Bol bebiş topiği

Kızlar bir Ramazanı şerifide arkada bıraktık
İnşaallah bizden razı gitmiştir Raabimize
Rabbim seneyede bu güzel günleri evlatlarımızla eşleriizle cemi ümmeti muhammed din kardeşlerimizle sağlıkla görmeyi nasip etsin...
Dualrımızdasınız kardeşlerim...
Bizde sizden dua bekliyoruz.
Bugün 1 ihlası şerif okuyabilen okusun bebişlerimizede şifa olur...

aminnnn canım.... bebişlerimizle daha nice bayramlar görürüz inşallah sağlıkla sıhhatle..

Anladım canım yani ilk doğduğu gibi değil 3.ayda kullanılacak
Bakarız bizde nasip olursa
aminnnn canım.... bebişlerimizle daha nice bayramlar görürüz inşallah sağlıkla sıhhatle..
Amin ttalım inşaallah
kızlar KEVOK çok selam söyledi. İzmirde tatil yapıyormuş..
yakında yine gelir herhalde aramıza. özledik onu...

Kevokkkk hakkaten özledik kız seni
İyi çok sevindim bizim adımızada tatil yapsın barii
Ben bu sene ilk defa Ramazan bayramını ailemden uzakta geçireceğimm
ÜZülüyorum ama bu halde gitmak istemedim ayrıca orası çok sıcak valla kuzum sucuklu yumurta olurdu ordaaa
Artık kucağımıza alınca paşamızla giderizzz
Öptüm sizi kuzummm

Kızlar iyi geceler.
Bayram + Yıllık İzin için memleketimize geldik.
1 Eylül e kadar tatilde olacagım.
Bu sürede tatile de gideceğiz inşallah.

Ben hepinizin bayramını tüm kalbimle kutluyorum.
Sağlıkla, sihhatle ve çoğalarak nice bayramlar diliyorum inşallah :))

Bu arada kızlar, bebek telsizi baktiginizi okudum da naçizane bir önerim olacak size;
Bu akıllı cep telefonlarına yüklenen çeşitli programlar var onları yüklemenizi tavsiye ederim. Android için Google Play Store / Apple ve Samsung Apps gibi telefonlarımızın marketlerinde ücretsiz uygulamalar var. Mesela ben Samsung Apps tan indirdim Babysitter programı. Android Google Play Store da ise yine BabySitter App ve Baby Monitor/Alarm adlı programlar var.
Bu programlar sizin ayarladiginiz ses hassasiyetine göre önceden tanımladığınız başka bir telefona sesli/görüntülü arama yaparak bebeğinizin uyandığını/ağladığını/ses çıkardığını size bildiriyor. Hem de bedava :) Bence bir bakın, boşuna telsiz parası vermeyin derim

Kizlar herkese iyi bayramlar diliyorum... cok cok opuyorum sizi..

Sizinde bayramınız mübarek olsun kızlar bizde öpüyoruz sizi
Rabbim hayırlısıyla her daim güzel bayramlar geçirmeyi nasip etsin.
Diğer islam ülkelerindeki Müslüman kardeşlerimizede Rabbim melekleriyle yardım göndersin.
Amin...

Kızlar hepinizin bayramı mübarek olsunnn
Bu güzel günlerin hürmetine kalbinizdeki bütü dilekleriniz hayırlısıyla gerşek olsun...
Rabbim hayırlısıyla her daim güzel bayramlar geçirmeyi nasip etsin.
Diğer islam ülkelerindeki Müslüman kardeşlerimizede Rabbim melekleriyle yardım göndersin.
Amin...

Kizlar umarim hersey guzel olur bu gunde sizin icin, kizlar bugn benim icin isim icn dua ederseniz cok sevinirim..
Insallah su hayirli gunlerde bi haber gelir....

Bende biraz araştırdım farkettim ciddi bişey olabileceğini.Ptesiden itibaren peşine düşeceğim bu konunun.

Kampanya bitim tarihinden itibaren 2-3 gün içinde geliyor canım.Çok uzun sürmüyor.

Kizlar bende bebek telsizini 6 yil once wewell almistim.oglumda kullndm.simdi kizimdada kullanicam.ben memnun kaldim.tavsiye ederim.
Teşekkürler tavsiyen için izelcim.Aklımda olacak önerin

Maşallah paşanıza.Amiiin inşallah.

İyi tatiller,iyi dinlenmeler size canım.İnşallah kuzunuzla dönersiniz tatilden.

Kizlar herkese iyi bayramlar diliyorum... cok cok opuyorum sizi..
İyi bayramlar canımmmm

Seninde mübarek olsun canım.Amiiin bütün kalbimle...

Kizlar umarim hersey guzel olur bu gunde sizin icin, kizlar bugn benim icin isim icn dua ederseniz cok sevinirim..
Dualarımdasın cevocum.Bir sürü güzel müjde ile dönersin aramıza inşallah.

Herkese iyi bayramlar.Sağlıklı hamişlikler:)

İyi bayramlar canıımmm

Bende katılmak ıstedım topıgınıze 4ağustos adet oldum ve 5gun surdu.bu ay sıkı calısmaya gırecem folıbol ıcmeye basladım uc gun oldu.ınsallah bırdakı bayrama kadar bebısımız tutar.2senedır beklıyoruz.tatıle gıdıyoruz bayramın ıkıncı günü tekırdağ sarköye umarım oda yarar.ama ovulasyon ayın 20sınde o güne kadar gırmercez ılıskıye belkı tutar arkadaslar dua edın.ıyı bayramlar herkese benıde arkadasınız olarak ekleyebılırsınız...

İnşaallah canım gönlünde ne muradın varsa Rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Sanada hayırlı bayramlar

İnşaallah daha çok bekletmeden gelir nazlı bebişiniz.
Birçok kişi tatile gidince kafadan attığı için o ay gebe kalıyor inşaallah bu topik sana hayırlı gelir

Hoşgeldin Hatice.İnşallah tatil kafanı dağıtmaya yardımcı olur da hamile olarak dönersin.Beklenen Adet Tarihini söylersen listemizi de ekleriz seni.

Ne var ne yok kızçeler ve minişler?
Bayramınız çok güzel geçiyordur inşallah.Dün gayet sakindi bizde.Bol bol uzanıp dinlendim.Bugün biraz koşturmacalı olacak gibi görünüyor
Yarın ve pazar günü için planlar yaptık ama bakalım.İnşallah bi sıkıntı olmaz da gerçekleştiririz.Canım burnumda evde oturmaktan
Kasıklarımda ve midemde baskı daha fazla artık.Sürekli yarı oturur-uzanır pozisyonda olmak istiyorum.Normal oturmak çok rahatsız ediyor bi süre sonra.Üstelik bugün sabahtan beri de bel ağrım arttı.Eşim uyanmadan gidip biraz daha uzanayım en iyisi.Belki geçer.
Öpüyorum hepinizi...

Herkese mutlu, huzurlu bayramlar...
Kizlar bende de gece sag sol donmekten zor uyku oluyor bir de bebek asagida hep en alt noktalara vuruyor idrar torbasina sanirim surekli tuvalte. Ayak parmaklarimi oynatinca aci oluyor, el parmaklarimi gerip kapatinca aci bunlar odem baslangici mi? Cok sislik yok gibi ama sizde olan var mi? Bide benim bebis hep altta 27-28lerde bole mi hala? Gobek deligi civarim ve alti sis ust kisim gobekte daha az sis.

Hadi bakaılm kuzum inşaallah bugün eğlenirsin yarında planların güzelce gerçekleşir
Canım bizde dün gittik eşimin ailesini af Allahım Afff ne sıcak yaa 5.ayımda ben böyleysem Allahım sizlere yar ve yardımcı olsun saplıkla doğurunda kurtuun sıcakta pişmekten.
Bizimkilerin zamanı var nede olsa az kaldı bizim içinde geçse şu yaz aylarııııııııı
Ben zaten yazı sevmem kış delisiyim Allahıma bin şükür bebeişim kışa geliyor
rabbim gücümüzü arttırsın.
Canım benim bir arkadaşımda 35.haftasında mecburi sezeryan olacak ama bu haftalarda baya sancıları başladı ve dinleniyor onada dua edelimde kızı zamanında gelsin Annesine süprüz yapmasınn

Canım bence senin bebek aşağıda büyüyor benim arkadaşımın doğumu yakın bebek döndükten sonra hafif yukarı çıktı.
Doktoruda ona demiş bebeğin aşağıda oda senin gibi sıkça yuvalete gidiyordu Allah yardımcın olsun.
Benimkide aşağıda idrara baskı yapıyor maaalesef bekleyeceğiz inşaallah yukarı doğru çıkarda rahtlarsın.
Ama bu defada mideyi yakıyor reflü başlıyor
Geceleride uykuya geçişim son zamanlarda çok zorlaştı zor bela rahat bir yatış pozisyonu bulup uyuyorummm
Yastıksız uyuyabiliyorum yastığımıda bacağımın arasına alıyorum ne yapalım zor iş
Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalımmm

Çok normal yaşadıkların canım.Ödemler için tuzu mümkün olduğunca az ye.Suyu da 2,5 lt.den fazla içmen lazım artık.Sıcaklar yüzünden su kaybın çok fazla.Sakın suyu ihmal etme.Salatalıkta çok su var.30dan sonra bebek daha aşağıda duruyor.O yüzdende wc yolları taştan,sen çıkardın beni beni baştan oluyorsun

İnşallah zamanını bekler o sabırsız bebiş de.Dualarım onunla.

Epack'e de söyledim suyu ihmal etme sakın sende.En çok bebek kayıpları su kaybı nedeniyle oluyor yaz aylarında.En az 2,5 lt su içmen lazım.
Kız ben sırt üstü bile yatabiliyorum hala:26: Ne garip bi hamiş oldum ben yahu
Bebek ters dönünce kaburgalara baskı arttı bende.O da çok acı veriyor Hele de kıvranamayacağın bi ortamdaysan

Dünya güzelleri herkese iyi bayramlar huzurlu tatiller...:82:
Sanada datluuummm

Yarın ve pazar günü gesmelerde olacağız.
Nete gelemeyebilirim kızçeler
Uzuun bir yolculuk olmayacak ama yine de dua edin sağsalim gidip gelelim.Prensesimiz sürpriz yapmasın bu gezi yüzünden:18::18::18:
Döndüğümde yeni hamişler ve güzel haberler bulmakk dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…