- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.141
inşallah canım dün demiştim ya ben ne zaman tatile gitsem
muhakkak hasta oluyıorum(
inşallah orda devam etmez..
biz burda sırf lavaboyu yıkamak için bir kadın tuttuk
haftalık gelip her yeri
yıkayıp gidiyor çok çabuk enfeksiyon kapıyorum
kızın kime çekti diyorsan çocukluğunuza bakın
demek anasının kızı olucak:))
inşallah geçer canım..
çocukluğa bakarsak ben sokaklarda çok oynadım ama eşim apartmanda büyümüş pek dışarı çıkamamış..
o büyükşehir çocuğu tabi..
ama babasına benzetiyor herkes tip olarak..
bizde de tam tersi eşimin çocukluğu hep dışarda geçmiş ama
ben çok fazla hasta olduğum için sürekli evde geçirmişim
hayırlı sağlıklı olur inşallah
buarada geçmiş sayfaları okudum
süt konusunda ben hiç süt içmiyorum
küçüklüğümden beri içtim mi hemen karın ağrısı yapıyor
bu aralar peynirde tüketmiyorum tek tükettiğim
yoğurt umarım bu yeterli olur
ben de başlarda içemedim canım hatta yumurtanın kokusuna tahammül edemiyordum. 16.haftadan sonra yemeyi başardım..
meyve yiyebiliyorsan bol bol meyve ye. bağışıklığın artsın..
kolitin var herhalde? sütü içemiyorsan marul dereotu yersin.
Ah canım ya.Aman dikkat et bitanem.Nane-limon,ıhlamur,ballı süt.Terleyince üstünü değiştirmeye çalış.Yaz gribine yakalanırsan zor atlatırsın ilaçla:18::18:Canım sen geçen gün hasta olmamak için uzun giyiniyorum saçımı kurutuyorum vs önlem alıyorum demiştin
Beende okurken dedimkimkendime ben bunların hiçbirine dikkat etmiyorum iyi hastada olmadım yani
Allahım bu akşam bir öksürük bir öksürük resmen ciğerim yanıyor öksürürken.
Birden bir üşüme geldi uzun kollumu giydim falan,ballı süt içtim bakalım yarın neyi gçsterecek
Allahım içimden bile hiç demiyim bende şu oluyor veya olmuyor hemen nazar ediyorum kendimi yaaaa
Neyse dua edinde ilerlemesin
Canııım.Allah bi avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah.Helal olsun canım arkadaşım.Hayırlı haberlerini bekliyoruzdoğuma doğrukızlar yarın sabah hastaneye yatıyorum suni sancı denenecek inş hayırlısı olur hakkımda bebeğime sağ salim kavuşurum dualarınızı bekliyorum haklarınızı helal edniz hoşçakalın
Canim sen bebek arabasi
Chicco LiteWay Stroller - buggies & strollers - Mothercare
bunu mu almistin. Simdi biz de bikac ay kullanicaz arabayi gibi ucaga da alamalari zor diye katlanan bir sey istedik. Fikrimiz digerinden degisti gibi. Bunun tek dezavantaji tek yonlu olmasi. Ama zaten kasim, aralik, ocak pek disari cikilmaz hele ki bizim burada hemen bir sey yok carsi fln. Oyuzden cok cok da gerekli mi cift yon zaten 6-7 aydan sonra yaz olucak ve ozamana da bu olmaz mi?
günaydın kızlar. nasılsınız?
ben iyi olmaya çalışıyorum. artık geceleri daha sık tuvalete gitmeye başladım sanırım bebiş aşağıya dönüyor. dün akşam karnımın üst kısımlarına ayaklarını dayıyordu. biraz biraz ayırt etmeye başladım. kafası daha yuvarlak dünkü uzuv daha düzdü..
gece artık şarkı söyleye söyleye gidiyorum:.... tuvaletin yolları taştan sen çıkardın beni beni yataktan
Canım uçuk kremini sordun değilmi eczacıya.İlk dönemlerde boğaz pastilini bile vermemişlerdi bana.Geçmiş olsun.İnşallah hemen geçer.günaydın canım pek ii değilim
sabah dudağımda kocaman bir uçukla uyandım(
ucuğuda hiç sevmem hemen sabah eczaneden ilaç aldım
sanırım kaç günden beri halsizliğimin nedeni
bende çok sık tuvalete gidiyorum evde neyse de iş yerinde
sıkıntı oluyor hele gece uykumdan kaç defa uyanıyorum
hoş benim daha küçük ilerisini düşünemiyorum
rabbim yardımcımız olsun
şarkında güzelmiş hayatımdan nefret ettiğim
üç şeyden biri tuvalete gitmek:))
senin kızda yerinde durmuyor gezgin olup
dünyayı mı dolaşacak az sabretse de anacığı doğursun sonra
dönüp dursun:)
yumurtada şimdi tüketemiyorum
ama bolca meyve tüketiyorum
sebze olarak da semiz otu tüketiyorum
yumurta belki sonra yerim ama sütü içebileceğimi hiç sanmıyorum
umarım yoğurt tüketmem yeterli olur..
Ah canım ya.Aman dikkat et bitanem.Nane-limon,ıhlamur,ballı süt.Terleyince üstünü değiştirmeye çalış.Yaz gribine yakalanırsan zor atlatırsın ilaçla:18::18:
Canııım.Allah bi avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah.Helal olsun canım arkadaşım.Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bunu ve Kraft'ın London modelini seçtik.İkisi arasında çok fark yok.İkisi de çok kolay katlanıyor,kullanışı çok pratik,hafif,kapanınca az yer kaplanıyor,kolay taşınıyor.
Kraft 3-4 cm daha geniş en olarak.Bebek daha rahat eder dedik.Ve kraftın üst tentesinde pencere var.Liteway'in kışlık tulumu çok güzeldi.Astronot tuluma falan gerek kalmaz onu alırsan.Port bebe gibi bi tulum.Çift yöndende senin gibi düşündüğümüz için vazgeçtik.İlk 3-4 ay ev gezmeleri olur kış olduğu için.Ağır arabayı 3-4 yıl kullanmaktansa ilk 6 ay tek yönle idare ederim diye düşündüm.Kraft london aldık biz.Resmini de ekliyorum.Rengi de bu bizimkinin:)
Eki Görüntüle 783243
Allah iyiliğini versin emi.Sabah sabah güldürdün beni.
Hayır o tuvalet sıkışıklığına koşuyorsun wcye gelen 3-5 damla olmuyormu deli ediyor beni.Bunun içinmi koştum diyorsun
Canım uçuk kremini sordun değilmi eczacıya.İlk dönemlerde boğaz pastilini bile vermemişlerdi bana.Geçmiş olsun.İnşallah hemen geçer.
Ah canım ya.Aman dikkat et bitanem.Nane-limon,ıhlamur,ballı süt.Terleyince üstünü değiştirmeye çalış.Yaz gribine yakalanırsan zor atlatırsın ilaçla:18::18:
Canııım.Allah bi avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah.Helal olsun canım arkadaşım.Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bunu ve Kraft'ın London modelini seçtik.İkisi arasında çok fark yok.İkisi de çok kolay katlanıyor,kullanışı çok pratik,hafif,kapanınca az yer kaplanıyor,kolay taşınıyor.
Kraft 3-4 cm daha geniş en olarak.Bebek daha rahat eder dedik.Ve kraftın üst tentesinde pencere var.Liteway'in kışlık tulumu çok güzeldi.Astronot tuluma falan gerek kalmaz onu alırsan.Port bebe gibi bi tulum.Çift yöndende senin gibi düşündüğümüz için vazgeçtik.İlk 3-4 ay ev gezmeleri olur kış olduğu için.Ağır arabayı 3-4 yıl kullanmaktansa ilk 6 ay tek yönle idare ederim diye düşündüm.Kraft london aldık biz.Resmini de ekliyorum.Rengi de bu bizimkinin:)
Eki Görüntüle 783243
Allah iyiliğini versin emi.Sabah sabah güldürdün beni.
Hayır o tuvalet sıkışıklığına koşuyorsun wcye gelen 3-5 damla olmuyormu deli ediyor beni.Bunun içinmi koştum diyorsun
Canım uçuk kremini sordun değilmi eczacıya.İlk dönemlerde boğaz pastilini bile vermemişlerdi bana.Geçmiş olsun.İnşallah hemen geçer.
olur tabi niye olmasın. bol bol yoğurt yersin sen de.. ama yoğurdu yemeklerle yeme. ayrı tüket. yemeklerdeki demirden faydalanabilmen için..
ben de yoğurtu yiyemiyorum mesela midem ekşiyor..
Allah razı olsun canım yok eşim dr ya ona göre kremlerimi
eşim alıyor umarım en kısa zamanda geçer
sen nasılsın bebişimiz nasıl?
bende hep yemekte tüketmeyi alışkanlık haline getirmişim
ama kendime ayran yapıp dolaba koyuyorum geceleri içmeye
çalışıyorum işte herkesde farklı inşallah bir sıkıntı olmaz
sağlıklı gebeliklerimiz sağlıklı çocuklarımız olur..
aminn canım inşallah.. seninki tam bahara gelecek.. gerçi oralarda daha hava soğuk olur belki ama..yaza epey toparlanmış olursunuz..
Bende özledim valla.Dün biraz yoğundum.Bugün burdayım inşallah.hoşgeldinn Ayşemmm.. özledim senii.. iyisin inşallah..
ya sorma aynen. birkaç damla için altıma yapacakmış gibi koşuyorum.. o kadar zor geliiyor ki gece kalkmak artık kafayı yemeye başladım
Bende olmadı sanırım kuzum ya.Belki de ben dikkat etmedim.Bence tesadüftür o ağrılar.Çünkü hurma kasları rahatlattığı için yeniyor.İnşallah bir daha olmazkuzum siz hurmayı aç karnına yemek iyi dediniz ya ben de aç yemeye başladım ama ben yedikten 2 saat sonra filan acaip ağrım oluyor.. dün korktum. aynı adet ağrısı gibi belim ve kasıklarım ağrıdı ama kısa sürdü hemen geçti. sende de yapıyor mu? fena çarptı beni. daha önce de test ettim aç karnına yediğimde kasıklarım ağrıyor..bana fazla geliyor herhalde içindeki oksitosin. dün dedim doğuracam herhalde sonra aklıma geldi bugün aç karnına hurma yedim dedim.. ondan sonra bir daha olmadı..
İnşallah hemen geçer Şulecim.Allah razı olsun canım yok eşim dr ya ona göre kremlerimi
eşim alıyor umarım en kısa zamanda geçer
sen nasılsın bebişimiz nasıl?
bende hep yemekte tüketmeyi alışkanlık haline getirmişim
ama kendime ayran yapıp dolaba koyuyorum geceleri içmeye
çalışıyorum işte herkesde farklı inşallah bir sıkıntı olmaz
sağlıklı gebeliklerimiz sağlıklı çocuklarımız olur..
Bende özledim valla.Dün biraz yoğundum.Bugün burdayım inşallah.
Sakin bi gece geçiremedim maalesef dün:26: Kasık ve bel ağrılarım arttı.Dua ede ede uyudum.Allah yardımcımız olsun.
Bende olmadı sanırım kuzum ya.Belki de ben dikkat etmedim.Bence tesadüftür o ağrılar.Çünkü hurma kasları rahatlattığı için yeniyor.İnşallah bir daha olmaz
İnşallah hemen geçer Şulecim.
Ağrılar,sızılar,sıcak,açlık devam
Bende özledim valla.Dün biraz yoğundum.Bugün burdayım inşallah.
Sakin bi gece geçiremedim maalesef dün:26: Kasık ve bel ağrılarım arttı.Dua ede ede uyudum.Allah yardımcımız olsun.
Bende olmadı sanırım kuzum ya.Belki de ben dikkat etmedim.Bence tesadüftür o ağrılar.Çünkü hurma kasları rahatlattığı için yeniyor.İnşallah bir daha olmaz
İnşallah hemen geçer Şulecim.
Ağrılar,sızılar,sıcak,açlık devam
son 29 gün kalmış.. senden sonra sıra bende... heyecan dorukta :))
az kaldı inşallah sıkıntısız bir doğumdan
sonra bebeğini kucağına aldığında her şeyi unutursun
allah şifa göndersin..
günaydın fıstıklar
nasılsınız bakalım?
Herkes 10-15 gün kalmış sana diyor.Daha karnım tam inmedi aşağıya doğru.Başlamış inmeye diyorlar ama nefesim rahatlamadı daha.Heyecan yok bende kız.Sakin sakin bekliyorum günümü
Günaydıııın
Sıcak ve aç bir güne daha merhaba dedik.Aman son aylarını yaza denk getirme Tuğra.Çok zor geçiyor.
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?