Bol bebiş topiği

Benim adetimden 5 gün önce yaptığım testte böyleydi.Hemde seninki gibi 5dk içinde çıkmamıştı.
Kan vermeyi düşünmüyor musun?Belki yeni yerleşiyordur.Baksana çok az hemde PEMBE akıntı gelmiş.Testinde çok silik.Yeni gebeliktir belki.Yani umutlandırmak istemem ama 2 belirti birden yerleşme gibi duruyor.Normalde adetten önce de pembe mi gelir akıntın?Ben direkt kan görürüm mesela.Ne pembe ne kahve gelir akıntım.Ayy seyide.Hüsranından sonra umutlanmaman çok normal ama inan ben heyecanlandım şu an.Defalarca baktım testlerine.Ama var işte çizgi.Görüyorum.Kan en garantili cevap olur sana.Ptesiyimi bekleyeceksin yoksa:44::44::44::44::44::44::44::44:

tarif edebilsem ne hissettigimi bi içim coşuyo deririyorum sevinçten bide boşverrr gene gelir diyorum bugünkü daha net olsaydı kafamda soru işareti kalmazdı ama aynı mecburen pazartesiyi beklicem inş vardır düşünmemeye çalışıyorum ama allah hayırlısını versin

Ayyy valla benim içim sel oldu Gelmez inşallah,tahminlerimiz tutar
Giderek koyulaşması gerek doğru söylüyorsun.Bende o kadar sabır yoktu Silik milik gördüm çizgiyi koştum kana.Koyulaşmasını beklemektense bhcgnin yükselmesini bekledim. Şimdi diyorum bi hayalin peşine düşmüşüm resmen.Ama yine olsa yine aynı şeyi yaparım Huy bu çıkarmı
Hayırlı ve sağlıklı bi evlat olsun,sağlıkla kucağına aldırsın,yuvanıza bereket getirsin inşallah

inş canım ya defalarca kana gittim hep sonuç hep hüsran o yüzden böle koyu renk görmeden o çizgiyi gitmek istemiyo canım kocama bile bişey demiyorum sora oda üzülüyo hakkımızda hayırlısı ya kimyasal gebelik yada çokk yeni gelmezse pzt gün giderim dr a

Anlıyorum seni.Kendi üzüntülerini geçip sevdiğini düşünüyorsun şimdiden.İnşallah hayırlısıyla gelmeyecek artık kırmızıların.Ptesi de güzel bi sonuçla döneceksin drdan.İple çekeceğim ptesiyi

Aysecim bilmiyorum ya 2-3 gundur sabahlari iyi yine de aksama dogru basliyor istahsizlik cok bir sey yiyeymiyorum. Hayirlisi..

Günaydın Nazlıcım.İnşallah seyide verecek o güzel haberi bize

Her yazdığımda direkt senin bebegine bakıyorum Allahım benimkide böle görüncekmi diye soruyorum her seferinde.... Benimki daha 2 gr ne zman büyücek bu sıpa yaww

inş vardır bide sen bak bakalım canım testlere ne düşünüyosun

sağdaki testler benim yaptığım ilk testler bunları ne zman yaptıysan 24 saat sonra tekrar yap emin ol koyulaşacak tebrik ederim Allah analı babaLı büyütsün cnm

şimdi okudum bi arkadaşında benim gibi olmuş soraki günlerde koyulaşmış ya hiç olmasa çizgi soradan çıksa ümitlenmicem inan hemen çıkıyo 5 dk içinde inş vardır yaaaa

Çok tatlı kermiiiitttt

Güle güle giysin inşallah paşa bey

Kocacığıma diyeceğim cadiozy gibi olsam ne yapardın bilmem diye Önümdeki kötü örneksin sen Alışveriş manyaaa seni
saygilar abimize...
Ben boyle degildim amaaa hepsi bu bebek yuzunden
Bugun evdeyim iste..hava da bulutlu insallah yagmur yagar. Hava srinlesin diye yakinda yagmur duasina cikacagim
Seyidecim ben cizgiyi goruyorum benim ilk testim de silikti. Pzt gunu hayirli haberler ver bize insallah ama bence hamilesin...

Çok tatlı kermiiiitttt

Güle güle giysin inşallah paşa bey

Kocacığıma diyeceğim cadiozy gibi olsam ne yapardın bilmem diye Önümdeki kötü örneksin sen Alışveriş manyaaa seni
saygilar abimize...
Ben boyle degildim amaaa hepsi bu bebek yuzunden
Bugun evdeyim iste..hava da bulutlu insallah yagmur yagar. Hava srinlesin diye yakinda yagmur duasina cikacagim
Seyidecim ben cizgiyi goruyorum benim ilk testim de silikti. Pzt gunu hayirli haberler ver bize insallah ama bence hamilesin...

Gunaydin aysemm. ne zaman gideceksin doktora? Bakalm kac kilo olmus kucukhanim...

Cok fena tekmeler yiyorum amaninnn.. kucuk hanim acikti ama demiri alali bir saat olmadi.
Kudurdu acliktan benimki...

inş canım ya bugün 3 gün geçmiş oluyo inş pzt sevinirim ama karnımda bi garip agrılar var

inş canım ya bugün 3 gün geçmiş oluyo inş pzt sevinirim ama karnımda bi garip agrılar var

Adet olacakmisim gibi agrilarim benim de vardi cnm insallah gelmez. Benim de yumurtlamam gec olmustu. Adetim cmt gelmesi gerekiyordu ben gelmeyince pzt gunu test yapmistim seninki gibi cikmisti. Sonra iki gun sonra testi tekrarladim koyulasmisti. Hayirlisi olsun canim insallah gelmez adetin. bebis gelir..

Aysecim bilmiyorum ya 2-3 gundur sabahlari iyi yine de aksama dogru basliyor istahsizlik cok bir sey yiyeymiyorum. Hayirlisi..
Havalar nasıl orada bilmiyorum ama insanın iştahını etkiler.Bende zaman zaman iştahsız oluyorum.Sıcaktan,sıkıntıdan,hamilelik psikolojisinden herşeyden olabiliyor.Sıkma canını.Canın ne istiyorsa onu ye.Açık hava iştahı açar,gez dolaş biraz

Ben hamile kaldığımdan beri hergün takvimimi kopyalayıp eşime gönderirim mesaj olarak.Okuruz güleriz beraber.Cetvelle milim milim büyüyüşünü izlerdik.Daha 11mm di ne zaman 35-40cm oldu diye gülüşürüz.Gram gram takip ederiz.Onu da almak lazım hamilelik evresine değilmi Hemde takvimlerde yazanlar insana güven veriyor.Mide ekşimem normalmiş,kasık ağrım olacakmış falan diye hazırlıklı oluyorsun okuyunca.Rabbim dileyen herkese nasip etsin bugünleri

şimdi okudum bi arkadaşında benim gibi olmuş soraki günlerde koyulaşmış ya hiç olmasa çizgi soradan çıksa ümitlenmicem inan hemen çıkıyo 5 dk içinde inş vardır yaaaa
İnnnnşallahh vardır seyideee

Bilemedimki ne yapsam:44: Bulamadım bi dr.Hem büroda da yalnızım şu an çıkamam.Belki ptesiye kalır.Ama giderim mutlaka. Kuzum kaç kg almış öğrenmem lazım:26::26::26::26::26::26::26:

inş ilk kez böle oluyo yarın sabah tekrar test yapıcam bakalım inş koyulaşır

degilsemde artık ayşem yuh dicem kendime beklemeden çizgi çıkıyo yaptıgım testide arastırdım bi arkadaş bozukmu bu test ya hep tek çizgi çıkıyo yazmış çok güldüm :) allahım inş vardır yaaa dr a 28 inde gittim varsada çok yeni demişti mantıklı düşününce şimdi silik çıkması normal kesin geç döllenmedir varsada

28.haftadan sonra 15 gundebir cagirmadi mi doktorun? Son ay da her hafta cagirir herhalde.. epey asindiracagiz daha doktorun kapisini..
Pzt gidersin canim. Haftaya da ben seker taramasina gidiyorum. Icirdikleri sivinin tadi cok mu kotu? Kusmayalim bir de oralarda. Ac ac nasil icecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…