- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.121
Bende onları düşündüm.altını bağlamaya devam edersen giyer ama tam tuvalet eğitimine başlarsan iş biraz zor olabilir :)) ki sen büyük ihtimal 2,5 yaşında başlarsın tuvalet eğitimine.. erkekler biraz daha geç öüğreniyorlarmış. hem zaten 2 yaş kışa denk geliyor..
niye giymez diyorlar ki? ben giydirirsem giyer.. ben kilotlu çorap giydircem daha kışın kat kat giyincez.. isterse giymem desin..
Evet bende hayacandan unutuyordum sonra gideceğim gün not almaya başladım.evet öyle yapayım sanırım heyecandan unutuyrz::::))
yani beğendiysen gönderme kullanırsın inşallah
renkleride çok güzel..
30 Ağustos canımın içi.aysee yawrum senin doktor kontorlun ne vakit?
Çok güzelmiş bu yatak yaa.Park yatakları sevmedim hiç ama bu çok farklıymış.Ana kucağı harika fikirmiş.İnşallah alabilirsin sorunsuzca.Fiyatı da dehşet düşüklükte.Kızlar nette park beşik beğendik Amazon'da Allahım harıka birşeyyyyy...
Amerikadan nasıl getirteceğiz onun derdine girdim şimdi
Bayada ağır ebatı
Eşimin yurt dışından alışverişi oluyordu hep ufak tefek şeyler giden arkadaşlar getiriyordu ama bu başka
Allahım rast getirsinde alalım hayırlısıyla
Resmini ekliyorum kızlar bi bakın
Tuzu mümkün olduğunca azalt İpeğim.Buzlu suda beklet ayaklarını,ellerini.Aşağı doğru sallamamaya çalış.Allah yardımcımız olsun çok zorGunaydin herkese..
Gece pek uyuyamadim. O yuzden el ve ayak parmaklarim cok sizliyor. Resmen bukunce sizi. Heryanimin agrimasini sagmiyorum tum kemikler. Allahim insallah az kaldi yardim et demekten baska secenek yok..
Hoşgeldin efsuncum.Zor günler yaşamışsın sende.Rabbim bir daha göstermesin o günleri.Prensesini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Aldığınız cicileri de görmek isterizGünayyydın arkadaşlar uzunca bi aradan sonra tekrardan merhaba,doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun,benim gibi doğumu bekleyenleride Allah kurtarsın,gebeliğe hazırlanan arkadaşlara da Allah en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin.
Bu zamana kadar yaşadıklarımı kısaca anlatmak isterim, ilk üç ayım bulantılar kusmalar ve grible boğuşarak geçti.son üç ayımda sıcaklar ve yine griple boğuşarak geçiyor,arada 20 lik dişimi çektirmem,dikkatsizliğimden hafif bir kanamamın olması ve evimizi taşımamızda cabası.ama her şeye rağmen Allah'ıma şükür çok iyiyiz,kızım benimle ve yaklaşık 1 ay sonra kollarımda olucak Allah nasip ederse.
Yarın ilk nst'mize girecez bakalım nasıl çıkıcak sonuç.
Evimde internetim yok telefondan yazıyorum,hayliyle zor ve uzun sürüyo.elimden geldiğince muhabbetlerinize katılmaya çalışcam şimdilik kendinize iyi bakın iyi günler dilerim.
:26::26::26::26::26: Allah yardımcın olsun seyidecim.İnşallah azalıp biter en kısa zamanda bu kötü günler.günaydın kızlaarrr nasılsınız ben mide bulantısından bittim ama kuzum çok iyi maşallah
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım??
kocaman bir gülücükle merhaba diyelim dedik
Eki Görüntüle 782400
bugün pek bir neşeliyiz maşallah
Kız ben onu dra sordum çok süt kansızlık yapar dedi.1 bardak yetermiş günde.ben internette okudum.. hamile kadınlar günde 3 bardak süt içmeliymiş yoğurt peynir hariç.. içiyormuyum? nerdeeee...
çok sıkıldım sütten artık.. tekrar sevebilmek için kahvaltılık gevreklerden aldım..
marulda da çok kalsiyum var dereotunda.. bunlardan da bol bol tüketebilirsin canım..
ellerini soğuk suyla yıkamayı denedin mi? şişlik var mı acaba? ondan mı sızlıyor...ben hala alyansımı takıyorum..
Kuzum sabahtan beri misafirim vardı,fırsat bulamadım ayıp olacak nete takılmam diye.O yüzden gelemedim.:26:Ayşem nerelerdesin kuzum? bugün hiç uğramadın. dün akşam da gelmemişin.
umarım iyisinizdir???
Kuzucuk gibi olur prensesin içinde.Örmeyi denesene bunu.Bi örgü kitabı al,içinde tulum modeli olan.Ona göre ipini alır örersin.Annemle örmeye başladık bugün biz.Bitince gösteririm fotolarını sizede.ben bu astronot tuluma bayıldım ama çok pahalı. 60 tl
Eki Görüntüle 782593
http://www.limango.com.tr/urun/mothercare-unisex-astronot-4304648
30 derecede,çamaşır tozu ile yıkadım ben canım.Sıktırmadım örgüleri sünmesin diye.Rengi boyarmı diye düşündüklerimi de elde ılık suda alıverdim.Şimdi elde yıkarsın ama doğumdan sonra hangi birine vakit ayıracaksınki? En iyisi ilk yıkamada boyayanları belirleyip tedbir almakBebişlerinizin kıyafetlerini kaç derecede hangi deterjanla yıkadınız.
Nette sabun tozu kıyafetlerin rengini soldurabilir deniyor.
Eldemi yıkasam acaba :44:
Birde koyu renkliler renk verir korkusu var bende
Bence koyuları ayrı yıkamalıyım demi ?
amin canım...
kızlar buarada folik asit kullandınız mı
ne zamana kadar kullandınız?
Daha ilerde daha çok şişecek maalesef.Aysecim biz ailece hic tuz kullanmiyoruz sifir evde yok bile :) Agridan agladdim valla bel sirt kalcam el ayak parmaklarim agriyor sizliyor. Allahim bu yatis pozisyonu nasil olmali benim icin yol goster diyorum.
Gittiğim her dra sordum bu süt olayını ben.Aile hekimim,değiştirdiğim kadın doğumcular,ebeler,hemşireler hepsi günde 1 bardak sütün normal olduğunu,fazlasına gerek olmadığını söylediler.Yumurtayı da haftada 1e düşürdüler 6.aydan sonra.Günde 1 taneydi daha önce.Sut 1 bardak icersek kalsuyim eksigini nasil kapatcaz. Kemikler sizlamaya basliyor. Ben osteocare aliyorum gunde 1 normalde 2 aliniyor da. 2 bardak sut, yumurta. peynir.. hepsi bu
Evet canım bende bayıldım inşaallah hayırlısıyla alırız30 Ağustos canımın içi.
Çok güzelmiş bu yatak yaa.Park yatakları sevmedim hiç ama bu çok farklıymış.Ana kucağı harika fikirmiş.İnşallah alabilirsin sorunsuzca.Fiyatı da dehşet düşüklükte.
Tuzu mümkün olduğunca azalt İpeğim.Buzlu suda beklet ayaklarını,ellerini.Aşağı doğru sallamamaya çalış.Allah yardımcımız olsun çok zor
Hoşgeldin efsuncum.Zor günler yaşamışsın sende.Rabbim bir daha göstermesin o günleri.Prensesini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Aldığınız cicileri de görmek isteriz
:26::26::26::26::26: Allah yardımcın olsun seyidecim.İnşallah azalıp biter en kısa zamanda bu kötü günler.
Ne kadar güzel bi gülücük öyle.İçim açıldı Yusuf paşam benim.Rabbim kaderini de gülücüğün kadar güzel yazsın inşallahh
Kız ben onu dra sordum çok süt kansızlık yapar dedi.1 bardak yetermiş günde.
Alyansını da takma artık Özlemcim.Kan dolaşımını yavaşlatması iyi bişey değil.Evli olduğun her halinden belli zaten,alyansa ne hacet
Kuzum sabahtan beri misafirim vardı,fırsat bulamadım ayıp olacak nete takılmam diye.O yüzden gelemedim.:26:
Kuzucuk gibi olur prensesin içinde.Örmeyi denesene bunu.Bi örgü kitabı al,içinde tulum modeli olan.Ona göre ipini alır örersin.Annemle örmeye başladık bugün biz.Bitince gösteririm fotolarını sizede.
30 derecede,çamaşır tozu ile yıkadım ben canım.Sıktırmadım örgüleri sünmesin diye.Rengi boyarmı diye düşündüklerimi de elde ılık suda alıverdim.Şimdi elde yıkarsın ama doğumdan sonra hangi birine vakit ayıracaksınki? En iyisi ilk yıkamada boyayanları belirleyip tedbir almak
Folikasiti bebek düşünmeye başladığım ayda kullanmaya başladım ben.11+1 kontrolümüzde de drumuz elevit diye bir multivitamine geç dedi.Doktorun seni yönlendirecektir vitaminler konusunda.
Aysecim biz ailece hic tuz kullanmiyoruz sifir evde yok bile :) Agridan agladdim valla bel sirt kalcam el ayak parmaklarim agriyor sizliyor. Allahim bu yatis pozisyonu nasil olmali benim icin yol goster diyorum.
Bu akşam eşim İstanbul'da...
Evde yalnızım kızımla....Aileminde 1 arkadaşım hariç arkadaşlarımın da haberi yok bu geceden...
Sıkıntısız,sorunsuz bir gece geçirmeyi diliyorum...Dualarınızda unutmayın...
doğuma doğrukızlar yarın sabah hastaneye yatıyorum suni sancı denenecek inş hayırlısı olur hakkımda bebeğime sağ salim kavuşurum dualarınızı bekliyorum haklarınızı helal edniz hoşçakalın
doğuma doğrukızlar yarın sabah hastaneye yatıyorum suni sancı denenecek inş hayırlısı olur hakkımda bebeğime sağ salim kavuşurum dualarınızı bekliyorum haklarınızı helal edniz hoşçakalın
Bende onları düşündüm.
Neyseki karar verdik gönderceklerimi ekliyorum gerisi kalavak canım
Evet bende hayacandan unutuyordum sonra gideceğim gün not almaya başladım.
Bir defada notumu evde unutmuştumEki Görüntüle 782988 Eki Görüntüle 782989 Eki Görüntüle 782990
kuzum tubiş yazmış bak büyük olması hakkında düşüncelerini.Bende onları düşündüm.
Neyseki karar verdik gönderceklerimi ekliyorum gerisi kalavak canım
Evet bende hayacandan unutuyordum sonra gideceğim gün not almaya başladım.
Bir defada notumu evde unutmuştumEki Görüntüle 782988 Eki Görüntüle 782989 Eki Görüntüle 782990
merak etmiştim seni.30 Ağustos canımın içi.
Çok güzelmiş bu yatak yaa.Park yatakları sevmedim hiç ama bu çok farklıymış.Ana kucağı harika fikirmiş.İnşallah alabilirsin sorunsuzca.Fiyatı da dehşet düşüklükte.
Tuzu mümkün olduğunca azalt İpeğim.Buzlu suda beklet ayaklarını,ellerini.Aşağı doğru sallamamaya çalış.Allah yardımcımız olsun çok zor
Hoşgeldin efsuncum.Zor günler yaşamışsın sende.Rabbim bir daha göstermesin o günleri.Prensesini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Aldığınız cicileri de görmek isteriz
:26::26::26::26::26: Allah yardımcın olsun seyidecim.İnşallah azalıp biter en kısa zamanda bu kötü günler.
Ne kadar güzel bi gülücük öyle.İçim açıldı Yusuf paşam benim.Rabbim kaderini de gülücüğün kadar güzel yazsın inşallahh
Kız ben onu dra sordum çok süt kansızlık yapar dedi.1 bardak yetermiş günde.
Alyansını da takma artık Özlemcim.Kan dolaşımını yavaşlatması iyi bişey değil.Evli olduğun her halinden belli zaten,alyansa ne hacet
Kuzum sabahtan beri misafirim vardı,fırsat bulamadım ayıp olacak nete takılmam diye.O yüzden gelemedim.:26:
Kuzucuk gibi olur prensesin içinde.Örmeyi denesene bunu.Bi örgü kitabı al,içinde tulum modeli olan.Ona göre ipini alır örersin.Annemle örmeye başladık bugün biz.Bitince gösteririm fotolarını sizede.
30 derecede,çamaşır tozu ile yıkadım ben canım.Sıktırmadım örgüleri sünmesin diye.Rengi boyarmı diye düşündüklerimi de elde ılık suda alıverdim.Şimdi elde yıkarsın ama doğumdan sonra hangi birine vakit ayıracaksınki? En iyisi ilk yıkamada boyayanları belirleyip tedbir almak
Folikasiti bebek düşünmeye başladığım ayda kullanmaya başladım ben.11+1 kontrolümüzde de drumuz elevit diye bir multivitamine geç dedi.Doktorun seni yönlendirecektir vitaminler konusunda.
süt konusunda ipeğe katılıyorum. 1 bardak normal ihtiyaç zaten.. bence de en az 2 bardak içilmeli.Sut 1 bardak icersek kalsuyim eksigini nasil kapatcaz. Kemikler sizlamaya basliyor. Ben osteocare aliyorum gunde 1 normalde 2 aliniyor da. 2 bardak sut, yumurta. peynir.. hepsi bu
kıyamam kuzum ya iyi olun inşallah.. Allahım sizi korusun.. ama sen çok nazar değdiriyorsun..bidaha deme öyle şeyler...Canım sen geçen gün hasta olmamak için uzun giyiniyorum saçımı kurutuyorum vs önlem alıyorum demiştin
Beende okurken dedimkimkendime ben bunların hiçbirine dikkat etmiyorum iyi hastada olmadım yani
Allahım bu akşam bir öksürük bir öksürük resmen ciğerim yanıyor öksürürken.
Birden bir üşüme geldi uzun kollumu giydim falan,ballı süt içtim bakalım yarın neyi gçsterecek
Allahım içimden bile hiç demiyim bende şu oluyor veya olmuyor hemen nazar ediyorum kendimi yaaaa
Neyse dua edinde ilerlemesin
Allah yardımcın olsun sağlıkla ve hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın inşallah canım..doğuma doğrukızlar yarın sabah hastaneye yatıyorum suni sancı denenecek inş hayırlısı olur hakkımda bebeğime sağ salim kavuşurum dualarınızı bekliyorum haklarınızı helal edniz hoşçakalın
Canim sen bebek arabasi
Chicco LiteWay Stroller - buggies & strollers - Mothercare
bunu mu almistin. Simdi biz de bikac ay kullanicaz arabayi gibi ucaga da alamalari zor diye katlanan bir sey istedik. Fikrimiz digerinden degisti gibi. Bunun tek dezavantaji tek yonlu olmasi. Ama zaten kasim, aralik, ocak pek disari cikilmaz hele ki bizim burada hemen bir sey yok carsi fln. Oyuzden cok cok da gerekli mi cift yon zaten 6-7 aydan sonra yaz olucak ve ozamana da bu olmaz mi?
günaydın kızlar. nasılsınız?
ben iyi olmaya çalışıyorum. artık geceleri daha sık tuvalete gitmeye başladım sanırım bebiş aşağıya dönüyor. dün akşam karnımın üst kısımlarına ayaklarını dayıyordu. biraz biraz ayırt etmeye başladım. kafası daha yuvarlak dünkü uzuv daha düzdü..
gece artık şarkı söyleye söyleye gidiyorum:.... tuvaletin yolları taştan sen çıkardın beni beni yataktan
günaydın canım pek ii değilim
sabah dudağımda kocaman bir uçukla uyandım(
ucuğuda hiç sevmem hemen sabah eczaneden ilaç aldım
sanırım kaç günden beri halsizliğimin nedeni
bende çok sık tuvalete gidiyorum evde neyse de iş yerinde
sıkıntı oluyor hele gece uykumdan kaç defa uyanıyorum
hoş benim daha küçük ilerisini düşünemiyorum
rabbim yardımcımız olsun
şarkında güzelmiş hayatımdan nefret ettiğim
üç şeyden biri tuvalete gitmek:))
senin kızda yerinde durmuyor gezgin olup
dünyayı mı dolaşacak az sabretse de anacığı doğursun sonra
dönüp dursun:)
ayy kıyamam ya ne fena oluyor o da.. inşallah çabucak geçer..
ilk başlarda da oluyor canım sonra yukarı doğru çıktıkça sanırım azalıyor. son dönem tekrar aşağı inince başlıyor..
Amin canım hayırlısı ile atlatacağız inşallah.
aynen iş yerinde önce tuvaleti yıkıyorum sonra kullanıyorum sevmiyorum ben de ama mecbur ne yapalım..alafranga olsa hiç oturamam..
kime çekti bilmem bu çocuk böyle kurtlu
azıcık babasına çekseydi kıpırdanmazdı fazlatosbağa olurdu ama yok anası gibi kurtlu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?