Bol bebiş topiği

Gelinlik gibii süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oho daha neler var neler nazlıcım..
hele bir cinsiyetiniz belli olsun.. sen de başladın mı hızını alamıcaksın eminim :)

Sen de yasadin o ilk zamani biliyorsun istahsizlik, agzinin ici eksi pis tad, bulanti aman aman:)
Yemek yiyorsan sorun yok yine o zaman yemek bulmak sorun oluyordu benim icin hic yemek secmeyen ben hicbisey begenmiyordum
evet canım bilmem mi ne yesem geri çıkıyordu..gerçi yemesem de kusuyordum.. çubuk krakerle beslendim kaç ay.. Allahım kimseye vermesin çok zor...
Bakayım bi ara Beni de sürüklüyorsun valla hınzır

hehehe

yok canım ihtiyaç ihtiyaç..sadece mevlüt takımlarına bak diğerlerine bakmadan geç zira bakınca insan almadan duramıyor

canım kıpırdandı mı küçük delikanlı?
benimki başladı şimdi. karnım hopluyor resmen. müziği de açtım. müziğe de tepki veriyorlar. dene istersen...

kızlar ben kaçar. öptüm sizi..
yarın evde olacağım büyük ihtimal buralarda olurum. bu hafta alışveriş yok...ama dayanamam internetten alırım belki

Çok tatlı kermiiiitttt

Güle güle giysin inşallah paşa bey

kızlar ben kaçar. öptüm sizi..
yarın evde olacağım büyük ihtimal buralarda olurum. bu hafta alışveriş yok...ama dayanamam internetten alırım belki

Kocacığıma diyeceğim cadiozy gibi olsam ne yapardın bilmem diye Önümdeki kötü örneksin sen Alışveriş manyaaa seni

Ayyy MAŞAALLAH İPEKKKK bende oğluma bu tulummun aynısını almak istiyorummmmmmm banane banane
Karapissocum ben kaçıyorum,yarun görüşürük.
Eyü geceler datlum.
Bebişimize iyi bak.
Sanada canım benim.
Eşim evde izinde demştim ya.
Biraz alışveriş yaptık dışarıdaydık yani pek giremedim.
eve geldim pestili çıkmıştı
Yemek yedim uyumuşum ancak gelebildim
İnş sabah görüşürüzzz
Istahsizlik mi basladi yine yaa olamaz nolurrr..

Olamazzz zorlayacaksın oğluşun içinnnnn

Tatlım sen yurt dışında nerdesin?
Ne zamandır soracağım unutuyorummm
İştahın için sabahları aç karnına pekmez iç bir yemek kaşığı.

Ay insallah olmaz canim ya istahsizim 2-3 gundur bugun tavan yapti cok zor yaa.. Ingilteredeyim canim ben..

İyi maşaallah ne güzelll
Benim arkadaşın eşide İngilterede ama arkadaşıma vize vermediler nerdeyse bir yıl olacak.
Ev hanımı arkadaşım anlamadım neden sorun çıkartıyorlar.
Sen nasıl gittin kuzum?
Vizede problem yaşadınmı?
Bide yanlış anlamazsan bişey soracağım örtülümüsün?
Benim arkadaş gayet örtülü(çarşaflı)
Acaba diyorum ondanmı sorun çıkartıyorlar.
Dil sınavınıda başarıyla verdi ama saçma sapan bahnelerle 3 defadır geri çeviriyorlar

iyi aksamlr oncelikle, nasilsin?
Hemoroid sorunun var sanirim: en kolay ve etkili cozum maydonoz, bi apaz maydonozu ve 1 su bardagi suyu kaynat 5-10dka iyice ezilsin yumsasin canim sonra o bolgene bunu sur melhem gbi yok yapamam diyosan o karisimin suyundan pamukla sur gercektn iyi gelecek bunu sahsen denedik ve iyi geldi bunu tam 1 hafta gunde iki kere olmak uzere yapman gerek.
Insallah yardimim olur canim cok gecmis olsun.

Canim kapali degilim ben, arkadasin sonradan es durumundan falan alamamistir onlari cok inceliyorlar. Biz zaten epeydir evli olunca ikimiz basvurunca esimin sirketi aldi ikimize sorunsuz oldu yani bizim. Daha once de baska ulkedeydik zaten TR de degildik.

Istahsizlik mi basladi yine yaa olamaz nolurrr..
Hayırdır İpekcim?Neden başladı iştahsızlık :44:

Merhaba kızlar

Bebişimle yüzdük geldikk

Çok güzeldi.

Mini tatilimiz bitti.

Sizlerde iyisiniz maşallah.

Öpüyorum hepinizi.
Ohh yarasın annesiyle kuzusuna tatil inşallah.
Bizler iyiyiz işte.Dualar ediyoruz,batlar beklemiyoruz,tekmeler yiyoruz falan

Canıım hoşgelmişsin.Nerelerdesin uzun zamandır uğramıyorsun?Dönmedin sanırım yuvana.Rabbim yardımcın olsun.
Tarifi yapayım canım.İç diyeceksin sandım da maydonoz iltihap söktürücüdür,gebelikte kesinlikle içilmez diyecektim.Sürme işini yaparım ama.Çok sıkıntı çekiyorum bu konudaDün gece yine çok sıkıntı çektim.Bak sabah ilaç içecektim onu da unuttum.

evett ben baştan başlim anlatmaya normalde nisanda 23 ünde adet gördüm mayıs 28 inde yani 5 gün atlayarak şimdiyse daha olmadım yani bugün adetimi geçeli 3 günoluyo 5 gün atlayarak hesaplayınca ve 5 inde ve 6 sında yani bugün yaptıgım testler ikiside silik ama beklemedim bu ilk 5 dk çıkan sonuç ama ben bugün düne göre daha net çıkar die beklerken aynı çıktı ama şuda var sabah namaza kalkınca tuvalete gittim yani 4 5 saat geçmiş oldu idrarımı yaptıktan sonra bu arada 28 inde dr gittigimde muayene ve utlrason aşşadan dediki rahmin çok kalınlaşmış ya adetin çok yakın yada çok yeni hamilesin bende aylardır hüsran yaşadıgım için pek varmış gibi hissetmedim bide eve geldigimde ceviz kadar pembe akıntımgelmişti heh adet oldum dedim gerisi gelmedi sizce varmıddırki

Nabersiniz kızlar?
Yorgun bir sabaha daha uyandım kuzumla.Gece yine kabızlık ve sert tekmelerle bölündü uykum
Dün akşam arkadaşımla kaynattık epey bi.Eski dostla muhabbet de harika oluyor.Neredeyse 20 senelik arkadaşım.Gerçi şebek oğlu dikkat çekeceğim diye kendini paraladı ama yinede güzeldi.
Bugün aklımda başka bi dra gitmek var.Kilosunu boyunu sormamışım geçen hafta sinir oldum kendime.Dr görsün diye mi gittim ben Ultrason kağıdı da almamışım.Bugün başka bi dra gideceğim inşallah.
Yarın ramazandan önceki son pazar.Güzel bi gün geçirmek istiyorum.Biraz alışveriş,biraz piknik.Eşimle doyasıya güleyim istiyorum.Arkadaşlar müsaitse eğlenceli bi piknik olabilir aslında.2 kişiyle pek bi romantik oluyor piknik.İnsan alışınca eğlenceli,kalabalıklara başbaşa da garipsiyor
Yarın yatağımızı,cibinliğimizi de alabilirim.Akıntım azalmıyor:18: Korkuyorum erkenden gelecek kuzum diye.Keçe süslemelerimizi de tamamlarım bu akşam.İnşallah tabi
Amaan işte böyle bende durumlar.Bugün cumartesi diye kimse gelmez artık Bende bol bol sıkılırım mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…