Bol bebiş topiği

Aman canım dikkat et buraya kadar geldin sağlıkla sonuna kadar git bari Allah muhafaza
Estağfirullah seninki benimki bencillik değilki dua ediyoruz inşaallah.
Yüeğimiz dayanmıyor olanları izlerken
Asıl bencillik hiç umursmayan bizimde derdimiz var diyerek bir duayı bile onlara çok görenlerde
Biz duamızı esirgemeyelim Aİşem gece gündüz dualarımın ilk başındalar Onlar...
Rabbim yardımcıları olsun...
Dediğin gibi Rabbim Kahhar ismiyle kahretsin zalimleri...

epack
geçenlerde burdan bir hemşire abla anlattı. çok zayıfmış hamilelikten önce senin gibi.. karnımın derisi çok inceydi diyor. bebişin iskeleti belli olurmuş karnından.. herkes korkardı diyor. belki de senin zayıf olmandan kaynaklanıyordur.

canim benim asil rahatsizligim agrilarim, gobek yamulmasi oluyor arada. Bacak,kalca , bel agrisi bide el aykta sizi

canim benim asil rahatsizligim agrilarim, gobek yamulmasi oluyor arada. Bacak,kalca , bel agrisi bide el aykta sizi

sen o sızıları ebeye sor mutlaka gidince.. dengeli besleniyorsun süt içiyorsun neden oluyor acaba?
canım bak bu linkte aşağıda bel ağrıları var. orda bel ve kalça ağrılarını anlatmış..

Anne Olunca Anladm - Hamilelik - ARILAR

s.a canım ne haber nasılsın?
hiç sorma canım ya sabah eşimle kahvaltı yapamadık
içimden birşeyler koptu çıkıp dışarı
saatlerce bağırıp ağlamak istedim
rabbim o zalimleri kahhar ismiyle kahretsin
islam dünyasına yazıklar olsun yardım için batı dünyasından yardım istiyoruz
ne kadar acı bir durum((
bu tür haberlere bakamıyorum tüm dualarım
mısır suriye filistindeki kardeşlerimiz için
Rabbim bu kardeşlerimize yardım etsin
o zalimlere fırsat vermesin amin..

aysecim gozetleme penceresi cok gerekli mi sence? Minikken kullanacagim toplam 2-3 kez asi zamani falan gidip gelmeye.

Bence çok da önemli değil o pencere.Ben sadece ikisi arasındaki farkları saydım sana.Çok inceledik çünkü biz.Yani benim tercihlerimi değiştirmedi o pencerenin varlığı yada yokluğu.İnsan arabada ağlayan bebeğini de duymayacak kadar ilgisiz olamaz değilmi?

Ay kızlar benim bacaklarım uyuşmaya başladı:18::18::18::18::18:
Normalmidirki?:44::44::44::44::44::44::44:
Koltukta ayaklarımı uzatarak oturuyorum sürekli.Arkaya doğru yaslanarak rahatım yani.Yarım saatte bir kalkıp evde dolaşıyorum.
Ne kadar çok soru çıkıyor hamileyken ya

saol canim biz de chicco alalim ozaman. o kilifi da kis icin guzel.

http://www.amazon.co.uk/Chicco-Comp...e=UTF8&qid=1377173468&sr=1-18&keywords=chicco

bunu alicaz sanirim...

Kraftla chicco arasındaki en büyük farkı bu kılıf zaten.Çok kullanışlı.Çocuğu içine koy,arabaya yatır.Kocaman olduğu için battaniyeyle bile sığar içine ilk yıl.Arabasını almadığında da kucakta taşımak için de çok uygun.Portbebe dedikleri taşıma çantası gibi.Beni en çok düşündüren bu oldu zaten.Sonra renk farkıyla kraft kazandı :))
Güle güle kullanın canım.Çok pratik bi araba.

Canim uyusma bilmiyorum da karincalanma gibi bisey mi? Ben dogru durust 30 dk bile oturamiyorum. Bel agrisindan. Normal sanirim cunku elde fln uyusma olabiliyor. Kac kilo aldin canim toplamda simdiye kadar. Son zamanda daha mi cok aliniyor o da uyusma yapiomus da ama o elde ve ayakta. bacak deil sanrim

hepinize iyigünler kızlarrr :)) eve döndüğümüzden beri kışlık hazırlıklarımla uğraşıyorum malum kışın bebekle uğraşıcaz inşallah,hazır hazır bulunsun istiyorum herşeyim. okul da açılacak bidaha elim değmez bu işlere biran önce bitirmek lazım .herkes bebek alışverişinde ne güzel :) bizim babannemiz park yatağını aldı bu bayramda, baby life 70'e 110 olanlardan.çok güzel görünüyor bakalım ilerleyen zamanda ne yaparız. ufak tefek cicilerine başlıyoruz bizde biberonunu aldım oğlumun :)) Allahım bizlere bağışlasın onları inşallah. umarım sizlerde iyisinizdir kızlar, tubişin oğlu maşallah epey büyümüş ayşenin doğuma çok az kalmış Rabbim hepimizi hayırlı bir şekilde kurtarsın inşallah..hepinizi öpüyorum :))

cadizoycim okudum saol canim. Ben de erken basladi ozamam sende yoksa bu bel agrilari. Hayirlisi bakalim..
Aysecim cok saol..

canım uyuşma magnezyum eksikliğinden oluyor sanırım
buna karşı maden suyu iç istersen birde limon tüket
az kaldı ya sabır diyelim

iyi günler canım hoş geldin
hayırlı olsun içinde sağlıkla büyüsün
bende hazırlamak istiyorum bir fırsatım olmadı
ne tür şeyler hazırlıyorsun?
şimdiden afiyet olsun canım..

Uyuşma karıncalanma o tarz bişey benimki de.Aynen cnaım.Ne kadar rahat olursam olayım 30 dk.dan sonra kıpırdanmaya başlıyorum bende.12 kiloya yaklaştık biz.70 ile başladık 81-82 arasıyız şu an.

Allah kolaylık versin canım.Ben kışa falan hazırlık yapmadım bu yıl.Kuru olarak en sevdiğim şey acı biber.Ona da dokununca acısı saatlerce geçmiyor ellerimden diye alamadım.Eldivenle de yapılacak bişey değil kurutma işi.Belki annemlerle yaparım haftaya.Yada anneme söylerim bana da kurutur evinde.Hayırlı olsun cicileriniz de yatağınızda.Gazsız,sıkıntısız uyur büyürsünüz inşallah

Aleyküm selam Sulecim.
İyiyiz Elhamdülillah geçiyor günlerim.
Evdeyim yanlızım herkes tatilde evde olanlarda görüşemiyoruz hergün hergün.
Herkes kendi işinde. Günlerde bi uzun bi uzunki hiç sorma
Yarın ablam ve erke kardeşim geliyor bana inşaallah 1 hafta dayanıp kalırlar onların erken gitme kalmama gibi kötü tarafları var
Sanki ablam kalsa canı çıkar
Her neyse bir haftada hiç yoktan iyidir.
Aynen canım dua ediyorum.
Ve anlamıyorum neden bu gavurlar müslümanlrı öldürmek için can atıyorlar
Dünya büyük herkese yetecek kadar hemde
Birde şöyle birşey var müslümanlar çok tembel ben bunu anladım niye onlara muhtacız hep niyeeee
Şunuda fark ettim herşeyin en iyisini üretiyorlar kullanıyorlar bizde onlarda görüyoruz birçok şeyi e daha ne istiyorsunuz müslümanlardan
Du edelim kuzum Allah en kısa zamanda sulh ilan etsinde rahatlasınlar
Canım benim 3.aydan beri bazen sol bazende sağ elim uyuşuyor hemde otururken.
Yani altımda kalsa sinir sıkışması olsa neyse diyecem ama otururken bir bakıyorum uyuşmuş sallıyorum ovuyorum az az geçiyor.
Hamilelikten korkma problem değildir

Canım ya bir gittin birdahada gelmedinnn
Çok sevindim iyi olmana.
Ay birde kışlık hazırlıklar var demiiiiiiiiiii
Hiç halim yok inan yapamam bu kışa öyle görünüyor

İçiyorum magnezyumu da niye oluyorki.Hergün 1 tane de maden suyu içiyorum.Ya sabır

cadizoycim okudum saol canim. Ben de erken basladi ozamam sende yoksa bu bel agrilari. Hayirlisi bakalim..
Aysecim cok saol..
Belde ağrı bütün hamilelikte oluyor aslında da son ayda daha fazlalaşıyor.Yani seninki erken değildir canım.

Aysecim cok saol..
canım ben pilatesin faydası olduğunu düşünüyorum.. kendimi esnettiğim için ağrım olmuyor yoksa sabahtan akşama kadar işteyim bazen kalkıyorum ama kalkamadığım zamanlar da oluyor..doğurana kadar yapayım en iyisi
kendimi yorgun hissettiğimde yapmıyorum son zamanlarda kötü olursam da yapmam.. yapınca rahatladığımı hissediyorum ama..hele omurga egzersizleri çok rahatlatıyor...

evde yalnız olunca günler geçmek bilmez yakın olsaydık görüşürdük
benim ailemde çok uzakta öyle sende bir defa görüşüyoruz
annem geldiğinde daha geldiği gün gideceği günün hesabını yapıyor:)
sen ablanı kandır beraber gezip dolaşın canı skılmaz hem abla gibisi varmı
umarım uzunca kalırlar sen içinde ii olur
ayy canım Rabbim bu zalimlerin kalp gözlerini kör etmiş
hiç birşeyden nasip alamıyorlar işte böyle kudurup
Müslümanlara daha doğrusu savunmasız günahı olmayan
çocuklara saldırıyorlar elbet bu böyle devam etmeyecek
Rabbimin sabrı çok büyük
biz dua edelim zaten elden başka bir şey gelmiyor
Rabbimin bunlar için hazırladığı elem verici günler çok yakın
halimize çok şükür o insanları o çocukları gördükçe
rabbime hamd ediyorum ne yazıkki ülkemizin devletimizin
kıymetini bilmeyenler çok rabbim onları da ıslah eylesin..

Bir abla var tanıdığım 35 yaşında falan 4 yıl önce evlendiği gibi hamile kalmış ama o yıl ramazan ayında oruç tutuuğu için kontrolunu aksatmış ve gittiğinde 3 aylık bebeği susuz kaldığı için karnında ölmüş.
bu durumdan sonra gebe kalamadı 3 yıla yakın zaman.
Şimdi hamlieydi bebeği 10 hafta falan büyük bebeğimden.
Sadede geleyim akıllı ablamız bu yılda 1 ay orucunu tutmuş veeeeeeeeeeeee bebeği suzuzluktan erken doğmuş.
Dpktor demiş çok susuz kalmış erken almak zorundayız.
Gelde sinir olma gelde çatlama Allah akıl vermiş izin vermişşş sen neyin peşindesin halaaaa.
Al git uğraş prametüre bebekle
Yazık o bebeğe ya acıdım inanın.
Bunu sizlerle paylaştımki çevrenizde tutmaya meyilli gebelere ders olsun diye anlatasınız.
Bir arkadaşımda sadece 3 gün tutmuş geçen yıl doktor demiş bebeğin suyu azalmış sen ne yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…