- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #14.941
Ne yaptın kııız?Neler aldın bakıyım 2 günde.Dökül bakalım.
yok daha almadım aldığım nevresim takımı geldi sadece. park yatağın uyku seti ile yatağı kaldı kuzum.. onları da alacağım inşallah bu ay. önümüzdeki ay da karyolayla şifonyeri alırsak bebişin alışverişin de sadece alt açma örtüsü ile telsiz kalıyor. kendi alışverişim var daha ooyyyyyyy anam oyyyy
Ayşem sana bir uzman sorusu. bu park yatağa lastikli çarşaf alacağım. 60*120 ölçülerinde yatak. çarşaf 60*120 mi olmalı 70*130 mu? 10 cm büyük mü gelir. yatakların 5cm kalınlığı olsa.çok mu büyük gelir.? çıkamadım işin içinden...:44::44::44::44::44:
Az kalmış baya seninde.Listenin demirbaşı duruyor.EMZİK ASKISICumartesi buldum güzel bişey.12,90dı.Başka alacak bişey bulamayınca iptal ettim siparişi Yatağı alırken bakarım mağazadan bugün.Klips bulursam organize şeritlerden ve keçelerden kendimde yapacağım.
Listemde yorgan,nevresim takımı,yastık,yatak ve cibinlik kaldı benim.Bu hafta lohusa şerbeti takımımı da süslerim.Sonra da şekerlerimizi tamamlarız Allah izin verirse.50 tane az mı olur acaba? :44::44::44::44::44::44:
Yatağın ölçüsüne uygun oluyor rakamlar.70*130 bizim yatağımız.Uyku setini de,çarşafı da öyle aldım ben.Büyük alırsan da çok sorun olmaz sanırım.Ben büyük almadım.
aaa onu nasıl unuttum dimi? en önemli demirbaş.. ben de alamadım daha şu emzik askısını.. ne zor şeymiş yaw.
uyku seti olarak almayacak mısın canım? ayrı ayrı mı alacaksın?
bebek şekerleri ile mevlüt takımı var bir de benim de..onları kayınvalidem üstlenecek.
50 tane yeter kuzum ya ?gerçi bu konularda hiç tecrübem yok. bu konuda kayınvalideme danışacağım..
Şirinler uyku seti aldım ben.Ama yorgan değilmiş,kalın nevresim gibiymiş.Tek yorgan alacağım 70*130 boyutlarında.Nevresimlerle kullanılsın diye.Annem de bi uyku seti daha alacak.
Bak benim kalan listeme:
1.tabiki EMZİK ZİNCİRİ
2.kaşık (kayınvalidem tupper alacakmış)
3.banyo süngeri (sakallı ipten öreceğim eldiven gibi.Süngerden daha kullanışlı dediler.
4.ıslak mendil(nivea sensitive)
5.doğadan mini bebe çayı+elma yağı+milupa mama (son alışverişte)
6.nevresim takımı
7.perde
8.cibinlik
9.yatak-yorgan-yastık
10.dönence
11.mevlütlük
12.dolapiçi kapitone (ramazandan sonra annemle oturup dikeceğiz)
öyle olsa iyi süper olur valla. ben daha çok tırsıyorum:) iğneden bile korkuyorum düşün artıkdoğuma girerken bayılırım herhalde korkudan
Allah yardım edecek canım. bol bol dua etmek beni tek rahatlatan.. yoksa şimdiden içimde dert ne yapacam o gün diye..
Bende sana yazacaktım,görmedim yazdıklarını.Sabah uyanır uyanmaz aklıma geldin.Feyza doğurmuş falan olmasın diye geçtin aklımdan.Koşa koşa geldim valla siteye.Çok şükür hala 2 kişisin
Aynı şeyi bende düşünüyorum artık.Çok gezme bana göre değil artıkBir de senin için daha zor olmuştur.Rabbim Tubilosh gibi kolayca kucağına almayı nasip edecek inşallah kuzunu.İnanıyorum ben.Dualarım seninle.
Demi teyzesi ya bende bayılarak aldım.oy yerim ben onun minik cicilerini. çok tatlılar canım ya hele yeşile bayıldım.. güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.
yok canım almıyorum. demir hapı ile elevit kullanıyorum şu anda. ama bu gece kasılma olmadı. dün yarım litre sütü içince bu gece kasılma filan yaşamadım. sütü bırakmamam lazım...
zayıflıktan oluyor canım herkes 30 dan sonra bana ağır gelir diyorlardı ben şimdiden rahatsız oluyorum. vücut alışık değil.. kaldıramıyor..
Ay bende dün misafirim vardı gün içinde hiç dinlenemedimmm gece deli gibi yorgundumGünaydın kızlar. bol uykulu bir hafta sonundan sonra çok şükür yine işteyim. İşe gelirken bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi. evde bıraksan akşama kadar uyuycam.. kafam kalkmıyor.
Neyse kızlar...hepimize iyi haftalar olsun inşallah..
Bak sen şu kıza Maşaallah çok olumlu yaklaşıyorsun bayıldımmm sanaaaaaaaaaagünaydın kızlar cumartesı gıttım dokotra hamdolsun ıyı haberlerle geldim
doktorumu bıkere çok sevdım kesın ve net konusyo yanı acaba flan deyıp ınsanı ıkıleme dusurmuyo
amelıyta ıcın gunumuzuu aldık çarşamba anestezı işlemleri yapılıp perşembe saat 1de ameliyat olucam hayırlısıyla
direk tüpünü alıcaz dıye bı sey yok önce açmaya çalışıcaz en kotu ıhtımal tupunu alıcaz ve tek tuplede cok rahat hamıle kalabılrıısın sadce ıkı tupu sgalıklı bı ınsan 2 ayda kalısyosa sen 4 ayda gıbı bı oran avar tabı hıcte bellıde olmaz dedi eşimin sperm sonuçlarına baktı hamdolosun onlarda normal dedi yani ameliyat olucam ve allhın izniyle problem kalmamış olucak inş
dualarınızda benide unutmayınnolurr
Kuzummmya seni anlıyorum Rabbim yardımcınız olsun.Günaydın arkadaşlar son 1 hafta kaldı hayırlısıyla . O kadar çok korkuyorum ki sanki doğurmayacakmışım gibi bu konudan hiç bahsetmiyorum , bahsettirmiyorum .yorucu bir haftasonu oldu benim için Ramazandan önce son diye gezmek istedi ev halkı ama bana göre değilmiş bittim yani...
Herkes iyidir inşallah öpüyorum hepinizi ev halkını yolladım biraz daha kestireyim en iyisi...
Canımmm inşaallah daha net hissederim.Hoşgeldin canım aramıza.Hepimiz o endişelerle geçiriyoruz 9 ayı.Merak etme sende normalsinPozitif düşün herşey yolunda gitsin inşallah.Dr önlemini de almış ne güzel.Aksatma ilaçlarını,iğnelerini.Hayırlı olsun gebeliğin
Annem kardeşime hamileyken ökçesinin üstüne zeytin bastırmış.Siyah suyu çıkmış tenine.Sonra da silmiş.Kardeşim 25 yaşında hala zeytin zamanı ayağındaki siyahlık netleşir ve kaşınır.Annannemde teyzemde denemiş aynı şeyi.Göğsünün altında leke var hala teyzemin.Komşumuzda bilmeden gül reçeli yapmış.Bi de elini yüzüne sürmüş,gül yapraklasından güzel koksun diye.Kızı doğduğunda yüzünde kırmızı ala vardı.Güller açtığı zaman çocuğun yüzü berbat olur kaşınmaktan.Vişne,ciğer,gül,şalgam,dut,mor erik gibi elde leke bırakan şeyler çocuklara geçebiliyor.Özellikle sıçradığında.Eldiven kullan yada hiç dokunma
Daha minik de ondan annesi.Büyüdükçe sağa sola yığılıyor pozisyonuna göre ondan hissediyorsun.Merak etme zamanla olacak seninki de.
Güle güle giysin paşamız.Alışveriş güzel şey
İnşallahh bugün güzel haberler alacağız senden.Hiç endişelenme
Kasılmalar başlamış canım.Bu koca göbeğimle yataktan fırlatıyor o ağrılar beniMagnezyum desteği alınca azalıyor
Tamam canım yapacağım ilk sıkıntıda.Şimdi daha iyiyim
Çok şükür Tubiii.Valla aklımdaydın.Allah bir daha hiç ayırmasın kuzularınla sizi
Hiç kötü bişey düşünme.Herşey çok kolay olup bitecek.Açılacak kolayca yollar,kuzun düşecek o yollara inşallah.Bir sürü hamiş var sana dua eden.Elbet birimizin duası kabul olacaktır. Herşey çoook güzel olacak ben inanıyorum
Ramazandan önceki son pikniğimizi de yaptık dün.
Elbise de aldım çok şükür
Keçeden yaptığım süsleri de bitirdim
Pek hamarattım canım
Bi sıkıntım var.O da akıntı...Geçen ay fitille bitmişti.Bu ay yeniden başladı,aynı fitili yazdı dr.Ama bu sefer azalmadı bile:18::18::18: Korku çöktü içimize.Bu akşam yatağı ile cibinliğini de alacağız.Bi an önce tamamlansın eksiklerimiz.Hatta bugün fırsat bulursam kendime pijama takımlar da alacağım.Çantamı hazırlayım artık:18::18::18::18::18::18:
Sizler ne yaptınız bakıyım dün?Anlatında dinleyiverem.
Hiç Bugunki Kadar bulantım olmamıştı öle deli gibi bulantı yaşamadım ben ama bugun ayrı bi bulanıo sankisizce neden :44:
geldim kızlar sabahtan beri hastanedeyim dr ultrasonla baktı kese yok dedi heh gene olmadı deim yüzümü ekşittim yok demiyorum dedi ama keseyide göremedi sen gene bi kan ver bakalım dedi saolsun verdim kanı 2 gün sora çıkarmış
canım benim maalesef kii yaşadığın yaşayacaklarının başlangıcı
Benim 5.haftada başladııı hemde şiddetli şekilde.
14.haftada sazalmaya başladı şimdi iseee Maşaaallah yok denecek kadar az.
İnşaallah erken atlatırsın...
Canım ya biiliyorsun daaha çok erkennn ancak edatten bir hafta sonra görülüyor usg de.
Dert etme dinlen bak kan sonucunda pozitif çıkacak hayırlısıyla
kizlar ben geldim hamile olmayi beklerken yine adet oldum ve bugun adetimin dorduncu gunu flan sancidan ve bel agrisindan oluyorum cok kafaya taktim yine olmadi galiba... cok buyuk hayal kirikligi icindeyim kocama birinci evlilik yil donumu suprizi yapacaktim hamile olursam ama olmadi cok agladim
neyse bu arada doktor hamilelik olmazsa adetin ilk gununde dostomex kullanmaya basla dedi prolaktin dusurucu ilac basladim icmeye bakalim ne olacak... hadi hayirlisi...
Umutsuzlukmuuuubugün 5 ci gün canım ama geç döllenme galiba bilemiyorumki çok umutsuzum
kizlar ben geldim hamile olmayi beklerken yine adet oldum ve bugun adetimin dorduncu gunu flan sancidan ve bel agrisindan oluyorum cok kafaya taktim yine olmadi galiba... cok buyuk hayal kirikligi icindeyim kocama birinci evlilik yil donumu suprizi yapacaktim hamile olursam ama olmadi cok agladim
neyse bu arada doktor hamilelik olmazsa adetin ilk gununde dostomex kullanmaya basla dedi prolaktin dusurucu ilac basladim icmeye bakalim ne olacak... hadi hayirlisi...
Tubilosh da başka Tuğba isimli bi arkadaşım da nivea sensitive dedi bana.O yüzden yazdım bende.Annemde sakallı varmış alma dedi.Öreriz oturup bi saatte dedi.Belki minik süngerlerdende alırım kuzuma.Renk olsun :)ıslak mendil nivea mı alacaksın kuzum? unibaby dediler. bende öyle yazıyor dur bir parantez açayım nivea da olabilir...
banyo süngeri ben de mi örsem acaba? bir tane havlu olanlardan aldım..
aaaa çayı eklememişim listeme hemen ekleyeyim...
epey azaltmışsın kuzum sen. ben kendime iç çamaşırı alacağım daha. gecelik almam lazım..hasta bezi kadın pedi..göğüs pedi de var. var da var :))
Dr ümitsiz değilmiş ama.Belki de geç döllenmedir ondan görünmemiştir.Hem hatırlıyorumda benim adetimden 15 gün sonra görünmüştü kese.Sıkma canını.Yer tutmaya başlamıştır kuzun.Oluşur keseniz de kalbiniz de inşallahhgeldim kızlar sabahtan beri hastanedeyim dr ultrasonla baktı kese yok dedi heh gene olmadı deim yüzümü ekşittim yok demiyorum dedi ama keseyide göremedi sen gene bi kan ver bakalım dedi saolsun verdim kanı 2 gün sora çıkarmış
Vaay bi de kabus ha.Zaten uyku sorunu yaşıyorsunuz bir de uyuyunca kabusla mı uğraşıyorsun senCadiozy sağol canım dualarda unutmayın beni.
Ayşem yok anam doğurmadım ama her gece rüyamda doğuruyorum bu gece aniden doğuma gitmişim Dr bu hafta izinliya başka Dr istemem diye tutturuyorum mecbur yoksa bebeği kaybedeceğiz diyorlar hazırlıklı değilim diyorum( ağda yönünden) hastane tuvaletine giriyorum yapmaya çalışıyorum bazı yerler kalıyor sinirlendi uyandım. Bir de herkes arayıp daha doğurmadın mı diyorlar hepten sinirim tepeme geliyor sanki 41 haftalığım .
Alışverişlerinizi bitirin kızlar son aylarda dolaşmanın mümkünü yok azıcık yürüyüm kramp giriyor sıcaktan bayılacak gibi oluyorum ki topu topu 8 kg aldım vücut çok ağırlaşıyor ister istemez Allah'tan herşeyim tamamdı alışverişle uğraşmıyorum.
Canımsın.Rabbim en hayırlı zamanda gönderecektir yavrunu seninde.İnşallah ilacın şifa olur.kizlar ben geldim hamile olmayi beklerken yine adet oldum ve bugun adetimin dorduncu gunu flan sancidan ve bel agrisindan oluyorum cok kafaya taktim yine olmadi galiba... cok buyuk hayal kirikligi icindeyim kocama birinci evlilik yil donumu suprizi yapacaktim hamile olursam ama olmadi cok agladim
Benim eşim de dostinexe başladı perşembe günü.Gerçekten çok ağır bi hap.Hala ya etkisi sürüyorCn:26:m Dostinex bende kullandım agır bi ilaçtır normal ilaçlar gibi kullanılmıyor doktor söyledi değilmi hangi günlerde alacagını ?
Kızlar yerim ben onun tekmeleriniiiiiiiiiii
UZanıyorum sırt üstü sağdan soldan birz dinleniyor bu defada ortadan vur babamm vurrr...
Akılla bebişim benim annesini kırmıyor ne kadar çok beklediğimi bilşyor heraldeeee
ELHAMDÜLİLLAH MAŞAALLAH
Ne güzel denk gelmiş yazdığı güne tekmeleriniz.Bugünki gebelik takvimime bakın...
Gün geçtikçe bebişiin hareketleri kuvvetlenecek diyor ve net hissedeksiniz diyorrr
Öptüm hepinizi namaz kılıp dışarı çıkacağız eşimleeee
Yemek yapacak halimm yok yaaa belki bişeyler canım isterde yeriz dışarda :)
Kızlar yerim ben onun tekmeleriniiiiiiiiiii
UZanıyorum sırt üstü sağdan soldan birz dinleniyor bu defada ortadan vur babamm vurrr...
Akılla bebişim benim annesini kırmıyor ne kadar çok beklediğimi bilşyor heraldeeee
ELHAMDÜLİLLAH MAŞAALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?