- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.781
oho daha neler var neler nazlıcım..Gelinlik gibii süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet canım bilmem mi ne yesem geri çıkıyordu..gerçi yemesem de kusuyordum.. çubuk krakerle beslendim kaç ay.. Allahım kimseye vermesin çok zor...Sen de yasadin o ilk zamani biliyorsun istahsizlik, agzinin ici eksi pis tad, bulanti aman aman:)
Yemek yiyorsan sorun yok yine o zaman yemek bulmak sorun oluyordu benim icin hic yemek secmeyen ben hicbisey begenmiyordum
Bakayım bi araBeni de sürüklüyorsun valla hınzır
çok tatlı canım ya.. bunu da al bence
Çok tatlı kermiiiitttt
Güle güle giysin inşallah paşa bey
kızlar ben kaçar. öptüm sizi..
yarın evde olacağım büyük ihtimal buralarda olurum. bu hafta alışveriş yok...ama dayanamam internetten alırım belki
Ayyy MAŞAALLAH İPEKKKK bende oğluma bu tulummun aynısını almak istiyorummmmmmm banane banane
Sanada canım benim.Karapissocum ben kaçıyorum,yarun görüşürük.
Eyü geceler datlum.
Bebişimize iyi bak.
Istahsizlik mi basladi yine yaa olamaz nolurrr..
Tatlım sen yurt dışında nerdesin?
Ne zamandır soracağım unutuyorummm
İştahın için sabahları aç karnına pekmez iç bir yemek kaşığı.
Ay insallah olmaz canim ya istahsizim 2-3 gundur bugun tavan yapti cok zor yaa.. Ingilteredeyim canim ben..
İyi maşaallah ne güzelll
Benim arkadaşın eşide İngilterede ama arkadaşıma vize vermediler nerdeyse bir yıl olacak.
Ev hanımı arkadaşım anlamadım neden sorun çıkartıyorlar.
Sen nasıl gittin kuzum?
Vizede problem yaşadınmı?
Bide yanlış anlamazsan bişey soracağım örtülümüsün?
Benim arkadaş gayet örtülü(çarşaflı)
Acaba diyorum ondanmı sorun çıkartıyorlar.
Dil sınavınıda başarıyla verdi ama saçma sapan bahnelerle 3 defadır geri çeviriyorlar
Hayırdır İpekcim?Neden başladı iştahsızlık :44:Istahsizlik mi basladi yine yaa olamaz nolurrr..
Ohh yarasın annesiyle kuzusuna tatil inşallah.Merhaba kızlar
Bebişimle yüzdük geldikk
Çok güzeldi.
Mini tatilimiz bitti.
Sizlerde iyisiniz maşallah.
Öpüyorum hepinizi.
iyi aksamlr oncelikle, nasilsin?
Hemoroid sorunun var sanirim: en kolay ve etkili cozum maydonoz, bi apaz maydonozu ve 1 su bardagi suyu kaynat 5-10dka iyice ezilsin yumsasin canim sonra o bolgene bunu sur melhem gbi yok yapamam diyosan o karisimin suyundan pamukla sur gercektn iyi gelecek bunu sahsen denedik ve iyi geldi bunu tam 1 hafta gunde iki kere olmak uzere yapman gerek.
Insallah yardimim olur canim cok gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?