- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.521
Arkadaşlar uçucam mutluluktan ya... Doktordan geliyorum herşey netleşti karından baktırdım düşük yaptığım için...Keseyi gördüm, içinde bebek de var kalbi bile atıyor...Şükürler olsun...Mercimek kadarmış yavrum evladım...Sat tarihimi de belirledi düşükten sonra 15 mayıs olarak... 6 hafta bitmiş, 7. hafataya girmişiz kızlar... İçimde bir fabrika durmadan çalışıyor...
Ayşeeeee unutma yaz beni yine listeye...
Ben anlamadım zaten neden çok erken diyorki alamk içinnnkolay gelsin canım..
ağırlaşınca çok daha zor oluyor kuzum dolaşmak. ben bir mağazaya girip çıktım mı ben de pil bitiyor...
hevesini kırmasın abimiz.. içinden gelmişken çıkın alın..ne var ki bunda.. nasılsa alınacak..yarın bir gün doğduğunda ne giydirsem diye düşünmeyelim dimi? tamam hediye de gelecek ama bunlar başka annesi babası almış olacak...
Canım ozman yerleşme kanamasından ziyade yumurtan çatladığı içinde leke görebilirsin.Adetim 43 çekiyor ikidir 14 gün var daha ama bakalim hayırlısı bekleyim biraz
Anlamı güzel isimler Maşaallah.canim gozden kacmis sanirim:)
Biz Kaan, Umut, Baris isimlerini seviyoruz canim bundan biri gibi
Benim paşa ne zaman hisseetirecek kendinicanimmm masallahhhh prensese. benim de bazen 2 yerden:) daha alt kisimda ama gecen gobek hizasindan epey ust sagdan geldi ..
Maşaallah canim ne güzellllArkadaşlar uçucam mutluluktan ya... Doktordan geliyorum herşey netleşti karından baktırdım düşük yaptığım için...Keseyi gördüm, içinde bebek de var kalbi bile atıyor...Şükürler olsun...Mercimek kadarmış yavrum evladım...Sat tarihimi de belirledi düşükten sonra 15 mayıs olarak... 6 hafta bitmiş, 7. hafataya girmişiz kızlar... İçimde bir fabrika durmadan çalışıyor...
Dimi kuzum ya hic birakmamislar mi? Ayip etmisler..Canım beğendiğim zıbın takımada hastane çıkışıda tükenmişşş
Millete bak ya insan KARAPİSSO için birer takım bırakmazmı yaaaaaaaaaaaaaa
Ben anlamadım zaten neden çok erken diyorki alamk içinnn
Dün isim konusunuda açtım yine kapattı artık dedimki sen bu çocuğu kucağımıza alacağımıza inanmıyormusun...
İnşaallah netten alacağım canım hayırlısı...
Canım ozman yerleşme kanamasından ziyade yumurtan çatladığı içinde leke görebilirsin.
Günlerini değerlendir bence.
Bebiş varsa bile zarar görmez merak etmeeee
Blki ikiz tutar ne dersin
Anlamı güzel isimler Maşaallah.
Bende Allah dostlarından birinin ismi olsun istiyorum
Benim paşa ne zaman hisseetirecek kendini
Sıkıldım beklemekteeeeeeeeeeeeeeeennn
Maşaallah canim ne güzellll
Darısı isteyen herkese olsun...
Sağlıkla kucağımız alalım
Dimi kuzum ya hic birakmamislar mi? Ayip etmisler..
Ben de boyle bitince sonra uzuluyorum keske alsaydim diyorum.
Bosver canim sen istedikllerine bak internetten. Yavas yavas arastir liste yap. Neler almak gerekli. Hangi sitede ne kadar?nasilsa alinacak. Riskli donemi atlattiniz dusme ihtimali yok artik. Hayirlisiyla saglikla gelsin insallah zeytin pasa
A
Aminnn canım..
İnan okurken boğazıma birşeyler düğümlendi. İşyerinde olmasam tutmazdım salıverirdim muslukları.
Bol sıvı ve komposto bunu da not alayım..
Ne kadar kolay olmuş herşey.Tabi sen kötü ayrıntılara girmiyorsundur.
İnşallah büyüyüşü de doğumu kadar kolay olur.
ayy tubişim yazını okurken inan senden bi farkım yoktu bi gerildim bi sevindim tuhaf oldum yaaaa:)))
o günleri görmeyi nasip etsin bizlerede rabbim...
oyy okurken salya sümük oldum birden.. rabbim sizi hiç ayırmasın birbirinizden.. adı gibi güzel bi bebek demek ki yusuf paşa.. kendi gibi bahtı da güzel olsun inşallah..
Tubilosh maşallah yavruna da sana da darısı başıma inşallah sırada ben varım. Okuyunca korkularım depreşti çok korkuyorum ya... Bir uyusam bebiş doğunca uyansam ne güzel olur benim genel anestezi olacak en son 2010 da dış gebelik ameliyatında aynı yeri kestiler tam 8 saat felçli gibi olmuştum. Ertesi gün ayağa kalkmıştım ama o gün çok kötüydü benim için. Bir de şu SONDA en çok ondan tırsıyorum Dr la konuşup taktırtmıycam bu sefer bananeeeeee
Ay MAŞAALLAH Tubishim ne güzel darısı başımıza...
Rabbim dedi bi kara oğlan verdim bari buda beyaz olsun iki tadıda tatmanı isteditekrar hayırlı olsun...
Rabbim analı babalı büyütsün bu arada benimde oğlum olacakmışşş
İnşaallah 2 hafta sonra değişmazse tabiiiiii
Kuzum Maşaallah sanaaaaaaaaa...
Ama bişey söyliyimmi Rabbim kuluna bir iş verdimi yardımda ediyor sana o sakinliği dinginliği veren Rabbime binlerce kere hamdu senalar olsun...
Doğum hikayeni keyifle okudum
İnşaallah bizlerinde haşkeyesi sağlıkla keyifle geçer ve yazarız...
Selametle canımmm...
canım tekrardan hayırlı olsun öyle güzel anlatmışsın göz yaşları içinde okudum allahıma dua ettim bana da bu güzel duyguyu yaşatsın rabbim hiç kimseyi evlat yokluğu hasreti ile sınamasın
tubiloshh canimmm gozun aydin... allah anali babali saglikli sihatli can sagligiyla bir omur yasamayi nasip etsin bebegine.... darisi benim ve bebeis gozluyen tum annislere insallah....
Tatlım nerelerdesin ne yapıyorsunnn
Aişem Allah yardımcın olsunnn inan sensiz topiğin tadı yoook
Taydin kuzuuuuuuu ne yaptın gelen giden varmı ?
Tuibish sende bi göründün kaçtın sonraaa
Yusuf paşadan fırsat bulamadın heralde...
Vaaay süper doğum hikayesi... Dur ben de bi koşu doğurup geleyim bari, o kadar gaza geldimOğluşun hayırlı uğurlu olsun canım benim... Darısı bekleyenlerin başına..
Arkadaşlar uçucam mutluluktan ya... Doktordan geliyorum herşey netleşti karından baktırdım düşük yaptığım için...Keseyi gördüm, içinde bebek de var kalbi bile atıyor...Şükürler olsun...Mercimek kadarmış yavrum evladım...Sat tarihimi de belirledi düşükten sonra 15 mayıs olarak... 6 hafta bitmiş, 7. hafataya girmişiz kızlar... İçimde bir fabrika durmadan çalışıyor...
Amin canımm inşaallah ogünleride görürüz hep birlikteeehepinize çok teşekkür ederim kızlar...
inşallah sizlerin de keyifli ve sorunsuz doğum hikayeleriizi okuruz hep beraber
ayyy kuzum benim hayırlı olsunn...
sag salim kucagınıza almak da nasip olur inşallah...
AYŞEMMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
İNNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE GELİRSİN...
Kuzum canımmm nasılsınnn ne var ne yok inan yeriniz belli edyor Aişede yok kaç gündür.
Emzikli hatunsun duan kabul olur Aişenin eşine bizlere dua etmeyi ihmal etme
hepinize çok teşekkür ederim kızlar...
inşallah sizlerin de keyifli ve sorunsuz doğum hikayeleriizi okuruz hep beraber
ayyy kuzum benim hayırlı olsunn...
sag salim kucagınıza almak da nasip olur inşallah...
AYŞEMMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
İNNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE GELİRSİN...
MAŞAALLAH canım. Aminn cümlemize sağlıkla doğuralımmm Minnaklarımızıooo karapissommmm erkek anasıııı
nasılsın kuzum?
biz çokkk iyiyiz hamd olsun.
bebişim hızla değişmeye ve büyümeye devam ediyor.
her yarım saat bir saatte emzirmeme ragmen bebişimin rengi hafif sarı oldu.
kenan da sarılık olmuştu.
demekki her bebekte görülüyor.
sık emzirmeye devam ediyorum.
o bize maviş maviş baktıkça hala şaşkınlıkla izliyoruz.
ailede renkli gözlü olmadıgı için...
hamd olsun Rabbime bu günleri de gördük.
darısı başınıza inşallah.
agrılarım çok azaldı. sadece yataga yatıp kalkarken az agrıyor okadar.
ve süt ineği kıvamına gelmiş durumdayım.
aynaya bakınca gözlerime inanamıyorum
bebiş büyüyüp daha güçlü emmeye başlayınca düzeliyor ama
Rabbim şifalar nasip eylesin Ayşenin eşine inşallah...
hayırlı haberlerini almamızı nasip eylesin RAbbimm
Biraz sonra başka bir profa gideceğiz görüşmeye.Eşim işyerine gitti işlerini toparlayıp devretmeye.Ağlamaktan helak olduk bu sefer.Artık rol yapacak,güçlü duracak mecalim de yok.Neresi olursa,kim olursa olsun ağlıyorum.Kendimi sıkamıyorum.Onu ikinci kez o soğuk ameliyathaneye göndermek ciğerimi yakıyor.Daha diğerinin kabuslarını bitirememiştim ben...
Dua edin bana.İnanın ona bile gücüm yok artık....
Tatlım nerelerdesin ne yapıyorsunnn
Aişem Allah yardımcın olsunnn inan sensiz topiğin tadı yoook
Taydin kuzuuuuuuu ne yaptın gelen giden varmı ?
Tuibish sende bi göründün kaçtın sonraaa
Yusuf paşadan fırsat bulamadın heralde...
Ben anlamadım zaten neden çok erken diyorki alamk içinnn
Dün isim konusunuda açtım yine kapattı artık dedimki sen bu çocuğu kucağımıza alacağımıza inanmıyormusun...
İnşaallah netten alacağım canım hayırlısı...
Canım ozman yerleşme kanamasından ziyade yumurtan çatladığı içinde leke görebilirsin.
Günlerini değerlendir bence.
Bebiş varsa bile zarar görmez merak etmeeee
Blki ikiz tutar ne dersin
Anlamı güzel isimler Maşaallah.
Bende Allah dostlarından birinin ismi olsun istiyorum
Benim paşa ne zaman hisseetirecek kendini
Sıkıldım beklemekteeeeeeeeeeeeeeeennn
Maşaallah canim ne güzellll
Darısı isteyen herkese olsun...
Sağlıkla kucağımız alalım
hadi beni de yazın listeye
bat 28 temmuz...
Allah damlatıyor kuzummm demekki olacakkk İnşaallah tutaaaarrrrrrrAğzından bal damlıyor inş ikiz tutar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?