- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.521
Kızlar bana azıcık müsade.Karnımızı doyurup uzanalım kızımla.Pc kucağımdayken hiç rahat değil içim:26::26::26:
Kızlar hepinize iyi bayramlar ....
Evet getirisi oluyordu 400 tl de olsa...kıyamam kuzum ya ne deseler kabahat dimi? ne zor iş bu hamilelik. ben de hemen salıyorum muslukları.
ne güzel ilk hediyeniz dayınızdan.. güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.
İnşallah hayırlısı ile kirayaverirsiniz kuzum ..3-5 getirisi olur.. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın.. babamların kiracısı var kaç aydır kira ödemiyor o da çok zor. çıkaramıyor da adamı..
Canım ozaman bende mi aç karnına içsemmm:44:Aynı hapı kullanıyorum bende.Bana da eczacı aç karnına sabahları iç dedi.Süt içme 2-3 saat dedi.Kanla ilgili bütün ilaçlar sabah aç karnına içilirmiş.Harnup pekmezini de sabah aç karnına iç diyince herkes mantıklı geldi.İkisini üstüste içiyorum bende.Sütü de akşam yatmadan önce iç demişti drum.Çakışmıyor çok şükür ikisi.Tabi sütü içersem:26::26:Yumurta demediler bana sadece süt dediler.Ona bakarsan peynir de yiyoruz kahvaltıda.O da yasak olmalı.
Günde 1 bardak süt dedi bana drum.Niye sizler 1 lt içiyorsunuzki.Anlamadım ben.:44: Hem çok süt kansızlık yapar.
Geçenlerde dikişsiz hamile külodu aradım dükkan dükkan.Öyle bi üretim yok dedi herkes.İnan o incecik lastik bile acıtıyor artık.Bayramlığı bende almadım.Ne kaldı şunun şurasında.Zaten sürekli tulumumu giyiyorum.Bel kısmı olmadığından acıtmıyor.Bayramda da elbisemi giyerim.Çok gören olmadı onu.Birde şifon gömlek almıştım,lacivert kumaş pantolonla şık durur o da.İki değiş de yeter zaten.Bakalım ayakta çok durabilecekmiyim?:26::26::26:
Özlem aklında olsun bebek telsizini ucuza bulursan bana da haber et.Burada 150den aşağı yok.Bikaç kişi daha bebefonu alın mutlaka dedi,ekledik mecburen listeye.
Hoş geldin canımmm,iyiyiz canım sen nasılsınkızlar ben geldimne yapıyorsunuz bakalım
Sizede canımmmKızlar hepinize iyi bayramlar ....
İnşaallah canım hepimiz duacıyızzzzzzzzzzteşekkürler canım sana da iyi bayramlar ramazanın son gününde birbirimize dua edelim olur mu
iyiyim canım bugün bizim için çok özel bi gün bitanecik kocamın doğum günüEvet getirisi oluyordu 400 tl de olsa...
Eşim taşeronda çalışıyor canım maalesef.
Evimizin kirasını karşılıyordu tam olmasada.
400 alıp 600 kira veriyorduk.
Şimdi 2 aydır oda yok.
Şikayet değil kuzucum Allahım herşeyin hayırlısını versin kiracınında...
Allah babanada yardım etsin.
Bu insanlar ahirette nasıl jesap verecekler anlamıyorummmm :26:
Canım ozaman bende mi aç karnına içsemmm:44:
Hem aynı hapmış.
Kuzum benim doktorum illa 1 ltre içecansızlık yaparmış bilmiyordum ama içmeye gayret ediyorum.
Bu gidişimde bir sorayım bakalım ne diyecek
Hoş geldin canımmm,iyiyiz canım sen nasılsın
Sizede canımmm
İnşaallah canım hepimiz duacıyızzzzzzzzzz
Hoşgeldin Ebruummmkızlar ben geldimne yapıyorsunuz bakalım
İyi bayramlar sizedeKızlar hepinize iyi bayramlar ....
iyiyim canım bugün bizim için çok özel bi gün bitanecik kocamın doğum günü
Maşaallah nice yıllara inşaallah.iyiyim canım bugün bizim için çok özel bi gün bitanecik kocamın doğum günü
Kızlar bi sorunum var..Yorumlarınızı,tavsiyelerinizi bekliyorum...:26::26::26:
http://www.kadinlarkulubu.com/kbb-k...rinde-leblebi-buyuklugunde-beyaz-sertlik.html
Kızlar butikbebeden aldıklarınız kaç günde elinize ulaştı
Şimdi bizde dün siparişini verdik 2 hafta içinde elimizde olacakmış.
Merektan çatlayacağım inşaallah memnun kalırım yoksa düşünmek bile
Sizin memnun kalmanız içimi rahatlattı inşaallah elime çabucak ulaşırrr
inşallah canım rabbimden tek dileğim tez zamanda bana da nasip etsin hayırlı sağlıklı bi evlatHoşgeldin Ebruummm
İyi bayramlar sizede
Allahım sağlıklı uzun ömürler versin kocacığınla sana.İnşallah bir dahaki doğumgününde kuzularınızla sizinle olur.
Maşaallah nice yıllara inşaallah.
Bebişlerinizle kocaman bir aile olursunuz kuzucummm :)
Aişem çok önemli bir sorun bu :18::18::18:
Seni üzmek istemem ama bebişini doğurmadan hiçbirşey yapamazsın.
Doktorlar ne olduğunu anlar belki şansını bir dene acilen git derim sana.
Allahım büyük dert vermesin.
canım benim erken geliyor genelde. bir hafta en geç on günde gelmişti benimkiler. hatta birini çok erken yolladılar kampanya bitmemişti bile..Kızlar butikbebeden aldıklarınız kaç günde elinize ulaştı
Şimdi bizde dün siparişini verdik 2 hafta içinde elimizde olacakmış.
Merektan çatlayacağım inşaallah memnun kalırım yoksa düşünmek bile
Sizin memnun kalmanız içimi rahatlattı inşaallah elime çabucak ulaşırrr
Kizlar bende bebek telsizini 6 yil once wewell almistim.oglumda kullndm.simdi kizimdada kullanicam.ben memnun kaldim.tavsiye ederim.
canım benim erken geliyor genelde. bir hafta en geç on günde gelmişti benimkiler. hatta birini çok erken yolladılar kampanya bitmemişti bile..
içini ferah tut canım memnun kalacaksın. bizim de bugün çıngıraklı patiklerimiz geldi butikbebeden. çok hoşuma gitti. iyi ki onları almışım dedim..,
aaa süpersin canım ya. çok cahilim bu konuda. markalardan anlamıyorum zaten. özelliklerini de pek bilmiyorum..
Canım benim anladığuım kadarıyla eşin ailenin tek çocuğumu oluyorrr? Hadi inşaallah bakar yiğenine hemde seve seve.
Yiğenler çok seviliyor kuzummm benim ablamın bir oğlu varrr allahım arayınca teyze bebişin nasıl diye soruyor ciğerim benimmm.
Abiminde bir oğlu bir kızı var kızı 3 aylık falan çok şekerler inşaallah bizimki şanslı okonuda.
2 teyze 3 dayı 4 amca 2 hala sahibi olacak.
Gerçi bi halasını saymasakta olur olmamasa olmasıyla farksızzz
Maşaallah ne güzel bende isterdim kuzum doğum günüme gelsin ama tam bir ay sonrasında gelecek inşaallah...
Kızma Cadıoziye canım ben haveslandirdim kızııııııııııııı
Yolunuz açık lsun canımbebkle zr olmayacakmı bide sezeryanlısın yolculuk seni etkilemesinnn :26:
Allah muhafaza dikkat et.
İnşaallah dualarda buluşalım canımm
Hayırlı yolculuklar hepinize Feyzacım.Kazasız belasız,sağlıkla geçsin 20 gün inşallah.Valla tatil diyince sen bi ara düşündüm nasıl hazırlık yapılır diye.Giysileri,oyuncakları,ilaçları,atıştıracak bişeyleri derken 10 valiz olmuştur.Helede 20 gün gibi uzun bi süre için:44: Allah kolaylık versin valla sana.
4 hafta=1 ay hesabı yapar benim drum.16+1 kontrolümde 4.ay bitmiş 5.aydan gün almış demişti.SATı başlangıç alıp 40 hafta hamilelik diyince dr 10 ay hamilelik geçirmiş gibi oluyoruz.Ama aslında bebeğin yerleşmesi 15-20 günü buluyor.6-7 günde son adetin süresi.Yine 9 aya iniyor hesap
4ay+1 hafta+2günlüksünüz sizde.Yani sorana 4aylık olduk diyebilirsin yada 5e girdik.
Günaydın canım benim.
Bizde 50 tane yaptırdık şekeri.İlk bebek olduğundan çok gelen olur,şekerler yeter mi diye düşündük bizde annemle.:44::44::44::44:
50 tane daha sipariş verebiliriz her an.
Hiç iş yapasım yok nedense bugün benim.Çamaşırları bile asmak istemiyorum şu an.Onları asıp,vitrinlerin tozunu alcam,örtülerini değiştircem,3-5 parça ütü var.Yapacaklarımda bu kadarcık ama hiç elim varmıyor başlamaya.
Hıımm kuzum sen neler aldın bakemmmBeklenen tarihten daha erken elinde oluyor canım.
Benim aldıklarım hep, 3-4 gün önceden geldi.
Seninkilerde erken gelir.
Güle güle giysin
İyimiş canım bak bunada çok sevindim.canım benim erken geliyor genelde. bir hafta en geç on günde gelmişti benimkiler. hatta birini çok erken yolladılar kampanya bitmemişti bile..
içini ferah tut canım memnun kalacaksın. bizim de bugün çıngıraklı patiklerimiz geldi butikbebeden. çok hoşuma gitti. iyi ki onları almışım dedim..,
aaa süpersin canım ya. çok cahilim bu konuda. markalardan anlamıyorum zaten. özelliklerini de pek bilmiyorum..
Hıımm kuzum sen neler aldın bakemmm
Teşekkürler teyzesi ayyy Allahım seneye bu vakitler bebişlerimizle bayram etmeyyi nasip etsinnnnn
İyimiş canım bak bunada çok sevindim.
Hatırlarsan siz alışverişe ilk başladığınız zaman ben asla netten alamam heralde diyordum ama başladık bi yerden
İnşaallah sağlıkla kuşşanırız kuzucummm.
Çıngıraklı patik ne işe yarayacak canım bende oğluma alsammı ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?