Bol bebiş topiği

Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun ayşem. Dün camasirimda iki damla kahverengi leke vardı devamı yok. Söylemeye dilim varmıyor ama hayırlısı olsun.

canim benim nasilsin nasil gidiyor?
Çok şükür canım..Sen nasılsın?Ne yapıyor oğluşun?

Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun ayşem. Dün camasirimda iki damla kahverengi leke vardı devamı yok. Söylemeye dilim varmıyor ama hayırlısı olsun.

Yerleşme kanaması olabilir duygucum hadi inşallah hayırlısı olsun.

Çok şükür canım..Sen nasılsın?Ne yapıyor oğluşun?

Yerleşme kanaması olabilir duygucum hadi inşallah hayırlısı olsun.

Canim sagol cok sukur. Oglus sabah pit pitlarini yapti simdi dinleniyor:) Esas senin minis prenses nasil surekli tekme mi ben kafa ve ayaklari nerede biliyorum. Ondan ayakla tekme atinca biliyorum yani bilmesem el ayak daha ayirt edilmiyor:)

tubiloshh canimmm gozun aydin... allah anali babali saglikli sihatli can sagligiyla bir omur yasamayi nasip etsin bebegine.... darisi benim ve bebeis gozluyen tum annislere insallah....

Canim sagol cok sukur. Oglus sabah pit pitlarini yapti simdi dinleniyor:) Esas senin minis prenses nasil surekli tekme mi ben kafa ve ayaklari nerede biliyorum. Ondan ayakla tekme atinca biliyorum yani bilmesem el ayak daha ayirt edilmiyor:)

oy maşallah küçük adam.. yerim o pıtpıtları.. Ben de bilmiyorum kuzum kafa ve ayaklarını ayırt edemiyorum bazen yukardan bakınca karnımın bir tarafı toparlak duruyor daha yüksek. herhalde kafası orda diyorum ama tam ayırt edemiyorum heryerde vuruyor. Bazen iki taraflı vuruyor. Benim kız çok fena geceleri bile çalışıyor kime çekti bilmem babasına çekmediği kesin. benim eşim çok ağırdır. aynı ben olacakbu çocuk kurtlu naciye...

Sağol canım...
Evet oda erkek hissediyorum diyordu zaten:)
Bugün gideyim ozaman yakındanda bi göreyim.
Eşim daha vakit var alma diyor bana ama
Çok dua ettik eniştemize.
Sabah namazından sonra Yasin okudum Rabbim melekleriyle yardım göndersin canım...
Tabiki bu şekilde olman hisssetmen çok doğal.
Rabbim size güç versin keşke elimizden bişeyler gelse...
Dua ediyoruz canım
Dualarım seninle Ayşem. Allah yardımcınız olsun..
Bunu da atlatacaksınız inanıyorum..
Amin canım Amin...

İnşaallah yerleşme kanamasıdır Duygucum
Adetine kaç gün var.
Test yapsanmı kiiii ???

Oyyyt MAŞAALLAH paşaya MAŞAALLAH prensese....
Benim tembel oğlumda tıkkk yok arada sanki alt karnımda bir hareketlilik hissediyorum ama emşndeğilim...
Özlemcim diyorumki acaba ilk zamanlarda hisseetiğim hakkaten barsak hareketlerimiydiiii
Olmadığına eminin ama şimdilerde neden hissedemiyorum
Nadiren hissediyorum ama ozamanki gibi değil

Tatlım nerelerdesin ne yapıyorsunnn
Aişem Allah yardımcın olsunnn inan sensiz topiğin tadı yoook
Taydin kuzuuuuuuu ne yaptın gelen giden varmı ?
Tuibish sende bi göründün kaçtın sonraaa
Yusuf paşadan fırsat bulamadın heralde...

kuzum beğendiklerini al derim ben. geçenlerde butikbebede bir tane salopet beğenmiştim alayım mı almayayım mı derken sonradan da bitmiş krem rengiydi. keşke alsaydım diyorum.
yavaş yavaş beğendiklerini al. sonradan alışveriş bitmeyecek gibi oluyor.
değildir canım benim bebiştir o. şimdi pozisyonu farklıdır o yüzden anlayamıyorsundur.
birkaç haftaya kendini daha net hissettirecek zaten..

geldim canikom yemekteydim. mesai başladı buralardayım
Ayşenin eşi ne zaman girecek acaba ameliyata? bize haber verir herhalde..
Allahım şifa versin.. hayırlısıyla bunu da atlatırlar inşallah.

Vaaay süper doğum hikayesi... Dur ben de bi koşu doğurup geleyim bari, o kadar gaza geldim Oğluşun hayırlı uğurlu olsun canım benim... Darısı bekleyenlerin başına..

Ayşecim çok çok geçmiş olsun...Umarım çabucak sağlığına kavuşur...

Öylemi dersin kuzummmm Sen benimle aynı fikirlere sahipsin beni rahatlatıyorsun Allah razı olsun.
O vakit kocacığım il eiş çıkışı gidiyoruz bakmayaaaaaaaaaa
Netten almak içim esinmez :)))
İnşaallah hisseetirir teyzesiii.
Benimde işler,m var kuzum gitmem lazım sonra konuşuruz öpüyorum siziii

kolay gelsin canım..
ağırlaşınca çok daha zor oluyor kuzum dolaşmak. ben bir mağazaya girip çıktım mı ben de pil bitiyor...
hevesini kırmasın abimiz.. içinden gelmişken çıkın alın..ne var ki bunda.. nasılsa alınacak..yarın bir gün doğduğunda ne giydirsem diye düşünmeyelim dimi? tamam hediye de gelecek ama bunlar başka annesi babası almış olacak...

Adetim 43 çekiyor ikidir 14 gün var daha ama bakalim hayırlısı bekleyim biraz

canimmm masallahhhh prensese. benim de bazen 2 yerden:) daha alt kisimda ama gecen gobek hizasindan epey ust sagdan geldi ..

yavaş yavaş büyüyor annesi. benim yemekten sonra sıkıntı yapmaya başladı.. rahim iyice yukarı doğru çıkıyor. nefes almakta güçlük çekiyorum çok yediğim zaman.. asıl sıkıntı son iki ay diyorlar. doğum kanalına girerse kaburgalara sağlam tekmeler atıyorlarmışş.
hayırlısı olsun canımcım. Hepsi geçecek nasılsa.

Arkadaşlar uçucam mutluluktan ya... Doktordan geliyorum herşey netleşti karından baktırdım düşük yaptığım için...Keseyi gördüm, içinde bebek de var kalbi bile atıyor...Şükürler olsun...Mercimek kadarmış yavrum evladım...Sat tarihimi de belirledi düşükten sonra 15 mayıs olarak... 6 hafta bitmiş, 7. hafataya girmişiz kızlar... İçimde bir fabrika durmadan çalışıyor...
Ayşeeeee unutma yaz beni yine listeye...

Insallah en az sorunla atlatiriz hepimiz canim. Hayirlisi.. Cok yememek lazim birden benim gobek de epey patlicak gibi oluo ozaman hele ki su icince:)

ayy canım benim gözünaydın oyy kıyamam daha minicicik.. Allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Insallah en az sorunla atlatiriz hepimiz canim. Hayirlisi.. Cok yememek lazim birden benim gobek de epey patlicak gibi oluo ozaman hele ki su icince:)

inşallah canım..
kuzum şu son 2 haftada benim göbek de iyice büyümeye başladı. hep diyorlardı asıl 6.aydan sonra büyüyor diye doğruymuş. önceden pek belli olmuyordu. şimdi top gibi önümde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…