Bol bebiş topiği

Tubilosh maşallah yavruna da sana da darısı başıma inşallah sırada ben varım. Okuyunca korkularım depreşti çok korkuyorum ya... Bir uyusam bebiş doğunca uyansam ne güzel olur benim genel anestezi olacak en son 2010 da dış gebelik ameliyatında aynı yeri kestiler tam 8 saat felçli gibi olmuştum. Ertesi gün ayağa kalkmıştım ama o gün çok kötüydü benim için. Bir de şu SONDA en çok ondan tırsıyorum Dr la konuşup taktırtmıycam bu sefer bananeeeeee

Ay MAŞAALLAH Tubishim ne güzel darısı başımıza...
Rabbim dedi bi kara oğlan verdim bari buda beyaz olsun iki tadıda tatmanı istedi tekrar hayırlı olsun...
Rabbim analı babalı büyütsün bu arada benimde oğlum olacakmışşş
İnşaallah 2 hafta sonra değişmazse tabiiiiii

Kuzum Maşaallah sanaaaaaaaaa...
Ama bişey söyliyimmi Rabbim kuluna bir iş verdimi yardımda ediyor sana o sakinliği dinginliği veren Rabbime binlerce kere hamdu senalar olsun...
Doğum hikayeni keyifle okudum
İnşaallah bizlerinde haşkeyesi sağlıkla keyifle geçer ve yazarız...
Selametle canımmm...

Ay MAŞAALLAH Tubishim ne güzel darısı başımıza...
Rabbim dedi bi kara oğlan verdim bari buda beyaz olsun iki tadıda tatmanı istedi tekrar hayırlı olsun...
Rabbim analı babalı büyütsün bu arada benimde oğlum olacakmışşş
İnşaallah 2 hafta sonra değişmazse tabiiiiii

Kuzum Maşaallah sanaaaaaaaaa...
Ama bişey söyliyimmi Rabbim kuluna bir iş verdimi yardımda ediyor sana o sakinliği dinginliği veren Rabbime binlerce kere hamdu senalar olsun...
Doğum hikayeni keyifle okudum
İnşaallah bizlerinde hikayesi sağlıkla keyifle geçer ve yazarız...
Selametle canımmm...

Kuzum inan sen cennetlik bir hatunsun....
Namazda çok dua et kuzu Rabbim o vakitte duanı asla geri çevirmez...
Sana dua edeceğiz canımmm sende sağlıkla gelip doğum hikayeni anlatacaksınn...
Sana neden cennetliksin dedim biliyormusun? Yazılarında hep şükür ve teslimiyeti okuduğum için...
Rabbim yavrularını sana bağışlasın...
İnşaallah derdine derman olsun...

Son düzenleme:
Kızzz Leyloşşş sen hissediyormusun bebişiniiii
Yazınsdan öyle anladııım bende 14.haftada hisssediyordum ama paşa hazretleri 2 haftadır hasret etti kendine
Doktorda 18.de ancak hissedersin dedi o hisseetiklerin barsak hareketleridir dedi
Bende alırım gibi ama spora başlayacağım bu çarşambaaaaaa....
Evde plates yapacağım...
Bide yürüyüş günde 40 dakika...
İnşaallah almayız daha fazla.
ayy tubişim yazını okurken inan senden bi farkım yoktu bi gerildim bi sevindim tuhaf oldum yaaaa:)))

o günleri görmeyi nasip etsin bizlerede rabbim...
Amin darısı bizlere....
Yarın yatış,acil ameliyat....
Rabbim acil şifalar versin...
Yardımcılar göndersin kendi yanından hızır a.s yardımcınız olsun...

Sağol canım benim inşallah hepimiz cennetliğizdir Allah sevdiği kullardan eylesin. Mevlam beni birçok kere imtihan etti hep tevekkül etmeye isyan etmemeye çalıştım inşallah başarmışımdır. Hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucaklayalım.öpüyorum seni

Amin tatlım bende aynen yaşadıkların kadar acı şeyler yaşadım ama sonumuz iyi olsunn...
İnşaallah canım Rabbim o güzel günleri yaşatsın hepimize gelsin sağlıkla salih saliha miss kokulu kuzularımız
Ben öpüyorum seniii ve paşanııııııııı

canım tekrardan hayırlı olsun öyle güzel anlatmışsın göz yaşları içinde okudum allahıma dua ettim bana da bu güzel duyguyu yaşatsın rabbim hiç kimseyi evlat yokluğu hasreti ile sınamasın

canım bende duumla aynı..2 ay boyunca doktourm dıana 35 vermişti onu kullandım..bu ayda infertilite konusunda uzman bir doktorla görüştüm..gittiğim doktorumun karından iğneyle yumurta çoğaltacağını söyledim..o da tahlillerime baktı gereksiz yere ilaç vermiş dedi..iğnede tavsiye etmiyorum dedi..aşılama önerdi bizde şimdi düşünmediğimizi söyleyince oluruna bırakmamızı söyledi..bende adetin bitmesini bekliyorum..artıkın doktora gitmicem takdiri ilahi..

seninde bulantıların geçmiş..çok sevindim kuzum..rabbim kucağına almayıda nasip eylesin..

Kızlar bi kaç küçük kıyafet alayım diyorum bebişimeee...
İçimden geliyor ama benim Efendim izin vermiyorrrr isim konusundada hiç konuşmuyor bebeğimiz yokmuş gibi davranıyorrr
Hatamı ediyorum isim knusunu konuşmak istemekle daha durrr araştıracağım diyor kızıyorum bende...
Hatalımıyım anlayışszımıyımm bennnn:26:

Son düzenleme:
Kızlar daha bebğimiz yokken arkadaşım bize uğur getirsin diye bebüş kıyafetleri getirmişti iki çift badi bide yelek...
Yüklüyorum bakın oğluşuma yakışırrrr

Eklentiler

• $IMG_20130702_005811.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG_20130702_010154.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 35
Bide yeni hamileyken aldıklarım var inşaallah cinsiyet netleşsin daha neler alacağım bebeğimeeeeeeeee
Annesi yaradana kurbannnnnnn

Eklentiler

• $IMG_20130702_005345.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMG_20130702_005955.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 40

İnşaallah doğru doktora gitmişsin bak ne güzelll...
İlaca ihtiyacın olmadığınıda öğrendin
Zaten hiçbir proboblemin yokkk kendiliğine bıaraktığın gib gelecek yavrunnn Allahın izniyle tabi...
Bizim arkadaş 4 yılı aşkın süredir evli hatta bu ay 5.yıla girecekler.
1 yıl beklemiş olmayınca doktora gitmiş.
Düşün yani 1 aşılaması tutmadı 2. aşılama 4.yılında yapılacaktı okadar süre olmadı tutmadı yani.
Oda aşılama tutmayınca ara verdi uzun süre oz aradada olmadı.
ve 2.aşılama için gittiğinde 4 haftalık gebe olduğunu öğrendi...
Ne güzel bir süpriz oldu hepimize miss gibi bir kızı olacak darısı sana en kısa zamanda...
Onunda hiçbir problemi yoktu oyüzden iğnelerden sonra aşılama önermişlerdi...
Rabbim isteyen herkese nasip etsinn bu günlerin hürmetine....

Kuzum öğlen ssirin kevok cevoyu sormuştun.
Kevok tatilde galiba ama emnin değilim.
Ssirinlede özelden konuştumm Allah en kısa zamanda meleğini versin onada tabi yoruldu bu yolda.
Topiğede uğramıyor hak veriyorum Allahım en kısa zamnda hepsinin müjdeleriyle aramıza dönmelerini nasip etsin.
Cevonun ailesi yurt dışındaymı oraya gitmiş eşide yanında değil canı sıkkındı onunda.
Kevok doktor tedavisine başladı ama içimden tedavisiz gebe kalacak gibi bir hisss var...
İnşaallah gelsin misss kokulu bbeişler...
Bu arada ben gece uykuma aldım gibi heeeeee
10 gibi uyuyup 12 gibi uyandım.
Neyse gideyim namaza ardından yatışşşş

Bide yeni hamileyken aldıklarım var inşaallah cinsiyet netleşsin daha neler alacağım bebeğimeeeeeeeee
Annesi yaradana kurbannnnnnn

Kızlar daha bebğimiz yokken arkadaşım bize uğur getirsin diye bebüş kıyafetleri getirmişti iki çift badi bide yelek...
Yüklüyorum bakın oğluşuma yakışırrrr

Kızlar şu zıbın takımına bayıldım iki rengide harikaaaaaa...
İnşaallah almayı düşünüyorum sizce nasıl?
436 Çınarlüks Penye 8 li Zıbın Set - Ürün Kategorileri
Hepsi çok şeker canım. Güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.Arkadaşın erkek geleceğini bilmiş sanki :)
Zıbın takımı da çok güzel. Beğendiklerini al tabi. Fiyatı da gayet uygun...
Yarın yatış,acil ameliyat....

Ayşem hayırlısıyla atlatacak inşallah bunu da. Rabbim şifa versin.

Biraz sonra başka bir profa gideceğiz görüşmeye.Eşim işyerine gitti işlerini toparlayıp devretmeye.Ağlamaktan helak olduk bu sefer.Artık rol yapacak,güçlü duracak mecalim de yok.Neresi olursa,kim olursa olsun ağlıyorum.Kendimi sıkamıyorum.Onu ikinci kez o soğuk ameliyathaneye göndermek ciğerimi yakıyor.Daha diğerinin kabuslarını bitirememiştim ben...
Dua edin bana.İnanın ona bile gücüm yok artık....

Dualarım seninle Ayşem. Allah yardımcınız olsun..
Bunu da atlatacaksınız inanıyorum..

Dualarimiz seninle canim benim Allah´a emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…