Bol bebiş topiği

:)))) Güzel haberler yoldaaaaa

Yok kız kötü değil.0,50ml su alıyorsun.Eczaneden 50 gr glukoz alıyorsun(tabi benim drum 50ml demişti bazıları 100ml diyorlarmış)Tozu suya döküp 5 dk sallıyorsun,eriyor şeker.Sonra da içiyorsun 10 dk içinde.Tam 50 dk sonra da kan veriyorsun.Önce aç karnına alıyorlar kanı.Sonra şekerli suyu içiyorsun.Ben poğaça aldım elime.Suyu içer içmez poğaçayı yedim kusmayım diye.Fazla da yememen lazımmış şeker çok çıkmasın diye.1 poğaça bi çay içtim verdim kanımı.İnşallah seninki de normal çıkacak

ay yok içime kurt düştü benim ben gidiom eczaneden başka test almaya bakim onuda yapim ne çıkıcak
Bekliyoruuuuzzzzzz

Insallah canim. Fazla tatli yememeye calisiyorum dondurmaya dayanamiyorum iste.
Ictikten sonra az da olsa birseyler yiyebilirim yani. Ben de oyle yapayim birkac lokma birseyler yutayim.
Parmaktan alsa bari kani. Damardan mi aliyorlar?
Ya ben doguma giderken ne halt edecem bilmem. Bir igneden bu kadar korkuyorum dogumda heryeri delecekler kesecekler oy anam oyyyyy...
Rabbim hepimize kolay dogum nasip etsin.

Son 2 ayda o kadar sıkıntı çekiyorsunki doğuma hazır oluyorsun bence.Bi an önce bitse de kucağıma alsam diye korkuların bitiyor.Aklıma böyle bi fikir geldi benim Züğürt tesellisimi bilmiyorum ama 35.haftadan sonra herkesin dilinde bi an önce bitse de doğursam oluyor.Rabbim hazırlıyor bizi doğuma.Merak etme sen.Hepsi geçer.

Insallah canim.
Aysem bebisleri dogururuz da ikinciye niyetlenir miyiz acaba? Yine burda test heyecanlari asar miyiz acaba...ne heyecandi ama ya. Cinsiyet heyecani ayri..
Saka maka bitiyor iste az kaldi. Bugunleri ozler miyiz acaba ...

Insallah canim.
Aysem bebisleri dogururuz da ikinciye niyetlenir miyiz acaba? Yine burda test heyecanlari asar miyiz acaba...ne heyecandi ama ya. Cinsiyet heyecani ayri..
Saka maka bitiyor iste az kaldi. Bugunleri ozler miyiz acaba ...

Bu hamilelik öyle acı anılar bıraktıki bende özleyeceğimi sanmıyorum.
Cinsiyet telaşındayken eşimin hastalığını öğrendik.Alışveriş koşturmacası yaşamaya başlamadan bebeğimin beyninde su toplaması var sandık.Geçti herşey derken 2.ameliyat çıktı.Onu erteledik demeye dilim varmıyor artık Hepsi geçti çok şükür diyemiyorum.Yaşayacağım ağrılar,sızılar,uykusuz geceler,doğum bile inan korkutmuyor artık.Başka bi sorun daha çıkarmı diye düşünmekten kendimi alamıyorum.Çok şükür rahat bi hamileliğim vardı da bi de onunla uğraşmadım diyorum.Benim tesellim bu 7 aydır....

Allah beterinden korusun canim. Hamilelegin rahat gecti ama.
Bundan sonra insallah hersey guzel olacak. Hersey Allahtan canim. Cok sukur ki tedavisi var ilaclarini kullaninca insallah ameliyata gerek kalmayacak..

Bu arada tubis hic ugramadi. Yusuf pasa iyidir insallah. Biraz sariligi var demisti. Bu sariliktan ben de korkuyorum. Sık emzirmek disinda acaba baskane yapmak lazim...

İnşallah canım.İnşallah son bulmuştur sıkıntılarımız...
Benimde dün akşam aklıma geldi.Annesi de gitti ya misafir,Yusuf,Kenan derken zor yetişiyordur.İlk fırsatta gelir eminim

Sarılık genelde olan bişey.O yüzden sıkıntı etme.Normal bi durum yani.Anormal bi durum olsa korkar insan ama çoğu bebekte oluyormuş.

Evet canim olabilir. Arkadasin kizinin da gecmeyince hastaneye yatirdilar ışıktedavisi icin. Insallah o kadar olmaz cabucak atlatiriz.

ayyy sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yaaa bu farklı bi test gene 5 dk içinde çookk ince bi çizgi çıktı noluyo şimdi

kızzzzzz hamilesinnn sennnnnn

Oyy canımm o çizgi 5 dk içinde çıkıyor demekki yanlış değil..

İnşallah kan testinde güzel çıkarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…