- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.181
Aman canım dikkat et buraya kadar geldin sağlıkla sonuna kadar git bari Allah muhafazaevet canım ben de yersem tok karnına yiycem daha önce de yaşadım ordan biliyorum bugün yemedim hiçbir şey yok. yediğimde oluyor. bundan eminim..
şişlikler yüzünden sızlıyordur canım. ayaklarını yüksekte tut. ben her akşam iki yastık koyuyorum onun üzerine uzatıyorum. benim akşama kadar aşağı doğru duruyor.
bende zayıfım canım bilmiyorum alakası var mı?ben de o kadar sıkıntı yok. kalça kemikler doğuma hazırlandığı için ağrıyor olabilir. benim karnım öyle yamulmuyor canım ya. sert benim karnım iyice. ama alttan destek yapıyorum yatarken.
Estağfirullah seninki benimki bencillik değilki dua ediyoruz inşaallah.Etmezmiyim canım.Elbette ederim.Çıktığımız bu zorlu yolda Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin hiçbirimize.İlk ve son olur aşılaman ve kuzucunla gelirsin topiğimize inşallah
Kız oburlara döndüm.Artık herkes alıştı durumuma gülüp duruyorlar ben yemek yerken Hele de garsonların özellikle bana "istediğiniz başka bişey varmı" diye üstüne basa basa sormaları daha da utanç verici oluyor
İkisi arasında çok fark yok.Ben en baştan beri chicco alacaktım.Kraft'ın turkuaz rengi cezbetti diyebilirim
Canım dönerken,yatarken,kalkarken,otururken karın kasların kasılıyor o yüzden acı çekiyorsun.Yavaşca kalkarsan,biri sana yardım ederse veya derin nefes alarak hareket edersen canın çok yanmaz.Karnın büyüdükçe daha çok acıyor çünkü canın.Bende 3-4 yastıkla yatıyorum.Biraz sıcak oluyor ama ağrılarla uyanmaktan iyidir.Benimki de hep sağ tarafta duruyor.Annem şaşırdı kaldı dün görünce karnımın yamukluğunu.Sol yanım bomboş,sağ yanım füze gibi sivriliyor.Dra soracağım neden hep sağda durduğunu.Sola yatmadığım sürece ayakta bile hep sağda duruyor.:44::44::44::44::44::44:
Bencilsin diyebilirsiniz ama ben tv-haber-gazete-internet bakmıyorum artık.Ağlamaktan helak oluyorum o minicik bedenleri,o masum insanları gördükçe.Hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladığımda kasıklarım çok acımaya başlıyor.Kahhar isminle kahret zalimleri Allahım.Elimizden dua etmekten başka bişey de gelmez...
epack
geçenlerde burdan bir hemşire abla anlattı. çok zayıfmış hamilelikten önce senin gibi.. karnımın derisi çok inceydi diyor. bebişin iskeleti belli olurmuş karnından.. herkes korkardı diyor. belki de senin zayıf olmandan kaynaklanıyordur.
canim benim asil rahatsizligim agrilarim, gobek yamulmasi oluyor arada. Bacak,kalca , bel agrisi bide el aykta sizi
Dün Suriyede yaşanan acı olay içimi yaktı kül etti
Tv izlemediğim için akşam haberim oldu netten haber kuma alışkalığımda yok.
Hamile biri olarak bebeğime gelecek en ufak zarar beni çokkk üzer deli eder.
Suriyede bebekler çocular kimyasal silahlarla öldürüldü
Kızlar Allaha ne kadar şükretsek az savaştan uzaktayız karnımız tok sırtımız pek
Allah rızası için Müslüman kardeşlerimize dua edelim enazından herbirimiz 10 Ayetelkürsi,birer Yasin birer Fetih suresi okuyalım herkese duyuralım.
İçim yanıyor Facedeki haberleri okuyamıyorum dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden
Dua çemberi oluşturalım kızlar ALlah şimdiden kabul etsin bizleri razı olduğu şekilde yaşatsın...
Selamet ve dua ile...
aysecim gozetleme penceresi cok gerekli mi sence? Minikken kullanacagim toplam 2-3 kez asi zamani falan gidip gelmeye.
Bence çok da önemli değil o pencere.Ben sadece ikisi arasındaki farkları saydım sana.Çok inceledik çünkü biz.Yani benim tercihlerimi değiştirmedi o pencerenin varlığı yada yokluğu.İnsan arabada ağlayan bebeğini de duymayacak kadar ilgisiz olamaz değilmi?
saol canim biz de chicco alalim ozaman. o kilifi da kis icin guzel.
http://www.amazon.co.uk/Chicco-Comp...e=UTF8&qid=1377173468&sr=1-18&keywords=chicco
bunu alicaz sanirim...
Ay kızlar benim bacaklarım uyuşmaya başladı:18::18::18::18::18:
Normalmidirki?:44::44::44::44::44::44::44:
Koltukta ayaklarımı uzatarak oturuyorum sürekli.Arkaya doğru yaslanarak rahatım yani.Yarım saatte bir kalkıp evde dolaşıyorum.
Ne kadar çok soru çıkıyor hamileyken ya
sen o sızıları ebeye sor mutlaka gidince.. dengeli besleniyorsun süt içiyorsun neden oluyor acaba?
canım bak bu linkte aşağıda bel ağrıları var. orda bel ve kalça ağrılarını anlatmış..
Anne Olunca Anladm - Hamilelik - ARILAR
Kraftla chicco arasındaki en büyük farkı bu kılıf zaten.Çok kullanışlı.Çocuğu içine koy,arabaya yatır.Kocaman olduğu için battaniyeyle bile sığar içine ilk yıl.Arabasını almadığında da kucakta taşımak için de çok uygun.Portbebe dedikleri taşıma çantası gibi.Beni en çok düşündüren bu oldu zaten.Sonra renk farkıyla kraft kazandı :))
Güle güle kullanın canım.Çok pratik bi araba.
Ay kızlar benim bacaklarım uyuşmaya başladı:18::18::18::18::18:
Koltukta ayaklarımı uzatarak oturuyorum sürekli.Arkaya doğru yaslanarak rahatım yani.Yarım saatte bir kalkıp evde dolaşıyorum.
hepinize iyigünler kızlarrr :)) eve döndüğümüzden beri kışlık hazırlıklarımla uğraşıyorum malum kışın bebekle uğraşıcaz inşallah,hazır hazır bulunsun istiyorum herşeyim. okul da açılacak bidaha elim değmez bu işlere biran önce bitirmek lazım .herkes bebek alışverişinde ne güzel :) bizim babannemiz park yatağını aldı bu bayramda, baby life 70'e 110 olanlardan.çok güzel görünüyor bakalım ilerleyen zamanda ne yaparız. ufak tefek cicilerine başlıyoruz bizde biberonunu aldım oğlumun :)) Allahım bizlere bağışlasın onları inşallah. umarım sizlerde iyisinizdir kızlar, tubişin oğlu maşallah epey büyümüş ayşenin doğuma çok az kalmış Rabbim hepimizi hayırlı bir şekilde kurtarsın inşallah..hepinizi öpüyorum :))
Uyuşma karıncalanma o tarz bişey benimki de.Aynen cnaım.Ne kadar rahat olursam olayım 30 dk.dan sonra kıpırdanmaya başlıyorum bende.12 kiloya yaklaştık biz.70 ile başladık 81-82 arasıyız şu an.Canim uyusma bilmiyorum da karincalanma gibi bisey mi? Ben dogru durust 30 dk bile oturamiyorum. Bel agrisindan. Normal sanirim cunku elde fln uyusma olabiliyor. Kac kilo aldin canim toplamda simdiye kadar. Son zamanda daha mi cok aliniyor o da uyusma yapiomus da ama o elde ve ayakta. bacak deil sanrim
hepinize iyigünler kızlarrr :)) eve döndüğümüzden beri kışlık hazırlıklarımla uğraşıyorum malum kışın bebekle uğraşıcaz inşallah,hazır hazır bulunsun istiyorum herşeyim. okul da açılacak bidaha elim değmez bu işlere biran önce bitirmek lazım .herkes bebek alışverişinde ne güzel :) bizim babannemiz park yatağını aldı bu bayramda, baby life 70'e 110 olanlardan.çok güzel görünüyor bakalım ilerleyen zamanda ne yaparız. ufak tefek cicilerine başlıyoruz bizde biberonunu aldım oğlumun :)) Allahım bizlere bağışlasın onları inşallah. umarım sizlerde iyisinizdir kızlar, tubişin oğlu maşallah epey büyümüş ayşenin doğuma çok az kalmış Rabbim hepimizi hayırlı bir şekilde kurtarsın inşallah..hepinizi öpüyorum :))
Aleyküm selam Sulecim.s.a canım ne haber nasılsın?
hiç sorma canım ya sabah eşimle kahvaltı yapamadık
içimden birşeyler koptu çıkıp dışarı
saatlerce bağırıp ağlamak istedim
rabbim o zalimleri kahhar ismiyle kahretsin
islam dünyasına yazıklar olsun yardım için batı dünyasından yardım istiyoruz
ne kadar acı bir durum((
bu tür haberlere bakamıyorum tüm dualarım
mısır suriye filistindeki kardeşlerimiz için
Rabbim bu kardeşlerimize yardım etsin
o zalimlere fırsat vermesin amin..
Canım benim 3.aydan beri bazen sol bazende sağ elim uyuşuyor hemde otururken.Ay kızlar benim bacaklarım uyuşmaya başladı:18::18::18::18::18:
İçiyorum magnezyumu da niye oluyorki.Hergün 1 tane de maden suyu içiyorum.Ya sabırcanım uyuşma magnezyum eksikliğinden oluyor sanırım
buna karşı maden suyu iç istersen birde limon tüket
az kaldı ya sabır diyelim
iyi günler canım hoş geldin
hayırlı olsun içinde sağlıkla büyüsün
bende hazırlamak istiyorum bir fırsatım olmadı
ne tür şeyler hazırlıyorsun?
şimdiden afiyet olsun canım..
Belde ağrı bütün hamilelikte oluyor aslında da son ayda daha fazlalaşıyor.Yani seninki erken değildir canım.cadizoycim okudum saol canim. Ben de erken basladi ozamam sende yoksa bu bel agrilari. Hayirlisi bakalim..
Aysecim cok saol..
canım ben pilatesin faydası olduğunu düşünüyorum.. kendimi esnettiğim için ağrım olmuyor yoksa sabahtan akşama kadar işteyim bazen kalkıyorum ama kalkamadığım zamanlar da oluyor..doğurana kadar yapayım en iyisicadizoycim okudum saol canim. Ben de erken basladi ozamam sende yoksa bu bel agrilari. Hayirlisi bakalim..
Aysecim cok saol..
Aleyküm selam Sulecim.
İyiyiz Elhamdülillah geçiyor günlerim.
Evdeyim yanlızım herkes tatilde evde olanlarda görüşemiyoruz hergün hergün.
Herkes kendi işinde. Günlerde bi uzun bi uzunki hiç sorma
Yarın ablam ve erke kardeşim geliyor bana inşaallah 1 hafta dayanıp kalırlar onların erken gitme kalmama gibi kötü tarafları var
Sanki ablam kalsa canı çıkar
Her neyse bir haftada hiç yoktan iyidir.
Aynen canım dua ediyorum.
Ve anlamıyorum neden bu gavurlar müslümanlrı öldürmek için can atıyorlar
Dünya büyük herkese yetecek kadar hemde
Birde şöyle birşey var müslümanlar çok tembel ben bunu anladım niye onlara muhtacız hep niyeeee
Şunuda fark ettim herşeyin en iyisini üretiyorlar kullanıyorlar bizde onlarda görüyoruz birçok şeyi e daha ne istiyorsunuz müslümanlardan
Du edelim kuzum Allah en kısa zamanda sulh ilan etsinde rahatlasınlar
Canım benim 3.aydan beri bazen sol bazende sağ elim uyuşuyor hemde otururken.
Yani altımda kalsa sinir sıkışması olsa neyse diyecem ama otururken bir bakıyorum uyuşmuş sallıyorum ovuyorum az az geçiyor.
Hamilelikten korkma problem değildir
Canım ya bir gittin birdahada gelmedinnn
Çok sevindim iyi olmana.
Ay birde kışlık hazırlıklar var demiiiiiiiiiii
Hiç halim yok inan yapamam bu kışa öyle görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?