- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.381
Yarım litre günlük sütümüzü içtikkkk
Şifamız olsunn
Rabbim şifasını versin en kısa zamanda.bana kalsa ben de uğramıycam doktorun kapısına ama bünyem beni rahat bırakmıyor.. önce hidrosefali, sonra haşimato.. hsg çekmek için bile beyin cerrahından onay istediler.. hamile kalsam beyin cerrahı, endokrinolog ve jinekolog birlikte çalışıcaklar üstümde... pufff...en ço istediğim şey normal doğum yapmak ama sanırım bu ekip ona da müsaade etmeyecek... neyse hele bi olsun da bunları o zaman düşünürüm ne yapayım...
evet canım, ben kendimde o potansiyeli görüyorum.. ilk bi kaç zaman full yatarım herhalde... midem ağzımda gezerim diye düşünüyorum... ama napalım cefa çekmeden sefa sürülmüyor ki... hayırlı zamanda hayırlısı ile sağlıkla olsun da... annelik kolay değil tabii ki..
hsg ye gelince önce beyin cerrahının izin vermesi gerekiyor, ondan sonra da anestezili olurum büyük ihtimal.. panik atağım falan yok ama yine de kime sorsam çektirenlere anestezili diyorlar...
hayırlı bir evlat olsun inşallah canım.. önceden hep kızım olsun, ikizim olsun derdim.. şimdi ise sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun da diyorum. uzaktan isterken başka gerçekten evlat sahibi olmayı isteyince baka düşünüyormuş insan...
Canımmmm cacık yerine süt verdim oğluşumaaaaaaaHemen enisteye soyle canim oglusuna cacik yapiversin. Semizotunu yarin yaparsiniz bilmiyorum evde var mi? Varsa hemen onu da yapiversin. Oglusu istiyor yemezse olmaz...
Aminnn canim evettt inan erkek geliyorrrrrr..
Anliyorum canim sorma ben de oyle yapiyorum. Ben isyerinde aliyorum simdi hamileyim diye tasimiyorum ama onceden eve getiriyordum ama hazir yogurtlari da yemeyi sevmiyorum alistik iyice..
Canimcim sutu en cok su arttiriyormus. Bizim isyetinde arkadas dogum yapti masallah kizi tosun gibi. Dedim nasil doyuruyorsun bu cocugu? Cay icersem olmuyor dedi cozumu bol bol su icmek...
Ohhh afiyet olsun yarasin...
gozun aydin canim saglikli olsunlar da kiz erkek farketmez. Ilk fotodan belli erkek canim:) Ogluslar geliyor..
Canım yanılmıyorsam sen ragl bekliyordun demi?
Durumlar nasıl?
İnşaaallah gelen giden yoktur kiss yerine misss bir bebiş haberi verirsin bize
gozun aydin canim saglikli olsunlar da kiz erkek farketmez. Ilk fotodan belli erkek canim:) Ogluslar geliyor..
Canım düzenli adet görmen çok güzel.yanılmıyorsun canım hala bekliyorum..
neredeyse evlendiğimden beri regl tarihlerimi hep kaydediyorum. ortalama 28 günde bir regl olurken son 2 aydır 24 güne kadar düşmüştü. en son 1 haziranda regl oldum. 24 günlük düzene göre 25 haziranda bekliyordum 29 gün doldu ama hala gelmedi. 27. gün öğleden sonra test yaptım ama birşey çıkmadı testte. aslında ümidim yoktu yapmayacaktım ama hamile kalı kalmaz tiroid hormonlarımın ölçülmesi gerektiği için yaptım, ilk idrar değildi tabi. doktora gittiğimde 22. gündü. karnımda zaman zaman regl olcakmışım gibi sancılanma oluyor. akıntı desem ne tam kuru ne de çok, arada bir halde. göğüsler dolgun ama rahatsız edici değil...
hadi bi el atın duruma.. ben bilemedim ne olacağımıdr.a gittiğim gün içimden ahh gittiğimde hamilesiniz dese dr bi sürpriz olsa diye geçirdim durdum ama... yarın ve pazartesi de geçsin bakalım... eğer geçerse tabii...
ben de baktım ama hiçbişey anlamadım vallahi... tecrübe böyle bişey olsa gerek
Canım düzenli adet görmen çok güzel.
Kaç yıl oldu evleneli eşininde spermine bakıldımı?
Canım ilk idarala yapsan çok iyi olurdu.
Sabah yapsana nasıl dayanıyorsun..
Canım benim anlattıkların gebelik var diyor hadi bakalımmm Allah güldürsün seniiiii...
Benim 7 haftalıktı gögüsler doldu...
Karın ağrım vardı hep akıntıya gelince ben 2 düşük yaptım ama hiçbirinde 6 haftyı geçmeyene kadar akıntım fazlalaşmadı yada değişmedi...
Sabah ilk idrarla namaza kalkınca yap bakalımmmmm
Allahım hadi güzel haberlerle gelll
21 ay oldu canım. ilk 3 aydan sonra korunmadık. tsh ım yüksek çıkınca düzene girene kadar 2 ay daha korundum ama hap kullanmadım. evde gebelik testi yok canım, yarın sabah yapmam imkansız. dayanıyorum çünkü bu ay hiç oldu mu acaba diye heveslenip de takip etmedim. ovu testi var onunla da oluyo muydueğer ki bu ay hamile kalmış isem benimki de adaşımınki (tubiş) gibi olacak... çünkü adet sonrası yumurtlamaya denk gelen zamanda 2 kere birlikte olabildik sadece.
2 gün önce rüyamda eşimle birlikte denizdeydik, içinde tepiniyor, suyla oynayıp eğleniyor ve su üstünde geziniyorduk. çok eğlenmiş ve mutlu olmuş hissettim kendimi.. kimbilir belki yakındır öyle coşkulu mutlu olacağımız günler...
21 ay oldu canım. ilk 3 aydan sonra korunmadık. tsh ım yüksek çıkınca düzene girene kadar 2 ay daha korundum ama hap kullanmadım. evde gebelik testi yok canım, yarın sabah yapmam imkansız. dayanıyorum çünkü bu ay hiç oldu mu acaba diye heveslenip de takip etmedim. ovu testi var onunla da oluyo muydueğer ki bu ay hamile kalmış isem benimki de adaşımınki (tubiş) gibi olacak... çünkü adet sonrası yumurtlamaya denk gelen zamanda 2 kere birlikte olabildik sadece.
2 gün önce rüyamda eşimle birlikte denizdeydik, içinde tepiniyor, suyla oynayıp eğleniyor ve su üstünde geziniyorduk. çok eğlenmiş ve mutlu olmuş hissettim kendimi.. kimbilir belki yakındır öyle coşkulu mutlu olacağımız günler...
ben gittim kızlar uykum geldi yarın görüşürüz ...
kahvaltıya kayınvalideme gideceğiz artık ne vakit dönersem gelirim güzel haberler alırım inş...
taydin senin sonucun için girip bakarım okey kuzummm...
Pozitifle gel kuzummmmmmm...
dua edeceğim sana....
Kizlar bebisim dogduu . Haber vereyim dedim. Ayrintilari yazarimsoona. Hepinizi opuyorum.cok iyiyizzzzz
Kizlar bebisim dogduu . Haber vereyim dedim. Ayrintilari yazarimsoona. Hepinizi opuyorum.cok iyiyizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?