Bol bebiş topiği

Ne yaptın kııız?Neler aldın bakıyım 2 günde.Dökül bakalım.

yok daha almadım aldığım nevresim takımı geldi sadece. park yatağın uyku seti ile yatağı kaldı kuzum.. onları da alacağım inşallah bu ay. önümüzdeki ay da karyolayla şifonyeri alırsak bebişin alışverişin de sadece alt açma örtüsü ile telsiz kalıyor. kendi alışverişim var daha ooyyyyyyy anam oyyyy

Ayşem sana bir uzman sorusu. bu park yatağa lastikli çarşaf alacağım. 60*120 ölçülerinde yatak. çarşaf 60*120 mi olmalı 70*130 mu? 10 cm büyük mü gelir. yatakların 5cm kalınlığı olsa.çok mu büyük gelir.? çıkamadım işin içinden...:44::44::44::44::44:

Son düzenleme:

Az kalmış baya seninde.Listenin demirbaşı duruyor.EMZİK ASKISI Cumartesi buldum güzel bişey.12,90dı.Başka alacak bişey bulamayınca iptal ettim siparişi Yatağı alırken bakarım mağazadan bugün.Klips bulursam organize şeritlerden ve keçelerden kendimde yapacağım.
Listemde yorgan,nevresim takımı,yastık,yatak ve cibinlik kaldı benim.Bu hafta lohusa şerbeti takımımı da süslerim.Sonra da şekerlerimizi tamamlarız Allah izin verirse.50 tane az mı olur acaba? :44::44::44::44::44::44:
Yatağın ölçüsüne uygun oluyor rakamlar.70*130 bizim yatağımız.Uyku setini de,çarşafı da öyle aldım ben.Büyük alırsan da çok sorun olmaz sanırım.Ben büyük almadım.

cadiozyyyy
Alt açmaların hazır kullan at olanlarından al.Ben bi tane süslüsünden aldım.Leke çıkmıyormuş üzülüyor insan dediler.Bi daha alacaktım vazgeçtim.Primanın,molfiksin falan varya kullan atları onlar çok iyi diyorlar.Hem taşıması kolay hemde at gitsin.Yıkama falan yok kirlenince.

aaa onu nasıl unuttum dimi? en önemli demirbaş.. ben de alamadım daha şu emzik askısını.. ne zor şeymiş yaw.
uyku seti olarak almayacak mısın canım? ayrı ayrı mı alacaksın?
bebek şekerleri ile mevlüt takımı var bir de benim de..onları kayınvalidem üstlenecek.
50 tane yeter kuzum ya ?gerçi bu konularda hiç tecrübem yok. bu konuda kayınvalideme danışacağım..

Şirinler uyku seti aldım ben.Ama yorgan değilmiş,kalın nevresim gibiymiş.Tek yorgan alacağım 70*130 boyutlarında.Nevresimlerle kullanılsın diye.Annem de bi uyku seti daha alacak.
Bak benim kalan listeme:
1.tabiki EMZİK ZİNCİRİ
2.kaşık (kayınvalidem tupper alacakmış)
3.banyo süngeri (sakallı ipten öreceğim eldiven gibi.Süngerden daha kullanışlı dediler.
4.ıslak mendil(nivea sensitive)
5.doğadan mini bebe çayı+elma yağı+milupa mama (son alışverişte)
6.nevresim takımı
7.perde
8.cibinlik
9.yatak-yorgan-yastık
10.dönence
11.mevlütlük
12.dolapiçi kapitone (ramazandan sonra annemle oturup dikeceğiz)

ıslak mendil nivea mı alacaksın kuzum? unibaby dediler. bende öyle yazıyor dur bir parantez açayım nivea da olabilir...
banyo süngeri ben de mi örsem acaba? bir tane havlu olanlardan aldım..
aaaa çayı eklememişim listeme hemen ekleyeyim...
epey azaltmışsın kuzum sen. ben kendime iç çamaşırı alacağım daha. gecelik almam lazım..hasta bezi kadın pedi..göğüs pedi de var. var da var :))

geldim kızlar sabahtan beri hastanedeyim dr ultrasonla baktı kese yok dedi heh gene olmadı deim yüzümü ekşittim yok demiyorum dedi ama keseyide göremedi sen gene bi kan ver bakalım dedi saolsun verdim kanı 2 gün sora çıkarmış

Cadiozy sağol canım dualarda unutmayın beni.

Ayşem yok anam doğurmadım ama her gece rüyamda doğuruyorum bu gece aniden doğuma gitmişim Dr bu hafta izinliya başka Dr istemem diye tutturuyorum mecbur yoksa bebeği kaybedeceğiz diyorlar hazırlıklı değilim diyorum( ağda yönünden) hastane tuvaletine giriyorum yapmaya çalışıyorum bazı yerler kalıyor sinirlendi uyandım. Bir de herkes arayıp daha doğurmadın mı diyorlar hepten sinirim tepeme geliyor sanki 41 haftalığım .

Alışverişlerinizi bitirin kızlar son aylarda dolaşmanın mümkünü yok azıcık yürüyüm kramp giriyor sıcaktan bayılacak gibi oluyorum ki topu topu 8 kg aldım vücut çok ağırlaşıyor ister istemez Allah'tan herşeyim tamamdı alışverişle uğraşmıyorum.

Demi teyzesi ya bende bayılarak aldım.
Mevlam sağlıkla giydirmeyi nasip etsin...
Daha güzelleri sizde var Maşaallahhh
Ay bende dün misafirim vardı gün içinde hiç dinlenemedimmm gece deli gibi yorgundum
Yatsıyı nasıl kıldım nasıl uyudum bi ben bilirim...
İyice dinlen yaaa
Bak sen şu kıza Maşaallah çok olumlu yaklaşıyorsun bayıldımmm sanaaaaaaaaaa
Eeeee Rabbimde sana ona göre boll bebiler verecek görürsün...
Kuzummmya seni anlıyorum Rabbim yardımcınız olsun.
Benim daha yolum uzun ben bile arad nasıl doğacak diye düşünüyorum kolay değill
Canımmm inşaallah daha net hissederim.
Çok şükürler olsun hergün hissediyorummm yerimm ben onu teyzesi ya çok mutlu oluyorum hissederken.
Bide benimki geceleri üstüste atıyuot gündüzleri ara ara
Dikkat edeceğimm dediğin leke yağan şeylere...
İnşaallah bebişlimiz tam büyüsünde alışverişe tam manasıyla başlayalım.

Hamaratsın tabi yaaa
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın herşeyinizii

Hiç Bugunki Kadar bulantım olmamıştı öle deli gibi bulantı yaşamadım ben ama bugun ayrı bi bulanıo sanki sizce neden :44:

canım benim maalesef kii yaşadığın yaşayacaklarının başlangıcı

Benim 5.haftada başladııı hemde şiddetli şekilde.
14.haftada sazalmaya başladı şimdi iseee Maşaaallah yok denecek kadar az.
İnşaallah erken atlatırsın...

Canım ya biiliyorsun daaha çok erkennn ancak edatten bir hafta sonra görülüyor usg de.
Dert etme dinlen bak kan sonucunda pozitif çıkacak hayırlısıyla

bugün 5 ci gün canım ama geç döllenme galiba bilemiyorumki çok umutsuzum

kizlar ben geldim hamile olmayi beklerken yine adet oldum ve bugun adetimin dorduncu gunu flan sancidan ve bel agrisindan oluyorum cok kafaya taktim yine olmadi galiba... cok buyuk hayal kirikligi icindeyim kocama birinci evlilik yil donumu suprizi yapacaktim hamile olursam ama olmadi cok agladim

neyse bu arada doktor hamilelik olmazsa adetin ilk gununde dostomex kullanmaya basla dedi prolaktin dusurucu ilac basladim icmeye bakalim ne olacak... hadi hayirlisi...

Cn:26:m Dostinex bende kullandım agır bi ilaçtır normal ilaçlar gibi kullanılmıyor doktor söyledi değilmi hangi günlerde alacagını ?

bugün 5 ci gün canım ama geç döllenme galiba bilemiyorumki çok umutsuzum
Umutsuzlukmuuuu
Kız niye böylesin sen yaaa Allahım oğlun olmuş ya 2.de niye böyle düşünüyorsun 2.bebişinde olacak işteee
Bence stres yaparak bebişinide üzme bırak sakin rahatça tutunsun Annesineeeeeeeeeeeeeee

Canım benim yaaa inşaallah daha çok bekletmez Rzbbim sizi
Daha dur bismillah 1.yılınızdasın ben 2 buçuk yılın içinde hamile kaldım...
İnşaallah en kısa zamanda olacak olumlu düşün tatlım...

Kızlar yerim ben onun tekmeleriniiiiiiiiiii
UZanıyorum sırt üstü sağdan soldan birz dinleniyor bu defada ortadan vur babamm vurrr...
Akılla bebişim benim annesini kırmıyor ne kadar çok beklediğimi bilşyor heraldeeee
ELHAMDÜLİLLAH MAŞAALLAH

Bugünki gebelik takvimime bakın...
Gün geçtikçe bebişiin hareketleri kuvvetlenecek diyor ve net hissedeksiniz diyorrr

Öptüm hepinizi namaz kılıp dışarı çıkacağız eşimleeee
Yemek yapacak halimm yok yaaa belki bişeyler canım isterde yeriz dışarda :)

Tubilosh da başka Tuğba isimli bi arkadaşım da nivea sensitive dedi bana.O yüzden yazdım bende.Annemde sakallı varmış alma dedi.Öreriz oturup bi saatte dedi.Belki minik süngerlerdende alırım kuzuma.Renk olsun :)
Atlet,sütyen ve alt pijama bende alacağım.Son ay alacağım onları.Göğüsler büyürmüş daha.Bedeni küçük almayım kullanamazsam kim gidip değiştirecek bide.Çamaşırda rahat edemezsem çok sıkıntı olur.

Dr ümitsiz değilmiş ama.Belki de geç döllenmedir ondan görünmemiştir.Hem hatırlıyorumda benim adetimden 15 gün sonra görünmüştü kese.Sıkma canını.Yer tutmaya başlamıştır kuzun.Oluşur keseniz de kalbiniz de inşallahh

Vaay bi de kabus ha.Zaten uyku sorunu yaşıyorsunuz bir de uyuyunca kabusla mı uğraşıyorsun senRabbim yardımcın olsun valla.8 kg çok az almışsın Feyza.Ne güzel valla.Bende 15 gündür dikkat ediyorum drun söylediklerine daha 500 gr almışım.Haftada 350 gr,ayda 1,5 kg almalısın demişti zaten dr.
Bende sabah dra adımı yazdırdım,müsait olunca arayacak gel diye.Gidip kilosuna boyuna bi baktırıyım kuzumun.Ultrason resmini alayım birde.İçime oturdu son kontrolde almayınca.Önemsemiyormuş gibi kuzumu

Canımsın.Rabbim en hayırlı zamanda gönderecektir yavrunu seninde.İnşallah ilacın şifa olur.

Cn:26:m Dostinex bende kullandım agır bi ilaçtır normal ilaçlar gibi kullanılmıyor doktor söyledi değilmi hangi günlerde alacagını ?
Benim eşim de dostinexe başladı perşembe günü.Gerçekten çok ağır bi hap.Hala ya etkisi sürüyor
Rabbim hrkesin şifasını versin bi an önce inşallah..

Allah nazarlardan korusun.Söyleme herkese nazar değer valla.

Bugünki gebelik takvimime bakın...
Gün geçtikçe bebişiin hareketleri kuvvetlenecek diyor ve net hissedeksiniz diyorrr
Ne güzel denk gelmiş yazdığı güne tekmeleriniz.

Öptüm hepinizi namaz kılıp dışarı çıkacağız eşimleeee
Yemek yapacak halimm yok yaaa belki bişeyler canım isterde yeriz dışarda :)

İyi gezmeler size.Afiyet olsun,yarasın paşamıza.
Bende aylar sonra ilk kez bugün öğlen beyaz ekmek yedim.Kilo almayınca fazlaca rahat oldum

oy maşallah küçük paşama yaaa yerim o küçük ayakları ben..
Allahım nazarlardan korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…