- 23 Ağustos 2012
- 727
- 373
- 158
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.561
Oyyy dünya güzeliiiiiiiiiiiDünya güzelleri herkese iyi bayramlar huzurlu tatiller...:82:
Sağol canım doğru diyorsun.Çok normal yaşadıkların canım.Ödemler için tuzu mümkün olduğunca az ye.Suyu da 2,5 lt.den fazla içmen lazım artık.Sıcaklar yüzünden su kaybın çok fazla.Sakın suyu ihmal etme.Salatalıkta çok su var.30dan sonra bebek daha aşağıda duruyor.O yüzdende wc yolları taştan,sen çıkardın beni beni baştan oluyorsun
İnşallah zamanını bekler o sabırsız bebiş de.Dualarım onunla.
Epack'e de söyledim suyu ihmal etme sakın sende.En çok bebek kayıpları su kaybı nedeniyle oluyor yaz aylarında.En az 2,5 lt su içmen lazım.
Kız ben sırt üstü bile yatabiliyorum hala:26: Ne garip bi hamiş oldum ben yahu
Bebek ters dönünce kaburgalara baskı arttı bende.O da çok acı veriyorHele de kıvranamayacağın bi ortamdaysan
Sanada datluuummm
Allahım ya bi yerinde duramadın gitti
Yarın ve pazar günü gesmelerde olacağız.
Nete gelemeyebilirim kızçeler
Uzuun bir yolculuk olmayacak ama yine de dua edin sağsalim gidip gelelim.Prensesimiz sürpriz yapmasın bu gezi yüzünden:18::18::18:
Döndüğümde yeni hamişler ve güzel haberler bulmakk dileğiyle.
Ta kendinsin canımmmBu benmiyim gece vakti de yenir mi demeyin yeniyor lahana turşusu götürüyorum çatır çutur hafif acılı olandan :))))))))))))
Çok normal yaşadıkların canım.Ödemler için tuzu mümkün olduğunca az ye.Suyu da 2,5 lt.den fazla içmen lazım artık.Sıcaklar yüzünden su kaybın çok fazla.Sakın suyu ihmal etme.Salatalıkta çok su var.30dan sonra bebek daha aşağıda duruyor.O yüzdende wc yolları taştan,sen çıkardın beni beni baştan oluyorsun
İnşallah zamanını bekler o sabırsız bebiş de.Dualarım onunla.
Epack'e de söyledim suyu ihmal etme sakın sende.En çok bebek kayıpları su kaybı nedeniyle oluyor yaz aylarında.En az 2,5 lt su içmen lazım.
Kız ben sırt üstü bile yatabiliyorum hala:26: Ne garip bi hamiş oldum ben yahu
Bebek ters dönünce kaburgalara baskı arttı bende.O da çok acı veriyorHele de kıvranamayacağın bi ortamdaysan
Sanada datluuummm
Bu benmiyim gece vakti de yenir mi demeyin yeniyor lahana turşusu götürüyorum çatır çutur hafif acılı olandan :))))))))))))
Güle güle giyin inşallah.Gelecek yaza bebişinle yaparsın şortlu alışverişlerini de kııızKızlar bem lcw dan bebişime badiler aldım 6-9 ay Aralıkta doğacak inşaallah resminide ekliyorum bi bakın.
Diyorum ki acaba badilerin şortlu gibi olanları var onlar daha kullanışlımı olur yaz için :44:
Bide çok tatlı bir battaniye aldık 18 tl idi
Eşim bunlar aldığımız son kıyafetleri dedi ama okadar çok almadıkki daha yeni başlıyoruz.
Bide hastane çıkışı takım olarak 3 tane aldım ama küçük setlerden.
Diyorum ki battaniye alayım artık takım agerek yok.
Ablamda verecek zaten
Allahım sağlıkla kucağımıza ver bu aziz mübarek günlerin hatırnaaaaaaaaaa
Normal doğum pozisyonuna dönünceye kadar çıkabiliyor yukarı.Ama başaşağı döndükten sonra yukarı çıkmıyor.Sadece ayakları yukarı baskı yapıyor.:26:Canim evet tuvalet yollari tastan:) Biz esimle hic tuz yemiyoruz yemeklere yani sebze meyvede kendi tuzuyla yetiyor. Suyu da 3 lt iciyorum en az gunde. Bana el parmak ve ayak parmak sismesi icin 28 hafta erken geldi telas yaptim. Ayak parmagim aciyor. Bebek yukari cikmiyor mu normalde? Benim hep altta duruyor minis?
Caım ben 20.haftalarda bile çok ayakta durunca veya yorulunca sol ayağım şişiyordu hafiften.Canim evet tuvalet yollari tastan:) Biz esimle hic tuz yemiyoruz yemeklere yani sebze meyvede kendi tuzuyla yetiyor. Suyu da 3 lt iciyorum en az gunde. Bana el parmak ve ayak parmak sismesi icin 28 hafta erken geldi telas yaptim. Ayak parmagim aciyor. Bebek yukari cikmiyor mu normalde? Benim hep altta duruyor minis?
Aişem 6-9 ay için aldım onları.Afiyet bal şeker olsun.Yarasın ikinize de
Güle güle giyin inşallah.Gelecek yaza bebişinle yaparsın şortlu alışverişlerini de kııızŞimdiden alıp napcan seneye yaza giyeceklerini.Hadi tombalak bi bebiş olur da giyemezse aldıklarını
Normal doğum pozisyonuna dönünceye kadar çıkabiliyor yukarı.Ama başaşağı döndükten sonra yukarı çıkmıyor.Sadece ayakları yukarı baskı yapıyor.:26:
Rabbim şifa versin canım.Günaydın kızlar.
Babamın tansiyonu çok yükselmiş gece.Rahatsızlanmış.O yüzden gezme iptal oldu.İnşallah sıkıntılı bi durum olmaz daha fazla.Ptesi kalp druna gidecek.Dualarınızdan unutmayın.
İyi bayramlar...
Karapisso canımcım çok şeker oğluşunun cicileri güle güle kullan... Çıtçıtlı badyler son derece kullanışlı en çok kullandığım en çok yıkadığım bunlardı nisan doğumluydu oğlum yaz kış fark etmiyor ben kışın içlik olarak da kullanmıştım çok rahat...Uzun kollu olanlarından fakat büyük boy almanı tavsiye ediyorum zeytinine :))))
Ayşeciğim topkekinle tanışmana az kalmış hayırlısıyla kolay doğumlar dilerim arkadaşım... Babacığına da geçmiş olsun Ayşem...
Karapissocum merak etme ilk aylar için değil zaten ama yeterince büyük almışsın canımcım biraz da çeker oh oh rahat rahat giysin yavrun...
Ben de çok merak ediyorum cinsiyetini Karapisso... Beni en fazla sağlığı ilgilendiriyor ama bir oğlum var bir de kızım olsa diyorum 2 eylülü bekliyorum hasretle :126:
Elhamdülillah canım iyiyiz sen nasılsın.kizlar umarim hepiniz iyisinizdir
Aysem babam icin gecmis olsun...
Sa hanımlar nasılsınız
hepinizin bayramı mübarek ola
mevla ibadetlerimizi kabul buyurur inşallah.. kayınvalidemlerden daha dönemedik inşallah yarın döneceğiz kazasz belasız evime giderim insanın evi gibi olmuyr geçmişide okuyamadum umarm herkes iyidir dua makamında buluşalm inşallah hayırla kalın..
Canlarım kaç defadır tuvaletteyken sancı giiyor karnıma.
Küçüğümü yapamıyorum o sancı ile kalkıyorum hemen.
Bugece daha fena oldum ve sancım 10 dakka sürdü şimdi daha iyiyim.
Anlamadığım şu neresi sancıyor idrar torbammı yoksa böbreklerimmi
Bebeğimizi bize bağışla Allahımmm Sen koru onu
Sizde hiç bu durumu yaşayan varmı ?
Klozete rahat oturuyorum ama alaturkayı tercih ediyorum.
Acaba ne yapsam doktor kontrolum bu cuma
idrar yolu enfeksiyonu kapmış olmayasın canım çünkü idrarını yaparken sıkıntı var bence pazartesi drunla görüşmelisin ihmale gelmez idrar tahlili yapılır kültür yapılır çok geçmiş olsun
Selam kizlar nabersiniz?
Ben bir suredir memleketteyim. Giremedim pek sık.insallah herkez iyidir.opuyorum sizleri. Yakinda jet gibi doncem insallah :) gorusmek uzere.
Aleyküm selam canım Elhamdülillah iyiiyz sizlere duacıyız sizler nasılsınız ?Selam kizlar nabersiniz?
Ben bir suredir memleketteyim. Giremedim pek sık.insallah herkez iyidir.opuyorum sizleri. Yakinda jet gibi doncem insallah :) gorusmek uzere.
Canım, yeni BAT'ım 5 Eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?