- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.901
Selam kizlar, bu sabah 3 kez bacakta baldirimda top gibi kasilmis parca olustu. Elini degince yumurta var gibi oluyor feci cok aciyor. Bacak kasilmasi mi bu? Nolcak napcaz bilemedik?? Yasayan var mi???
selam kızlar,
güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.
hamd olsun Yusuf'um bugün hastaneden çıktı.
degerimiz 14 e düştü.
artık bol bol emzirerek düşürücez kalanını inşallah.
çok şükür rengi bembeyaz olmuş.
Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah.
bebişini hastanede bırakıp eve gelmek çok kötü
ama şükürler olsun ki evimizde kuzum.
tekrar öpüyorum hepiniziiii
selam kızlar,
degerimiz 14 e düştü.
Canim gece ben de 2 kez yasadim. Dun sut icmedim sanirim ondan. Bol kalsiyum almaya bak. Sutu yogurtu bol ye.
iyi akşamlar kızlar....
yha geçmişi okudum ilk ama beni hiç özleyen olmamış sanırım
kimse yazmamış bu kız nerde bugün die...
demek doğum yapsam hepten unutcaksınız beni. aşk olsun
herkezin kendine göre telaşı var tabii. hamilelik hormonlarım cozurdadı yine sanırım
neyse şaka bir yana gönüller bir dimi :) önemli olan o...
biz bugün sabah erkeden son doz iğnelerimizi olmaya hastaneye gittik.
hastane çıkışı kahvaltı ettik ve Aksaray'a eşimin diplomasını almaya gittik
artık diplomalı bir kocişim var
ordan dönüşte kayınvalidelere ugradık.
yemek hazırladı yedik ve evimize geldik...
annem yarın akşam yola çıkıyor. perşembe sabahı Allah'ın izniyle burada olucak.
babam da dogumdan sonra gelicek inşallah...
herşey yolunda hamd olsun. son günlerimizi heyecanla sayyoruz...
yarından itibaren şafak; 34. gün bebişim benimle inşallahhh
ayyy feyzaam çok geçmiş olsun.
bir an dedim dogurdu mu aceba :18:
az daha dursun kuzucuk içerdeee acele etmesin :26:
zamanında gelsin inşallah...
aman kendie dikkat et. bu sıcaklar çok zorluyor insanı. az kaldı Rabbimin izniyle. ha gayret
ayşemm herşeyiniz çok güzel maşallah.
çok begendim.
kulplarınız çok şeker
çantan da çok şık bence. rengini de begendim.
güzel günlerde kullanın inşallah.
göbidik büyümüş maşallahhh
baya baya ben burdayım diyor. ayh ama ilerde çekilin yolddaaann göbidik geliyor dicek
senden önce göbek gidiyor. çok komik bir görüntü bence
özim naber canımcım?
evet evet sen de ekle bakalım göbidiği. biz gösterdik sana da bakalım yaw
hehehh evet aynen öyle göbek yarıştırırız ama ben cumartesi günü yarış dışı oluyorum
artık size devrediyorum yarışı...
resimleri cumartesiden önce ekle tamam mı. doğumdan sonra hemen gelemeyebilirim.
dünya gözüyle göriim seni de
hehehhh ayşem dalgalanmaları sen 30 lardan sonra gör
hatta 34-35 de. sırt üstü yatınca göreceklerin seni daha da şaşırtıcak
direkt bir ayak yada popo çıkıyor.
hehehh çok keyifli zamanlar yaa
karapissom naber canımcım?
evet zaman bitti yaa hamd olsun.
bebişimiz geliyor inşallah...
darısı başınıza kuzum...
ayy cumartesi mi gidiceksin dr aaa
ama ben sonucu okuyamicaam?
neyse artık azıcık toparlanınca gelir yazarım sizlere...
cumartesi gece hastanede kalıcam ama belki pazar günü gelir yazarım sizlere...
hayırlı haberlerle gel inşallahh
deepp naber canım?
bayadır görünmüyordun evet.
iyi olmana sevidim canım...
inşallah kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişini kucagına alırsın.
İnsan suyu görürde kenarda durabilirmi kıız.Yüzmesen bile girersin mutlaka.Aklında olsun diye söyledim ben
Hoşgelmişsin canım.İkiz oğluşlarım bir dahaki bahara kaldıRabbim "önce kızınla deneyimsizliğini at,sonra ikizlere koşturursun" dedi inşallah
Benim ölçülerim doktorunkiyle aynı gidiyor hemen hemen.Normal diyor dr da.Fazla da değil eksik de.Bakalım bu ay nasıl çıkacak değerlerimiz.Malum o kadar kilo aldık
Seni gidi koca göbek.Hemende sitem edermiş.Hormonların taksimde eylemde sanırımMerak etmez olurmuyuz seni?Doğumdan sonra da yalnız bırakmazsın inşallah bizleri
Teşekkür ederiz Tubilosh teyzesi.Çantaya da ısınmaya başladım baktıkça.Ağız kısmı falan düşündüğümden daha geniş.Kullanışlı olacak sanırım
Göbidiğim önde şimdiden.Gören erkekmi diyor hala.Çünkü yanlardan ve arkadan hiç almadım kilo.Sadece önde taşıyorum 8 kg
Deepp kuzum nerelerdesin sen ? Artık bizlerle olmanı istiyorum. Öyle kaçak göçek olmuyor bu işler. bende kaçmıştım bi ara. Ondan sonraki ay bebiş gelmişti. Hiç umutsuzluga kapılma. Yaşadıgın kötü tecrübeyi unutturacak nurtopu gibi bir bebişin olacak inşallah.
Karapiiso canım, senin evde 3 odalı demek. bendensinTubişimin evide öyle. Kutu gibi evimi seviyorum ama
Bende ilk etapta bir beşik alıcam. ama bellide olmaz misafir odasını düzenleyip fazla eşyalarımı biryerlere postalayabilirsem oda yaptırasım var ama şimdi değil. Dogduktan sonra. Tabi bunlar benim hayallerim kocişin daha haberi yok
Çok şükür sizin eviniz varmış. biz lojmanlarda kaldıkNasip olursa bizde 2-3 sene sonra ev almayı düşünüyoruz.
İnşallah geniş geniş evlerimiz olurda rahat rahat oyun oynar bebişlerimiz
Oyy incim Allah razı olsun benimde aklım hep burda ama işyerinde giremiyorum pc ler kontrol ediliyor artık
Umutsuz değilim şükür Rabbim ne zaman nasip ederse bakalım bir kaç ay daha beklicem olmazsa tekrar doktora gözükücem..
sEnin bebişin cinsiyeti belli mi kuzum ?
canim magnezyum aliyor muydun sen? Bir de baldirim top gibi oluyor teniz topu gibi feci bisey ya Allah korusun. Bikez icmedin diye olmaz sanirim ya depolar mi az bilmiyorum ki? Ben gunde 2 bardak iciyorum, peynir ve yumurta yiyorum hergun. Yogurt maalesef azBir de ben 2 gundur epey agirlastim ya daha cok erken deil mi, bel, bacak, ayak agrilarim yururken yavasladim. Gecen hafta cok rahat yururken simdi cok yavas o da bel agritio karnim 7 aylik gibi vucut zayif olunca kaldirmak mi zorlasti diyorum ama daha 23 uz yaaaaa... Allahim yardim et. Sen de durumlar nasil nasi canim?
Sorma canim ya ben de bu aralar oyleyim. Tansiyonum dusuyor hemen yoruluveriyorum belim agriyor ayaklarim agriyor. Bugun hep yattim aksama kadar. Allahm hepiize yardim etsin. Magnezyum ayi icmiyorum canim. Bende daha oncede olmustu sut icmedigim zamanlar oluyor. Depolari bebisler aliyor ki depolar dolu olsun. Ben gunde 2 bardak sut bir kse yogurt yiyorum. Arti sabah da peynir.
Zayufsin ya canim belki ondan agir geliyordur vucut tasiyamiyor olabilir...
selam kızlar,
degerimiz 14 e düştü.
oy yerim ben onun minik cicilerini. çok tatlılar canım ya hele yeşile bayıldım.. güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.Kızlar bebişimin yeni ciclerine bakınn ben bunlara bayıldııımmmm
Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip et...
Sağlıklakucağıma alalım inşaallah...
MAŞAALLAH Bebeğime
Benim daha 23 erken diye endiselendim zayifliktan sanirim evet canim. Multivitamin ve demir iciyorsun sanirim. Kalsuyim aliyor musun ekstra?
günaydın kızlar cumartesı gıttım dokotra hamdolsun ıyı haberlerle geldim
doktorumu bıkere çok sevdım kesın ve net konusyo yanı acaba flan deyıp ınsanı ıkıleme dusurmuyo
amelıyta ıcın gunumuzuu aldık çarşamba anestezı işlemleri yapılıp perşembe saat 1de ameliyat olucam hayırlısıyla
direk tüpünü alıcaz dıye bı sey yok önce açmaya çalışıcaz en kotu ıhtımal tupunu alıcaz ve tek tuplede cok rahat hamıle kalabılrıısın sadce ıkı tupu sgalıklı bı ınsan 2 ayda kalısyosa sen 4 ayda gıbı bı oran avar tabı hıcte bellıde olmaz dedi eşimin sperm sonuçlarına baktı hamdolosun onlarda normal dedi yani ameliyat olucam ve allhın izniyle problem kalmamış olucak inş
dualarınızda benide unutmayınnolurr
Perşembe günü hayırlısıyla ameliyatını atlatırsın inşallah canım sonra da bebişine kavuşursun. Tüpü almayabilirler yani ne güzel hayırlısı olsun canım. Allahım yardım etsin. inan hep dua ediyorum sizlere. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.. Eşinin tahlilleri de iyi çıkmış.Ben inanıyorum hayırlısıyla atlatacaksın ameliyatı da sonra bebişin gelecek.. Sonra senin sıkıntıları tartışacağız burada
günaydın kızlar cumartesı gıttım dokotra hamdolsun ıyı haberlerle geldim
doktorumu bıkere çok sevdım kesın ve net konusyo yanı acaba flan deyıp ınsanı ıkıleme dusurmuyo
amelıyta ıcın gunumuzuu aldık çarşamba anestezı işlemleri yapılıp perşembe saat 1de ameliyat olucam hayırlısıyla
direk tüpünü alıcaz dıye bı sey yok önce açmaya çalışıcaz en kotu ıhtımal tupunu alıcaz ve tek tuplede cok rahat hamıle kalabılrıısın sadce ıkı tupu sgalıklı bı ınsan 2 ayda kalısyosa sen 4 ayda gıbı bı oran avar tabı hıcte bellıde olmaz dedi eşimin sperm sonuçlarına baktı hamdolosun onlarda normal dedi yani ameliyat olucam ve allhın izniyle problem kalmamış olucak inş
dualarınızda benide unutmayınnolurr
inş cnaım inşş ben razıyım her sıkıntıyaaa sonu güzel olsundaaa
9 ay kusmaya razıyım valla o derecee
Günaydın arkadaşlar son 1 hafta kaldı hayırlısıyla . O kadar çok korkuyorum ki sanki doğurmayacakmışım gibi bu konudan hiç bahsetmiyorum , bahsettirmiyorum .yorucu bir haftasonu oldu benim için Ramazandan önce son diye gezmek istedi ev halkı ama bana göre değilmiş bittim yani...
Herkes iyidir inşallah öpüyorum hepinizi ev halkını yolladım biraz daha kestireyim en iyisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?