- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.421
Sağol canım.Darısı başına inşallah en kısa zamanda....Telefonun azizliği aysem panik yapma az kaldı. Arabanızı da almışsınız hayirli olsun.
Bizi böyle tek başımıza bıraktıktan sonra çocuklarını sevsin o kadarda.Neyse iyisiniz ya şükürler olsun gerisi önemli değil.
Ayşem boşuna sıkma canını benim eşim seninkinden beter bu konuda hiçbir hamileliğimde o heyecanı yaşamadı ama doğduktan sonra hakkını yiyemem süper bir baba oldu çocuklarına fazlasıyla düşkün napalım bize de böylesi düştü. İnanmazsın ilk doğumumda hastaneden tek başıma taksiyle çıktım, muhasebeye parayı ödemeye indiğimde kim doğum yaptı dediler ben deyince suratlarını görmeliydin. Eşimin beni sevdiğini biliyorum 14 yıldır tanıyorum onu ama nasıl göstereceğimi bilmiyor onu böyle kabul ettim ben başlarda çok üzülsemde....eşinin unutma durumunun hastalığıyla alakası var mı ayşem
Çok şükür canım.Sende iyisin?nasılsınız kızlar herkez iyimi
Samimi gelmiyor artık o sevgi gösterileri.Ben 7-8 keredir dra gidiyorum,eşim 2 yada 3 kere gelmiştir.Bi kese görmeye gelmişti.Bi kere de 16-17.haftada gelmişti.Başka da hatırlamıyorum.Kafasında su var dediklerinde de yoktu,bu yüzden başka dra gittiğimde de yoktu yanımda.İstediği zaman,istediği kişiye vakit ayırıp işlerini ayarlayabiliyor.Bunu biliyorum 2 yıldır.Canım sıkıldı nargilecideyim dediği anlar çok oldu.Ama bana 1 saat ayıramıyor ayda.Bundan sonraki kontrollerimi söylemeyeceğim kendisine.Kimseye söylemeyeceğim hatta.O kadar gönülden kırgınımki anlatamam
Ona en çok ihtiyacım olduğunda yanımda olmadı ki doğumda isteyim yanımda.Bu bizim ilkimizdi.Herşeyiyle... Bundan sonrakilerde olsa nolur olmasa ne olur
İnşallah umursamadığın sebeptir kalınlaşmasının nedeniiyi olmaya çalışıyorum canım cuma günü dr gittim acayip iltihap varmış fitil ilaç verdi adetim bitince onları kullanıcam adetimi bekliyorum buarada bana rahim çok kalınlaşmış ya çok yeni hamilesin yada adetin çok yakın dedi adetim çok yakın pek umursamadım ama eve geldigimde biraz pembe akıntım olmuştu neyin nesi anlamadım
kıyamam kuzum ya boşver erkek milleti işte. inan kendini üzmene değmez. ruhlarında var hepsi aynı..
ayşemmm yaşadıklarımı anlatsam inan ben şanslıymışım dersin okadar çok agladım yanlız kalmayı bile tercih ederdim kaynanamla dr gitmektense kadın bebek rahme düşünce anne olur erkeklerse ancak çocuk dünyaya geldiginde öküz koca oluyolar ama merak etme çokkkk iyi baba oluyolar aglamak ancak bebegini üzer tek başınaymışsın gibi yaşa bebegin gelene kadar o gelince hiçççkimse umurunda olmicak zaten bugün agladıklarına pişman olucaksın bebegini emziriken
inş öyledir ayşemm cumadan beri geri gelmedi pembe akıntı ama genede boşuna sevinmek istemiyorum karnım büyüse gene yok canımm gazdır dicem o durumdayım :))
Ayşeciğim biraz karmaşık sanıyorum herşey üstüste geldi...Eşin de sen de son birkaç ayda yoğun duygusal anlar yaşadınız etkileri sürüyor sanırım...Oluyor böyle şeyler, doğumdan sonra daha da sık oluyor böyle dalgalanmalar her iki taraf şoka giriyor ondan herhalde...Ama çok geçmeden düzeliyor Ayşeciğim sen yine de onu da dahil etmeye çalış çalışabilirsen tabi... Ne olursa olsun üzülme canım keyfini çıkar son aylarının...
Ayşe aldığın puset çok kullanışlı güle güle kullan canım...
Ayşeciğim ben bu hafta usg ye girmeyi düşünüyorum hayırlısıyla... Düşükten sonra adet olmadığımdan dolayı kaç haftalık olduğunu tam olarak bilmiyorum...Netleşecek inşallah...
Benimde bi huyum vardır,kırıldımmı o kadar derin olurki yıllarca belki de sonsuza kadar biter içimdeki samimiyet.Şu an yaşadığım kırgınlık o kadr büyükki eşimden uzaklaştığımı hissediyorum.Gülüyorum,sarılıyorum,yanındayım ama eskisi gibi değil işte.O hiçbirşeyi farketmez bile.Anneme de öyle kırgınım,kardeşime de,kayınvalideme de.Hiçbirine hiçbir imada bulunmadım,bulunmamda.Ama ben kendimi zerre kadar tanıyorsam bu kırgınlık çok derin...İnşallah hiçbirine nasip olmaz doğumumda yanımda olmak.Ben kimsenin ne dr kontrolünü,ne sonuçlarını,ne ağrılarını es geçtim.Bu özel durumumda bile unutulduktan sonra hiçbir şeyin önemi kalmadı artık...
Bebeğim artık ağlayabiliyormuş içimde.Ve ben şu an gözyaşı dökerken içim yanıyor onu üzdüğüm için.Ama duramıyorum da...Affetsin Rabbim beni,affetsin meleğim..
Test yaptın mı evde?
İnşaallah canımmm hsg çektikten sonra gebe kalan çok kişi var inşaallah sanada iyi gelir...ben de öyle düşünüyorum canım... zaten bu ay tutturmuş olsak mucize olurdu, ilişki sayısı ve zamanı denk gelmemişti... ama gariptir hala regl de gelmedi. öğlen pikniğe gittik, günlük ped koyup gitmiştim ne olur ne olmaz diye.. akşam eve döndüğümde pedde hafif renkli akıntı vardı ama wc de kağıda gelen hiçbişey yok. gelecek ama ona da nazlanıyorrgelse de hsg randevusunu alsam...
İnşaallah sanada günaydın ve çoooook güzel bir ömür geçirmemiz dileği ile fıstığımmmmmmmmmmmmGünaydınlar herkese..Güzel bir hafta olması dileğiyle..
Ayşem cuma gününden bu yana hiç uğramadın?
Seni merak ediyoruz. Umarım herşey yolundadır.
Sanada günaydın canım.2 günlük kocaaaman bi aradan sonra yine burdayımm
Hemen özet geçeyim haftasonumu merak edenler için.(dün cevaplayamadım okuduklarımı.bugün nasipse tamamlarım mesajımı)
Doktor kontrolümüz biraz sıkıntılıydı.Kafa ölçüsüyle gövde ölçüsü arasında 1 ay fark buldu dr.Hemen radyolojiye gönderdi.Yanlış ölçüm yapmış meğerse.1 haftaymış fark.Kafası azıcık büyük ama sağlık sorunu yok dediler.Bende bebekken kocakafalıymışım,bana çekmiş prensesim.Dr bende kocakafalıymışım,kocakafalılar zeki olurmuş takma kafana dediBüyük bir korkuyu daha tek başıma atlattım cuma günü:26: Cinsiyetimiz %100 kızmış.Değişmez bu saatten sonra dedi.Normal doğumda 1 gece,sezeryanda 2 gece yatış varmış.Benim kız popo üstü oturduğu için sezeryan olabilir dedi dr.İnşallah döner 2 ay içinde dedi.Onun dışında bir problem yok Allah'a bin şükür.Gayet sağlıklıyız ikimizde.Kilo konusunda kızdı dr yine:26: Un,yağ,şeker ve tuz yasak artık.Zaten yok denecek kadar azdı.Meyveyi günde sadece 1 porsiyona düşürdü,onlarda şekeri az olan meyvelerden olacakmış.Yumurta haftada 1e düştü,her akşam yatarken yağsız bir bardak süt.
Çok eğlenceli bir cuma akşamı geçirdik arkadaşlarımızla.Sınav öncesi güzel moral oldu.
Ctesi 9-23 arası Ankara'daydık.Gölgede 45 dereceydi.Sıcak çok yordu.Sınavın zorluğu da üstüne tuz biber oldu.Sınavı kazanırsam sürpriz olacakTakmadım kafama.Elbise aradım kendime bulamadım maalesef Bebeğimede alışveriş yapamadım.Çünkü bayılma noktasına geldiğim anlar oldu sıcaktan.Uzun zamandır uyuduğum en deliksiz uykuydu ctesi gecesi.
Artık kraft-london turkuaz renkte bi dütdütümüz varBeji satılmış,talep olmadığı için de o rengi üretimi durdurulmuş.Bi sürü cici aldı annannemiz bize.Odamıza yerleştirdik.Dün yine hava 45-48 derece vardı.Akşam da eski 2 arkadaşımla sohbet etme fırsatı yakaladım.Harika bi akşamdı.
Veee mutsuz son işyeri
Benden şimdilik bu kadar kızlar.Şimdi cevaplamalara geçiyorum.
Canım eşinin işi yaşadıkları el vermiyorsa biraz daha anlayışlı olmaya çalış ona karşı.:26::26::26::26: Afedersiniz Feyza ya..Valla dün sabah o kadar yazdım yazdım net koptu,sinirlendim girmedim tekrar.12den akşam 11e kadar da dışardaydık.Bir daha da fırsat bulamadım.Ctesi malum hep yollardaydık.
Herkes sormuş,merak etmiş.Çok hoşuma gitti,özlenmek güzel bişey,merak edilmek de...
Allah hepinizden razı olsun.Merak da bıraktığım için de özür dilerim.
Cuma günü 5te eşim aradı.Büroya geliyorum diye.Ben çarşıdayım gitme boşuna dedim.Hayırdır alışverişmi yapıyorsun dedi.Drdan çıktım dedim.Neyin var,niye gittin dedi.4te randevum vardı dedim.Unutmuşum niye hatırlatmadın diye fırça atmaya kalktı.Senin benden de bebeğinden de önemli işlerin var,ben nasılsa alışkınım 7 aydır tek başıma dra gitmeye dedim.Dün akşam söyledim ne işe yaradıki.Ben hatırlatmaktan,ısrar etmekten,rica etmekten yoruldum artık.2 ay sonra doğuracağım sende kurtulacaksın dedim.Herkes videolara çekiyor,kontrol günü heyecandan uyuyamıyor,resimlerini biriktiriyor ben de ağlamaktan ve yalnızlıktan kontrolde çekilen ultrason kağıdımızı bile almayı unutmuşum cuma günü.İçim çok dolu bu konuda.Ağlayıp bebeğimi de üzmek istemiyorum ama bu kadar 2.planda olmak canımı yakıyorKesin doğumunu da unutacak.Aaa doğdumu diyecek 1 saat sonra.İnşallah yanımda olmaz doğumumda da.Bana unutamayacağım bi doğum anısı kalır inşallah
En iyisini yaptın canım maviye bayıldım...Dr saati yaklaşınca hemen kaçmak zorunda kaldım kusura bakmayın nolur.Son duygularımı da biliyorsun.Gözümde yaşla hastane yollarındaydım yine.
Kırmızısını al dedi babam ama ben hiç sevmem kırmızıyı.O yüzden mavi aldım.Gerçekten de içime çok sindi.Hamilelikten önce bile aklımda bu renk vardı.Odasını da bu renk yapacaktım erkek olsaydı.Kısmet lilaymış.Sağlıklı bi bebek olsun da hiç farketmez şu saatten sonra.
Eki Görüntüle 745816
sende benim gibisin üst üste hatalr oldumu vazgeçmedilermi siliyorum o kişileri.Samimi gelmiyor artık o sevgi gösterileri.Ben 7-8 keredir dra gidiyorum,eşim 2 yada 3 kere gelmiştir.Bi kese görmeye gelmişti.Bi kere de 16-17.haftada gelmişti.Başka da hatırlamıyorum.Kafasında su var dediklerinde de yoktu,bu yüzden başka dra gittiğimde de yoktu yanımda.İstediği zaman,istediği kişiye vakit ayırıp işlerini ayarlayabiliyor.Bunu biliyorum 2 yıldır.Canım sıkıldı nargilecideyim dediği anlar çok oldu.Ama bana 1 saat ayıramıyor ayda.Bundan sonraki kontrollerimi söylemeyeceğim kendisine.Kimseye söylemeyeceğim hatta.O kadar gönülden kırgınımki anlatamam
Ona en çok ihtiyacım olduğunda yanımda olmadı ki doğumda isteyim yanımda.Bu bizim ilkimizdi.Herşeyiyle... Bundan sonrakilerde olsa nolur olmasa ne olur
Canım Aişem yaaaaa Rabbim yardımcın olsun...Benimde bi huyum vardır,kırıldımmı o kadar derin olurki yıllarca belki de sonsuza kadar biter içimdeki samimiyet.Şu an yaşadığım kırgınlık o kadr büyükki eşimden uzaklaştığımı hissediyorum.Gülüyorum,sarılıyorum,yanındayım ama eskisi gibi değil işte.O hiçbirşeyi farketmez bile.Anneme de öyle kırgınım,kardeşime de,kayınvalideme de.Hiçbirine hiçbir imada bulunmadım,bulunmamda.Ama ben kendimi zerre kadar tanıyorsam bu kırgınlık çok derin...İnşallah hiçbirine nasip olmaz doğumumda yanımda olmak.Ben kimsenin ne dr kontrolünü,ne sonuçlarını,ne ağrılarını es geçtim.Bu özel durumumda bile unutulduktan sonra hiçbir şeyin önemi kalmadı artık...
Bebeğim artık ağlayabiliyormuş içimde.Ve ben şu an gözyaşı dökerken içim yanıyor onu üzdüğüm için.Ama duramıyorum da...Affetsin Rabbim beni,affetsin meleğim..
Hadi güzel haberlerle gel canım...Ayşeciğim biraz karmaşık sanıyorum herşey üstüste geldi...Eşin de sen de son birkaç ayda yoğun duygusal anlar yaşadınız etkileri sürüyor sanırım...Oluyor böyle şeyler, doğumdan sonra daha da sık oluyor böyle dalgalanmalar her iki taraf şoka giriyor ondan herhalde...Ama çok geçmeden düzeliyor Ayşeciğim sen yine de onu da dahil etmeye çalış çalışabilirsen tabi... Ne olursa olsun üzülme canım keyfini çıkar son aylarının...
Ayşe aldığın puset çok kullanışlı güle güle kullan canım...
Ayşeciğim ben bu hafta usg ye girmeyi düşünüyorum hayırlısıyla... Düşükten sonra adet olmadığımdan dolayı kaç haftalık olduğunu tam olarak bilmiyorum...Netleşecek inşallah...
İyi fikir bence.Çokta şeker bişey maşaallahSanırım dediğin gibi oluyor.Geçici bi durum olmasını diliyorum.Kalıcı olursa ömür çekilmez böyle
Sağol canım.Çok beğenerek ve içime sinerek aldım arabasını.İnşallah da kullanışlı olur.
İnşallah sağlıklı bir gelişimi vardır meleğinizin.Dualarım seninle canım.
Bu arada biz bişey düşündük sizlerinde fikrini almak istiyorum.Resmini eklediğim ana kucağını almıştık.Odamda yatması için ayrıca beşik almasak da bunda 2-3 ay idare etse olurmu diye düşünüyoruz.Sence olabilirmi?
Eki Görüntüle 745845
bi kere de bişey düzgün gitsin yaaaa.eşim yeniden ameliyat olacakmış((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
23 ünde yaptım çıkmadı bugün alıcam galiba gene
bi kere de bişey düzgün gitsin yaaaa.eşim yeniden ameliyat olacakmış((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
İnşaallah canımmm hsg çektikten sonra gebe kalan çok kişi var inşaallah sanada iyi gelir...
Rabbim yardımcın olsun...
İnşaallah sanada günaydın ve çoooook güzel bir ömür geçirmemiz dileği ile fıstığımmmmmmmmmmmm
Sanada günaydın canım.
Hastane çıkışa uğramayınca tabi meraktan öldüüükkkk
Neyse herşey yolundaymış çok sevindimm.
Doktorunda yanlış lçüm yapmışya çok kızdım ona
Seniiii sıkıntıya soktu
Senda gidip kızsaydınnnnn
Ayşem Rabbim şifa versin. Ne zaman olacak ameliyat? yine aynı rahatsızlıktan mı? Allah yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?