- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.881
Şükürler olsun bu günümüze. Ben hep diyorum ki Rabbim beni kimselere muhtaç etme. Kimseninde 1 kase çorbasınada muhtaç etme. (Bunu da en çok hamileliğimde söylüyorum. ) Beni bu gurbet ellerde kimselerede muhtaç etmedi. Her işimi kendim yaptım. Yemeklerimi, temizliğimi.
Bizlerde kendi yağında kavrulan insanlarız.Başımıza çok işler geldi bu 2 yıl içinde. Kimseler bilmez. Paralarımızı çaldılar sıfırlara indik. küllerimizden yeniden dogduk. ama içimdeki acıyı atamıyorum. Namazlarımı tam olmasada kılmaya çalışıyorum ve ardından bizim helal paramızı yiyenleri Allah a havale ediyorum. Anlamıyorum haram parayı nasıl yiyorlarBeddua etmek günah ama ben bu durumda mazlum oluyorum. Yüreğim kabarıyor. Allah ım sen yardım et.
10 gün sonra gidicem canım. Birde aşı olacakmışım. Kanımıda ölçecekmiş ebe.
Bende çok merak ediyorum.
Ay rüyamda sarı bir erkek bebek gördüm . Gerçi kız, erkek bi sürü rüya görüyorum. Biinçaltıma yerleşmiş
Hareketlerini hissetmiyorum canım. Zayıf bir insanım bende.
Annelerinin kuzuları bi gelselerde kokularını içimize çekip tüm dertlerimizi unutsak
Kızlar bebişimin yeni ciclerine bakınn ben bunlara bayıldııımmmm
Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip et...
Sağlıklakucağıma alalım inşaallah...
MAŞAALLAH Bebeğime
Canım sen nazmazlarına dikkat et bebişin şimdi senden alacağını alsın inşallah...
Allah ahirette hakkınız alır canımm...
Ne mutlu inancımız fikrimiz bu zamanki gençlere göre çokçok iyi.
Rabbime en çok bu nimeti için şükrediyorum ben...
Haramda gözümüz yok nazmazlarımızı hiç ihmal etmeyiz Rabbim içimizi dılımızı bir eylesin..
Mukabeleyi ben okuyorum apartmanda bebiimde dinliyor
Geçen ilk gün okurken bıtır bıtır tepki verdi inşaallah hafız olacakk
Hayalimde Allaha sadık layık evlatlar yetiştirmek var...
Rabbim yardımcımız olsun...
Rızık konusundada senin benim gibi aza şükredenlerin rızkı bine bir artar...
Bak görürsün o giden paranın yerini Mevlam zamanla dolduracakkk
Öpüyorum siziii
Tubiş canım büyük geçmiş olsun canım üzülme hastane sarılığı biliyorsun sen bol bol süt yetiştir ona...
Karapisso oğlun güle güle giysin canım cicileri çok zevklisin...
İnci canım merak ediyorum bebişinin cinsiyetini oğlun olacak gibi geliyor bana...
Bu arada ben de bugün epey bi yüzdüm bebişimle:)))))
evet tatlım bundan sonra öyle olacak...Canim erkekler genelde kendilerini dusunurler. Srn ne kadar ikinizi dusunursen dusunsun o onc kendini dusunur. O yuzden her daim sen de once kendini dusun. Seni senden baska kimse dusunmez. Ben senin yerinde olsam ayirirdim hesabi. Ben cok gaddarim belki de. Sonucta o senin paran. Onlar sanki kendilerine harcamiyorlar mi?
Sıkma canini sen. Hersey duzelir insallah. Erkekler hep ayni.
Aminnn canımmm....Yusuf pasam insallah cabucak iyi olur. Kiyamam ben ona.
Cok gecmis olsun. Rabbim tez zamanda iyi etsin insallah...
Maşaallah sen okuyorsan aynı şey tatlım maksat bebişin kulakları Kuranla dolması...Maşallahhhhh çok güzeller canım. Bayıldım bende. Nerden aldın zevkini çok begendim. Bende almak istiyorum 10 gün sonra
Şüphemiz yok canım inşallah bu dünyada olmazsa ahirette yüzleşeceğiz. Hak o zaman tecelli edecek.
Olsun canımıza bişi olmadıgına şükrediyorum. O sıkıntılı zamanlarda geldi bebişim. Ellerimden tuttu. Rabbim onu rızkı ile gönderecek.
Doğmamış bebeğimin hakkını yediler ama fitil fitil çıkıcak onlardan
Annemde diyor ki inşallah hafız olur aynı sen gibi düşünüyorBende istiyorum din yolunda ilerlesin isterim.
Ne güzel mukabeleyi sen okutuyorsun. Benim yakınımda yok öyle okuyan. O yüzden kendim okuyorum. Çok şükür 8 yaşında kuranı ögrendim. Annem babamdan Allah razı olsun ki ögrenebilmişim. Beni göndermişler. 2 yıldır gitmiyorum kuran kursuna. Evlendim gidemedim.
zor zamanlar geçiyor. Bebeğim büyüyor ve onu sabırsızlıkla bekliyorum. Annesinin kuzusuuu sağlıkla gelsin. Bana arkadaş olsun istiyorum.
Tubiş canım büyük geçmiş olsun canım üzülme hastane sarılığı biliyorsun sen bol bol süt yetiştir ona...
Karapisso oğlun güle güle giysin canım cicileri çok zevklisin...
İnci canım merak ediyorum bebişinin cinsiyetini oğlun olacak gibi geliyor bana...
Bu arada ben de bugün epey bi yüzdüm bebişimle:)))))
merak eden arkadaşlar için yazıyorum fırsat bulamazsam die bu sabah testi tekrarladım gene silik çok az daha belirgin gibi ama öle çok net kırmızı deil ogluma hamileykende böle çıkıyodu galiba hayırlıyorum yaptım yaptım hep aynı çıkıyo gidip eczanede kıza başka test yokmu açık renk çıkıyo demiştim oda farketmez çıkıyosa hamilesin boşa test alma demişti kafam çok karışık
Selam kizlar, bu sabah 3 kez bacakta baldirimda top gibi kasilmis parca olustu. Elini degince yumurta var gibi oluyor feci cok aciyor. Bacak kasilmasi mi bu? Nolcak napcaz bilemedik?? Yasayan var mi???
Canım doktorun sana magnezyum ve kalsyum desteği vermedimi?
Bu aylarda kramp girmesi çok olur ablamında gece uykuları bölünüyordu bu nedenle.
Günde 1 litre süt iç yoğurt peynir tüketmeye dikkat et.
Olmadı doktoruna gir versin sana desteğini
Çok geçmiş olsun canım feci bir ağrıdır
canim burda dr bakmiyor uzman deil aile hekimi bakalim yarin gitcem sorcam verirse insallah cozum bulur. Ben bebegi 16dan beri tekmeleri 19-20den beri hissediyorum.
Hayırdır İpekcim?Neden başladı iştahsızlık :44:
Ohh yarasın annesiyle kuzusuna tatil inşallah.
Bizler iyiyiz işte.Dualar ediyoruz,batlar beklemiyoruz,tekmeler yiyoruz falan
Canıım hoşgelmişsin.Nerelerdesin uzun zamandır uğramıyorsun?Dönmedin sanırım yuvana.Rabbim yardımcın olsun.
Tarifi yapayım canım.İç diyeceksin sandım da maydonoz iltihap söktürücüdür,gebelikte kesinlikle içilmez diyecektim.Sürme işini yaparım ama.Çok sıkıntı çekiyorum bu konudaDün gece yine çok sıkıntı çektim.Bak sabah ilaç içecektim onu da unuttum.
Canim suruceksin bi dene annem ve yengem gebelikte yamis gecmis sizi agrisi herseyine ii geliyor, kremler ilaclr bi seye yaramiyr hamilelikten sonra annemde gene olmus gene gecmis o yuzden soyleyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?