Bol bebiş topiği

selam kızlar,

güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.

hamd olsun Yusuf'um bugün hastaneden çıktı.

degerimiz 14 e düştü.
artık bol bol emzirerek düşürücez kalanını inşallah.

çok şükür rengi bembeyaz olmuş.
Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah.

bebişini hastanede bırakıp eve gelmek çok kötü

ama şükürler olsun ki evimizde kuzum.

tekrar öpüyorum hepiniziiii

Selam kizlar, bu sabah 3 kez bacakta baldirimda top gibi kasilmis parca olustu. Elini degince yumurta var gibi oluyor feci cok aciyor. Bacak kasilmasi mi bu? Nolcak napcaz bilemedik?? Yasayan var mi???

Canim gece ben de 2 kez yasadim. Dun sut icmedim sanirim ondan. Bol kalsiyum almaya bak. Sutu yogurtu bol ye.

Cok sukur tubisim cok gecmis olsun. Kokulu kokulu op onu annesi benim icin. Kiyamam kuzuya..

cook guzel haber gozunuz aydin minik oglus insallah daha da iyiye gider canim..

Canim gece ben de 2 kez yasadim. Dun sut icmedim sanirim ondan. Bol kalsiyum almaya bak. Sutu yogurtu bol ye.

canim magnezyum aliyor muydun sen? Bir de baldirim top gibi oluyor teniz topu gibi feci bisey ya Allah korusun. Bikez icmedin diye olmaz sanirim ya depolar mi az bilmiyorum ki? Ben gunde 2 bardak iciyorum, peynir ve yumurta yiyorum hergun. Yogurt maalesef az Bir de ben 2 gundur epey agirlastim ya daha cok erken deil mi, bel, bacak, ayak agrilarim yururken yavasladim. Gecen hafta cok rahat yururken simdi cok yavas o da bel agritio karnim 7 aylik gibi vucut zayif olunca kaldirmak mi zorlasti diyorum ama daha 23 uz yaaaaa... Allahim yardim et. Sen de durumlar nasil nasi canim?

şükür tatlım güzel dileklerin için teşekkür ederim..Bebişini kucağına almışşsın gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün..

HayırlıSI ayşem Rabbim gönlüne göre verin inşallah..

Oyy incim Allah razı olsun benimde aklım hep burda ama işyerinde giremiyorum pc ler kontrol ediliyor artık
Umutsuz değilim şükür Rabbim ne zaman nasip ederse bakalım bir kaç ay daha beklicem olmazsa tekrar doktora gözükücem..
sEnin bebişin cinsiyeti belli mi kuzum ?

Hoşgeldin canım. Tabiki olacak. Rabbim en hayırlı zamanda gönderecek bebişini. Moralin yerinde umutsuz değilsin çok şükür.

Benim sıpanın cinsiyeti belli değil. 9 gün kaldı kontrole. Bakalım ne çıkıcak kuzucum

Sorma canim ya ben de bu aralar oyleyim. Tansiyonum dusuyor hemen yoruluveriyorum belim agriyor ayaklarim agriyor. Bugun hep yattim aksama kadar. Allahm hepiize yardim etsin. Magnezyum ayi icmiyorum canim. Bende daha oncede olmustu sut icmedigim zamanlar oluyor. Depolari bebisler aliyor ki depolar dolu olsun. Ben gunde 2 bardak sut bir kse yogurt yiyorum. Arti sabah da peynir.
Zayufsin ya canim belki ondan agir geliyordur vucut tasiyamiyor olabilir...

Benim daha 23 erken diye endiselendim zayifliktan sanirim evet canim. Multivitamin ve demir iciyorsun sanirim. Kalsuyim aliyor musun ekstra?

Çok sevindim Rabbim tekrar göstermesin o acıyı.
Öptüm siziii

Kızlar bebişimin yeni ciclerine bakınn ben bunlara bayıldııımmmm
Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip et...
Sağlıklakucağıma alalım inşaallah...
MAŞAALLAH Bebeğime
oy yerim ben onun minik cicilerini. çok tatlılar canım ya hele yeşile bayıldım.. güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.
Benim daha 23 erken diye endiselendim zayifliktan sanirim evet canim. Multivitamin ve demir iciyorsun sanirim. Kalsuyim aliyor musun ekstra?

yok canım almıyorum. demir hapı ile elevit kullanıyorum şu anda. ama bu gece kasılma olmadı. dün yarım litre sütü içince bu gece kasılma filan yaşamadım. sütü bırakmamam lazım...

zayıflıktan oluyor canım herkes 30 dan sonra bana ağır gelir diyorlardı ben şimdiden rahatsız oluyorum. vücut alışık değil.. kaldıramıyor..

Günaydın kızlar. bol uykulu bir hafta sonundan sonra çok şükür yine işteyim. İşe gelirken bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi. evde bıraksan akşama kadar uyuycam.. kafam kalkmıyor.

Neyse kızlar...hepimize iyi haftalar olsun inşallah..

günaydın kızlar cumartesı gıttım dokotra hamdolsun ıyı haberlerle geldim

doktorumu bıkere çok sevdım kesın ve net konusyo yanı acaba flan deyıp ınsanı ıkıleme dusurmuyo
amelıyta ıcın gunumuzuu aldık çarşamba anestezı işlemleri yapılıp perşembe saat 1de ameliyat olucam hayırlısıyla
direk tüpünü alıcaz dıye bı sey yok önce açmaya çalışıcaz en kotu ıhtımal tupunu alıcaz ve tek tuplede cok rahat hamıle kalabılrıısın sadce ıkı tupu sgalıklı bı ınsan 2 ayda kalısyosa sen 4 ayda gıbı bı oran avar tabı hıcte bellıde olmaz dedi eşimin sperm sonuçlarına baktı hamdolosun onlarda normal dedi yani ameliyat olucam ve allhın izniyle problem kalmamış olucak inş

dualarınızda benide unutmayın nolurr

Perşembe günü hayırlısıyla ameliyatını atlatırsın inşallah canım sonra da bebişine kavuşursun. Tüpü almayabilirler yani ne güzel hayırlısı olsun canım. Allahım yardım etsin. inan hep dua ediyorum sizlere. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.. Eşinin tahlilleri de iyi çıkmış.Ben inanıyorum hayırlısıyla atlatacaksın ameliyatı da sonra bebişin gelecek.. Sonra senin sıkıntıları tartışacağız burada

inş cnaım inşş ben razıyım her sıkıntıyaaa sonu güzel olsundaaa

9 ay kusmaya razıyım valla o derecee

Arkadaşım hiç canını sıkma yeter ki Mevla ol desin. Ben 2010 yılında dış gebelik geçirdim geç farkedildiği için sağ tüpümü aldılar hem de çalışanı diğer çocuklarıma sağ tüple hamile kalmıştım geriye tembel olan sol tüpüm kaldı 6 ay korunma verdi Dr 6 ayın sonunda bıraktığım ilk ay hamile kaldım o bebeğimi 6.5 aylık karnımda kaybettim 6 ay sonra aynı tüpten buna hamile kaldım . Hiç üzülme yani tek tüple de çok rahat hamile kalınıyor.

Günaydın arkadaşlar son 1 hafta kaldı hayırlısıyla . O kadar çok korkuyorum ki sanki doğurmayacakmışım gibi bu konudan hiç bahsetmiyorum , bahsettirmiyorum .yorucu bir haftasonu oldu benim için Ramazandan önce son diye gezmek istedi ev halkı ama bana göre değilmiş bittim yani...
Herkes iyidir inşallah öpüyorum hepinizi ev halkını yolladım biraz daha kestireyim en iyisi...

kıyamam canım ya.. ama şöyle düşün minicik bir paşa daha gelecek mis kokusunu içine çekeceksin. tabi sıkıntı çekeceksin hepimiz çekeceğiz ama emeksiz yemek olmaz dimi? sonucunu düşün rahatla. çok iyi olacaksın eskisi gibi hafifleyeceksin rahat rahat gezeceksin oğluşlarınla..
Rabbim yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…