Bol bebiş topiği

inşallah geçer canım..
çocukluğa bakarsak ben sokaklarda çok oynadım ama eşim apartmanda büyümüş pek dışarı çıkamamış..
o büyükşehir çocuğu tabi..
ama babasına benzetiyor herkes tip olarak..

bizde de tam tersi eşimin çocukluğu hep dışarda geçmiş ama
ben çok fazla hasta olduğum için sürekli evde geçirmişim
hayırlı sağlıklı olur inşallah
buarada geçmiş sayfaları okudum
süt konusunda ben hiç süt içmiyorum
küçüklüğümden beri içtim mi hemen karın ağrısı yapıyor
bu aralar peynirde tüketmiyorum tek tükettiğim
yoğurt umarım bu yeterli olur

ben de başlarda içemedim canım hatta yumurtanın kokusuna tahammül edemiyordum. 16.haftadan sonra yemeyi başardım..
meyve yiyebiliyorsan bol bol meyve ye. bağışıklığın artsın..
kolitin var herhalde? sütü içemiyorsan marul dereotu yersin.

yumurtada şimdi tüketemiyorum
ama bolca meyve tüketiyorum
sebze olarak da semiz otu tüketiyorum
yumurta belki sonra yerim ama sütü içebileceğimi hiç sanmıyorum
umarım yoğurt tüketmem yeterli olur..

Ah canım ya.Aman dikkat et bitanem.Nane-limon,ıhlamur,ballı süt.Terleyince üstünü değiştirmeye çalış.Yaz gribine yakalanırsan zor atlatırsın ilaçla:18::18:

Canııım.Allah bi avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah.Helal olsun canım arkadaşım.Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bunu ve Kraft'ın London modelini seçtik.İkisi arasında çok fark yok.İkisi de çok kolay katlanıyor,kullanışı çok pratik,hafif,kapanınca az yer kaplanıyor,kolay taşınıyor.
Kraft 3-4 cm daha geniş en olarak.Bebek daha rahat eder dedik.Ve kraftın üst tentesinde pencere var.Liteway'in kışlık tulumu çok güzeldi.Astronot tuluma falan gerek kalmaz onu alırsan.Port bebe gibi bi tulum.Çift yöndende senin gibi düşündüğümüz için vazgeçtik.İlk 3-4 ay ev gezmeleri olur kış olduğu için.Ağır arabayı 3-4 yıl kullanmaktansa ilk 6 ay tek yönle idare ederim diye düşündüm.Kraft london aldık biz.Resmini de ekliyorum.Rengi de bu bizimkinin:)

Allah iyiliğini versin emi.Sabah sabah güldürdün beni.
Hayır o tuvalet sıkışıklığına koşuyorsun wcye gelen 3-5 damla olmuyormu deli ediyor beni.Bunun içinmi koştum diyorsun

Canım uçuk kremini sordun değilmi eczacıya.İlk dönemlerde boğaz pastilini bile vermemişlerdi bana.Geçmiş olsun.İnşallah hemen geçer.

yumurtada şimdi tüketemiyorum
ama bolca meyve tüketiyorum
sebze olarak da semiz otu tüketiyorum
yumurta belki sonra yerim ama sütü içebileceğimi hiç sanmıyorum
umarım yoğurt tüketmem yeterli olur..

olur tabi niye olmasın. bol bol yoğurt yersin sen de.. ama yoğurdu yemeklerle yeme. ayrı tüket. yemeklerdeki demirden faydalanabilmen için..
ben de yoğurtu yiyemiyorum mesela midem ekşiyor..

hoşgeldinn Ayşemmm.. özledim senii.. iyisin inşallah..
ya sorma aynen. birkaç damla için altıma yapacakmış gibi koşuyorum.. o kadar zor geliiyor ki gece kalkmak artık kafayı yemeye başladım

kuzum siz hurmayı aç karnına yemek iyi dediniz ya ben de aç yemeye başladım ama ben yedikten 2 saat sonra filan acaip ağrım oluyor.. dün korktum. aynı adet ağrısı gibi belim ve kasıklarım ağrıdı ama kısa sürdü hemen geçti. sende de yapıyor mu? fena çarptı beni. daha önce de test ettim aç karnına yediğimde kasıklarım ağrıyor..bana fazla geliyor herhalde içindeki oksitosin. dün dedim doğuracam herhalde sonra aklıma geldi bugün aç karnına hurma yedim dedim.. ondan sonra bir daha olmadı..

Allah razı olsun canım yok eşim dr ya ona göre kremlerimi
eşim alıyor umarım en kısa zamanda geçer
sen nasılsın bebişimiz nasıl?

olur tabi niye olmasın. bol bol yoğurt yersin sen de.. ama yoğurdu yemeklerle yeme. ayrı tüket. yemeklerdeki demirden faydalanabilmen için..
ben de yoğurtu yiyemiyorum mesela midem ekşiyor..

bende hep yemekte tüketmeyi alışkanlık haline getirmişim
ama kendime ayran yapıp dolaba koyuyorum geceleri içmeye
çalışıyorum işte herkesde farklı inşallah bir sıkıntı olmaz
sağlıklı gebeliklerimiz sağlıklı çocuklarımız olur..

aminn canım inşallah.. seninki tam bahara gelecek.. gerçi oralarda daha hava soğuk olur belki ama..yaza epey toparlanmış olursunuz..

hoşgeldinn Ayşemmm.. özledim senii.. iyisin inşallah..
ya sorma aynen. birkaç damla için altıma yapacakmış gibi koşuyorum.. o kadar zor geliiyor ki gece kalkmak artık kafayı yemeye başladım
Bende özledim valla.Dün biraz yoğundum.Bugün burdayım inşallah.
Sakin bi gece geçiremedim maalesef dün:26: Kasık ve bel ağrılarım arttı.Dua ede ede uyudum.Allah yardımcımız olsun.

Bende olmadı sanırım kuzum ya.Belki de ben dikkat etmedim.Bence tesadüftür o ağrılar.Çünkü hurma kasları rahatlattığı için yeniyor.İnşallah bir daha olmaz

İnşallah hemen geçer Şulecim.
Ağrılar,sızılar,sıcak,açlık devam

son 29 gün kalmış.. senden sonra sıra bende... heyecan dorukta :))

az kaldı inşallah sıkıntısız bir doğumdan
sonra bebeğini kucağına aldığında her şeyi unutursun
allah şifa göndersin..

Herkes 10-15 gün kalmış sana diyor.Daha karnım tam inmedi aşağıya doğru.Başlamış inmeye diyorlar ama nefesim rahatlamadı daha.Heyecan yok bende kız.Sakin sakin bekliyorum günümü

ne güzel keşke bende sakin olabilsem :)
bu sabah bir babadan doğum hikayesi okudum. çok hoşuma gitti. kağan kocatepe var ya internetin doğum doktoru :)) o adam yazmış istersen oku..
http://www............./dosyalar/oneofus/tulin.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…