Bol bebiş topiği

Kızlaaar hiç sormayın.Neler yaşadım 1 saattir.
Az önce yemekten sonra kürdanla diş temizledim.İki dişin arasında kırıldı kürdan.Parçası ete saplandı.Uğraştıkça görünmez oldu.Diş etlerim morardı,yarım saat uğraştım çıkaramadım.Konuşamayacak hale geldim.Hemen yakındaki diş polikliniğine koştum.Dr çıkardı ama ne acıydı o.Bu kadar zorlamayın dedi bi de üstüne.Sanki bilerek yaptım salak
Hala zonkluyor.Ağrıkesici içtim.Durup dururken neler oldu yaa

ay canımmm çok geçmiş olsun durup dururken insanı buluyo işte

Canim ya gecmis olsun.
Ben de uyuyakalmisim. Tansiyonum dusuyor esim olctu 10a 5. Fark ediyorum ama. Yatmistim biraz uyumusum. Simdi de eski gunlerdeki gibi tuzlu cubuk yiycem. Tarih tekerrur ediyor.. Zira hala 9a 5. Su da iciyorum ama ah bu sipalar...amma edebiyat yaptim ha

Tuzu çok yiyemezsen çok şekerli açık çay da çabuk yükseltir.Yada şerbet.Ben çok çektim düşük tansiyondan.Allah'tan hamilelikte çok düşmedi.Bundan sonra da düşmez umarım:18:

Tuzu çok yiyemezsen çok şekerli açık çay da çabuk yükseltir.Yada şerbet.Ben çok çektim düşük tansiyondan.Allah'tan hamilelikte çok düşmedi.Bundan sonra da düşmez umarım:18:

Aa cidden mi onu da deneyeyim canim. Doktora gidince korkudan yuksek cikiyor ewde bayginlk gecirecem dusmesinden.. ise bak ya.. kocam hemsirre gibi oldu basimda habire tansiyon olcuyor hemsiranim kac cikti
Ewde kaldim diye boyle oldu iste. Alisveris yapsaydim dusmezdi
Neyse kocis markete diye cikaracak artik onunla idare edeyim hem biraz hava almak iyi gelir. Ama once bu yogurt yenecek ....

Allah iyiliğini versin emi? Hiç güleceğim yoktu.Alışveriş yapamayınca tansiyon düşeni de hiç görmemiştim.Kızın da sana çekerse acırım o adama ben Çıldıracak ekstreleri ve faturaları gördükçe garibim.

adami artik bakirkoyden toplariz
Yok canim bizi ewde keseler ayri. Kredi kartimi kendim oduyorum ama ewin yuku onda tabi. Cocugun buyuk esyalarini paylastik. Birini o alacak birini ben. digerleri benim ekstralar

Gerci onun da benden asagi kalir yani yok. Birtaneyle cikmaz ki magazadan birkac tane alir...
Ya bakma Aysem sen bize. Bizim aile manyak. Ufakliginda akilli olacagini sanmiyorum

Bizde keseler bir.Ortak hesaptan ödenir herşey.Ben pek girmem aylık hesaplara.O tutar hesabı.Bi evde iki muhasebeci olunca zor
O zaman kızınız sizin tam tersiniz olur.Bu nerden çıktı böyle dedirtir ya bazı huyları o cinsten.Şaşırmayın yani öyle olursa

ayyyy inş yaaa hepiniizin agzı bal yesin inş ama benm karnım agriyo ya sizdede oldumu böle her an hastalancakmışım gibi hissediyorum

Benimde ilk zamanlar çok karnım ve kasıklarım ağırmıştı. Normal bunlar. Bariz çizgiler çıkmış canım. Hayırlısı Allah tan.

Ayşecim Geçmiş olsun. görünmez kaza bu olsa gerek. Ayy bi an düşündümde çok kötü oldurdum dişetime kürdan saplansa.

Neyse ki büyük bir sorunun yok.

kızlar şimdi size bir soru geliyor benden

Benim üzerimde bir iş yeri var. Bağkurum yatıyor. Ve internette araştırdım bağkurlu kadınlarada devlet doğum parası veriyormuş. 1.750 TL alanlar var.

doğumun 32.ci haftası rapor almam gerekiyor birde doğumdan sonra..

Aslında çok karışık bilen biri var mı acaba ? Muhasebecime ayrıyeten sorucam ama ilk önce size bu sorular. Ayşecim özellikle senden muhasebeci olduğundan bir fikrin var mı ?

Olabilir valla cnm. Eee si ikinizde muhasebecisiniz. Isi bilenler tabi. Biz Allaha emanet gidiyoruz iste..benim kocam karistirmiyor beni odemelere. Kayinvalidem de var ya alt katta herhalde ondan. Gurur yapiyor.

Benim kocam terazi burcu dis gorunusune cok bakar. Benden cok kiyaferti vardir valla. Bu gelen de terazi tam tersi olup batirmasin bizi ya da cok cimri bir cocuk. Kayinvalidem cimridir bak ona cekebilir bizim evde bir o akilli. Cekerse azicik akli basinda olur iyi olur dafazla da olursa yandik.

Ssk-bağkur-emeklisandığı birleştiği için fark yok İncicim.
Doğumdan önce 8,doğumdan sonra 8 hafta hakkın var.Bunu 12+12 yapmak üzereler.Eğer sıkıntın yoksa son 3 haftaya kadar çalışabilirsin.Bunun tek şartı 32.haftadan sonra doktorunun çalışabilir raporu vermesi.Son 3 hafta mecbursun ayrılmaya.Tabi işyeri sana ait olduğu için sorun olmaz çalışırsanda.Doğumöncesi çalıştığın haftaları doğum sonrasına aktarabilirsin.Yani 3 haftayı doğumdan önce kullandıysan doğumdan sonra 8+5 hafta hakkın oluyor.Her durumda toplam 16 haftalık paranı devletten alabilirsin.İnşallah o zamana kadar 6 aya çıkarırlar da bizde daha fazla yararlanırız bu durumdan.Sonra da işten çıkarılırsan "işsizlik maaşı" alabiliyorsun.Raporlu olduğunda 3/1 kesinti yaparlar.1000 maaş alıyorsan 666 alacaksın.

İşsizlik maaşı için ise şart şu:Eğer işten çıkarıldığınız tarih içinde 3 yıl geriye dönük olarak 600 gün sigorta primi ödemişseniz 6 ay, 3 yıl geriye dönük 900 gün prim ödemişseniz 8 ay, 3 yıl geriye dönük 1080 gün prim ödemişseniz 10 ay işsizlik maaşından faydalanabiliyorsunuz. Alacağınız ücret ise son 120 günün brüt ücretinin yüzde 40′ı kadar işsizlik maaşı almaya hak kazanıyorsunuz.600(20 ay)-900(30 ay)-1080(36 ay) gün kesintisiz olmak zorunda.

Sizin huylar baya karışıkmış yahu
Eşim de ben de yenmesi,alınması,harcanması gerekiyorsa harcarız.Lüks derdimiz yok,keyif derdimiz çok ama Yeme,içme,giyme,eşya,eğlenmeye su gibi para harcamasak da içimizde ukde olarak da kalmaz çok şey.Araştırıp almak huyu bende çok baskın.Eşim de kafasına yatan ilk uygun şeyi alır geçer.Çok işe yarıyor bu pratikliği
Cimri olmasını istemem çocuğumun.Harcanması gereken yerde kaçarsa iyi bir ceza yer benden Allah esirgesin öyle de olmasın.Eşimin pratikliğini,benim de tedbirliliğimi alsın.Ama çok fazla huy almasın benden.Araştırmaktan hayatı ıskalamasın ben gibi

Hımm sizin durum farklıymış canım.
Evet arkadaşım eş durumundan gidecekti
Seyyide canım inan daha dün akşam aklıma geldin dua ettim sana.
Dedim bu hatunun rahimi kalınlaşmıştı inş bebişidir diyeeeee
Maşaallah kesin gebesin benimde adete 3 gün kala yaptığım test böyleydi gittikçe koyulaştı
Bencede bekle p.tesiye değerlerin yükseldikçe yükselsin kuzuummmm
Canım o kabızlığı hiç deme yaaaaaaaaaa
Rezil oldum elinden yaaa allahım şifamızı versinnn..
Herşey gönlünce olsun tatlımmm
şimdi okudum bi arkadaşında benim gibi olmuş soraki günlerde koyulaşmış ya hiç olmasa çizgi soradan çıksa ümitlenmicem inan hemen çıkıyo 5 dk içinde inş vardır yaaaa
Gebesin datlımm hiçstres yapma kendine dikkat et
ayyy sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yaaa bu farklı bi test gene 5 dk içinde çookk ince bi çizgi çıktı noluyo şimdi
Tebriklerrrr

Ayy canım geçmiş olsunnn
Hakkaten zor bi durum yaşamışsınn
Neyse inşaallah şimdi iyisindir

Kızlar nasılsınız.
Aişem benim bebişim arad pıtpıt yapıyor ne zamana kadar netleşecek hareketleri.
Konuşurken karşılık veriyor meleğimmm pıtpıt
Yerimm onu ben. Maşaallah...
Bde bugün lcw çok tatlı 4 tane badi aldım bebişime..
Kız derse gider değişirimmm gerçi bi takım orta renk yeşil mavi.
Her neyse fotosunu eklerim inş.
Eşimle aram bozuk ona en büyük cezayı vermem lazım bana fikir verin..
ayıptır demesi param yok alışverişe gideceğim iki kuruş verene kadar deli etti.
Nakit yoktu kartı verdi verirkende tembihliyor çok harcama.
Sanki huyumu bilmiyor.
İşin kötü tarafı ne biliyormusunuz benim paramı bana vermemesiiiii.
Annemden kalan evin kirası ayda 450 tl.
Ben o paradan hususi şahsıma asla harcama yapmam.
Hep ev için harcarım ki parayı eşimin hesabına yatırıyor kiracı.
Ben akılsızım acilen kendime banka hesabı açacağım.
Böyle olmuyor.
Haksızmıyım allah aşkına bişey diyin bana.
Ne bu benim çekyiğim yaaaaaaa.
Evlendiğimden beri cebim hep boşşşş yeter artıkkk

Ayy canım geçmiş olsunnn
Hakkaten zor bi durum yaşamışsınn
Neyse inşaallah şimdi iyisindir

Tam geçmedi ama o ilk ağrılar kalmadı çok şükür.
Hamile olunca çok tedirgin oluyor insan.Aklıma neler geldi 10 dk içinde bi bilsen.Dişetimi keserlermi?İlaç vermesinler,iğne yaptırmam.Nasılsa 2 ay kaldı çekerim bebeğim için.

Şimdide aramış özür diliyorrr yok ben yanlış anlamışımmm
Niye türkçe anlamıyormuyum kiii yanlış anlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…