- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.821
ay yok içime kurt düştü benim ben gidiom eczaneden başka test almaya bakim onuda yapim ne çıkıcak
:)))) Güzel haberler yoldaaaaadegilsemde artık ayşem yuh dicem kendime beklemeden çizgi çıkıyo yaptıgım testide arastırdım bi arkadaş bozukmu bu test ya hep tek çizgi çıkıyo yazmış çok güldüm :) allahım inş vardır yaaa dr a 28 inde gittim varsada çok yeni demişti mantıklı düşününce şimdi silik çıkması normal kesin geç döllenmedir varsada
Yok kız kötü değil.0,50ml su alıyorsun.Eczaneden 50 gr glukoz alıyorsun(tabi benim drum 50ml demişti bazıları 100ml diyorlarmış)Tozu suya döküp 5 dk sallıyorsun,eriyor şeker.Sonra da içiyorsun 10 dk içinde.Tam 50 dk sonra da kan veriyorsun.Önce aç karnına alıyorlar kanı.Sonra şekerli suyu içiyorsun.Ben poğaça aldım elime.Suyu içer içmez poğaçayı yedim kusmayım diye.Fazla da yememen lazımmış şeker çok çıkmasın diye.1 poğaça bi çay içtim verdim kanımı.İnşallah seninki de normal çıkacak28.haftadan sonra 15 gundebir cagirmadi mi doktorun? Son ay da her hafta cagirir herhalde.. epey asindiracagiz daha doktorun kapisini..
Pzt gidersin canim. Haftaya da ben seker taramasina gidiyorum. Icirdikleri sivinin tadi cok mu kotu? Kusmayalim bir de oralarda. Ac ac nasil icecegim.
ay yok içime kurt düştü benim ben gidiom eczaneden başka test almaya bakim onuda yapim ne çıkıcak
:)))) Güzel haberler yoldaaaaa
Yok kız kötü değil.0,50ml su alıyorsun.Eczaneden 50 gr glukoz alıyorsun(tabi benim drum 50ml demişti bazıları 100ml diyorlarmış)Tozu suya döküp 5 dk sallıyorsun,eriyor şeker.Sonra da içiyorsun 10 dk içinde.Tam 50 dk sonra da kan veriyorsun.Önce aç karnına alıyorlar kanı.Sonra şekerli suyu içiyorsun.Ben poğaça aldım elime.Suyu içer içmez poğaçayı yedim kusmayım diye.Fazla da yememen lazımmış şeker çok çıkmasın diye.1 poğaça bi çay içtim verdim kanımı.İnşallah seninki de normal çıkacak
Bekliyoruuuuzzzzzz
Insallah canim. Fazla tatli yememeye calisiyorum dondurmaya dayanamiyorum iste.
Ictikten sonra az da olsa birseyler yiyebilirim yani. Ben de oyle yapayim birkac lokma birseyler yutayim.
Parmaktan alsa bari kani. Damardan mi aliyorlar?
Ya ben doguma giderken ne halt edecem bilmem. Bir igneden bu kadar korkuyorum dogumda heryeri delecekler kesecekler oy anam oyyyyy...
Rabbim hepimize kolay dogum nasip etsin.
Son 2 ayda o kadar sıkıntı çekiyorsunki doğuma hazır oluyorsun bence.Bi an önce bitse de kucağıma alsam diye korkuların bitiyor.Aklıma böyle bi fikir geldi benimZüğürt tesellisimi bilmiyorum ama 35.haftadan sonra herkesin dilinde bi an önce bitse de doğursam oluyor.Rabbim hazırlıyor bizi doğuma.Merak etme sen.Hepsi geçer.
Insallah canim.
Aysem bebisleri dogururuz da ikinciye niyetlenir miyiz acaba? Yine burda test heyecanlari asar miyiz acaba...ne heyecandi ama ya. Cinsiyet heyecani ayri..
Saka maka bitiyor iste az kaldi. Bugunleri ozler miyiz acaba...
Bu hamilelik öyle acı anılar bıraktıki bende özleyeceğimi sanmıyorum.
Cinsiyet telaşındayken eşimin hastalığını öğrendik.Alışveriş koşturmacası yaşamaya başlamadan bebeğimin beyninde su toplaması var sandık.Geçti herşey derken 2.ameliyat çıktı.Onu erteledik demeye dilim varmıyor artıkHepsi geçti çok şükür diyemiyorum.Yaşayacağım ağrılar,sızılar,uykusuz geceler,doğum bile inan korkutmuyor artık.Başka bi sorun daha çıkarmı diye düşünmekten kendimi alamıyorum.Çok şükür rahat bi hamileliğim vardı da bi de onunla uğraşmadım diyorum.Benim tesellim bu 7 aydır....
Allah beterinden korusun canim. Hamilelegin rahat gecti ama.
Bundan sonra insallah hersey guzel olacak. Hersey Allahtan canim. Cok sukur ki tedavisi var ilaclarini kullaninca insallah ameliyata gerek kalmayacak..
Bu arada tubis hic ugramadi. Yusuf pasa iyidir insallah. Biraz sariligi var demisti. Bu sariliktan ben de korkuyorum. Sık emzirmek disinda acaba baskane yapmak lazim...
İnşallah canım.İnşallah son bulmuştur sıkıntılarımız...
Benimde dün akşam aklıma geldi.Annesi de gitti ya misafir,Yusuf,Kenan derken zor yetişiyordur.İlk fırsatta gelir eminim
Sarılık genelde olan bişey.O yüzden sıkıntı etme.Normal bi durum yani.Anormal bi durum olsa korkar insan ama çoğu bebekte oluyormuş.
ayyy sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yaaa bu farklı bi test gene 5 dk içinde çookk ince bi çizgi çıktı noluyo şimdi
Kıııız hadi kan ver yaaaa
Yeni tutunuyor annesine minişimiz
ayyy hadi inş yaaa sbaha idrarı deil onunda etkisi vardır heralde okadar silik çıkmasında pazartesi gdiyorum hemen
Yeni hamişşşş
İnşallah ptesi halayınızı çekeriz:124::124::124:
ayyy inş yaaaa üzülmek istemiyorum artık inş buseferde hüsrabla sonuçlanmaz
Eki Görüntüle 749821 Eki Görüntüle 749822 evett ben baştan başlim anlatmaya normalde nisanda 23 ünde adet gördüm mayıs 28 inde yani 5 gün atlayarak şimdiyse daha olmadım yani bugün adetimi geçeli 3 günoluyo 5 gün atlayarak hesaplayınca ve 5 inde ve 6 sında yani bugün yaptıgım testler ikiside silik ama beklemedim bu ilk 5 dk çıkan sonuç ama ben bugün düne göre daha net çıkar die beklerken aynı çıktı ama şuda var sabah namaza kalkınca tuvalete gittim yani 4 5 saat geçmiş oldu idrarımı yaptıktan sonra bu arada 28 inde dr gittigimde muayene ve utlrason aşşadan dediki rahmin çok kalınlaşmış ya adetin çok yakın yada çok yeni hamilesin bende aylardır hüsran yaşadıgım için pek varmış gibi hissetmedim bide eve geldigimde ceviz kadar pembe akıntımgelmişti heh adet oldum dedim gerisi gelmedi sizce varmıddırki
ayyy sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yaaa bu farklı bi test gene 5 dk içinde çookk ince bi çizgi çıktı noluyo şimdi
kızzzzzz hamilesinnn sennnnnn
Oyy canımm o çizgi 5 dk içinde çıkıyor demekki yanlış değil..
İnşallah kan testinde güzel çıkarrrr
ayyyy inş yaaa hepiniizin agzı bal yesin inş ama benm karnım agriyo ya sizdede oldumu böle her an hastalancakmışım gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?