kırgınım,kardeşime de,kayınvalideme de.Hiçbirine hiçbir imada bulunmadım,bulunmamda.Ama ben kendimi zerre kadar tanıyorsam bu kırgınlık çok derin...İnşallah hiçbirine nasip olmaz doğumumda yanımda olmak.Ben kimsenin ne dr kontrolünü,ne sonuçlarını,ne ağrılarını es geçtim.Bu özel durumumda bile unutulduktan sonra hiçbir şeyin önemi kalmadı artık...
Bebeğim artık ağlayabiliyormuş içimde.Ve ben şu an gözyaşı dökerken içim yanıyor onu üzdüğüm için.Ama duramıyorum da...Affetsin Rabbim beni,affetsin meleğim..

Ayşeciğim biraz karmaşık sanıyorum herşey üstüste geldi...Eşin de sen de son birkaç ayda yoğun duygusal anlar yaşadınız etkileri sürüyor sanırım...Oluyor böyle şeyler, doğumdan sonra daha da sık oluyor böyle dalgalanmalar her iki taraf şoka giriyor ondan herhalde...Ama çok geçmeden düzeliyor Ayşeciğim sen yine de onu da dahil etmeye çalış çalışabilirsen tabi... Ne olursa olsun üzülme canım keyfini çıkar son aylarının...
Ayşe aldığın puset çok kullanışlı güle güle kullan canım...
Ayşeciğim ben bu hafta usg ye girmeyi düşünüyorum hayırlısıyla... Düşükten sonra adet olmadığımdan dolayı kaç haftalık olduğunu tam olarak bilmiyorum...Netleşecek inşallah...

Sanırım dediğin gibi oluyor.Geçici bi durum olmasını diliyorum.Kalıcı olursa ömür çekilmez böyle
Sağol canım.Çok beğenerek ve içime sinerek aldım arabasını.İnşallah da kullanışlı olur.
İnşallah sağlıklı bir gelişimi vardır meleğinizin.Dualarım seninle canım.

Bu arada biz bişey düşündük sizlerinde fikrini almak istiyorum.Resmini eklediğim ana kucağını almıştık.Odamda yatması için ayrıca beşik almasak da bunda 2-3 ay idare etse olurmu diye düşünüyoruz.Sence olabilirmi?

zamanla unutmuyo insan ama arada aklından çıkıyo işte o melekler inan herşeyi hafifletiyo öleki senin yaşadıklarından çok daha beterini yaşadım ama genede bi evladım daha olsun istiyorum annelik böle sende tekrar anne olucaksn rabbim nasip ederse aklına gelire bu dediklerim üzme kuzucunu boşa

bi kere de bişey düzgün gitsin yaaaa.eşim yeniden ameliyat olacakmış((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

İnşaallah canımmm hsg çektikten sonra gebe kalan çok kişi var inşaallah sanada iyi gelir...
Rabbim yardımcın olsun...
Günaydınlar herkese..Güzel bir hafta olması dileğiyle..
Ayşem cuma gününden bu yana hiç uğramadın?
Seni merak ediyoruz. Umarım herşey yolundadır.
İnşaallah sanada günaydın ve çoooook güzel bir ömür geçirmemiz dileği ile fıstığımmmmmmmmmmmm
Sanada günaydın canım.
Hastane çıkışa uğramayınca tabi meraktan öldüüükkkk
Neyse herşey yolundaymış çok sevindimm.
Doktorunda yanlış lçüm yapmışya çok kızdım ona
Seniiii sıkıntıya soktu
Senda gidip kızsaydınnnnn

Canım eşinin işi yaşadıkları el vermiyorsa biraz daha anlayışlı olmaya çalış ona karşı.
Bide erkekler böylelelr ne yapalım Allah onları başımızdan eksik etmesin.
Bebişine sizlere afiyet şifalar versin üzme tatlı cnını...
En iyisini yaptın canım maviye bayıldım...
sende benim gibisin üst üste hatalr oldumu vazgeçmedilermi siliyorum o kişileri.
Ne yapayım tahammülüm yok helede kırdıklarını fark edipte devam etmeleri deli eder beni.
Ama eşlerimizzzz asla kırılsak bile araya sğukluk katmamalıyız yıoksa hayat çekilmez..
Canım Aişem yaaaaa Rabbim yardımcın olsun...
Hadi güzel haberlerle gel canım...
İyi fikir bence.Çokta şeker bişey maşaallah
bi kere de bişey düzgün gitsin yaaaa.eşim yeniden ameliyat olacakmış((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Canım eşine Rabbim şifa versin yardımcınız olsun birbirinize destek olun...
Rabbim yuvanızdan sağlık huzur eksiltmesin...

Ayşem Rabbim şifa versin. Ne zaman olacak ameliyat? yine aynı rahatsızlıktan mı? Allah yardımcınız olsun..

Kızlar biraz netten baktımda çoğu kişiye kız denilipte erkek doğan var,ama erkek denilip kız doğana rastlamadımm :44:
Ne dersiniz kafam karıştı bebişimi severken oğlum diyemiyorum rahatça illaki 2 hafta sonrayı bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…