Bol bebiş topiği

Bende onları düşündüm.
Neyseki karar verdik gönderceklerimi ekliyorum gerisi kalavak canım
evet öyle yapayım sanırım heyecandan unutuyrz::::))

yani beğendiysen gönderme kullanırsın inşallah
renkleride çok güzel..
Evet bende hayacandan unutuyordum sonra gideceğim gün not almaya başladım.
Bir defada notumu evde unutmuştum Eki Görüntüle 782988 Eki Görüntüle 782989

aysee yawrum senin doktor kontorlun ne vakit?
30 Ağustos canımın içi.

Çok güzelmiş bu yatak yaa.Park yatakları sevmedim hiç ama bu çok farklıymış.Ana kucağı harika fikirmiş.İnşallah alabilirsin sorunsuzca.Fiyatı da dehşet düşüklükte.

Gunaydin herkese..
Gece pek uyuyamadim. O yuzden el ve ayak parmaklarim cok sizliyor. Resmen bukunce sizi. Heryanimin agrimasini sagmiyorum tum kemikler. Allahim insallah az kaldi yardim et demekten baska secenek yok..
Tuzu mümkün olduğunca azalt İpeğim.Buzlu suda beklet ayaklarını,ellerini.Aşağı doğru sallamamaya çalış.Allah yardımcımız olsun çok zor

Hoşgeldin efsuncum.Zor günler yaşamışsın sende.Rabbim bir daha göstermesin o günleri.Prensesini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Aldığınız cicileri de görmek isteriz

günaydın kızlaarrr nasılsınız ben mide bulantısından bittim ama kuzum çok iyi maşallah
:26::26::26::26::26: Allah yardımcın olsun seyidecim.İnşallah azalıp biter en kısa zamanda bu kötü günler.

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım??
kocaman bir gülücükle merhaba diyelim dedik

Eki Görüntüle 782400

bugün pek bir neşeliyiz maşallah
Ne kadar güzel bi gülücük öyle.İçim açıldı Yusuf paşam benim.Rabbim kaderini de gülücüğün kadar güzel yazsın inşallahh

Kız ben onu dra sordum çok süt kansızlık yapar dedi.1 bardak yetermiş günde.
Alyansını da takma artık Özlemcim.Kan dolaşımını yavaşlatması iyi bişey değil.Evli olduğun her halinden belli zaten,alyansa ne hacet

Ayşem nerelerdesin kuzum? bugün hiç uğramadın. dün akşam da gelmemişin.
umarım iyisinizdir???
Kuzum sabahtan beri misafirim vardı,fırsat bulamadım ayıp olacak nete takılmam diye.O yüzden gelemedim.:26:

Kuzucuk gibi olur prensesin içinde.Örmeyi denesene bunu.Bi örgü kitabı al,içinde tulum modeli olan.Ona göre ipini alır örersin.Annemle örmeye başladık bugün biz.Bitince gösteririm fotolarını sizede.

30 derecede,çamaşır tozu ile yıkadım ben canım.Sıktırmadım örgüleri sünmesin diye.Rengi boyarmı diye düşündüklerimi de elde ılık suda alıverdim.Şimdi elde yıkarsın ama doğumdan sonra hangi birine vakit ayıracaksınki? En iyisi ilk yıkamada boyayanları belirleyip tedbir almak

amin canım...
kızlar buarada folik asit kullandınız mı
ne zamana kadar kullandınız?

Folikasiti bebek düşünmeye başladığım ayda kullanmaya başladım ben.11+1 kontrolümüzde de drumuz elevit diye bir multivitamine geç dedi.Doktorun seni yönlendirecektir vitaminler konusunda.

Aysecim biz ailece hic tuz kullanmiyoruz sifir evde yok bile :) Agridan agladdim valla bel sirt kalcam el ayak parmaklarim agriyor sizliyor. Allahim bu yatis pozisyonu nasil olmali benim icin yol goster diyorum.

Sut 1 bardak icersek kalsuyim eksigini nasil kapatcaz. Kemikler sizlamaya basliyor. Ben osteocare aliyorum gunde 1 normalde 2 aliniyor da. 2 bardak sut, yumurta. peynir.. hepsi bu

Aysecim biz ailece hic tuz kullanmiyoruz sifir evde yok bile :) Agridan agladdim valla bel sirt kalcam el ayak parmaklarim agriyor sizliyor. Allahim bu yatis pozisyonu nasil olmali benim icin yol goster diyorum.
Daha ilerde daha çok şişecek maalesef.Bende 1-2 haftadır başladı şişlikler.
Yatışı da deneyerek en uygun olanını buluyorsun maalesef.Ben 2-3 gündür 3 yastıkla rahat etmeye başladım.Sırtıma,bacaklarımın arasına,sola göbeğime destek olarak.Sıcaklığı arttırıyor ama napıyım ağrısız uyanmanın başka yolu yok

Sut 1 bardak icersek kalsuyim eksigini nasil kapatcaz. Kemikler sizlamaya basliyor. Ben osteocare aliyorum gunde 1 normalde 2 aliniyor da. 2 bardak sut, yumurta. peynir.. hepsi bu
Gittiğim her dra sordum bu süt olayını ben.Aile hekimim,değiştirdiğim kadın doğumcular,ebeler,hemşireler hepsi günde 1 bardak sütün normal olduğunu,fazlasına gerek olmadığını söylediler.Yumurtayı da haftada 1e düşürdüler 6.aydan sonra.Günde 1 taneydi daha önce.

Bu akşam eşim İstanbul'da...
Evde yalnızım kızımla....Aileminde 1 arkadaşım hariç arkadaşlarımın da haberi yok bu geceden...
Sıkıntısız,sorunsuz bir gece geçirmeyi diliyorum...Dualarınızda unutmayın...

Evet canım bende bayıldım inşaallah hayırlısıyla alırız
Bende senin gibi düşündüm renk verebilecekleri önce elde yıkarım diye.
Zaten sonra sorun çıkarmaz heralde

Neeeeeeeeee hiç tuz kullanmıyormusunuz
O nasıl iş kuzum yaaa
Bir yandan iyi tabi sebzelerin kendi tuzu yetermiş zaten.
Ayyy bizim halimiz ne olacak acaba tuzlu yiyoruz size göreeee
Bizde başkalarına gör tuzsuz yiyoruz güya

Allah yardımcın olsun,sıkıntısız güzel bir uyku çekin inşaallah

Canım sen geçen gün hasta olmamak için uzun giyiniyorum saçımı kurutuyorum vs önlem alıyorum demiştin
Beende okurken dedimkimkendime ben bunların hiçbirine dikkat etmiyorum iyi hastada olmadım yani
Allahım bu akşam bir öksürük bir öksürük resmen ciğerim yanıyor öksürürken.
Birden bir üşüme geldi uzun kollumu giydim falan,ballı süt içtim bakalım yarın neyi gçsterecek
Allahım içimden bile hiç demiyim bende şu oluyor veya olmuyor hemen nazar ediyorum kendimi yaaaa
Neyse dua edinde ilerlemesin

doğuma doğru
kızlar yarın sabah hastaneye yatıyorum suni sancı denenecek inş hayırlısı olur hakkımda bebeğime sağ salim kavuşurum dualarınızı bekliyorum haklarınızı helal edniz hoşçakalın

Allah yardımcın olsun hıkkk diye doğurursun inşaallah...
Rabbim sağ salim bebşinle doğumdan çıkmanı nasip etsin...
Bizlerede dua etmeyi unutma
Gün içinde nasıl olduğunuda yaz bize merak ederm seni ne yaptın doğurdunmu diye

Canim sen bebek arabasi
Chicco LiteWay Stroller - buggies & strollers - Mothercare

bunu mu almistin. Simdi biz de bikac ay kullanicaz arabayi gibi ucaga da alamalari zor diye katlanan bir sey istedik. Fikrimiz digerinden degisti gibi. Bunun tek dezavantaji tek yonlu olmasi. Ama zaten kasim, aralik, ocak pek disari cikilmaz hele ki bizim burada hemen bir sey yok carsi fln. Oyuzden cok cok da gerekli mi cift yon zaten 6-7 aydan sonra yaz olucak ve ozamana da bu olmaz mi?

sunbalımmmm demek büyük gün geldi çattı
Rabbim kolayca bebişini kucagına almayı nasip eder inşallah.
kolay,agrısız bir doğum geçirmeni diliyorum.
bizi haberdar edebilirsen süper olur kuzum.

Allah'a emanet ol. artık yepyeni bir hayata başlıyorsun

karapissom gambino mı o tulumlar?
bende butikbebeden aynı markadan almıştım renk renk hayvan kafalı olandan
ama şu an olmuyor maalesef.
ilk alınca büyük dedim. 3-4 ayda ancak giyer dedim ama 40 ı çıkmadan giyyorduk.
40 ından sora hiç olmadı zaten.
0-3 ay almıştım ama. şu an 3-6 ay tam olur diye düşünüyorum.
sen ona göre kıyasla işte.
51 cm doğmuştu Yusufcuk bu arada...

%100 pamuk olması çok iyi.çocuk çok rahat ediyor ve terlemiyor.
gambino dan başka ürünler de almıştım memnun kalmıştım...

kuzum tubiş yazmış bak büyük olması hakkında düşüncelerini.
merak etmiştim seni.
hemen bugün araştırıyorum bakalım astronotu örebilir miyim? gerçi bütün hepsini bitirdim de tulum kaldı örülecek :))
ya da dur anneme söyliyeyim ama önce ben bir bakayım :)
hehehe geçen gün öyle terlemiştim iç çamaşırcıya girdim dedim ki atlet istiyorum kadın bana çıkardı M beden atlet :)),
göbeği fark etmedi :))) dedim bu olmaz siz bana büyüğünü verin kadın neden büyük aldığımı anlamaz bir yüz ifadesiyle bir büyüğünü verdi. siz gençler vücuda yapışanı seviyorunuz ya o yüzden bunu çıkardım dedi :))
ama gerçekten benim hamile olduğum önden arkadan pek belli olmuyor. hamile kıyafetlerinden çok normal yarasa kol kesim giyiyorum onlarla pek belli olmuyor önden..
ben bunu şimdi niye anlattım bilmiyorum :)))

süt konusunda ipeğe katılıyorum. 1 bardak normal ihtiyaç zaten.. bence de en az 2 bardak içilmeli.
işte okuduğum yazı..

Hamilelikte günde ne kadar süt içilmeli?
Hamile bir kadının günlük kalsiyum ihtyacı 1000 mg kadardır. 18 yaşın altındaki hamilelerde ihtiyaç daha fazladır, günlük 1300 mg'dır. Anne adayı bu ihtiyacın tamamını sütten karşılamak zorunda değildir çünkü peynir, yoğurt, sebze, meyve, baklagiller gibi bir çok besinde sütteki kadar bol olmasa da kalsiyum bulunur. Hamilelikte günde 3 bardak süt içilmesi yeterlidir. Bir su bardağı sütte yaklaşık 250 mg kalsiyum bulunur, üç bardaktaki 750 mg kalsiyum gayet yeterlidir, ihtiyacın kalan kısmı diğer besinlerle rahatlıkla tamamlanır. Sütün hamilelikte anne ve bebek açısından faydaları sadece içerdiği kalsiyuma bağlı değildir, içerdiği D vitamini ve protein de önemlidir.

kıyamam kuzum ya iyi olun inşallah.. Allahım sizi korusun.. ama sen çok nazar değdiriyorsun..bidaha deme öyle şeyler...

Allah yardımcın olsun sağlıkla ve hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın inşallah canım..

ben kahvesini çok beğendim :)

günaydın kızlar. nasılsınız?
ben iyi olmaya çalışıyorum. artık geceleri daha sık tuvalete gitmeye başladım sanırım bebiş aşağıya dönüyor. dün akşam karnımın üst kısımlarına ayaklarını dayıyordu. biraz biraz ayırt etmeye başladım. kafası daha yuvarlak dünkü uzuv daha düzdü..
gece artık şarkı söyleye söyleye gidiyorum:.... tuvaletin yolları taştan sen çıkardın beni beni yataktan

Son düzenleme:

günaydın canım pek ii değilim
sabah dudağımda kocaman bir uçukla uyandım(
ucuğuda hiç sevmem hemen sabah eczaneden ilaç aldım
sanırım kaç günden beri halsizliğimin nedeni
bende çok sık tuvalete gidiyorum evde neyse de iş yerinde
sıkıntı oluyor hele gece uykumdan kaç defa uyanıyorum
hoş benim daha küçük ilerisini düşünemiyorum
rabbim yardımcımız olsun
şarkında güzelmiş hayatımdan nefret ettiğim
üç şeyden biri tuvalete gitmek:))
senin kızda yerinde durmuyor gezgin olup
dünyayı mı dolaşacak az sabretse de anacığı doğursun sonra
dönüp dursun:)

ayy kıyamam ya ne fena oluyor o da.. inşallah çabucak geçer..
ilk başlarda da oluyor canım sonra yukarı doğru çıktıkça sanırım azalıyor. son dönem tekrar aşağı inince başlıyor..
Amin canım hayırlısı ile atlatacağız inşallah.
aynen iş yerinde önce tuvaleti yıkıyorum sonra kullanıyorum sevmiyorum ben de ama mecbur ne yapalım..alafranga olsa hiç oturamam..
kime çekti bilmem bu çocuk böyle kurtlu
azıcık babasına çekseydi kıpırdanmazdı fazla tosbağa olurdu ama yok anası gibi kurtlu olacak

inşallah canım dün demiştim ya ben ne zaman tatile gitsem
muhakkak hasta oluyıorum(
inşallah orda devam etmez..
biz burda sırf lavaboyu yıkamak için bir kadın tuttuk
haftalık gelip her yeri
yıkayıp gidiyor çok çabuk enfeksiyon kapıyorum
kızın kime çekti diyorsan çocukluğunuza bakın
demek anasının kızı olucak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…