Bol bebiş topiği

Kızlar bebişimin yeni ciclerine bakınn ben bunlara bayıldııımmmm
Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip et...
Sağlıklakucağıma alalım inşaallah...
MAŞAALLAH Bebeğime

Eklentiler

• $IMG_20130706_165913.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $IMG_20130706_170058.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 55
  • $IMG_20130706_170154.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG_20130706_170216.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:

Canım sen nazmazlarına dikkat et bebişin şimdi senden alacağını alsın inşallah...
Allah ahirette hakkınız alır canımm...
Ne mutlu inancımız fikrimiz bu zamanki gençlere göre çokçok iyi.
Rabbime en çok bu nimeti için şükrediyorum ben...
Haramda gözümüz yok nazmazlarımızı hiç ihmal etmeyiz Rabbim içimizi dılımızı bir eylesin..
Mukabeleyi ben okuyorum apartmanda bebiimde dinliyor
Geçen ilk gün okurken bıtır bıtır tepki verdi inşaallah hafız olacakk
Hayalimde Allaha sadık layık evlatlar yetiştirmek var...
Rabbim yardımcımız olsun...
Rızık konusundada senin benim gibi aza şükredenlerin rızkı bine bir artar...
Bak görürsün o giden paranın yerini Mevlam zamanla dolduracakkk
Öpüyorum siziii

Canim erkekler genelde kendilerini dusunurler. Srn ne kadar ikinizi dusunursen dusunsun o onc kendini dusunur. O yuzden her daim sen de once kendini dusun. Seni senden baska kimse dusunmez. Ben senin yerinde olsam ayirirdim hesabi. Ben cok gaddarim belki de. Sonucta o senin paran. Onlar sanki kendilerine harcamiyorlar mi?
Sıkma canini sen. Hersey duzelir insallah. Erkekler hep ayni.

Kızlar bebişimin yeni ciclerine bakınn ben bunlara bayıldııımmmm
Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip et...
Sağlıklakucağıma alalım inşaallah...
MAŞAALLAH Bebeğime

Maşallahhhhh çok güzeller canım. Bayıldım bende. Nerden aldın zevkini çok begendim. Bende almak istiyorum 10 gün sonra

Şüphemiz yok canım inşallah bu dünyada olmazsa ahirette yüzleşeceğiz. Hak o zaman tecelli edecek.

Olsun canımıza bişi olmadıgına şükrediyorum. O sıkıntılı zamanlarda geldi bebişim. Ellerimden tuttu. Rabbim onu rızkı ile gönderecek.
Doğmamış bebeğimin hakkını yediler ama fitil fitil çıkıcak onlardan
Annemde diyor ki inşallah hafız olur aynı sen gibi düşünüyor Bende istiyorum din yolunda ilerlesin isterim.
Ne güzel mukabeleyi sen okutuyorsun. Benim yakınımda yok öyle okuyan. O yüzden kendim okuyorum. Çok şükür 8 yaşında kuranı ögrendim. Annem babamdan Allah razı olsun ki ögrenebilmişim. Beni göndermişler. 2 yıldır gitmiyorum kuran kursuna. Evlendim gidemedim.
zor zamanlar geçiyor. Bebeğim büyüyor ve onu sabırsızlıkla bekliyorum. Annesinin kuzusuuu sağlıkla gelsin. Bana arkadaş olsun istiyorum.

Tubiş canım büyük geçmiş olsun canım üzülme hastane sarılığı biliyorsun sen bol bol süt yetiştir ona...
Karapisso oğlun güle güle giysin canım cicileri çok zevklisin...
İnci canım merak ediyorum bebişinin cinsiyetini oğlun olacak gibi geliyor bana...

Bu arada ben de bugün epey bi yüzdüm bebişimle:)))))

Ohh ne güzel yüzmüşsün. Bende bebişimle yüzdüm geçen gün

Ya benimde içimden bi his erkek diyor.Kuzum Hayırlısı Allah tan bakalım ne olacak. Kalbim çıkıcak sanki yerinden çok heyecanlıyımmmm

evet tatlım bundan sonra öyle olacak...
Ben hep kısıyorum aman adama masraf olmasın duman şöyle olmasın ama bir yere kadar...
P.tesi ilk iş hesap açıp evdeki iki kuruşumuzu (bebişimle benimmm parammmızı )
Bankaya yatırmak...
Ve üstüne eklemek...
Be kiraya ellemden yatıracağım geri kalan eşimin maaşıylada geçineceğiz...
Kendimi sıkıyorum zatennn daha ne yapayımmm :44:
Yusuf pasam insallah cabucak iyi olur. Kiyamam ben ona.
Cok gecmis olsun. Rabbim tez zamanda iyi etsin insallah...
Aminnn canımmm....
Maşaallah sen okuyorsan aynı şey tatlım maksat bebişin kulakları Kuranla dolması...
Bende her ayıma 1 hatim yapmaya çalışıyorum.
Rabbim kabul etsin.
Bizim niyetlerimiz güzel inş Hafızda olurlar Allaha sadık kulda olurlar...
Ayyy canım cinsiyetini acayip merak ettim.
Bizde haftaya c.tesi tekrar gideceğiz inş bebişimizin kesin cinsiyetini öğreneceğiz...
Canım LCW den aldım.
Gayette uygundu 0-3 aylık olan 10 tl 6-9 aylık olanda 13 tl idi.
Bumdan önce evimize yakın LCW mağazasına gittik yoku olanda pahalıydı.
Burası outlet ve çoook çeşit var.
Hele bi kesin erkek desin ona göre neler neler alırız...
Rabbim sağlıklı olsunlar sağ salim kucağımıza almayı nasip et...
AMİNNN....

Canım çok teşekkür ederim senin aldığın yeşilbadiye benzettim yeşil olanı onun için aldımm
Ohhh ne güzel yüzün siz bizde evde pişelimmm
allahım en güzellerini alıp sağlıkla giydirmeyi nasip etsin bütün isteyenlere bizlerede

Son düzenleme:
Kızlar ben iyice alıştım hamileliğieee Allahım merhamet et bize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eyle...
Eşimin Annesine gittik eltiler falan ordalar,göbişim azıcık belirgin elbise gitince net belli ediyor ben burdayımmm diyeee
İlgi üzerinde olunca hoş oluyor tabi kararında olunca..
Kızlar bide kendime bugün çok tatlı bi bluz aldım LCW den.
10 tl 30 kuruşaaa
Üzerinde kırmızı kalp var bebiş var ANNEMİ ÇOK SEVİYORUM yazıyorrr...
Göbeğim tam doldurmuyor ammaaaaa
Sabırsızlıkla ogünleri bekliyorum
Rabbim isteyen kardeşlerimizede nasip etsin...
Bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Son düzenleme:
Kuzum ben seni Epeck le karıştırdım o oğluşuna çok tatlı bi tulum almıştı yeşilli idi.
Ya hakkını helal ettt...
Tekrar teşekkür ederim en iyileri sizin olsunnn...
Bakalım senin bebişin kızmı erkekmi

merak eden arkadaşlar için yazıyorum fırsat bulamazsam die bu sabah testi tekrarladım gene silik çok az daha belirgin gibi ama öle çok net kırmızı deil ogluma hamileykende böle çıkıyodu galiba hayırlıyorum yaptım yaptım hep aynı çıkıyo gidip eczanede kıza başka test yokmu açık renk çıkıyo demiştim oda farketmez çıkıyosa hamilesin boşa test alma demişti kafam çok karışık

Bence hormonlardan dolayı kafan karışıkkk
Kız bırak bebişin rahat stressiz tutunsun sana
Bende senin gibi stres yaptım ama ben bir kimyasal gebelik 2 düşükten sonra oğluma hamile kaldım...
O yüzden stresliydim yaniii Sen niye stres yapıyorsunn BALLLL GİBİ HAMİLESİN İŞTEEE

Selam kizlar, bu sabah 3 kez bacakta baldirimda top gibi kasilmis parca olustu. Elini degince yumurta var gibi oluyor feci cok aciyor. Bacak kasilmasi mi bu? Nolcak napcaz bilemedik?? Yasayan var mi???

Kızlar nasılsınız bakalımmm
Biz iyiyiz Elhamdulillah
Sıkıcı bir pazar gününü bitirmeye çalışıyoruz
Bugün yürüyüşe başlayacağım inşaallah.
Belki barsaklarıma etkisi olur
Bebeğimi sıkıştırınca tekme atıyor bende bunu bugün fark ettim...
Allahım geri kalan kızların hepsine nasipvet bu duyguyu...
Epeck tatkım sen ne zamandan beri hissediyorsun oğluşunuu
Yerim onun tekmeleriniii...

Selam kizlar, bu sabah 3 kez bacakta baldirimda top gibi kasilmis parca olustu. Elini degince yumurta var gibi oluyor feci cok aciyor. Bacak kasilmasi mi bu? Nolcak napcaz bilemedik?? Yasayan var mi???

Canım doktorun sana magnezyum ve kalsyum desteği vermedimi?
Bu aylarda kramp girmesi çok olur ablamında gece uykuları bölünüyordu bu nedenle.
Günde 1 litre süt iç yoğurt peynir tüketmeye dikkat et.
Olmadı doktoruna gir versin sana desteğini
Çok geçmiş olsun canım feci bir ağrıdır

canim burda dr bakmiyor uzman deil aile hekimi bakalim yarin gitcem sorcam verirse insallah cozum bulur. Ben bebegi 16dan beri tekmeleri 19-20den beri hissediyorum.

canim burda dr bakmiyor uzman deil aile hekimi bakalim yarin gitcem sorcam verirse insallah cozum bulur. Ben bebegi 16dan beri tekmeleri 19-20den beri hissediyorum.

Bence yinede bişeyler verir.
Ek ilaç alman gerkir.
eğer süt fayda etseydi yaşamazdın bunları.
Allah şifa versin tatlım.
Hııımmm tıpkı benim gibi bende 16 dan beri bebişimi hissediyorum ama ben tekme atışınıda hissediyorum
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Tatlım ne alemdesin yaaa uzun zaman oldu seni göremiyoruz buralarda...
Bebişinle aran nasıllll ?
Hareketlimi yoksa sakinmi?
Kızdı seninki demi canım yoksa yanlışmı hatırlıyorumm

Canim suruceksin bi dene annem ve yengem gebelikte yamis gecmis sizi agrisi herseyine ii geliyor, kremler ilaclr bi seye yaramiyr hamilelikten sonra annemde gene olmus gene gecmis o yuzden soyleyim dedim.

Canim suruceksin bi dene annem ve yengem gebelikte yamis gecmis sizi agrisi herseyine ii geliyor, kremler ilaclr bi seye yaramiyr hamilelikten sonra annemde gene olmus gene gecmis o yuzden soyleyim dedim.

Cevo kuzum nerelrdesin sen yaaa özlettin kendiniii
Neler yapıyorsun eşinin yanına döndünmü?
Allah yardımcın olsun ismen dua ediyorum sana hep aklımdasın canım...
En kısa zamanda muradına erişirsin umarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…