- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.841
Bende hala oluyor adet dönemlerimde.Kııız geliyor bebiişşşş
Belirgin var ikinci çizgi.Ptesiye kadar koyulaşır eminim.Eki Görüntüle 749880 2 bu küçükte demin yaptıgım
Korkma inşallah oldu bu ayayyy hadi inş kız ayşemm korkuyorum gelcek diye allah yardımcım olsun
Kızlaaar hiç sormayın.Neler yaşadım 1 saattir.
Az önce yemekten sonra kürdanla diş temizledim.İki dişin arasında kırıldı kürdan.Parçası ete saplandı.Uğraştıkça görünmez oldu.Diş etlerim morardı,yarım saat uğraştım çıkaramadım.Konuşamayacak hale geldim.Hemen yakındaki diş polikliniğine koştum.Dr çıkardı ama ne acıydı o.Bu kadar zorlamayın dedi bi de üstüne.Sanki bilerek yaptım salak
Hala zonkluyor.Ağrıkesici içtim.Durup dururken neler oldu yaa
ay canımmm çok geçmiş olsun durup dururken insanı buluyo işte
Az önce yemekten sonra kürdanla diş temizledim.İki dişin arasında kırıldı kürdan.Parçası ete saplandı.Uğraştıkça görünmez oldu.Diş etlerim morardı,yarım saat uğraştım çıkaramadım.Konuşamayacak hale geldim.Hemen yakındaki diş polikliniğine koştum.Dr çıkardı ama ne acıydı o.Bu kadar zorlamayın dedi bi de üstüne.Sanki bilerek yaptım salak
Canim ya gecmis olsun.
Ben de uyuyakalmisim. Tansiyonum dusuyor esim olctu 10a 5. Fark ediyorum ama. Yatmistim biraz uyumusum. Simdi de eski gunlerdeki gibi tuzlu cubuk yiycem. Tarih tekerrur ediyor.. Zira hala 9a 5. Su da iciyorum ama ah bu sipalar...amma edebiyat yaptim ha
Tuzu çok yiyemezsen çok şekerli açık çay da çabuk yükseltir.Yada şerbet.Ben çok çektim düşük tansiyondan.Allah'tan hamilelikte çok düşmedi.Bundan sonra da düşmez umarım:18:
Aa cidden mi onu da deneyeyim canim. Doktora gidince korkudan yuksek cikiyor ewde bayginlk gecirecem dusmesinden.. ise bak ya.. kocam hemsirre gibi oldu basimda habire tansiyon olcuyor hemsiranim kac cikti
Ewde kaldim diye boyle oldu iste. Alisveris yapsaydim dusmezdi
Neyse kocis markete diye cikaracak artik onunla idare edeyimhem biraz hava almak iyi gelir. Ama once bu yogurt yenecek ....
Allah iyiliğini versin emi?Hiç güleceğim yoktu.Alışveriş yapamayınca tansiyon düşeni de hiç görmemiştim.Kızın da sana çekerse acırım o adama ben Çıldıracak ekstreleri ve faturaları gördükçe garibim.
adami artik bakirkoyden toplariz
Yok canim bizi ewde keseler ayri. Kredi kartimi kendim oduyorum ama ewin yuku onda tabi. Cocugun buyuk esyalarini paylastik. Birini o alacak birini ben. digerleri benim ekstralar
Gerci onun da benden asagi kalir yani yok. Birtaneyle cikmaz ki magazadan birkac tane alir...
Ya bakma Aysem sen bize. Bizim aile manyak. Ufakliginda akilli olacagini sanmiyorum
ayyyy inş yaaa hepiniizin agzı bal yesin inş ama benm karnım agriyo ya sizdede oldumu böle her an hastalancakmışım gibi hissediyorum
Bizde keseler bir.Ortak hesaptan ödenir herşey.Ben pek girmem aylık hesaplara.O tutar hesabı.Bi evde iki muhasebeci olunca zor
O zaman kızınız sizin tam tersiniz olur.Bu nerden çıktı böyle dedirtir ya bazı huyları o cinsten.Şaşırmayın yani öyle olursa
Benimde ilk zamanlar çok karnım ve kasıklarım ağırmıştı. Normal bunlar. Bariz çizgiler çıkmış canım. Hayırlısı Allah tan.
Ayşecim Geçmiş olsun. görünmez kaza bu olsa gerek. Ayy bi an düşündümde çok kötü oldurdum dişetime kürdan saplansa.
Neyse ki büyük bir sorunun yok.
kızlar şimdi size bir soru geliyor benden
Benim üzerimde bir iş yeri var. Bağkurum yatıyor. Ve internette araştırdım bağkurlu kadınlarada devlet doğum parası veriyormuş. 1.750 TL alanlar var.
doğumun 32.ci haftası rapor almam gerekiyor birde doğumdan sonra..
Aslında çok karışık bilen biri var mı acaba ? Muhasebecime ayrıyeten sorucam ama ilk önce size bu sorular. Ayşecim özellikle senden muhasebeci olduğundan bir fikrin var mı ?
Olabilir valla cnm. Eee si ikinizde muhasebecisiniz. Isi bilenler tabi. Biz Allaha emanet gidiyoruz iste..benim kocam karistirmiyor beni odemelere. Kayinvalidem de var ya alt katta herhalde ondan. Gurur yapiyor.
Benim kocam terazi burcu dis gorunusune cok bakar. Benden cok kiyaferti vardir valla. Bu gelen de terazi tam tersi olup batirmasin biziya da cok cimri bir cocuk. Kayinvalidem cimridir bak ona cekebilir bizim evde bir o akilli. Cekerse azicik akli basinda olur iyi olur dafazla da olursa yandik.
Hımm sizin durum farklıymış canım.Canim kapali degilim ben, arkadasin sonradan es durumundan falan alamamistir onlari cok inceliyorlar. Biz zaten epeydir evli olunca ikimiz basvurunca esimin sirketi aldi ikimize sorunsuz oldu yani bizim. Daha once de baska ulkedeydik zaten TR de degildik.
Seyyide canım inan daha dün akşam aklıma geldin dua ettim sana.Eki Görüntüle 749821 Eki Görüntüle 749822 evett ben baştan başlim anlatmaya normalde nisanda 23 ünde adet gördüm mayıs 28 inde yani 5 gün atlayarak şimdiyse daha olmadım yani bugün adetimi geçeli 3 günoluyo 5 gün atlayarak hesaplayınca ve 5 inde ve 6 sında yani bugün yaptıgım testler ikiside silik ama beklemedim bu ilk 5 dk çıkan sonuç ama ben bugün düne göre daha net çıkar die beklerken aynı çıktı ama şuda var sabah namaza kalkınca tuvalete gittim yani 4 5 saat geçmiş oldu idrarımı yaptıktan sonra bu arada 28 inde dr gittigimde muayene ve utlrason aşşadan dediki rahmin çok kalınlaşmış ya adetin çok yakın yada çok yeni hamilesin bende aylardır hüsran yaşadıgım için pek varmış gibi hissetmedim bide eve geldigimde ceviz kadar pembe akıntımgelmişti heh adet oldum dedim gerisi gelmedi sizce varmıddırki
Canım o kabızlığı hiç deme yaaaaaaaaaaNabersiniz kızlar?
Yorgun bir sabaha daha uyandım kuzumla.Gece yine kabızlık ve sert tekmelerle bölündü uykum
Dün akşam arkadaşımla kaynattık epey bi.Eski dostla muhabbet de harika oluyor.Neredeyse 20 senelik arkadaşım.Gerçi şebek oğlu dikkat çekeceğim diye kendini paraladı ama yinede güzeldi.
Bugün aklımda başka bi dra gitmek var.Kilosunu boyunu sormamışım geçen hafta sinir oldum kendime.Dr görsün diye mi gittim benUltrason kağıdı da almamışım.Bugün başka bi dra gideceğim inşallah.
Yarın ramazandan önceki son pazar.Güzel bi gün geçirmek istiyorum.Biraz alışveriş,biraz piknik.Eşimle doyasıya güleyim istiyorum.Arkadaşlar müsaitse eğlenceli bi piknik olabilir aslında.2 kişiyle pek bi romantik oluyor piknik.İnsan alışınca eğlenceli,kalabalıklara başbaşa da garipsiyor
Yarın yatağımızı,cibinliğimizi de alabilirim.Akıntım azalmıyor:18: Korkuyorum erkenden gelecek kuzum diye.Keçe süslemelerimizi de tamamlarım bu akşam.İnşallah tabi
Amaan işte böyle bende durumlar.Bugün cumartesi diye kimse gelmez artıkBende bol bol sıkılırım mis gibi
Gebesin datlımm hiçstres yapma kendine dikkat etşimdi okudum bi arkadaşında benim gibi olmuş soraki günlerde koyulaşmış ya hiç olmasa çizgi soradan çıksa ümitlenmicem inan hemen çıkıyo 5 dk içinde inş vardır yaaaa
Tebriklerrrrayyy sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yaaa bu farklı bi test gene 5 dk içinde çookk ince bi çizgi çıktı noluyo şimdi
Ayy canım geçmiş olsunnn
Hakkaten zor bi durum yaşamışsınn
Neyse inşaallah şimdi iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?