- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.801
Eki Görüntüle 749821 Eki Görüntüle 749822 evett ben baştan başlim anlatmaya normalde nisanda 23 ünde adet gördüm mayıs 28 inde yani 5 gün atlayarak şimdiyse daha olmadım yani bugün adetimi geçeli 3 günoluyo 5 gün atlayarak hesaplayınca ve 5 inde ve 6 sında yani bugün yaptıgım testler ikiside silik ama beklemedim bu ilk 5 dk çıkan sonuç ama ben bugün düne göre daha net çıkar die beklerken aynı çıktı ama şuda var sabah namaza kalkınca tuvalete gittim yani 4 5 saat geçmiş oldu idrarımı yaptıktan sonra bu arada 28 inde dr gittigimde muayene ve utlrason aşşadan dediki rahmin çok kalınlaşmış ya adetin çok yakın yada çok yeni hamilesin bende aylardır hüsran yaşadıgım için pek varmış gibi hissetmedim bide eve geldigimde ceviz kadar pembe akıntımgelmişti heh adet oldum dedim gerisi gelmedi sizce varmıddırki
Benim adetimden 5 gün önce yaptığım testte böyleydi.Hemde seninki gibi 5dk içinde çıkmamıştı.
Kan vermeyi düşünmüyor musun?Belki yeni yerleşiyordur.Baksana çok az hemde PEMBE akıntı gelmiş.Testinde çok silik.Yeni gebeliktir belki.Yani umutlandırmak istemem ama 2 belirti birden yerleşme gibi duruyor.Normalde adetten önce de pembe mi gelir akıntın?Ben direkt kan görürüm mesela.Ne pembe ne kahve gelir akıntım.Ayy seyide.Hüsranından sonra umutlanmaman çok normal ama inan ben heyecanlandım şu an.Defalarca baktım testlerine.Ama var işte çizgi.Görüyorum.Kan en garantili cevap olur sana.Ptesiyimi bekleyeceksin yoksa:44::44::44::44::44::44::44::44:
Gunaydın Kızlar
yeni hamiş mi varki :26:
Gunaydın Kızlar
yeni hamiş mi varki :26:
tarif edebilsem ne hissettigimi bi içim coşuyo deririyorum sevinçten bide boşverrr gene gelir diyorum bugünkü daha net olsaydı kafamda soru işareti kalmazdı ama aynı mecburen pazartesiyi beklicem inş vardır düşünmemeye çalışıyorum ama allah hayırlısını versin
Ayyy valla benim içim sel olduGelmez inşallah,tahminlerimiz tutar
Giderek koyulaşması gerek doğru söylüyorsun.Bende o kadar sabır yoktuSilik milik gördüm çizgiyi koştum kana.Koyulaşmasını beklemektense bhcgnin yükselmesini bekledim. Şimdi diyorum bi hayalin peşine düşmüşüm resmen.Ama yine olsa yine aynı şeyi yaparım Huy bu çıkarmı
Hayırlı ve sağlıklı bi evlat olsun,sağlıkla kucağına aldırsın,yuvanıza bereket getirsin inşallah
inş canım ya defalarca kana gittim hep sonuç hep hüsran o yüzden böle koyu renk görmeden o çizgiyi gitmek istemiyo canım kocama bile bişey demiyorum sora oda üzülüyo hakkımızda hayırlısı ya kimyasal gebelik yada çokk yeni gelmezse pzt gün giderim dr a
Hayırdır İpekcim?Neden başladı iştahsızlık :44:
Ohh yarasın annesiyle kuzusuna tatil inşallah.
Bizler iyiyiz işte.Dualar ediyoruz,batlar beklemiyoruz,tekmeler yiyoruz falan
Canıım hoşgelmişsin.Nerelerdesin uzun zamandır uğramıyorsun?Dönmedin sanırım yuvana.Rabbim yardımcın olsun.
Tarifi yapayım canım.İç diyeceksin sandım da maydonoz iltihap söktürücüdür,gebelikte kesinlikle içilmez diyecektim.Sürme işini yaparım ama.Çok sıkıntı çekiyorum bu konudaDün gece yine çok sıkıntı çektim.Bak sabah ilaç içecektim onu da unuttum.
Günaydın Nazlıcım.İnşallah seyide verecek o güzel haberi bize
inş vardır bide sen bak bakalım canım testlere ne düşünüyosun
Anlıyorum seni.Kendi üzüntülerini geçip sevdiğini düşünüyorsun şimdiden.İnşallah hayırlısıyla gelmeyecek artık kırmızıların.Ptesi de güzel bi sonuçla döneceksin drdan.İple çekeceğim ptesiyi
Çok tatlı kermiiiitttt
Güle güle giysin inşallah paşa bey
Kocacığıma diyeceğim cadiozy gibi olsam ne yapardın bilmem diye Önümdeki kötü örneksin sen Alışveriş manyaaa seni
Seyidecim ben cizgiyi goruyorum benim ilk testim de silikti. Pzt gunu hayirli haberler ver bize insallah ama bence hamilesin...Eki Görüntüle 749821 Eki Görüntüle 749822 evett ben baştan başlim anlatmaya normalde nisanda 23 ünde adet gördüm mayıs 28 inde yani 5 gün atlayarak şimdiyse daha olmadım yani bugün adetimi geçeli 3 günoluyo 5 gün atlayarak hesaplayınca ve 5 inde ve 6 sında yani bugün yaptıgım testler ikiside silik ama beklemedim bu ilk 5 dk çıkan sonuç ama ben bugün düne göre daha net çıkar die beklerken aynı çıktı ama şuda var sabah namaza kalkınca tuvalete gittim yani 4 5 saat geçmiş oldu idrarımı yaptıktan sonra bu arada 28 inde dr gittigimde muayene ve utlrason aşşadan dediki rahmin çok kalınlaşmış ya adetin çok yakın yada çok yeni hamilesin bende aylardır hüsran yaşadıgım için pek varmış gibi hissetmedim bide eve geldigimde ceviz kadar pembe akıntımgelmişti heh adet oldum dedim gerisi gelmedi sizce varmıddırki
Nabersiniz kızlar?
Yorgun bir sabaha daha uyandım kuzumla.Gece yine kabızlık ve sert tekmelerle bölündü uykum
Dün akşam arkadaşımla kaynattık epey bi.Eski dostla muhabbet de harika oluyor.Neredeyse 20 senelik arkadaşım.Gerçi şebek oğlu dikkat çekeceğim diye kendini paraladı ama yinede güzeldi.
Bugün aklımda başka bi dra gitmek var.Kilosunu boyunu sormamışım geçen hafta sinir oldum kendime.Dr görsün diye mi gittim benUltrason kağıdı da almamışım.Bugün başka bi dra gideceğim inşallah.
Yarın ramazandan önceki son pazar.Güzel bi gün geçirmek istiyorum.Biraz alışveriş,biraz piknik.Eşimle doyasıya güleyim istiyorum.Arkadaşlar müsaitse eğlenceli bi piknik olabilir aslında.2 kişiyle pek bi romantik oluyor piknik.İnsan alışınca eğlenceli,kalabalıklara başbaşa da garipsiyor
Yarın yatağımızı,cibinliğimizi de alabilirim.Akıntım azalmıyor:18: Korkuyorum erkenden gelecek kuzum diye.Keçe süslemelerimizi de tamamlarım bu akşam.İnşallah tabi
Amaan işte böyle bende durumlar.Bugün cumartesi diye kimse gelmez artıkBende bol bol sıkılırım mis gibi
Çok tatlı kermiiiitttt
Güle güle giysin inşallah paşa bey
Kocacığıma diyeceğim cadiozy gibi olsam ne yapardın bilmem diye Önümdeki kötü örneksin sen Alışveriş manyaaa seni
Seyidecim ben cizgiyi goruyorum benim ilk testim de silikti. Pzt gunu hayirli haberler ver bize insallah ama bence hamilesin...Eki Görüntüle 749821 Eki Görüntüle 749822 evett ben baştan başlim anlatmaya normalde nisanda 23 ünde adet gördüm mayıs 28 inde yani 5 gün atlayarak şimdiyse daha olmadım yani bugün adetimi geçeli 3 günoluyo 5 gün atlayarak hesaplayınca ve 5 inde ve 6 sında yani bugün yaptıgım testler ikiside silik ama beklemedim bu ilk 5 dk çıkan sonuç ama ben bugün düne göre daha net çıkar die beklerken aynı çıktı ama şuda var sabah namaza kalkınca tuvalete gittim yani 4 5 saat geçmiş oldu idrarımı yaptıktan sonra bu arada 28 inde dr gittigimde muayene ve utlrason aşşadan dediki rahmin çok kalınlaşmış ya adetin çok yakın yada çok yeni hamilesin bende aylardır hüsran yaşadıgım için pek varmış gibi hissetmedim bide eve geldigimde ceviz kadar pembe akıntımgelmişti heh adet oldum dedim gerisi gelmedi sizce varmıddırki
Nabersiniz kızlar?
Yorgun bir sabaha daha uyandım kuzumla.Gece yine kabızlık ve sert tekmelerle bölündü uykum
Dün akşam arkadaşımla kaynattık epey bi.Eski dostla muhabbet de harika oluyor.Neredeyse 20 senelik arkadaşım.Gerçi şebek oğlu dikkat çekeceğim diye kendini paraladı ama yinede güzeldi.
Bugün aklımda başka bi dra gitmek var.Kilosunu boyunu sormamışım geçen hafta sinir oldum kendime.Dr görsün diye mi gittim benUltrason kağıdı da almamışım.Bugün başka bi dra gideceğim inşallah.
Yarın ramazandan önceki son pazar.Güzel bi gün geçirmek istiyorum.Biraz alışveriş,biraz piknik.Eşimle doyasıya güleyim istiyorum.Arkadaşlar müsaitse eğlenceli bi piknik olabilir aslında.2 kişiyle pek bi romantik oluyor piknik.İnsan alışınca eğlenceli,kalabalıklara başbaşa da garipsiyor
Yarın yatağımızı,cibinliğimizi de alabilirim.Akıntım azalmıyor:18: Korkuyorum erkenden gelecek kuzum diye.Keçe süslemelerimizi de tamamlarım bu akşam.İnşallah tabi
Amaan işte böyle bende durumlar.Bugün cumartesi diye kimse gelmez artıkBende bol bol sıkılırım mis gibi
saygilar abimize...
Ben boyle degildim amaaa hepsi bu bebek yuzunden
Bugun evdeyim iste..hava da bulutlu insallah yagmur yagar. Hava srinlesin diye yakinda yagmur duasina cikacagim
Seyidecim ben cizgiyi goruyorum benim ilk testim de silikti. Pzt gunu hayirli haberler ver bize insallah ama bence hamilesin...
inş canım ya bugün 3 gün geçmiş oluyo inş pzt sevinirim ama karnımda bi garip agrılar var
Havalar nasıl orada bilmiyorum ama insanın iştahını etkiler.Bende zaman zaman iştahsız oluyorum.Sıcaktan,sıkıntıdan,hamilelik psikolojisinden herşeyden olabiliyor.Sıkma canını.Canın ne istiyorsa onu ye.Açık hava iştahı açar,gez dolaş birazAysecim bilmiyorum ya 2-3 gundur sabahlari iyi yine de aksama dogru basliyor istahsizlik cok bir sey yiyeymiyorum. Hayirlisi..
Ben hamile kaldığımdan beri hergün takvimimi kopyalayıp eşime gönderirim mesaj olarak.Okuruz güleriz beraber.Cetvelle milim milim büyüyüşünü izlerdik.Daha 11mm di ne zaman 35-40cm oldu diye gülüşürüz.Gram gram takip ederiz.Onu da almak lazım hamilelik evresine değilmiHer yazdığımda direkt senin bebegine bakıyorum Allahım benimkide böle görüncekmi diye soruyorum her seferinde.... Benimki daha 2 grne zman büyücek bu sıpa yaww
sağdaki testler benim yaptığım ilk testler bunları ne zman yaptıysan 24 saat sonra tekrar yap emin ol koyulaşacak tebrik ederim Allah analı babaLı büyütsün cnm
İnnnnşallahh vardır seyideeeşimdi okudum bi arkadaşında benim gibi olmuş soraki günlerde koyulaşmış ya hiç olmasa çizgi soradan çıksa ümitlenmicem inan hemen çıkıyo 5 dk içinde inş vardır yaaaa
Bilemedimki ne yapsam:44: Bulamadım bi dr.Hem büroda da yalnızım şu an çıkamam.Belki ptesiye kalır.Ama giderim mutlaka. Kuzum kaç kg almış öğrenmem lazım:26::26::26::26::26::26::26:saygilar abimize...
Ben boyle degildim amaaa hepsi bu bebek yuzunden
Bugun evdeyim iste..hava da bulutlu insallah yagmur yagar. Hava srinlesin diye yakinda yagmur duasina cikacagim
Seyidecim ben cizgiyi goruyorum benim ilk testim de silikti. Pzt gunu hayirli haberler ver bize insallah ama bence hamilesin...
Gunaydin aysemm. ne zaman gideceksin doktora? Bakalm kac kilo olmus kucukhanim...
Cok fena tekmeler yiyorum amaninnn.. kucuk hanim acikti ama demiri alali bir saat olmadi.
Kudurdu acliktan benimki...
Adet olacakmisim gibi agrilarim benim de vardi cnm insallah gelmez. Benim de yumurtlamam gec olmustu. Adetim cmt gelmesi gerekiyordu ben gelmeyince pzt gunu test yapmistim seninki gibi cikmisti. Sonra iki gun sonra testi tekrarladim koyulasmisti. Hayirlisi olsun canim insallah gelmez adetin. bebis gelir..
Havalar nasıl orada bilmiyorum ama insanın iştahını etkiler.Bende zaman zaman iştahsız oluyorum.Sıcaktan,sıkıntıdan,hamilelik psikolojisinden herşeyden olabiliyor.Sıkma canını.Canın ne istiyorsa onu ye.Açık hava iştahı açar,gez dolaş biraz
Ben hamile kaldığımdan beri hergün takvimimi kopyalayıp eşime gönderirim mesaj olarak.Okuruz güleriz beraber.Cetvelle milim milim büyüyüşünü izlerdik.Daha 11mm di ne zaman 35-40cm oldu diye gülüşürüz.Gram gram takip ederiz.Onu da almak lazım hamilelik evresine değilmiHemde takvimlerde yazanlar insana güven veriyor.Mide ekşimem normalmiş,kasık ağrım olacakmış falan diye hazırlıklı oluyorsun okuyunca.Rabbim dileyen herkese nasip etsin bugünleri
İnnnnşallahh vardır seyideee
Bilemedimki ne yapsam:44: Bulamadım bi dr.Hem büroda da yalnızım şu an çıkamam.Belki ptesiye kalır.Ama giderim mutlaka. Kuzum kaç kg almış öğrenmem lazım:26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?