Bol bebiş topiği

Evet getirisi oluyordu 400 tl de olsa...
Eşim taşeronda çalışıyor canım maalesef.
Evimizin kirasını karşılıyordu tam olmasada.
400 alıp 600 kira veriyorduk.
Şimdi 2 aydır oda yok.
Şikayet değil kuzucum Allahım herşeyin hayırlısını versin kiracınında...
Allah babanada yardım etsin.
Bu insanlar ahirette nasıl jesap verecekler anlamıyorummmm :26:
Canım ozaman bende mi aç karnına içsemmm:44:
Hem aynı hapmış.
Kuzum benim doktorum illa 1 ltre içecansızlık yaparmış bilmiyordum ama içmeye gayret ediyorum.
Bu gidişimde bir sorayım bakalım ne diyecek
kızlar ben geldim ne yapıyorsunuz bakalım
Hoş geldin canımmm,iyiyiz canım sen nasılsın
Kızlar hepinize iyi bayramlar ....
Sizede canımmm
teşekkürler canım sana da iyi bayramlar ramazanın son gününde birbirimize dua edelim olur mu
İnşaallah canım hepimiz duacıyızzzzzzzzzz

iyiyim canım bugün bizim için çok özel bi gün bitanecik kocamın doğum günü

iyiyim canım bugün bizim için çok özel bi gün bitanecik kocamın doğum günü
Maşaallah nice yıllara inşaallah.
Bebişlerinizle kocaman bir aile olursunuz kuzucummm :)
Kızlar bi sorunum var..Yorumlarınızı,tavsiyelerinizi bekliyorum...:26::26::26:
http://www.kadinlarkulubu.com/kbb-k...rinde-leblebi-buyuklugunde-beyaz-sertlik.html

Aişem çok önemli bir sorun bu :18::18::18:
Seni üzmek istemem ama bebişini doğurmadan hiçbirşey yapamazsın.
Doktorlar ne olduğunu anlar belki şansını bir dene acilen git derim sana.
Allahım büyük dert vermesin.

Son düzenleme:
Kızlar butikbebeden aldıklarınız kaç günde elinize ulaştı
Şimdi bizde dün siparişini verdik 2 hafta içinde elimizde olacakmış.
Merektan çatlayacağım inşaallah memnun kalırım yoksa düşünmek bile
Sizin memnun kalmanız içimi rahatlattı inşaallah elime çabucak ulaşırrr

Beklenen tarihten daha erken elinde oluyor canım.

Benim aldıklarım hep, 3-4 gün önceden geldi.

Seninkilerde erken gelir.

Güle güle giysin

Hoşgeldin Ebruummm

İyi bayramlar sizede

Allahım sağlıklı uzun ömürler versin kocacığınla sana.İnşallah bir dahaki doğumgününde kuzularınızla sizinle olur.
inşallah canım rabbimden tek dileğim tez zamanda bana da nasip etsin hayırlı sağlıklı bi evlat

teşekkürler canım inşallah

canım benim erken geliyor genelde. bir hafta en geç on günde gelmişti benimkiler. hatta birini çok erken yolladılar kampanya bitmemişti bile..
içini ferah tut canım memnun kalacaksın. bizim de bugün çıngıraklı patiklerimiz geldi butikbebeden. çok hoşuma gitti. iyi ki onları almışım dedim..,
Kizlar bende bebek telsizini 6 yil once wewell almistim.oglumda kullndm.simdi kizimdada kullanicam.ben memnun kaldim.tavsiye ederim.

aaa süpersin canım ya. çok cahilim bu konuda. markalardan anlamıyorum zaten. özelliklerini de pek bilmiyorum..

Canim bizede bebek magazasindaki kiz bunu onermisti.cok detayliya takilma.goruntulu vs olanlari var.bence gerek yok.

Karapisso canım iyiyim Allah'a şükür sadece denize izin verdi Dr havuza izin yok. Gece İstanbul dan çıktık felaket bir trafik vardı şimdi Afyondayız yarın Antalya ya geçicez.
Ya evet Ayşem canım çıktı eşya hazırlarken gören bizi taşınıyoruz sanır onu da alıyım bunu da alıyım derken bir dünya olduk Allah'tan bagaj geniş ..,)

Sağol cadiozy canım görüşmek üzere inşallah

Beklenen tarihten daha erken elinde oluyor canım.

Benim aldıklarım hep, 3-4 gün önceden geldi.

Seninkilerde erken gelir.

Güle güle giysin
Hıımm kuzum sen neler aldın bakemmm
Teşekkürler teyzesi ayyy Allahım seneye bu vakitler bebişlerimizle bayram etmeyyi nasip etsinnnnn
İyimiş canım bak bunada çok sevindim.
Hatırlarsan siz alışverişe ilk başladığınız zaman ben asla netten alamam heralde diyordum ama başladık bi yerden
İnşaallah sağlıkla kuşşanırız kuzucummm.
Çıngıraklı patik ne işe yarayacak canım bende oğluma alsammı ki :26:

Ablamın oğlu 4 kilo 80 gr doğdu.
O yüzden hastane çıkışı falan baya bi kıyafetleri olmadı kuzucumaaaa sadece bir kaç kez giyebildi
E bizimkide erkek olunca hepsi bize kaldı tertemiz hepsi. Ablam diyor bir tulum almıştım sadece bir kez giydi
Artık bizim paşa giyer sağlıklaaa
İşin tuhaf tarafı çocuk baya iyi gelişti Maşaallah paşama o yüzden 3 aylıkken 6 aylık alınıyorduu
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip et. Bizde kıyafetlerimizi diğer teyzemize devredelim sağlıklaaaaaaaaa
Olmayan bekleyen bütün kardeşlerimize en kısa zamanda nasip et bu güzel duyguları...
Amin...

canım benim geçen gün tvde izledim. psikolog kadın yastığa çıngırak dikin bebeğinizin her tekmesinde neden sonuç ilişkisi kurmasına yardımcı olsun demişti. 3 aydan sonra böyle ses veren şeyler dikkatlerini çekiyor. ben bir tane de çıngırak aldım. melek de patikllerden almış ama onunki set şeklinde. iki tane bilekliği var.. ben ondan duymuştum. ben seti tercih etmedim. 30 tl idi set olanlar. ben sadece patikleri 10 tlye aldım butikbebeden..gelir yine nasılsa bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…