- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.681
Aminn aynen canım kesinlikle elişi başka oluyor.. Takı yastığı da lazım dimi?Aynen öyle.Dün son çeyizlerimizde geldi.Annannemiz harika şeyler hazırlatmış.Mama setleri,pike takımları,bana yatak örtüsü,altın yastığı vs vs.Elişi başka bişey ya.Ne kadar kaliteli olursa olsun hazırlar,el emeği gibi olmuyor.Baktıkça dua ediyorum herkese.Rabbim herkese yaşatsın bu güzellikleri..
Dr erken gelir dedi ya o yüzden heyecanlıyız bizde.Normalde 19unu beklemeliyiz dedi dr.Ama o tarihe kalmaz dedi gülerek.Druma güveniyorum.Suni sancıya gerek kalmaz inşallah.Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim
Sen nasılsın?Zor olmuyormu işyerinde sürekli sandalyede oturmak
Olurmu öyle şey konuşmak iyi geliyor bana.Tvye bayılmıyorum zaten.Şu şunu beğenmiş,bu 15 gündür kayıpmış öldürecek programlar.Eski dizilerin tekrarları da çok sıkıcı.En azından ses oluyor evde.Aminn aynen canım kesinlikle elişi başka oluyor.. Takı yastığı da lazım dimi?
Benim kayınvalidemden ses çıkmadı. Alır mı bilmem. yormak da istemiyorum kadını. tansiyonu çıkıveriyor..Buralarda bakayım bulabilirsem alayım..
Güle güle kullanın cicilerinizi. Çok şanslı Hifa bebek. Herkes seferber onun için..
İnşallah canım suni sancıya gerek kalmaz. Açılma varsa suni sancı iyiymiş ama eğer açılma yoksa suni sancıyı kabul etme diyorlar bana hep burdaki ebeler.. üstüne basa basa söylüyorlar.. açılma yoksa suni sancı genelde fayda etmiyormuş..
Aminn canım hayırlısı neyse öyle gelsin bebişlerimiz..
İyiyim canım çok şükür benim tek sorunum şu tansiyon. dün akşam bile düştü.. niye hep aşağı gider anlamıyorum..ama sanırım kendimi fazla yorduğumdan oluyor dün karyolayı sildim güzelce. biraz fazla hareket ettim galiba aslında fazla değil de bana fazla geldi. sonra ayakları dikip yattmak zorunda kaldım.. hep yatıyorum hem söyleniyorum eşşek sıpası hepsi senin yüzünden diye.. yavrum da cevap veriyor benim ne suçum var senin yüzünden burdayım :))
bugünümüze şükür canım hepsi geçecek elbet..doğumdan sonra da başlıycaz sütüm geldi gelmedi ne yesem acaba? bebişim uyumadı filan... hayat işte böyle koşturmacalarla geçip gidecek...
ben sürekli otursam iyi totoşum bazen koltuğu görmüyor :)))
bir o çağırıyor bir bu.. yukarı çıkıyorum bazen.. bugün oturdum anca.. birazdan trafik başlamaz inşallah :)
ne çok yazdım kuzum kafanı şişirdim
Olurmu öyle şey konuşmak iyi geliyor bana.Tvye bayılmıyorum zaten.Şu şunu beğenmiş,bu 15 gündür kayıpmış öldürecek programlar.Eski dizilerin tekrarları da çok sıkıcı.En azından ses oluyor evde.
Hava soğudu buralarda.Artık kısakolluyla üşüyorum.Kışlık havlu çoraplarımı giyiyorum 2 gündür.Ceketle dolaşıyorum.Bi fırsat bulursam eşime bazanın altındaki mevsimlikleri çıkarttırayım.Üşüyünce hemen içim bulanıyor.Midem zaten hassastı daha bi narin oldu.
Kabızlıkla uğraşıyorum bu aralarOtururken çok acı çekiyorum.Dün koca bi bardak haşlanmış mısır yedim.Daha tık yok
dimi canım ya izleyecek birşey olmuyor..
aman kuzum üşütme. bende çıkarcam mevsimlikleri. dolabı düzenleyeyim diyorum. üşütmeyelim aman yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik..
mısırın üstüne su da içtin dimi? ben üstüne su içine hemen geliyor.. insallah geçer canımm...
sorma bende öyle havadan nem kapıyorum.. hastalıklar çıkmaya yer arıyor hamilelikte.
İçtim hatta soda denk geldi soda içtim.Az önce rahatladım biraz.İnşallah kabızlık da ishal de olmam.Annemle konuştum da son zamanlarda ikisi de olur dedi.Kah kabızlık,kah gaz,kah ishal bağırsaklara baskı artıyor ya garipler şaşırıyorlar düzenlerini demekki
Süt de gaz yapar çok içme dedi.Yoğurt yiyorum bol bol.Aman Özlem hurmayı çoğalt.3-5 ye mutlaka günde.Kasların gevşemesi kasılmasında çok faydası oluyormuş.Hastane çantasına 1 soda,bikaç hurma,kayısı hoşafı,bi şişe zemzem koymayı da unutma.Ben de şimdi kalkıp koyacağım.Bozulmaz nasılsa 5-10 günde.Hoşafı annem getirecek tabi.
İyice hassaslaştık dediğin gibi.Duygusallık son safhada,vücut direnci azaldı,sinirler gerildi.Son zamanlarda enerji olur diyorlar ama bende tam tersi oldu.Bi yorgunluk var üstümde anlatamam.Gören uyuyormuydun diyor.Gözlerim yarı kapalı yaşıyorum 10 gündür falan.Yatsam uyuyamıyorum.Sabah kahvaltı hazırlayamadım eşime bugün.Çok içime oturdu.Pekmez içince içim bi hoş oldu diye bişeyler atıştırabildim. Nefes almak bile çook yoruyor artık beni.Havalar serinledi bin şükür.Üşümeyi seviyorum.Sıcacık battaniye,uzun kollular ohh mis gibi
Çok tatlıymış canım.İri bi bebek olmazsa çok rahat olur kullanırken.Biz daha örgüyü bitiremedik annemle
Aa evet sana dokunuyordu değilmi hurma.Aman sıcak deme.O kelime bile ateşimi yükseltiyor.Özlemişim kocama sarılıp uyumayı.Yapış yapış adamı azarlayıp durdum bütün yaz.Çok çektik valla:26::26::26::26::26::26::26:iyi bari canım. inşallah birşey olmaz son zamanlar artık.
bende kabızlık yok ama bazen gaz oluyor karnım geriliyor.. demek ki ondan bebiş aşağı doğru iniyor. hissediyorum baskıyı aşaağıda..
ben hurmayı seyrek yiyorum şu ara son hafta sıklaştırayım diyorum..sancı yapıyor canım bende. ben de koyayım çantaya hakikaten koyayım soda hurma zemzem..hoşafı benimde kayınvalidem yapıcak..
son zamanlar ya canım vücut ağır. yoruluyor hemen..
Çok şükür serinledi canım ya. nasıl mutluyum neydi o sıcaklar ya ne bunaltmıştı bizi..
Çok tatlıymış canım.İri bi bebek olmazsa çok rahat olur kullanırken.Biz daha örgüyü bitiremedik annemleArkasını ben örüyorum,ön tarafını annem.Nasılsa havalar iyi diyor annem
Aa evet sana dokunuyordu değilmi hurma.Aman sıcak deme.O kelime bile ateşimi yükseltiyor.Özlemişim kocama sarılıp uyumayı.Yapış yapış adamı azarlayıp durdum bütün yaz.Çok çektik valla:26::26::26::26::26::26::26:
Hadi bakalım güle güle dön inşallah aramıza.Ben grip aşısını duymadım.Sadece 5 tane tetanoz olunacak dediler.2sini hamileyken vurdular,3ünü doğumdan sonra vuracaklar bana.Dra sormadan yaptırma derim ben.Deneyimli olmak yetmez bu tür konularda.kizlar gunaydin..
Herkes yuvarlanip gidiyor bir sekilde:) Insallah yarin ultrasona gidiyoruz bakalim neler olmus. Bir de burda gebelere grip asisi yapin diyorlar. Sizde oyle durum var mi? Dr bahsetti mi hic? Olu mikrop oldugu icin hasta yapmaz diyorlar. Fikri olan var mi?
Ellerim sis de deil okadar ama bukunce sizi cok oluyor bazen. Camasir suyunda aylarca bekleyip kalmis gibi sanki.
aynen canım ya adamdan uzaklaştım valla neyse bundan sonra artık soğuk olacak. şimdi mevsim iyi. bizim bebişler şanslı eziyeti biz çektik onlar serine denk gelecekler..
doktor amcamız hep diyor iri bir bebek değil diye. ee anne de cılız baba da.. boy da zaten yok bizde. alsam mı bilemedim. Lcw ya gelir belki.. bakarak alırım diyorum ama gidebilir miyim bilmiyorum..
Masallah otesi bu bidik cooook sevimli:) Allah bahtini acik etsin insallah. Allahim bizler de bole bebisimizi koyabilcek miyiz aysedurmaz, cadiozy, karapisso, inci ve tum arkadaslar. insallahhhhhh
canım ben bu sene istemiycem grip aşısı. geçen sene oldum üstüne bir de çok ağır grip oldum. aşı grip yapmadım ama koruyuculuğu yeterli değil diye düşünüyorum.mikrop sürekli değişiyor o yüzden grip aşısı çok da koruyucu değil. bize her sene ücretsiz geliyor. ilk defa geçen sene yaptırdım ama grip oldum daha da yaptırmayı düşünmüyorum. boşuna deldirmiycem kendimi..kizlar gunaydin..
Herkes yuvarlanip gidiyor bir sekilde:) Insallah yarin ultrasona gidiyoruz bakalim neler olmus. Bir de burda gebelere grip asisi yapin diyorlar. Sizde oyle durum var mi? Dr bahsetti mi hic? Olu mikrop oldugu icin hasta yapmaz diyorlar. Fikri olan var mi?
Ellerim sis de deil okadar ama bukunce sizi cok oluyor bazen. Camasir suyunda aylarca bekleyip kalmis gibi sanki.
Hadi bakalım güle güle dön inşallah aramıza.Ben grip aşısını duymadım.Sadece 5 tane tetanoz olunacak dediler.2sini hamileyken vurdular,3ünü doğumdan sonra vuracaklar bana.Dra sormadan yaptırma derim ben.Deneyimli olmak yetmez bu tür konularda.
Parmaklar konusunda öyle maalesef.Aynı şeyleri yaşıyoruz İpeğim.Hele aşağı doğru sallayım yürürken falan daha bi tombişleşiyor parmaklarım.Ayaklarım hele komik komik oldular.Topuklu ayakkabılarımı özlediiiiiimmm.
Eki Görüntüle 795366
Kuzum bak böyle bi battaniyeniz varsa bununla da idare edebilirsin.Daha çok minik olacak kuzumuz.2 aylık olunca gidip giydirip alırsın astronotu.Hem tam uyar,hem de acabalardan kurtulursun.Bende var bundan.Zaten eli kolu minik kolları falan giymesi zor olur diye hemen almadım astronotu.Lcwde ucuz oluyormuş hep.Kasım gibi gelir dedi satıcılar.Baktım çok lazım oldu gidip alıveririm nolcak dedim.
Bilmem o günleri görecek miyiz ki İpeğim?
Cadizoy
Ben de onceleri yaptirmistim ates fln oluyor. Guya burda sole diorlar mikrop cansiz hasta oldugsan zaten vucutta bir mikrop var ona reaksiyon veriormusssun. Bilmiorum bukonuy acayim forumda belki cevap veren olur.
canım her sene değişiyor grip virüsü.. aşının da o yüzden koruyuculuğu düşük. karar senin yaptırmak istiyorsan yaptır..
ben de yaptırdım geçen sene. ocak ayında bir grip oldum ateş öksürük hapşuruk hepsi bir arada. süründüm valla..
Bence de dusuk koruyuculugu. Burda gebeler ve yaslilar yapinsin diyorlar napcam bilmiyorum 35 haftalikken gibi olcak sanirim. Allahim yardim et.
yaptır canım gebelikte sakıncalı değil.. en fazla bir iğne kolunu acıtacak.. sıkıntı yapma kendine..belki de fayda eder yakalanmazsınız gribe.. ikiniz de korunursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?