Bol bebiş topiği

geleliiim doğum hikayemizeee

29 Haziran sabahı saat 6,45 de büyük bir heyecanla arabamıza atlayıp hastanenin yolunu tuttuk.
tabii araba full... hastane çantalarımız,portbebe,annem,kayınvalidem,arkadaşım eşim ve ben...

hastaneye gidince hemen yatış işlemlerimiz yapıldı ve odamıza çıktık.
tabii odada bir gülüşme,şakalaşma,heyecan ortamı var.
dr un saat 8 de gelicegi söylenince ben rahatladım tabii...
tırsaklardayım çünki
derken hemşireler gelip ameliyat önlüğü getirdiler hani dedim dr 8 de gelicek?
seni hazırlamamız lasım dediler. anammm dedim iş ciddiye bindi.
neyse ben ameliyat önlüğümü giydim,bonemi taktım oturdum yataga. eşim gelip seviyor yanaklarımı. korkma diyor.
derken hemşireler yine geldiler,damar yolu açıp serum taktılar. sora da sonda :26:
ve 10-15 dk daha bekledikten sonra sedye geldi
sedyeye yattım üzerime yeşil örtüler örttüler...
artık gidiyordum doğuma... o buz gibi odaya... ama bebegime kavuşmaya...

eşim elimden tuttu ameliyathaneye kadar. korkuyorum diyorum yaklarımı okşuyor dua ediyordu.
yolun sonuna geldik. be ameliyathaneye girdim eşim kapıda kalıp el salladı bana. gözler dolu dolu...

derken ameliyathaneye girdim 4-5 kişilik bir dr grubu beni bekliyor.
sezeryan şeklini sordular spinal dedim.
belimde iğnemi yaptılar ama acımadı. belimde ödem varmış.biraz zor ilacı enjekte ettiler ama be ' ooo daha çok acı çekicem bu ne ki' diye düşündüğüm için acıyı önemsemedim.
ayaklarına sıcaklık gelcek dediler. sol ayagımdan bir anda sıcaklık başladı. ameliyat masasına yatırdılar beni.
ama yok böyle bişey. ayaklarım ve göğsüme kadar alt kısım komple gitti his yok yani...
hissetmem dimi diyorum yok yok çok kolay geçicek dediler.
doktorum da gelmişti. elimi tutup teselli etti ve başlıyoruz dedi.
5 dk kadar muhabbetten sora hazırmısın? yusuf paşamız gelsinmi dedi.
gelsin dedim heyecanla bekliyordum.
ufak bir baskıdan sonra hoopp Yusufum u tepe taklak gösterdiler
ama nasıl ağlıyor kuzum. minicik ve bembeyaz.
kordonu bile duruyordu. kesmeden gösterdiler.
hemen kordonu kesip yeşil örtüye sardılar ve yaagıma değdirdiler.
ama çok farklı bir duyguydu. hemen sustu bebişim.
çok küçük bekliyordum maşallah tombik bir bebekti.
bebişi temizlemek için götürdüler.
başladı benim yusuf yusuf anlarım
yandaki dr lar benle sürekli muhabbet durumundalar.
ayy makyajını da yapmışsın,bakımlı anne vs
benim heycan katsayım arttı,hemen iğne yaptılar serum yerinden,
ama ben öğürmeye başladım.kendimi durduramıyordum. ilacın dozu fazla gelmiş bana kaldırdılar baş kısmımı.
sonra düzeldim şükür ama çok farklı hissediyordum. bir 10 dk kadar sonra kaçıncı katı dikiyorsunuz dedim.
daha 1 i yeni bitirdik demesilermi ama harbiden sıkılmıştım artık gitmek istiyordum. bebişimi merak ediyordum.
uyuşuk olsamda elleriyle yaptıklarını ve dikişleri hissediyordum.
korkmuyordum artık ama bitsin diye dua ediyordum.
ameliyathanedeki muhabbeti duysanız ölürdünüz gülmekten
ayşekadın fasülye tarifinden tutun da diyet listelerine kadar
sonunda bitti ve üzerimi temizleyip sedyeye aldılar.
ameliyathanenin kapısında eşim bekliyordu beni. elimi tuttu iyimisin dedi. hemen gülümsedik. ben tabi çenesi düşük olarak ameliyathanede nam saldıgım için dr ha bire beni anlatıyordu eşime. gülüyorduk.
odaya giderken 'OĞLUMUZ ÇOK GÜZEL.GÖRMEN LAZIM' dedi...
heyecan ve merakla odamıza gittik.
oğluşumuzu getirdiler arkamızdan.
ben kenan gibi esmer beklerke bembeyaz pamuk gibi bir bebiş geldi.
ayy maşallah nasıl güzeldi o an.
hemen emzirdim uyudu kuzum.
6 saat sonra da ayaga kalktım. çok rahattı herşey hamd olsun.
gece yattık hastanede sabah da eve geldik.

bol bol sıvı tükettiğim ve komposto yediğim için hemen gazımı çıkarttım ve toparlandım...

Rabbim hepinize bukadar kolay ve keyifli bir doğum nasip etsin işallahhh

evet incim çok şükür bulantım ve kusmam bitti döndüm sahalara kızımla :)))

sen daha gitmedin mi cinsiyet için bizim devreden sen kaldın heralde bitek cinsiyet öğrenmeyen:) ama görbak seninkide erkek olucak.
acaba benim kızı kime kertsem :))) bu arada benim kız maşallah pek bi oynak maşallah çok hareketli hiç durmadı yerinde :)))

sen nasılsın kuzum nasıl gidiyo,ben seni 2 temmuzda gidicen zannediyodum 2 ağustosa bilet almıştın dimi? ( ayy daha varmış kuzum ya...

deliiiiiiiiiiiiiiiii :))))
bundan önce kilo almadın ama bundan sonra kilo alıcan gibi sanki? :))
bu arada hamile kaldığımda 56 kiloydum şimdi 61 olmuşum belki daha fazla alırdım ama kusmalar işe yaradı heralde :)))normalde çabuk kilo alan bi yapım yok bitek hamilelik aldırdı heralde aslında yüzüme felan almadım bitek göbek ve çevresinde bide basen kısmında 38 beden giyiyodum şimdi 40 alıyorum :)))

Ayşem dularım sizinle. Allah yardımcınız olsun inşallah ilaçla tedavi olur..

Aminnn canım..
İnan okurken boğazıma birşeyler düğümlendi. İşyerinde olmasam tutmazdım salıverirdim muslukları.

Bol sıvı ve komposto bunu da not alayım..

Ne kadar kolay olmuş herşey.Tabi sen kötü ayrıntılara girmiyorsundur.
İnşallah büyüyüşü de doğumu kadar kolay olur.

ayy tubişim yazını okurken inan senden bi farkım yoktu bi gerildim bi sevindim tuhaf oldum yaaaa:)))

o günleri görmeyi nasip etsin bizlerede rabbim...

canım hiç belli olmuyo inan ben anneme çok güvendim onun bütün hamileliği çok kolay geçmiş benimkide öyle olur kesin dedim ama benim ve ablamın hamileliği zor geçti,inşallah senin hamilelik tahmin ettiğinin tersi olur,az kaldı ya ben hissediyorum sende alıcaksın güzel haberi inanki hissediyorum...

canım ne yapıyosun nasılsın,biraz önce yazını okudum hayırdır kötü bişey yoktur inşallah.
bi hormonun yüksek çıkması lazım demişin,inşallah herşey yolundadır,dualarım yine seninle canım...

sizde de başladımı eşimle bizim kıza dünür arıyoruz gördüğümüz her akrabanın erkek çocuğuna veriyoruz:)))) kan çıkıcak ilerde :)))

oyy okurken salya sümük oldum birden.. rabbim sizi hiç ayırmasın birbirinizden.. adı gibi güzel bi bebek demek ki yusuf paşa.. kendi gibi bahtı da güzel olsun inşallah..

canım bitanem ne yapıyosun nasılsın görüşmeyeli,giremiyodum nete yeni yeni kendime geldim.
ne durumdasın,moralin keyfin nasıl?hala dualarımdasınız isim isim.

bu arada KEVOK nerde göremiyorum,tatile çıktılar ondan mı nete giremiyor acaba.?

Biz daha tam anlamıyla yaşamadıkki bebeğimizin gelişini.Anlık,günlük mutluluklarımız oluyor o kadar.
Sabahki mr sonucunda tekrar ameliyat dedi dru.Kan tahlilleri çıktı az önce.Prolaktin hormonu yüksek çıkarsa ilaçla düşürürüz ameliyata gerek kalmaz demiş sabah.Şimdi dru bekliyor,ameliyata girmiş.İnşallah beklediği gibi bi sonuç çıkar da ameliyatsız hallederiz ilaçla derler.Gözlerim yanıyor ağlamaktan.Hayaletlere döndüm yine

canım ya sen Allahın yanında ne kadar kıymetli bir kulmuşun ki sana güzel şeyler veriyo,güzel diyorum çünkü onun verdiği herşey güzel biliyorum ki bunuda yaamanız gerekiyomuş,ama şunada inan bunuda atlatıcaksınız,inşallah ameliyata gerek kalmıcak.

sen gerçekten çok güçlü bi kadınsın ayşem o yüzden yıpratma kendini canım,bol bol selavat ve sabır çek,bizde herzamanki gibi burdayız canım....

canım ne yaptın adet olmadın inşallah,p.tesş yi beklicem diyodun ne oldu,inşallah olmazsın hamiş haberini alırız...

inşallah canım, hayırlısıyla olsun da nasipte ne varsa onu yaşayacağız ne yapalım...
dün arkadaşlarla pikniğe gittik iki hamişimiz vardı biri ağustosta biri ekimde doğum yapacak, bütün gün hamişlikten konuştuk durduk

canım ya üzme kendini ne olur.. geçmişi okuma fırsatım olmadı, tam anlayamadım ama, ilaçla tedavisi mümkündür inşallah.. gönlünü ferah tut sen..

canım ne yaptın adet olmadın inşallah,p.tesş yi beklicem diyodun ne oldu,inşallah olmazsın hamiş haberini alırız...

bekledim de gelmedi hiç mi beni sevmedi

gebelik testi yoktu evde bi akşam bi sabah ovi testi yaptım görülüyor ama diğer çizgiyle aynı renkte değil daha silik.

sağdan soldan sancılar kıvırıyor arada amma ne gelen var ne giden henüz... ayy hayır test alsam yapsam çıkmıyor, almasam bekle dur.. gelcek mi gelmicek mi diye... fenalık geldi vallahi.... inanın belirsizlik kötü haberden daha çok yıkıyor beni. pufff

Memlkete geldim internet imkanım yok.Tubiş hayırlı olsun.
ayşem zamanım yok durumu bilmiyorum ama hepiniz duamdasınız.Bebiş 2.5 kilo 48 cm olmuş.Her hafta kontrol var.Şimdilik normal dedi ama girebilirsem haber veririm.Öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…