- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.501
Çok şükür canım..Sen nasılsın?Ne yapıyor oğluşun?canim benim nasilsin nasil gidiyor?
Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun ayşem. Dün camasirimda iki damla kahverengi leke vardı devamı yok. Söylemeye dilim varmıyor ama hayırlısı olsun.
Çok şükür canım..Sen nasılsın?Ne yapıyor oğluşun?
Yerleşme kanaması olabilir duygucum hadi inşallah hayırlısı olsun.
Canim sagol cok sukur. Oglus sabah pit pitlarini yapti simdi dinleniyor:) Esas senin minis prenses nasil surekli tekme mi ben kafa ve ayaklari nerede biliyorum. Ondan ayakla tekme atinca biliyorum yani bilmesem el ayak daha ayirt edilmiyor:)
Sağol canım...Hepsi çok şeker canım. Güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.Arkadaşın erkek geleceğini bilmiş sanki :)
Zıbın takımı da çok güzel. Beğendiklerini al tabi. Fiyatı da gayet uygun...
Ayşem hayırlısıyla atlatacak inşallah bunu da. Rabbim şifa versin.
Çok dua ettik eniştemize.Biraz sonra başka bir profa gideceğiz görüşmeye.Eşim işyerine gitti işlerini toparlayıp devretmeye.Ağlamaktan helak olduk bu sefer.Artık rol yapacak,güçlü duracak mecalim de yok.Neresi olursa,kim olursa olsun ağlıyorum.Kendimi sıkamıyorum.Onu ikinci kez o soğuk ameliyathaneye göndermek ciğerimi yakıyor.Daha diğerinin kabuslarını bitirememiştim ben...
Dua edin bana.İnanın ona bile gücüm yok artık....
Amin canım Amin...Dualarım seninle Ayşem. Allah yardımcınız olsun..
Bunu da atlatacaksınız inanıyorum..
İnşaallah yerleşme kanamasıdır DuygucumAllah tez zamanda sağlığına kavuştursun ayşem. Dün camasirimda iki damla kahverengi leke vardı devamı yok. Söylemeye dilim varmıyor ama hayırlısı olsun.
oy maşallah küçük adam.. yerim o pıtpıtları.. Ben de bilmiyorum kuzum kafa ve ayaklarını ayırt edemiyorum bazen yukardan bakınca karnımın bir tarafı toparlak duruyor daha yüksek. herhalde kafası orda diyorum ama tam ayırt edemiyorum heryerde vuruyor. Bazen iki taraflı vuruyor. Benim kız çok fena geceleri bile çalışıyor kime çekti bilmembabasına çekmediği kesin. benim eşim çok ağırdır. aynı ben olacakbu çocuk kurtlu naciye...
kuzum beğendiklerini al derim ben. geçenlerde butikbebede bir tane salopet beğenmiştim alayım mı almayayım mı derken sonradan da bitmiş krem rengiydi. keşke alsaydım diyorum.Sağol canım...
Evet oda erkek hissediyorum diyordu zaten:)
Bugün gideyim ozaman yakındanda bi göreyim.
Eşim daha vakit var alma diyor bana ama
Çok dua ettik eniştemize.
Sabah namazından sonra Yasin okudum Rabbim melekleriyle yardım göndersin canım...
Tabiki bu şekilde olman hisssetmen çok doğal.
Rabbim size güç versin keşke elimizden bişeyler gelse...
Dua ediyoruz canım
Amin canım Amin...
değildir canım benim bebiştir o. şimdi pozisyonu farklıdır o yüzden anlayamıyorsundur.İnşaallah yerleşme kanamasıdır Duygucum
Adetine kaç gün var.
Test yapsanmı kiiii ???
Oyyyt MAŞAALLAH paşaya MAŞAALLAH prensese....
Benim tembel oğlumda tıkkk yok arada sanki alt karnımda bir hareketlilik hissediyorum ama emşndeğilim...
Özlemcim diyorumki acaba ilk zamanlarda hisseetiğim hakkaten barsak hareketlerimiydiiii
Olmadığına eminin ama şimdilerde neden hissedemiyorum
Nadiren hissediyorum ama ozamanki gibi değil
Tatlım nerelerdesin ne yapıyorsunnn
Aişem Allah yardımcın olsunnn inan sensiz topiğin tadı yoook
Taydin kuzuuuuuuu ne yaptın gelen giden varmı ?
Tuibish sende bi göründün kaçtın sonraaa
Yusuf paşadan fırsat bulamadın heralde...
geleliiim doğum hikayemizeee
29 Haziran sabahı saat 6,45 de büyük bir heyecanla arabamıza atlayıp hastanenin yolunu tuttuk.
tabii araba full... hastane çantalarımız,portbebe,annem,kayınvalidem,arkadaşım eşim ve ben...
hastaneye gidince hemen yatış işlemlerimiz yapıldı ve odamıza çıktık.
tabii odada bir gülüşme,şakalaşma,heyecan ortamı var.
dr un saat 8 de gelicegi söylenince ben rahatladım tabii...
tırsaklardayım çünki
derken hemşireler gelip ameliyat önlüğü getirdilerhani dedim dr 8 de gelicek?
seni hazırlamamız lasım dediler. anammm dedim iş ciddiye bindi.
neyse ben ameliyat önlüğümü giydim,bonemi taktım oturdum yataga. eşim gelip seviyor yanaklarımı. korkma diyor.
derken hemşireler yine geldiler,damar yolu açıp serum taktılar. sora da sonda :26:
ve 10-15 dk daha bekledikten sonra sedye geldi
sedyeye yattım üzerime yeşil örtüler örttüler...
artık gidiyordum doğuma... o buz gibi odaya... ama bebegime kavuşmaya...
eşim elimden tuttu ameliyathaneye kadar. korkuyorum diyorum yaklarımı okşuyor dua ediyordu.
yolun sonuna geldik. be ameliyathaneye girdim eşim kapıda kalıp el salladı bana. gözler dolu dolu...
derken ameliyathaneye girdim 4-5 kişilik bir dr grubu beni bekliyor.
sezeryan şeklini sordular spinal dedim.
belimde iğnemi yaptılar ama acımadı. belimde ödem varmış.biraz zor ilacı enjekte ettiler ama be ' ooo daha çok acı çekicem bu ne ki' diye düşündüğüm için acıyı önemsemedim.
ayaklarına sıcaklık gelcek dediler. sol ayagımdan bir anda sıcaklık başladı. ameliyat masasına yatırdılar beni.
ama yok böyle bişey. ayaklarım ve göğsüme kadar alt kısım komple gittihis yok yani...
hissetmem dimi diyorum yok yok çok kolay geçicek dediler.
doktorum da gelmişti. elimi tutup teselli etti ve başlıyoruz dedi.
5 dk kadar muhabbetten sora hazırmısın? yusuf paşamız gelsinmi dedi.
gelsin dedim heyecanla bekliyordum.
ufak bir baskıdan sonra hoopp Yusufum u tepe taklak gösterdiler
ama nasıl ağlıyor kuzum. minicik ve bembeyaz.
kordonu bile duruyordu. kesmeden gösterdiler.
hemen kordonu kesip yeşil örtüye sardılar ve yaagıma değdirdiler.
ama çok farklı bir duyguydu. hemen sustu bebişim.
çok küçük bekliyordum maşallah tombik bir bebekti.
bebişi temizlemek için götürdüler.
başladı benim yusuf yusuf anlarım
yandaki dr lar benle sürekli muhabbet durumundalar.
ayy makyajını da yapmışsın,bakımlı anne vs
benim heycan katsayım arttı,hemen iğne yaptılar serum yerinden,
ama ben öğürmeye başladım.kendimi durduramıyordum. ilacın dozu fazla gelmiş bana kaldırdılar baş kısmımı.
sonra düzeldim şükür ama çok farklı hissediyordum. bir 10 dk kadar sonra kaçıncı katı dikiyorsunuz dedim.
daha 1 i yeni bitirdik demesilermiama harbiden sıkılmıştım artık gitmek istiyordum. bebişimi merak ediyordum.
uyuşuk olsamda elleriyle yaptıklarını ve dikişleri hissediyordum.
korkmuyordum artık ama bitsin diye dua ediyordum.
ameliyathanedeki muhabbeti duysanız ölürdünüz gülmekten
ayşekadın fasülye tarifinden tutun da diyet listelerine kadar
sonunda bitti ve üzerimi temizleyip sedyeye aldılar.
ameliyathanenin kapısında eşim bekliyordu beni. elimi tuttu iyimisin dedi. hemen gülümsedik. ben tabi çenesi düşük olarak ameliyathanede nam saldıgım için dr ha bire beni anlatıyordu eşime. gülüyorduk.
odaya giderken 'OĞLUMUZ ÇOK GÜZEL.GÖRMEN LAZIM' dedi...
heyecan ve merakla odamıza gittik.
oğluşumuzu getirdiler arkamızdan.
ben kenan gibi esmer beklerke bembeyaz pamuk gibi bir bebiş geldi.
ayy maşallah nasıl güzeldi o an.
hemen emzirdim uyudu kuzum.
6 saat sonra da ayaga kalktım. çok rahattı herşey hamd olsun.
gece yattık hastanede sabah da eve geldik.
bol bol sıvı tükettiğim ve komposto yediğim için hemen gazımı çıkarttım ve toparlandım...
Rabbim hepinize bukadar kolay ve keyifli bir doğum nasip etsin işallahhh
Biraz sonra başka bir profa gideceğiz görüşmeye.Eşim işyerine gitti işlerini toparlayıp devretmeye.Ağlamaktan helak olduk bu sefer.Artık rol yapacak,güçlü duracak mecalim de yok.Neresi olursa,kim olursa olsun ağlıyorum.Kendimi sıkamıyorum.Onu ikinci kez o soğuk ameliyathaneye göndermek ciğerimi yakıyor.Daha diğerinin kabuslarını bitirememiştim ben...
Dua edin bana.İnanın ona bile gücüm yok artık....
kuzum beğendiklerini al derim ben. geçenlerde butikbebede bir tane salopet beğenmiştim alayım mı almayayım mı derken sonradan da bitmiş krem rengiydi. keşke alsaydım diyorum.
yavaş yavaş beğendiklerini al. sonradan alışveriş bitmeyecek gibi oluyor.
değildir canım benim bebiştir o. şimdi pozisyonu farklıdır o yüzden anlayamıyorsundur.
birkaç haftaya kendini daha net hissettirecek zaten..
geldim canikom yemekteydim. mesai başladı buralardayım
Ayşenin eşi ne zaman girecek acaba ameliyata? bize haber verir herhalde..
Allahım şifa versin.. hayırlısıyla bunu da atlatırlar inşallah.
Öylemi dersin kuzummmm Sen benimle aynı fikirlere sahipsin beni rahatlatıyorsun Allah razı olsun.
O vakit kocacığım il eiş çıkışı gidiyoruz bakmayaaaaaaaaaa
Netten almak içim esinmez :)))
İnşaallah hisseetirir teyzesiii.
Benimde işler,m var kuzum gitmem lazım sonra konuşuruz öpüyorum siziii
İnşaallah yerleşme kanamasıdır Duygucum
Adetine kaç gün var.
Test yapsanmı kiiii ???
Oyyyt MAŞAALLAH paşaya MAŞAALLAH prensese....
Benim tembel oğlumda tıkkk yok arada sanki alt karnımda bir hareketlilik hissediyorum ama emşndeğilim...
Özlemcim diyorumki acaba ilk zamanlarda hisseetiğim hakkaten barsak hareketlerimiydiiii
Olmadığına eminin ama şimdilerde neden hissedemiyorum
Nadiren hissediyorum ama ozamanki gibi değil
Canım sana bir soru sormuştum ama okumadın heralde
Dedim kiiiiiii oğluşuna ne isim düşünüyorsunuzz ???
canimmm masallahhhh prensese. benim de bazen 2 yerden:) daha alt kisimda ama gecen gobek hizasindan epey ust sagdan geldi ..
yavaş yavaş büyüyor annesi. benim yemekten sonra sıkıntı yapmaya başladı.. rahim iyice yukarı doğru çıkıyor. nefes almakta güçlük çekiyorum çok yediğim zaman.. asıl sıkıntı son iki ay diyorlar. doğum kanalına girerse kaburgalara sağlam tekmeler atıyorlarmışş.
hayırlısı olsun canımcım. Hepsi geçecek nasılsa.
ayy canım benim gözünaydın oyy kıyamam daha minicicik.. Allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Arkadaşlar uçucam mutluluktan ya... Doktordan geliyorum herşey netleşti karından baktırdım düşük yaptığım için...Keseyi gördüm, içinde bebek de var kalbi bile atıyor...Şükürler olsun...Mercimek kadarmış yavrum evladım...Sat tarihimi de belirledi düşükten sonra 15 mayıs olarak... 6 hafta bitmiş, 7. hafataya girmişiz kızlar... İçimde bir fabrika durmadan çalışıyor...
Ayşeeeee unutma yaz beni yine listeye...
Insallah en az sorunla atlatiriz hepimiz canim. Hayirlisi.. Cok yememek lazim birden benim gobek de epey patlicak gibi oluo ozaman hele ki su icince:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?